分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型2022-2023学年新教材高中英语 课时作业10 Unit 4 History and Traditions Section Ⅱ Reading and Thinking 新人教版必修第二册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:369361
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:DOCX
  • 页数:13
  • 大小:24.18KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022-2023学年新教材高中英语 课时作业10 Unit History and Traditions Section Reading Thinking 新人教版
    资源描述:

    1、课时作业(十)UNIT 4Section Reading and Thinking层级一课时跟踪检测维度1单词拼写1In 1066, the Normans _ (征服) England and took control of the country.2We paid a visit to the _ (附近的) nursing home last Saturday for the Double Ninth Festival.3It is a beautiful _ (港口) city with a fascinating scene.4As the old saying goes, “Tog

    2、ether, _ (个人) can make a difference.”5More than 9,000 _ (军事的) athletes from 109 countries came to compete in 329 events.6There were a number of _ (地方) where the kings of Egypt built pyramids. 维度2单句语法填空1He was very upset that the valuable watch _ (belong) to him was missing.2There is a lot of _ (evid

    3、ent) to prove that smoking has a bad effect on our lungs.3When I was walking on the street, I saw two travelers were reading a map, looking _ (puzzle).4The teacher, as well as his students, _ (sing) a song when I passed the classroom.5Some famous performers will join in the performance, which will s

    4、urely make the audience _ (excite).6I lived in a small village _ (join) to the town by a narrow road. 维度3完成句子1如果可能的话,我真诚地希望贵俱乐部会接受我成为一名会员。_, I sincerely hope I will be accepted as a member of your club.2如果你小心的话, 你就会少犯错误。If you _, you will make few mistakes.3暑假培训学校会让英语学习更简单、更有趣。The summer training sc

    5、hool will _.4我花很多时间读书,看电影,与朋友们一起踢球。_ and playing football with my friends, I spend a lot of time reading.5使他们困惑的是,他们难以适应高中英语学习。_ is that it is difficult to adapt themselves to senior English study.维度4课文语法填空Many people are confused about the 1._ (mean) of the names: the United Kingdom, Great Britain,

    6、 Britain and England. 2._ (solve) this puzzle, knowing a little bit about British history will help.In the 16th century, the nearby country of Wales 3._ (join) to the Kingdom of England, followed by the country Scotland in 18th century. In the 19th century, the Kingdom of Ireland was added to create

    7、 the United Kingdom of Great Britain and Ireland. 4._ (final), in the 20th century, the southern part of Ireland broke away 5._ the UK, resulting in the full name we have today: “the United Kingdom” or “the UK”. People from the UK are called “British”, 6._ means the UK is also often referred to as B

    8、ritain or Great Britain.Even though the four countries which 7._ (belong) to the United Kingdom work together in some areas, such as using the same flag, sharing the same currency and military 8._ (defend), they also have some differences. Anyhow, the United Kingdom has 9._ long and interesting hist

    9、ory to explore, which can help you understand much more about the country and 10._ (it) traditions.层级二主题阅读训练.阅读理解A2022山东高一上期末 How did you practice Kindness today? This is a place to practice small acts of kindness.How can I use this website?You can share about your own acts of kindness or read hundr

    10、eds of inspiring stories by others. You can look through our kindness ideas for every occasion and age group or order Smile Cards. You can also become a part of our online community or subscribe to a newsletter (简报). If youre up for it, you can also join our 21Day Challenge!Do you charge for any of

    11、your services?Everything here is (and always will be) a labor of love. Kind Spring is a 100% advertisementfree portal (门户网站), run 100% by volunteers. Our wonderful team is made up of devoted individuals located all around the world. Together we maintain our portal, send out a weekly kindness newslet

    12、ter, ship Smile Cards all over the world for free and allow people anywhere to download, print and republish our content without limits.Kind Spring is operated 100% by volunteers who live all over the world. We do not belong to any one field, or culture, nor do we belong to any one religious or spir

    13、itual group. What brings us together is simply our devotion to making the world a brighter place one kind act at a time. Learn more about our wonderful team!What are Smile Cards?Smile Cards are businesssized cards that serve as reminders for a game of kindness tag. The idea is, when you do an anonym

    14、ous (匿名) kind act for someone, you leave the card behind, to let the one who receives it know that someone reached out to touch their life with kindness, and now its their turn to pay it forward by doing something kind for someone else and passing the card along.1How can people use Kind Spring?ADesi

    15、gning some special Smile Cards.BHelping sell its newsletters to raise money.CBuilding an online community of your own.DSharing your stories of kindness with others.2Who runs Kind Spring?APeople sharing stories.BCompanys individual.CAdvertisement company.DVolunteers around the world.3What is the purp

    16、ose of Kind Spring?ATo start a 100% advertisementfree website.BTo build a platform for volunteers to gather.CTo brighten the world with acts of kindness.DTo deliver Smile Cards to people worldwide.4What type of writing is this text?AA service report. BAn introduction.CA book review. DA movie poster.

    17、B2022山东高一上期末 “Youre never too old to pick up a book and read with a child.” Thats the message the National Education Association (NEA) hopes to get out during this years Read Across America festival. The event was celebrated on March 2, the birthday of Theodor Seuss Geisel, better known as Dr. Seuss

    18、.Read Across America began 19 years ago as a way to get kids excited about reading. “You have this magical thing happen when an adult sits with a kid and turns the pages,” said Lily Eskelsen Garcia, the NEA president. “The whole point is making it fun, not for the next test.”That fun involves celebr

    19、ating the funny characters created by Dr. Seuss. This year, as one of the sponsors (赞助商) of Read Across America, Southwest Airlines made their flight attendants (空乘) on some flights wear redandwhite hats to make more people learn about the event.Kids can celebrate Read Across America with any book.

    20、But in honor of Dr. Seuss, they might want to pick up his most recent new work, What Pet Should I Get? It was discovered 20 years after Dr. Seusss death and four years later came off the press in July of 2015. In the book, a brother and a sister visit a pet shop and have trouble choosing just one an

    21、imal to bring home.Anyone can participate in Read Across America. All it takes is grabbing a book and a few loved ones, and sharing in the joy of reading. “Taking out that book, like Im going to do on March 2, and looking at those wholl clap their hands and start reading the book with you, because t

    22、heyve memorized it, you can tell someone has lovingly sat with them and read it,” Eskelsen Garcia says.5What is the aim of Read Across America?ATo arouse old peoples interest in reading.BTo attach the importance to reading.CTo celebrate a famous writers birthday.DTo attract more people to write book

    23、s.6How did Southwest Airlines sponsor Read Across America this year?ABy organizing a lot of celebrations.BBy donating a large amount of books.CBy spreading awareness about the event.DBy giving out a large number of fun hats.7Why is Read Across America so popular around the country?ABecause it is eas

    24、y to carry out.BBecause it hands on many books.CBecause its activities last long.DBecause it involves famous writers.C2022烟台高一上期末 Harvey Sutton spent nearly seven months hiking (徒步旅行) with his parents, walking the thousands of miles that make up the complete Appalachian Trail (阿巴拉契亚山道), which is sim

    25、ply called the “AT”. Harvey was just 4 years old when he started, and celebrated his 5th birthday on the trail.To build up their childs physical health and develop his personal qualities, Josh and Mary Sutton have been hiking with Harvey since he was two years old. They prepared him for hiking the “

    26、AT” by starting out with lots of shorter walks and hikes.The “AT” is a 3,530kilometer hiking trail that runs through the forests of the Appalachian Mountains, from Georgia to Maine, passing through 14 states in all. The amount of up and down on the trail is about the same as climbing up and down Mou

    27、nt Everest (the worlds tallest mountain) 16 times.So only one out of every 4 hikers completes all the sections of the trail. But that didnt stop Harvey and his family. It took Harvey and his family 209 daysabout seven monthsto complete the entire AT. Every day the family would wake up around 5:30 in

    28、 the morning. They would have breakfast and pack up their tent (帐篷) and sleeping bags before setting off through the woods. In general, the family hiked about 16 kilometers a day before stopping to set up camp again.During his days on the AT, Harvey liked to use his imagination, which helped him wal

    29、k more quickly and have fun. Harvey and his family made friends with other hikers on the trail. Harvey didnt seem to get tired and enjoyed the hard work of hiking. “My favorite part was the rock climbing,” he says, “because it was so fun and hard.”Completing the AT taught Harvey and his parents how

    30、to work as a team and how to take on challenges together. “Were closer than ever before because of the experience,” Harveys mom said. “If possible, I want to hike the AT again at some point in the future,” Harvey added.8For what purpose did the Suttons hike the “AT”?ATo see the fantastic natural sce

    31、nery together.BTo prepared Harvey to climb Mount Everest.CTo make Harvey strong both in body and in mind.DTo celebrate Harveys 5th birthday in a special way.9What do the numbers in Paragraph 3 illustrate?AThe main features of the AT.BThe difficulty of hiking the AT.CThe popularity of climbing the AT

    32、.DThe significance of crossing the AT.10What is the typical character of Harvey?ABrave, curious and talkative.BHonest, easygoing and creative.CChallengeable, proud and humorous.DAdventurous, positive and strongwilled.11What does the last paragraph mainly tell us?AHarvey is going to hike the AT again

    33、.BIts important to meet challenges on ones own.CThe Suttons have benefited greatly from the hike.DHiking is sure to make family relationship stronger.D2022枣庄高一检测Londoners_are_great_readers. They buy large numbers of newspapers, magazines and booksespecially paperbacks, which are still cheap despite

    34、everincreasing rises in the costs of printing. They still continue to buy “proper” books, too, printed on good paper.There are many streets in London containing (包含) bookshops. Perhaps the best known of these is Charing Cross Road in the very heart of London. Here bookshops of all sorts and sizes ar

    35、e to be found, from the famous one which is said to be “the biggest bookshop in the world” to the dusty little places which seem to have been left over from Dickens time. Some of these shops stock or will make efforts to get any kind of books, but many of them specialize in secondhand books, in art

    36、books, in foreign books, in books on economics, politics or any other subjects about which books may be written. One shop in this area specializes only in books about ballet. Although it may be the most convenient place for Londoners to buy books, Charing Cross Road is not the cheapest. For really c

    37、heap secondhand books, collectors must go to Farringdon Road, in the East Central district of London. Here there is nothing so impressive as bookshops. The booksellers come along each morning and put lots of books onto small handcarts (手推车) which line the streets. The collectors, some professionals

    38、and some amateurs (业余爱好者), who have been waiting for them, run quickly towards the books. In places like this one can still, sometimes, pick up for a few pence an old book that may be worth many pounds.12What does the underlined sentence “Londoners are great readers.” mean? ALondoners are great beca

    39、use they read many books.BOnly great readers live in London.CLondoners are readers who read only great book.DLondoners read a lot.13According to this passage, Charing Cross Road _Ais in the suburbs of LondonBis famous for its bookshopsCcontains only big shopsDis the cheapest place for Londoners to b

    40、uy books14What do you know about Farringdon Road?AIt is the most convenient place for Londoners to buy books.BCheap secondhand books can be found there.CIt is in the West Central district of London.DFew people like to buy books there.15Which is the best title for this passage?ABookshops in LondonBTh

    41、e biggest bookshop in the worldCCharing Cross RoadDLondoners are Great Readers.七选五The District of Columbia is a destination filled with sites of historic and current importance. During a visit, you can learn about the structure of the government and see monuments, museums and much more._1_ If you ha

    42、ve enough time, it is well worth it to make it to as many of the monuments as possible. The place to start is the National Mall. The mall is a beautiful grassy area lined with trees and some of the monuments honoring the nations most important figures. _2_After exploring some of Washington DCs amazi

    43、ng monuments, the next stop should be to plan out a visit to some of the Smithsonian Institutions complex of museums. With over 19 museums and the National Zoological Park, its unlikely that you will have the time to explore each of these museums on a single visit. The best way to enjoy the Smithson

    44、ian Institution is to plan out which museums you are most interested in visiting. If you are interested in culture, the National Museum of African American History and Culture is a wonderful choice, where you can learn about the richness and diversity of the African American experience. _3_ This mus

    45、eum offers amazing insights into the history and culture of many different tribes of American Indians.Washington DC doesnt just have monuments and museums. There are also chances to enjoy the great outdoors. _4_ You can enjoy the outdoors at the Constitution Gardens with beautiful trees, and islands

    46、 and more. The National Arboretum is another outdoor destination. The Kenilworth Aquatic Gardens and the US Botanical Gardens are also great outdoor destinations.The arts and entertainment in Washington DC are also an important part of any trip to the city. _5_ The historic Georgetown neighborhood i

    47、n Washington DC is an excellent area to enjoy some of the cities best shopping, dining, entertainment and more.AWashington DC is filled with important monuments.BYou will find art galleries, clubs and fantastic restaurants.CThe city has many parks and places to walk and enjoy.DThese important landma

    48、rks are open all day and into the evening.EThe District of Columbia is one of the great destinations you can visit. FYou can see the Washington Monument, the Lincoln Memorial and many more.GAnother museum that you should visit is the National Museum of the American Indian.课时作业(十)层级一课时跟踪检测维度11conquer

    49、ed2.nearby3.port4.individuals5.military6.locations维度21belonging2.evidence3.puzzled4.was singing5excited6.joined维度31If possible2.keep your eyes open3.make learning English easier and more interesting4.As well as going to the movies5.What puzzles them维度41meaning2.To solve3.was joined4.Finally5.from6.w

    50、hich7.belong8.defence9.a10.its层级二主题阅读训练.阅读理解A【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了一个能帮你实现善举的网站Kind Spring网站。1答案与解析:D细节理解题。根据How can I use this website?部分中的“You can share about your own acts of kindness or read hundreds of inspiring stories by others.”可知,在Kind Spring网站上,人们可以和他人分享自己的善举故事。故选D。2答案与解析:D细节理解题。根据Do you c

    51、harge for any of your services?部分第二段中的“Kind Spring is operated 100% by volunteers who live all over the world.”可知, Kind Spring是由世界各地的志愿者运营的。故选D。3答案与解析:C推理判断题。根据Do you charge for any of your services?部分第二段中的“What brings us together is simply our devotion to making the world a brighter place one kind

    52、act at a time.”可知, Kind Spring网站上的志愿者致力于采取善意的行动,让世界变得更美好,由此可以推断出, Kind Spring的目的是要用善举照亮世界。故选C。4答案与解析:B推理判断题。通读全文可知,文章主要介绍了一个能帮你实现善举的网站Kind Spring网站。所以说文章是一篇简介,B项An introduction. “简介”, AA service report. “服务报告”; CA book review. “书评”; DA movie poster. “电影海报”,均不符。故选B。B【语篇解读】本文为一篇说明文。文章介绍了美国“全美阅读”这一活动。5

    53、答案与解析:B推理判断题。根据文章第一段关键句“Youre never too old to pick up a book and read with a child. Thats the message the National Education Association (NEA) hopes to get out during this years Read Across America festival.”及第二段关键句“Read Across America began 19 years ago as a way to get kids excited about reading.”

    54、并结合“The whole point is making it fun, not for the next test.”可知,“全美阅读”旨在让人们重视阅读。6答案与解析:C细节理解题。根据文章第三段关键句“This year, as one of the sponsors of Read Across America, Southwest Airlines made their flight attendants on some flights wear red-and-white hats to make more people learn about the event.”可知,西南航

    55、空公司通过传播这一活动的意识来赞助“全美阅读”。7答案与解析:A推理判断题。根据文章最后一段内容“Anyone can participate in Read Across America. All it takes is grabbing a book and a few loved ones, and sharing in the joy of reading.”及本段内容可知,“全美阅读”流行的原因是它很容易开展。C【语篇解读】本文是一篇新闻报道。文章主要讲的是哈维萨顿和他的父母花了近7个月的时间徒步旅行,走了数千英里,组成了完整的阿巴拉契亚山径,简称为“AT”。8答案与解析:C推理判断

    56、题。根据第二段的“To build up their childs physical health and develop his personal qualities, Josh and Mary Sutton have been hiking with Harvey since he was two years old.”可知,萨顿家族徒步穿越“AT”的目的是让哈维身心都变得强壮。9答案与解析:B推理判断题。根据第三段的“The AT is a 3,530-kilometer hiking trail that runs through.So only one out of every 4

    57、 hikers completes all the sections of the trail.(AT是一条3 530公里的徒步旅行路线,穿过阿巴拉契亚山脉的森林,从乔治亚州到缅因州,总共经过14个州。在这条小路上上上下下的次数,大约相当于在珠穆朗玛峰世界最高峰上上上下下爬了16次。所以每4个徒步旅行者中只有一个人完成了所有的部分。)”可知,本段里列举的数字说明了徒步穿越AT的困难。10答案与解析:D推理判断题。根据倒数第二段的“During his days on the AT, Harvey liked to use his imagination, which helped him wa

    58、lk more quickly and have fun.”和“Harvey didnt seem to get tired and enjoyed the hard work of hiking.”可知,哈维有冒险精神,积极向上,意志坚强。11答案与解析:C主旨大意题。根据最后一段的“Completing the AT taught Harvey and his parents how to work as a team and how to take on challenges together. Were closer than ever before because of the ex

    59、perience, Harveys mom said.”可知,最后一段主要告诉我们的是萨顿一家从徒步旅行中获益匪浅。D【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了伦敦人很喜欢阅读,所以伦敦的许多街道上都有书店。文章主要介绍了可以找到大大小小各种书店的查令十字路,以及可以买到真正便宜二手书的法灵顿路。12答案与解析:D句意猜测题。根据第一段可知他们购买大量的报纸、杂志和书籍尤其是平装书,尽管印刷成本不断上涨,但平装书仍然很便宜。他们仍然继续购买用优质纸张印刷的“合适的”书籍。由此可知,“Londoners are great readers.”的意思是“伦敦人阅读很多书”。13答案与解析:B细节

    60、理解题。根据第二段可知伦敦有许多街道上都有书店。其中最著名的也许就是位于伦敦中心的查令十字路了。由此可知,查令十字路以它的书店而闻名。14答案与解析:B细节理解题。根据最后一段第二句可知要想买到真正便宜的二手书,收藏者必须去法灵顿路。由此可知,在法灵顿路可以找到便宜的二手书。15答案与解析:A标题归纳题。文章介绍了可以找到大大小小各种书店的查令十字路,以及可以买到真正便宜二手书的法灵顿路。由此可知,A选项“伦敦的书店”最适合作文章标题。.七选五【语篇解读】本文是一篇说明文。华盛顿哥伦比亚特区是美国的首都,那里有很多的历史人文景观等值得参观。本文介绍了那里的名人纪念碑、博物馆、户外景点以及一些娱

    61、乐设施等。1答案与解析:A此处为本段主题句;根据后一句内容“If you have enough time, it is well worth it to make it to as many of the monuments as possible.”可知, 前面总的介绍华盛顿特区有很多纪念碑。A项Washington DC is filled with important monuments. (华盛顿特区到处都是重要的纪念碑。)切题。故选A。2答案与解析:F根据前文可知,有些纪念碑是为了纪念这个国家的最重要的人物的。F项You can see the Washington Monumen

    62、t, the Lincoln Memorial and many more. (你可以看到华盛顿纪念碑、林肯纪念堂以及更多。)切题。故选F。3答案与解析:G根据前面可知,作者在为历史文化爱好者推荐历史博物馆,此处承接上文,推荐另一个历史文化博物馆,G项Another museum that you should visit is the National Museum of the American Indian. (你应该参观的另一个博物馆是美国印第安人国家博物馆。)切题。故选G。4答案与解析:C根据上文可知,本段介绍了户外参观的地方,C项The city has many parks and places to walk and enjoy. (这个城市有许多公园和可以散步和享受的地方。)切题。故选C。5答案与解析:B本段介绍了艺术、购物、娱乐及餐饮等。B项You will find art galleries, clubs and fantastic restaurants. (你会发现艺术画廊, 俱乐部和很棒的餐馆)切题。故选B。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022-2023学年新教材高中英语 课时作业10 Unit 4 History and Traditions Section Ⅱ Reading and Thinking 新人教版必修第二册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369361.html
    相关资源 更多
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练28 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练28 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练23 必修5 UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练23 必修5 UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练22 必修5 UNIT 2 THE UNITED KINGDOM WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练22 必修5 UNIT 2 THE UNITED KINGDOM WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练2 必修1 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练2 必修1 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练19 必修4 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练19 必修4 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练16 必修4 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练16 必修4 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练15 必修3 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练15 必修3 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练11 必修3 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练11 必修3 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练10 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练10 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课件:课时提能练27 选修6 UNIT 2 POEMS .ppt2022版新高考英语人教版一轮练习课件:课时提能练27 选修6 UNIT 2 POEMS .ppt
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课件:课时提能练19 必修4 UNIT 4 BODY LANGUAGE .ppt2022版新高考英语人教版一轮练习课件:课时提能练19 必修4 UNIT 4 BODY LANGUAGE .ppt
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块5 第2讲 定语从句 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块5 第2讲 定语从句 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块3 第2讲 非谓语动词 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块3 第2讲 非谓语动词 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块2 第2讲 动词转换为名词或形容词 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块2 第2讲 动词转换为名词或形容词 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:选修7 UNIT 4 SHARING WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:选修7 UNIT 4 SHARING WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:板块2 第3讲 形容词转换为名词、副词或动词 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:板块2 第3讲 形容词转换为名词、副词或动词 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:板块1 第2讲 形容词、副词的比较等级 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:板块1 第2讲 形容词、副词的比较等级 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 2 THE UNITED KINGDOM WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 2 THE UNITED KINGDOM WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 1 GREAT SCIENTISTS WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 1 GREAT SCIENTISTS WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修4 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修4 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修3 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修3 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修3 UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修3 UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修2 UNIT 1 CULTURAL RELICS WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修2 UNIT 1 CULTURAL RELICS WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修1 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修1 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:层级4 第1讲 记叙文 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:层级4 第1讲 记叙文 WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年人教版高中英语选修八Unit2 名词性从句总复习课件(含音频素材).docx2020-2021学年人教版高中英语选修八Unit2 名词性从句总复习课件(含音频素材).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1