分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型2022-2023学年新教材高中英语 课时作业(五)Unit 2 Morals and Virtues Section Ⅲ Discovering Useful Structures 新人教版必修第三册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:369402
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOCX
  • 页数:13
  • 大小:32.04KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022-2023学年新教材高中英语 课时作业五Unit Morals and Virtues Section Discovering Useful Structures 新人教版必修第三册 2022
    资源描述:

    1、课时作业(五)UNIT 2Section Discovering Useful Structures即时应用体验维度1单句语法填空1I noticed a thief _ (steal) money from the old mans pocket when I passed by.2With more and more farmers _ (rush) into city,their childrens education becomes a problem.3_ (compare) with many other women, she leads a very happy life.4Th

    2、eir car was caught in a traffic jam, _ (cause) them to be late.5_ (give) another five minutes, I can finish the work on time.维度2用动词ing形式完成语段A teacher once told each of her students to bring a clear plastic bag and a large bag of potatoes to school.1._ (写下名字)the person that the students refused to fo

    3、rgive in their life on a potato and put them in the plastic bag,they were then told to carry these bags with them everywhere for one week,2._ (把他们放在床边)at night,on their car seats 3._ (在开车的时候), and next to their desks at work.During this time,4._ (带着包到处走),they realized what a weight they were, and ho

    4、w they needed to pay attention all the time,so as not to forget them or leave them in embarrassing places.Of course,the potatoes were becoming rotten,5._ (闻起来很糟糕).维度3句型转换1As time passes by, we will have a better life._, we will have a better life.2I stood on the bridge and watched boats were passing

    5、 by.I stood on the bridge, _3I heard that Mary sang a song in the next room this time last night.I heard Mary_ in the next room this time last night.4After he had eaten his dinner, the boy rushed out. _, the boy rushed out.5When she turned around,she saw a car driving up._,she saw a car driving up.6

    6、As I did not know how to get there, I had to ask the way._, I had to ask the way.维度4语法与语篇用适当的动词ing形式完成下列短文Mary Smith looked at the beautiful ripe plums(梅子).They would make lovely jam. After she had finished 1._ (cook),she filled all her empty jam jars 2._ (leave) the rest of the jam in the pan. She

    7、would put it in the fridge when it was cooler.But just then the telephone rang.3._ (learn) that her mother was in hospital after a car accident,Mary picked up her bag and ran out of the house.Some days later, her husband,John,came home from a business trip.He had been travelling all day and felt lik

    8、e 4._ (have) a drink and a piece of cake.5._ (enter) the kitchen, he saw a pan with a dark red mess inside it.He lifted it up and smelled it.It smelled horrible.6._ (think) Mary must have forgotten to clean this pan, he poured all the jam into the chicken yard and cleaned the pan.Then 7._ (feel) com

    9、fortable, he began to eat a piece of cake.When Mary returned,she noticed the chickens 8._ (behave) strangely.They were running round the yard as if they were sick. She saw the dark red mess on the ground and went closer.9._ (see) a plum stone,she went into the kitchen.Her husband was at the table 10

    10、._ (read) a newspaper. Angrily,Mary rushed up to him shouting “You threw away my jam!” Her husband said,“Im sorry,but I thought it was porridge gone bad in the hot weather.”主题阅读训练.阅读理解AWith the help of the car manufacturer (汽车制造商) Hyundai, a 13yearold girl was able to send a message to space, where

    11、her dad works on the International Space Station (ISS). “He gets to live and work in space and he is doing lots of experiments up there. He has to stay there for long periods of time. I miss him when he is gone, ” Stephanie, who is from Houston, Texas, said in a video. “I think if we could write a r

    12、eally big message he would be able to see it from space. ”Hyundai took her wish to heart and decided to take on the challenge. Using Nevadas Delamar Dry Lake as a canvas (画布), 11 drivers drove Hyundai cars, spelling out “Stephs you” across 2.14 square miles of desert. A promotional video, which Hyun

    13、dai made to record the process, caught her fathers response and showed the picture he took of her message from the ISS. “I am happy that he could see it and knows that we are thinking about him back home, ” Stephanie said. “He has seen so many things up there, but I hope that this message was the mo

    14、st special. ”There are many misunderstandings about what can and cannot be seen from space. Contrary to popular belief, the Great Wall of China cannot be seen from space, but many seemingly less important things can be seen. “A farmer from Louisiana could be burning wastes in his backyard, and it wo

    15、uld make a big smoke trail that astronauts could see from space, ” said Mike Gentry, a photo researcher for NASAs humantended vehicles. And with a special camera, they can see the earth in great detail and even keep an eye on their favorite sports teams. 1What can we know about Stephanies father?AHe

    16、 likes taking pictures.BHe spends little time at home.CHe works in a car company.DHe often sends messages to his daughter.2How did Hyundai help the girl?ABy offering a free ride.BBy taking her to a guided tour.CBy replaying her fathers response.DBy making a large picture with cars.3Which of the foll

    17、owing can be seen from space?A.A moving car.BA standing farmer.CThe Great Wall of China.DThe smoke of burning rubbish.4What is the best title for the text?ASend Love to SpaceBA Girl of Great TalentCObserve the Earth Far AwayDA New Way to Explore SpaceB2022福建师大附中高一期末When it comes to who is happier, p

    18、eople with kids or those without, most research points to the latter. But a new study suggests that parents are happier than nonparents later in life, when their children move out and become sources of social enjoyment rather than stress.Most surveys of parental happiness have focused on those whose

    19、 children still live at home. These tend to show that people with kids are less happy than their childfree peers because they have less free time, sleep and money.Christoph Becker at Heidelberg University in Germany and his colleagues wondered if the story might be different for parents whose kids h

    20、ave left home. To find out, they analyzed data from a European survey that asked 55,000 people aged 50 and older about their emotional wellbeing.They found that, in this older age group, people with children had greater life satisfaction and fewer symptoms of depression than people without children,

    21、 but only if their kids had left home.“This may be because when children grow up and move out, they provide social enrichment to their parents minus (抵消) the daytoday stress of looking after them,” says Becker. They may also give something back by providing care and financial support to their parent

    22、s, he says. “Hence, childrens role as caregivers, financial support or simply as social contact might outweigh negative aspects of parenthood,” he says.If parents disobey the idea of waiting for their kids to move out to maximize their potential happiness, they could move to a country with better ch

    23、ildcare support, says Becker. A 2016 study of 22 countries found that parents with children at home were actually slightly happier than their childfree peers if they lived in places like Norway, Portugal and Sweden that have paid parental leave and generous childcare subsidies (补助).5Why did Christop

    24、h Becker and his colleagues analyze data from a European survey?ATo show their opinions are different.BTo prove the earlier findings are wrong.CTo prove if parents can be happier under certain conditions.DTo figure out old peoples emotional wellbeing.6According to the new study, what is the key poin

    25、t of parental happiness?AWhether the kids have moved out or not.BWhich country they choose to live in.CWhether kids are to play roles of caregivers.DWhether parents are willing to wait for kids growth.7How can people with kids at home achieve more happiness according to Becker?AMoving to another cou

    26、ntry without trouble from kids.BAsking their kids to move out as soon as possible.CLiving in a country with better policies on childcare.DPaying for parental leave, generous childcare subsidies.8What is the main idea of this passage?AHow people can achieve happiness in their life.BPeople without chi

    27、ldren are happier than those with kids.CWhy people have greater life satisfaction in their older age.DParents whose children have left home feel happier than nonparents.完形填空2022海南省琼海市嘉积中学高一下检测Six years ago when I was told that my father suffered from dementia(痴呆), everything changed overnight. Until

    28、 then, I was loved and lived with little _1_. My father became a child who needed roundtheclock _2_ for everyday activities. _3_, we learnt that the best way to deal with him was with patience and _4_.Our family started _5_ more time and activities togetherSundays were set aside for a drive, a park

    29、visit and dinner at a restaurant. Each _6_ gave us the chance to connect as a family.They were special to my father and gave him great _7_. It was also a time of _8_ I found myself tested in different ways and found perseverance (坚毅) that I didnt _9_ I had.By December last year, my fathers condition

    30、 became more _10_. Unable to deal with his illness, we were _11_ to send him to a centre for dementia care.We brought my father home in February when he got _12_. The next month, the government advised us to stay home because of COVID19. I was worried that he would miss his walks and would get _13_

    31、if he had to stay home all day long, but when we explained the _14_ to him, he understood. Perhaps it was because he knew his family would _15_ with him.,1A.pay BhonourCworry Dknowledge2A.schedule BpurposeCtrust Dhelp3A.Slowly BClearlyCSimilarly DUsually4A.power BkindnessClove Dbravery5A.planning Bm

    32、issingCneeding Dremembering6A.game BoutingCdiscussion Dvisit7A.luck BjoyCpride Dsurprise8A.selfcontrol BselfstudyCselfdiscovery Dselfpity9A.agree BmeanCguess Dknow10A.serious BcommonCimportant Dspecial11A.ordered BforcedCtrained Dwished12A.better BhappierCsafer Dquicker13A.injured BlostCconcerned Du

    33、pset14A.lesson BchangeCstory Dreason15A.talk BstayCwork Dwait.语法填空Loyalty is one of the most important 1._ (quality) a person can have, a retired farmer Alastair Eckhoff said.Mr Eckhoff was a stock and station agent (代理商) for 38 years and owns a sheep farm in Moa Creek. When 2._ (ask) what wisdom he

    34、 would like to pass on to the next generation, he said,“The really major one is loyalty.”Loyalty proved its worth early in his career (职业), when he was just starting out as 3._ young employee on the Wrightsons experimental farm near Lincoln.“I used to complain 4._ the pay, as I was only getting 600

    35、a year,”he said.His boss told 5._ (he) that things would improve if he was loyal and did the job he was asked to do.Later, he was given a stock and station agent position in Omakau, which came with a high pay, a car and a house.He said it was also 6._ (extreme) important to be loyal to a company and

    36、 not always go after the best markets or the best deals.When he was younger, he 7._ (help) into his farm by the original, older owner.He said he decided to lease (出租) his farm to a young couple 8._ were just starting out earlier this year.“I was given the opportunity 9._(go) farming,”he said.“Now, I

    37、 am doing the same thing. I am 10._ (excite) to pay it forward.”课时作业(五)层级一即时应用体验维度11stealing2.rushing3.Compared4.causing5.Given维度21Having written the name of2.putting them beside their beds3.while driving4.carrying the bags around with them5smelling very bad维度31With time passing by2.watching boats p

    38、assing by3singing a song4.Having eaten his dinner5Turning around6.Not knowing how to get there维度41cooking2.leaving3.Learning4.having5.Entering6.Thinking7.feeling8.behaving9.Seeing10reading层级二主题阅读训练.阅读理解A【语篇解读】本文为记叙文。文章讲述了一家汽车制造商用自己的方式, 帮助一位13岁的小女孩向在国际空间站工作的爸爸传递爱和思念的故事。1答案与解析:B细节理解题。根据第二段中的“He has to

    39、 stay there for long periods of time. I miss him when he is gone.”可知, Stephanie的父亲必须待在空间站, 很少待在家。2答案与解析:D细节理解题。根据第三段中的“Using Nevadas Delamar Dry Lake as a canvas, 11 drivers drove Hyundai cars, spelling out Stephs you across 2.14 square miles of desert.”可知, 现代汽车在沙漠上拼出“Stephs you”的图案, 来帮助小女孩让她的父亲在空间站

    40、能够看到。3答案与解析:D细节理解题。根据最后一段中的“A farmer from Louisiana could be burning wastes in his backyard, and it would make a big smoke trail that astronauts could see from space.”可知, 宇航员还在太空中看到一条巨大的烟雾轨迹, 可能是农民在自家后院焚烧垃圾。4答案与解析:A标题归纳题。本文主要讲述了一个女孩因思念在太空站执行任务的父亲, 设法向其表达爱意的故事。 A选项“把爱送到太空”最符合主旨大意。B【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍

    41、了一项新的研究发现,有孩子的父母在晚年比没有孩子的父母更快乐。5答案与解析:C推理判断题。根据第三段内容“Christoph Becker at Heidelberg University in Germany and his colleagues wondered if the story might be different for parents whose kids have left home. To find out, they analyzed data from a European survey that asked 55,000 people aged 50 and old

    42、er about their emotional wellbeing.”可知,克里斯托夫贝克尔和他的同事分析欧洲调查的数据是为了证明有孩子的父母在一定条件下是否比没有孩子的父母更快乐。6答案与解析:A细节理解题。根据第四段内容“They found that, in this older age group, people with children had greater life satisfaction and fewer symptoms of depression than people without children, but only if their kids had lef

    43、t home.”可知,根据新的研究,父母幸福的关键是孩子们是否搬出去了。 7答案与解析:C细节理解题。根据最后一段关键句“If parents disobey the idea of waiting for their kids to move out to maximize their potential happiness, they could move to a country with better childcare support, says Becker.”可知,贝克尔认为,家里有孩子的人可以通过生活在一个有更好的儿童保育政策的国家来获得更多的幸福。8答案与解析:D主旨大意题。

    44、通读全文,结合第一段关键句“But a new study suggests that parents are happier than nonparents later in life, when their children move out and become sources of social enjoyment rather than stress.”可知,文章介绍了一项新的研究发现,孩子离开家的父母比没有孩子的父母更快乐。.完形填空【语篇解读】本文是一篇记叙文。讲述了作者的父亲患了痴呆症,在照顾父亲的过程中,全家人让父亲体会到了家人的陪伴与爱,也让作者看到了自己身上的坚毅。1答案

    45、与解析:C句意:在那之前,我被爱着,生活中无忧无虑。 根据上文“I was loved and lived with little”可知,作者在父亲患痴呆症之前,生活无忧无虑。 2答案与解析:D句意:我父亲变成了一个每天活动都需要全天伺候与帮助的孩子。 根据前文“my father suffered from dementia”以及“My father became a child”可知,父亲因为痴呆症变得像个孩子一样需要全天伺候与帮助。 3答案与解析:A句意:慢慢地,我们明白了对付他最好的办法就是耐心和爱。 根据语境和后文“we learnt that the best way to dea

    46、l with him was with patience and_4_”可知,他们是慢慢学会如何对待父亲的。 4答案与解析:C根据后文“Our family started_5_more time and activities togetherSundays were set aside for a drive, a park visit and dinner at a restaurant.”可知,他们用耐心和爱心对待父亲。 5答案与解析:A句意:我们的家庭开始计划更多的时间和活动在一起周日会被安排出来开车兜风、去公园游玩、去餐馆吃饭。 根据后文“Sundays were set aside

    47、 for a drive, a park visit and dinner at a restaurant”可知,他们精心计划安排了更多活动。 6答案与解析:B句意:每次外出都让我们一家人有机会亲密交流。 根据前文“Sundays were set aside for a drive, a park visit and dinner at a restaurant”可知,每次外出都让他们家人的关系更亲密。 7答案与解析:B句意:它们对我父亲来说是特别的,给了他极大的快乐。 根据语境和前文“gave us the chance to connect as a family”和“They were

    48、 special to my father”可以推知,外出活动让作者的父亲很开心。 8答案与解析:C句意:这也是一个自我发现的时期我发现自己受到了不同方式的考验,发现了我以前不知道自己拥有的毅力。 根据后文“I found myself tested in different ways and found perseverance (坚毅) that I didnt_9_ I had”可知,对作者来说,这段时间也是自我发现的时间。9答案与解析:D句意:这也是一个自我发现的时期我发现自己受到了不同方式的考验,发现了我以前不知道自己拥有的毅力。 根据上文“I found myself tested

    49、 in different ways and found perseverance (坚毅) that I didnt”可知,父亲生病前作者的生活无忧无虑,而父亲生病后,作者发现了自己身上有自己之前不知道的坚毅。 10答案与解析:A句意:到去年12月,我父亲的病情变得更严重了。 根据后文“Unable to deal with his illness”可知,父亲的病情更严重了。 11答案与解析:B句意:由于无法应付他的病情,我们被迫把他送到痴呆症护理中心。 根据前文“Unable to deal with his illness”可知,无法应付父亲的病情,所以他们被迫把父亲送到痴呆症护理中心。

    50、 12答案与解析:A句意:2月份我父亲病情好转时,我们接他回家。 根据语境和前文“We brought my father home in February”可知,父亲的病情好转了。 13答案与解析:D句意:我担心他不能散步,同时也担心他如果整天待在家里会不高兴,但当我们向他解释原因时,他理解了。 根据语境和前文“I was worried that he would miss his walks”及后文“if he had to stay home all day long”可知,作者担心父亲会不高兴。14答案与解析:D句意:我担心他不能散步,同时也担心他如果整天待在家里会不高兴,但当我们向

    51、他解释原因时,他理解了。 根据前文分析和“but”的转折及后文“he understood”可知,作者本来担心父亲会不高兴,但是当作者向他解释不能出门的原因后,父亲能理解。 15答案与解析:B句意:也许是因为他知道他的家人会和他在一起。根据语境和前文“he had to stay home all day long”可知,作者认为父亲能理解自己,是因为父亲感受到了家人会和他在一起。.语法填空【语篇解读】本文是一篇说明文。农民Alastair Eckhoff结合自己的经历论述了做人忠诚的重要性。1答案与解析:qualities考查可数名词的复数。根据句意可知,设空处表示“品质”,quality作

    52、“品质”讲时,是可数名词,结合空前的one of the most important可知,此处应填qualities。2答案与解析:asked考查过去分词。设空处所在部分在句中作状语,ask与逻辑主语he之间是动宾关系,故填asked。3答案与解析:a考查不定冠词。此处表示“一位年轻的员工”,故填不定冠词a。4答案与解析:about/of考查介词。complain about/of sth.意为“抱怨某事”。5答案与解析:him考查代词。设空处作宾语,指代Alastair Eckhoff,故填him。6答案与解析:extremely考查副词。设空处作状语,表示“非常”,故填副词extreme

    53、ly。7答案与解析:was helped考查一般过去时的被动语态。根据句意及by the original, older owner可知,he与help之间是被动关系,应用被动语态;结合When从句的时态可知,此处应用一般过去时,故填was helped。8答案与解析:who/that考查定语从句。设空处引导限制性定语从句修饰couple,且在从句中作主语,故填who/that。9答案与解析:to go考查动词不定式作定语的用法。opportunity后常跟动词不定式作定语,表示“做某事的机会”。10答案与解析:excited考查形容词作表语的用法。设空处作表语,表示“激动的”,故填形容词excited。13

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022-2023学年新教材高中英语 课时作业(五)Unit 2 Morals and Virtues Section Ⅲ Discovering Useful Structures 新人教版必修第三册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369402.html
    相关资源 更多
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit5Meetingyourancestors含解析新人教版选修8.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit5Meetingyourancestors含解析新人教版选修8.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit5FirstAid含解析新人教版必修5.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit5FirstAid含解析新人教版必修5.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高中英语必修二课件:UNIT 5 MUSIC READING .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高中英语必修二课件:UNIT 5 MUSIC READING .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4WildlifeProtection含解析新人教版必修2.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4WildlifeProtection含解析新人教版必修2.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Sharing含解析新人教版选修7.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Sharing含解析新人教版选修7.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Pygmalion含解析新人教版选修8.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Pygmalion含解析新人教版选修8.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Makingthenews含解析新人教版必修5.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Makingthenews含解析新人教版必修5.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Earthquakes含解析新人教版必修1.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Earthquakes含解析新人教版必修1.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Bodylanguage含解析新人教版必修4.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Bodylanguage含解析新人教版必修4.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Astronomythescienceofthestars含解析新人教版必修3.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit4Astronomythescienceofthestars含解析新人教版必修3.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Underthesea含解析新人教版选修7.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Underthesea含解析新人教版选修7.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Traveljournal含解析新人教版必修1.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Traveljournal含解析新人教版必修1.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Lifeinthefuture含解析新人教版必修5.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Lifeinthefuture含解析新人教版必修5.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Computers含解析新人教版必修2.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit3Computers含解析新人教版必修2.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 4 EARTHQUAKES-WARMING UP AND READING课件 (共22张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 4 EARTHQUAKES-WARMING UP AND READING课件 (共22张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Workingtheland含解析新人教版必修4.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Workingtheland含解析新人教版必修4.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 3 TRAVEL JOURNAL-LEARNING ABOUT LANGUAGE课件 (共37张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 3 TRAVEL JOURNAL-LEARNING ABOUT LANGUAGE课件 (共37张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2TheUnitedKingdom含解析新人教版必修5.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2TheUnitedKingdom含解析新人教版必修5.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 2 TRAVEL JOURNAL-GRAMMAR课件 (共40张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 2 TRAVEL JOURNAL-GRAMMAR课件 (共40张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2TheOlympicGames含解析新人教版必修2.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2TheOlympicGames含解析新人教版必修2.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-READING课件 (共38张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-READING课件 (共38张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Robots含解析新人教版选修7.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Robots含解析新人教版选修7.docx
  • 吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-GRAMMAR课件 (共24张PPT) .ppt吉林省伊通满族自治县第三中学校人教版高一英语必修一 UNIT 1 FRIENDSHIP-GRAMMAR课件 (共24张PPT) .ppt
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Poems含解析新人教版选修6.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Poems含解析新人教版选修6.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Healthyeating含解析新人教版必修3.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Healthyeating含解析新人教版必修3.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Englisharoundtheworld含解析新人教版必修1.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Englisharoundtheworld含解析新人教版必修1.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Cloning含解析新人教版选修8.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit2Cloning含解析新人教版选修8.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit1Womenofachievement含解析新人教版必修4.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit1Womenofachievement含解析新人教版必修4.docx
  • 2022版高考英语一轮巩固达标练Unit1Festivalsaroundtheworld含解析新人教版必修3.docx2022版高考英语一轮巩固达标练Unit1Festivalsaroundtheworld含解析新人教版必修3.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1