《优化方案》2015届高三英语一轮单元检测:选修6 UNIT5 THE POWER OF NATURE.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 优化方案 优化方案2015届高三英语一轮单元检测:选修6 UNIT5 THE POWER OF NATURE 优化 方案 2015 届高三 英语 一轮 单元 检测 选修
- 资源描述:
-
1、.阅读理解(2014河北普通高中高三教学质量监测)The United Nations Environment Programme is calling for urgent action to reduce growing risks from chemicals.Better management of chemicals could save millions of lives and billions of dollars.As estimated,143,000 chemicals are now produced.Yet the report says only a small n
2、umber of these chemicals have been studied for their effects on human health and the environment.It says death and disability rates are high from the unsafe use of chemical products.Sylvie Lemmet,director of the United Nations Environment Programme,says poor management of chemicals has a high econom
3、ic cost.For example,she says the cost is higher than the amount of overseas development aid,or ODA,for health care in subSaharan Africa.She says,“If you look at the estimated cost of poisoning from pesticide in subSaharan Africa,only the injury and the loss of working time is estimated to be 6.3 bil
4、lion US dollars in 2009.This is higher than the total ODA that is going to the health sector in the same area.”The United Nations Environment Programme estimates that chemical sales worldwide will increase by around three percent a year until 2050.Chemical production is moving quickly from developed
5、 to developing countries.By 2020,chemical production is expected to increase by 40 percent in Africa and the Middle East and 33 percent in Latin America.One of its biggest concerns is pollution of rivers and lakes by pesticide and fertilizer.Other major concerns are heavy metal pollution from the pr
6、oduction of cement and textiles,and dioxin pollution from mining.The UN report urges the chemical industry and governments to work together to develop safety policies.It says preventing harm costs less than fixing it.【文章大意】本文讲的是联合国环境规划署号召我们要采取行动来减少日益增加的化学产品给人类带来的危害。1The purpose of Paragraph 3 is mai
7、nly to indicate that _Athe use of pesticide causes a great lossBAfrica needs more development aidCchemicals have a high production costDthe estimated cost of poisoning from pesticide is inaccurate解析:选A。段落大意题。根据第三段的内容可知,Sylvie Lemmet是在说杀虫剂中毒给人类的身体和经济带来巨大的损失。故选A。2Which of the following is NOT a source
8、 of danger according to the text?APesticide.BFertilizer.CHeavy metals. DMinerals.解析:选D。推理判断题。根据倒数第二段后两句的内容可知,A、B、C项均是危害的来源,而D项文中没有提及。故选D。3According to the text,what is the main reason for the risks from chemicals?APoor management of chemicals.BLack of research funds on chemicals.CThe mass production
9、 of cement and textiles.DContradictions between chemical producers and governments.解析:选A。细节理解题。根据第一段中的“Better management of chemicals.”和第二段中的“Sylvie Lemmet,director of the United Nations Environment Programme,says poor management of chemicals has a high economic cost.”可知应选A。4What would be the best t
10、itle for the text?AThe truth is Sylvie Lemmets commentsBA UN warning about chemical dangersCThe unpredictable future of chemical industryDPreventing is much better than fixing解析:选B。主旨大意题。本文讲的是联合国环境规划署号召我们要采取行动来减少日益增加的化学产品给人类带来的危害。故B项作本文的标题最合适。.七选五补缺题(2014沈阳诊断)1_ But today,I advise you to spare some
11、time,pump some extra life into every hour and really make your time count.Make someone else smile.Ordinary people worry today and postpone their happiness for tomorrow.Intelligent people are happy today and postpone their worries for tomorrow.2._ If you wish to have a lifetime of happiness,devote ti
12、me every day to helping others smile with complete sincerity and enthusiasm.Be enthusiastic about what youre doing.Youre not given a good life or a bad life.Youre given life,and its up to you to make it good or bad.So wake up and get motivated;not everybody made it today.3._ Dont waste time thinking
13、 back to what you could have done differently yesterday.Keep your eyes on the road ahead and do it differently today.Wherever the road takes you,bring your passion.Whatever you do along the way,do it with all your heart.4_Its important to remember that you cannot become who you are capable of being
14、by remaining exactly where you are.If you are not willing to learn and grow,no one can help you.But if you are determined to learn and grow,no one can stop you.In the end,there are no permanent jobs on this planet;we are all learning here.Learn from everyone,remain modest,and dont forget to have a g
15、ood time.Say “yes” to an unexpected opportunity.5_ Some of the greatest opportunities will knock on your door when you least expect them to.Be flexible,and just say “yes”AWhat you do every day is already important.BWise people wish happiness for all,today and tomorrow.CDont take your time for grante
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-362987.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
