2021届高考英语大一轮复习 课时作业4 Unit 2 Heroes(含解析)北师大版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021届高考英语大一轮复习 课时作业4 Unit Heroes含解析北师大版 2021 高考 英语 一轮 复习 课时 作业 Heroes 解析 北师大
- 资源描述:
-
1、课时作业4.阅读理解AKirby Wildlife ParkKeeper ExperienceDue to the large number of inquiries from people interested in working with animals, Kirby Wildlife Park has set up the unique Keeper Experience package. The fantastic experience is available to anyone over the age of 18 who is reasonably fit. We regret
2、 that for health and safety reasons, participants who are pregnant, in a wheelchair or suffering from illnesses cannot take part.A typical day9:15 Arrival9:30 Health and Safety Briefing10:00 Apes and MonkeysWhile cleaning out the enclosure (围场), you will find out about how enclosures are enriched wi
3、th novel items and new smells to stimulate (刺激) the animals senses and imitate their natural environment.12:00 Lunch14:00 Big CatsOn the highlight of most volunteers day, you will feed the cats and learn about their nutritional needs. The keeper will give you an introduction of how cats behavior can
4、 be read to get an idea of their welfare and health.16:30 Meet the TeamMeet more of the staff and learn how you can get further involved with work at the park. Learn about our animal adoption plan, what it takes to be a good keeper and where to obtain the right qualifications for a career in animal
5、welfare.Booking and cancellationThe Keeper Experience is available on Mondays, Wednesdays and Fridays throughout the year, and must be booked at least two weeks in advance. Full payment is needed when booking.Cancellations must be made more than fourteen days before the event, or you wont receive a
6、full refund.柯比野生动物园常年为游客提供饲养体验活动。本文介绍了该活动的具体时间、具体内容,另外还介绍了订票和取消订购的具体要求等。1What kind of people can experience working with animals in Kirby Wildlife Park?AA boy over 18 sitting in a wheelchair.BA man who is quite healthy.CA woman carrying a baby in her arms.DA girl under the age of 18.答案:B解析:细节理解题。文章第
7、一段最后两句介绍了对游客的年龄、身体情况等具体要求,根据其中的“The fantastic experience is available to anyone over the age of 18 who is reasonably fit.”可知,参观者的条件是身体必须是健康的。故选B项。2When can you know something about an animal adoption plan?AAt 12:00. BAt 9:30.CAt 10:00. DAt 16:30.答案:D解析:细节理解题。文章第一段之后介绍了一天各个时段的活动,根据16:30 Meet the team
8、部分中的Learn about our animals adoption plan可知,在这个时段可以了解动物收养计划。故选D项。3What is the requirement of canceling a booking of the Keeper Experience?AThe canceling is available on Mondays, Wednesdays and Fridays.BAnyone can cancel a booking throughout the year.CA booking must be canceled over two weeks before
9、the event.DYou can cancel a booking with a full refund at any time.答案:C解析:细节理解题。根据Booking and cancellation部分中的“Cancellations must be made more than fourteen days before the event.”可知,取消订购的时间应该至少在活动的前两周。故选C项。BWe humans are addicted to sugar. That makes sense. All animals need sugar to live. Its the f
10、uel that powers our cells. So its not surprising that were born to want the sweet stuff.Sugar stores the suns energy like a battery. After a meal, your body breaks down foods into their building blocks. It uses some sugars for energy right away. The rest get stored for the body to break down later.
11、Its a myth that sugar makes you extremely excited, but having a sugary snack can give you a quick burst of energy. Thats because the sugar in sweet foods is easy for your body to turn into fuel. When you eat other kinds of foods, like vegetables, it takes longer for your body to break the sugar down
12、.These days its easy to find sweet snacks. Sodas, candy, cakes and even foods that seem healthy, such as yogurt, can be packed with sugar. Food makers add sugar, because they know that to humans, sweet makes everything taste better. Americans eat about 20 teaspoons of extra sugar every day. Thats mo
13、re than what is good for us.Eating too much sugar can cause more than a stomachache. It can make people overweight, decay the teeth and even cause diabetes. However, experts arent worried about naturally sweet foodsthe problem is added sugar. So go ahead and enjoy sweet apples or even sugarrich carr
14、ots that are also full of vitamins and other good stuff.Even cake is great once in a while, as long as you dont overdo it. After all, no one wants life to be dull. And your body needs its fuel!本文是一篇说明文。糖能给人体提供必需的能量,且易分解,人天生需要糖分;虽然甜食尝起来可口,但是我们不要过多食用。4The first two paragraphs are mainly developed by _
15、.Acause and effect Bproblem and solutionCgiving examples Dmaking comparisons答案:A解析:写作手法题。根据第一段三、四句和第二段第二句及倒数第二句并结合第一、二段的内容可知,第一段解释了人天生需要糖的原因;第二段谈到了甜食能快速补充能量;据此可推知,第一、二段是通过解释因果的方法组织内容的,故A项正确。5People may be tricked into eating too much sugar because _.Ano one wants life to be boringBwere born to want
16、the sweet stuffCsocalled healthy food can be packed with sugarDsugar is the fuel for the plants and animals on the earth答案:C解析:细节理解题。根据第三段第一、二句可知,甜食随处可见,即使是看起来健康的食品也会含有大量糖分,故人们会误食很多含糖食品。6What does the author want to stress in paragraph 4?AWed better say no to sweet foods.BExperts are worried about a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-371991.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2022六年级语文下册 第4单元 14他们那时候多有趣啊习题课件 新人教版五四制.pptx
