分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型上海外国语大学附属外国语学校2016届高三排位考(阅读理解文学类)英语试题 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:377886
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:83KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    上海外国语大学附属外国语学校2016届高三排位考阅读理解文学类英语试题 WORD版含答案 上海外国语大学 附属 外国语学校 2016 届高三排位考 阅读 理解 文学 英语试题 WORD 答案
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家Passage 1 Family. LoveAfter 21 years of marriage, my wife wanted me to take another woman out to dinner and a movie. She said, I love you, but I know this other woman loves you too, and she would love to spend some time with you.The other woman that my wife wanted me to visit was my

    2、MOTHER, who has been a widow for 19 years, but the demands of my work and my three children had made it possible to visit her only occasionally. That night I called to invite her to go out for dinner and a movie. Whats wrong, are you well? she asked. My mother is the type of woman who suspects that

    3、a late night call or a surprise invitation is a sign of bad news.I thought that it would be pleasant to spend some time with you, I responded. Just the two of us. She thought about it for a moment, and then said, I would like that very much. That Friday after work, as I drove over to pick her up, I

    4、was a bit nervous. When I arrived at her house, I noticed that she, too, seemed to be nervous about our date. She waited in the door with her coat on. She had curled her hair and was wearing the dress that she had worn to celebrate her last wedding anniversary. She smiled from a face that was as rad

    5、iant as an angels. I told my friends that I was going to go out with my son, and they were impressed, she said, as she got intothe car. They cant wait to hear about our meeting.We went to a restaurant that, although not elegant, was very nice and cozy. My mother took my arm as if she were the First

    6、Lady. After we sat down, I had to read the menu. Her eyes could only read large print. Half way through the entries, I lifted my eyes and saw Mom sitting there staring at me. A nostalgic smile was on her lips.It was I who used to have to read the menu when you were small, she said.Then its time that

    7、 you relax and let me return the favor, I responded.During the dinner, we had an agreeable conversation - nothing extraordinary but catching up on recent events of each others life. We talked so much that we missed the movie.As we arrived at her house later, she said, Ill go out with you again, but

    8、only if you let me invite you. I agreed.How was your dinner date? asked my wife when I got home.Very nice. Much more so than I could have imagined, I answered.A few days later, my mother died of a massive heartattack. It happened so suddenly that I didnt have a chance to doanything for her. Some tim

    9、e later, I received an envelope with a copy of a restaurant receipt from the same place mother and I had dined. An attached note said: I paid this bill in advance. I wasnt sure that I could be there; but nevertheless, I paid for two plates - one for you and the other for your wife. You will never kn

    10、ow what that night meant for me. I love you, son.At that moment, I understood the importance of saying in time: I LOVE YOU and to give our loved ones the timethat they deserve. Nothing in life is more important than your family. Give them the time they deserve, because these things cannot be put off

    11、 till some other time.1. When the mother heard it was the sons call, she was _.A. worriedB. surprisedC. suspiciousD. puzzled2. The mothers friends were most impressed by _.A. the memorable date between the mother and the sonB. the mothers realization of her long-awaited dreamC. the sons love for his

    12、 motherD. the mothers pride in her son3. When the mother took the authors arm into the restaurant, she _.A. looked like the First LadyB. was treated like the First LadyC. was as important as the First LadyD. felt as proud as being the First Lady4. What did the mother mainly talk about to the author

    13、during the dinner?A. Her life after the authors marriage.B. Her life since the authors last visit.C. Her memory about the author as a child.D. Her expectation about future reunions.5. The mother insisted on inviting the author to dinner because _.A. she was going to die soonB. she wanted to show her

    14、 love C. she did not expect the heart attackD. she intended to thank him and his wife6. The passage intends to teach us how to cherish _.A. our parentsB. loveC. our familyD. lifePassage 2 Little house in the Big Woods. I start from my home in the quiet little suburb of Forest Hills, Long Island. Her

    15、e , surrounded by green lawns, trees, and flowers, are neat little houses, happy with the voices and movements of wives and children, havens of peaceful rest for men who toil in the city. I drive across the lacy structure of steel which spans the East River, and I get a new and startling vision of t

    16、he power and ingenuity of the mind of man. Busy boasts chug and scurry about the river - racy speed boat, stolid, snorting tugs. If I had long days of sight ahead, I should spend many of them watching the delightful activity upon the river.I look ahead, and before me rise the fantastic towers of New

    17、 York, a city that seems to have stepped from the pages of a fairy story. What an awe-inspiring sight, these glittering spires. These vast banks of stone and steel-structures such as the gods might build for themselves! This animated picture is a part of the lives of millions of people every day. Ho

    18、w many, I wonder, give it so much as a seconds glance? Very few, I fear, their eyes are blind to this magnificent sight because it is so familiar to them.I hurry to the top of one of those gigantic structures, the Empire State Building, for there, a short time ago, I saw the city below through the e

    19、yes of my secretary. I am anxious to compare my fancy with reality. I am sure I should not be disappointed in the panorama spread out before me, for to me it would be a vision of another world.Now I begin my rounds of the city. First, I stand at a busy corner, merely looking at people, trying by sig

    20、ht of them to understand something of their life. I see smiles, and I am happy. I see serious determination, and I am proud, I see suffering, and I am compassionate.I stroll down Fifth Avenue. I throw my eyes out of focus, so that I see no particular object but only a seething kaleidoscope of colors

    21、. I am certain that the colors of womens dresses moving in a throng must be a gorgeous spectacle of which I should never tire. But perhaps if I had sight I should be like most other women - too interested in styles and the cut of individual dresses to give much attention to the splendor of color in

    22、the mass. And I am convinced, too, that I should become an inveterate window shopper, for it must be a delight to the eye to view the myriad articles of beauty on display.From Fifth Avenue I make a tour of the city-to Park Avenue, to the slums, to factories, to parks where children play. I take a st

    23、ay-at-home trip abroad by visiting the foreign quarters. Always my eyes are open wide to all the sights of both happiness and misery so that I may probe deep and add to my understanding of how people work and live. My heart is full of the images of people and things. My eye passes lightly over no si

    24、ngle trifle; it strives to touch and hold closely each thing its gaze rests upon. Some sights are pleasant, filling the heart with happiness; but some are miserably pathetic. To these latter I do not shut my eyes, for they, too, are part of life. To close the eye on them is to close the heart and mi

    25、nd.My third day of sight is drawing to an end. Perhaps there are many serious pursuits to which I should devote the few remaining hours, but I am afraid that on the evening of that last day I should again run away to the theater, to a hilariously funny play, so that I might appreciate the overtones

    26、of comedy in the human spirit.1. According to the first paragraph, the author is amazed at seeing _.A. the housesB. the bridgeC. the boats D. the river2. The author most probably thinks that the New Yorkers are _ the “glittering spires”.A. scornful ofB. overwhelmed byC. indifferent toD. knowledgeabl

    27、e about3. When the author sees the passers-by, she would like to _.A. share their emotionsB. show sympathy to themC. enjoy the same life stylesD. perceive their bosom feelings4. When the author observes a womans dress, she pays most attention to _.A. its designer and brandB. its style and cuttingC.

    28、its colorD. its price5. What is the authors attitude towards her present life?A. She wants to treat it like a comedy.B. She wants to change her life style.C. She enjoys her blindness.D. She is appreciative of life.Passage 3 Young Shakespeare. Every person plans to run off to some tropical isle, but

    29、few do. Real life, family, work, and monetary limitations get in the way. Ian Fleming let none of these considerations stop him. After the war, Fleming set down his schedule. The first week of January saw him leave England and travel to Jamaica. The first week of March saw his return. He accepted hi

    30、s job at Kemsley newspapers without compromise - this portion of the year would be set aside for Jamaica or he would look elsewhere for employment. For 6 years Fleming traveled each winter to Jamaica, lounging in paradise, romancing women, chasing the sunset, but it was not until he faced the pressu

    31、re of a married woman who was pregnant with his child did Fleming start the writers journey which would change his life and popular culture forever. As Fleming waited in Jamaica for Annes divorce to become final, he wrote the first draft of a novel, Casino Royale.Flemings career as a writer deserves

    32、 more examination than can be offered here, but suffice it to say, over the next 12 years, Ian Fleming transformed his elite existence, his arrogance, his style, and his acid wit into some of the greatest thrillers ever written. Fleming incurred the respect of authors as diverse as Raymond Chandler,

    33、 Kingsley Amis, and Edith Sitwell. His fans included John, Jackie, and Bobby Kennedy, and his social circle included Prime Minister Anthony Eden, Evelyn Waugh, and Somerset Maugham. Fleming filled out the 12 years of Bond with great adventure journalism. Even in stories which had little action or pa

    34、y off, such as his short non-fiction book, The Diamond Smugglers, the Fleming-flair ensured exciting reading. He wrote the Atticus column for the Sunday Times, proving a wonderful conduit for inside intelligence information, and clever rebukes. Regardless of book sales or family obligations, Fleming

    35、 managed to live the life he wanted. As the years passed, his passion for golfing increased so he took more time with it. Flemings long-term fascination with America grew, so he traveled there more often. Ian Flemings full life caught up with him through his heart. It may be that years of drinking a

    36、nd smoking took their toll, or that the butter-rich cooking Fleming loved was the culprit. Or maybe it was just genetics. Whatever the cause, Flemings health declined in the late 1950s. This plus anxieties in the marriage increased Flemings depression. With the success of Bond, the world came knocki

    37、ng at Flemings door, and he had a harder time shutting those out that he did not want in his life. Nonetheless, Fleming fought the loosing battle of his weakening heart by throwing more fuel on the fire. He continued to drink and smoke, making some excuses but not many. He wrote books he wanted to r

    38、ead, and traveled the world with style and authority. By this time, Fleming had already earned his own fortune, created his own identity, and ruled his own literary empire. 1. According to the second paragraph, Fleming accepted the job offered by Kemsley newspaper _.A. and had to give up his yearly

    39、holiday plan to JamaicaB. because he was offered to work in Jamaica every winterC. so that he wouldnt have to look for employment elsewhereD. on condition that he took two months off to Jamaica every year2. When he began writing, Fleming never expected that _.A. he would change popular cultureB. he

    40、could get over the pressureC. Anne would have a divorceD. Anne would keep his child3. Flemings thrillers reflected his _.A. sense for popular cultureB. relationship with AnneC. own personalitiesD. life at Jamaica4. The fact that “Fleming filled out the 12 years of Bond with great adventure journalis

    41、m” shows that _.A. Fleming took up journalism when he finished Bonds adventuresB. Fleming put Bond through many thrilling adventuresC. Fleming described Bond as an adventurous journalistD. Fleming experienced Bonds adventures when he was a journalist5. According to the passage, Fleming died of _.A.

    42、an unidentified reasonB. a disease of the heartC. an unknown family diseaseD. over drinking and smokingPassage 11. A【定位】第2段第3句。【解析】根据原文该句母亲所问的问题可以推断母亲接到电话的时候,第一个反应是“担心”,因此本题应选选项A。本题最具有干扰性的是选项C,suspicious和第2段最后一句中的suspect属于同一个词族,但要注意的是,在文中suspect是“猜想”的意思,而不是“怀疑”的意思,而suspicious只有“怀疑的、可疑的”意思,这样来看就知道选项C

    43、不符合原文的内容了。2. C【定位】第4段最后两句。【解析】可以说,母亲的朋友也应该是老年人,他们应该也像母亲一样很少能和儿女聚会,由此可推断,他们认为作者通过邀请母亲吃饭而表达对母亲的爱,作者这样做让他们很感动,因此本题应选选项C。作者和母亲的晚餐聚会发生在原文提到impressed这个动作之后,而原文没有提及在聚会之后朋友们的感觉,因此选项A是不正确的;选项D是几乎每个父母都有的感觉,朋友们不可能因此而感动。3. D【定位】第5段第2句。【解析】从原文前5段的内容可以推断母亲觉得自己像第一夫人是因为她那天很高兴,能和儿子一起吃饭让她觉得很得意,而且也以儿子为荣,因此,本题选择选项D最合适。

    44、我们可以用另一个方法快速锁定正确答案。原文该句中的as if 表示一种感觉,在四个选项中,只有选项D中的felt表示感觉,其他三个选项的动词都用于描述现实,在这种情况下,即使选项C中的important在现实中也可用来形容当第一夫人的感觉,也可以马上排除了。4. B【定位】第8段第1句。【解析】原文该句中的recent events表明母亲在吃饭时谈起的是最近发生的事,在4个选项中选项B提到的时间是最近的,因此选项B为本题答案。选项C的memory与第6段末句中的nostalgic意思相关,但原文该句只表明母亲想起了过去,但不一定在吃饭时就“主要”谈起过去,因此选项C是不正确的。5. B【定位

    45、】第9段和最后两段。【解析】从第9段的Ill go out with you again可以知道母亲在提出请儿子吃饭时,她还是想着自己一定会去的,根据倒数第2段最后两句和最后一段的哲理可以推断母亲当时提出邀请是因为她也要让儿子知道她很爱他。由此可见,本题应选选项B。倒数第2段第5句表明母亲并不能确定自己的病情,所以说“她快要死了”(选项A)是过度推断。选项D是另一个强干扰项,但别忘了第9段的Ill go out with you again,当母亲提出邀请时,她并没有想要邀请媳妇一起参加,这可能是后来回家之后才想到的,所以选项D并不是母亲已开始提出邀请时的目的。6. C【定位】最后一段第2句。

    46、【解析】最后一段是对全文中心思想的概括,第2句表明family是最重要的东西,可见本文是为了说明我们要珍惜我们的family,因此本题应选选项C。本题稍具干扰性的是选项B,但本文并不是对“爱”泛泛而谈,而是主要针对家庭成员的“爱”,所以选项B过泛了。Passage 21. B【定位】第1段第3句。【解析】题干中的amaze和原文该句中的startle同义,都有surprise的意思,本题其实要求理解该句中的the lacy structure of steel所指是什么。steel是这个建筑物的材料,而steel后的定语从句which spans the East River表明这个建筑物横跨

    47、在河上,从这写信息可以推论这个建筑物是一座铁桥,故选项B为本题答案。2. C 【定位】第2段第2句。【解析】第二段第一句中的fantastic,第二句中的awe-inspiring,第三句中的vast和such as the gods might build for themselves都表明作者会对看到的建筑物表示“赞叹”之情,在四个选项中,选项C与这种情绪的表达最为接近,故为本题答案。3. A 【定位】第4段第2、3、4句。【解析】第四段最后两句是对第二句的解释,解释作者如果能看到经过的路人会想什么。从最后两句的内容I see smiles, and I am happy. I see s

    48、erious determination, and I am proud, I see suffering, and I am compassionate.可以推断作者会感受路人的情绪,会与他们欢喜悲哀与共,因此,本题应选选项A。选项C中的life style涵盖范围过宽,而原文只是提到“情感”方面的感受而已。选项D意为“理解他们内心深处的感受”,可以说,原文这几句话表现出来的内容还没有到“内心”那么深入,几句话描述的都只是作者对路人面部表情的观察而已。4. C 【定位】第5段第3句。【解析】原文该句中的Im certain that 表明作者会对color很着迷。本题最具迷惑性的选项是选项B

    49、,因为第5段第4句提到了style和cut,但要注意这一句用的是虚拟语气,表明作者对于styles和cut的感受都只存在于假设当中,所以不要被选项B给迷惑了。5. D 【定位】全文【解析】在回答本题时,千万不要被最后一段提到的关于comedy的内容所迷惑了。这一段提到的是作者在最后一天的那一个晚上的安排,她说她会再次去看一场戏剧,去欣赏人类精神世界中喜剧的泛音,由此可见,选项A是毫无根据的(她要把她的生活当作一部喜剧)。从全文的描述来看,可以看得出作者对于外界的事物都抱着积极、欣赏的态度,因此,本题答案应为选项D。本题涉及作者的tone and attitude,最好在看完全文、理解了全文内容

    50、后,再次斟酌一下作者的用词,以感受作者的情绪。Passage 31. D【定位】根据题干中的Kemsley定位到第2段最后一句。【解析】原文该句破折号前后的内容表明Fleming接受Kemsley newspaper的工作是有条件的,破折号后的内容就是这个条件,选项D中的on condition that也表示基于某种条件去做一件事,选项D是对破折号后的内容的近义改写,因此选项D为本题答案。本题的解题关键是理解原文该句中的without compromise。选项A与原文内容相反;原文表明Fleming每年冬天在Jamaica度假,而不是如选项B中说的去工作,因此选项B不正确;选项C是原文没有

    51、提到的内容,难以证明是否能与原文内容构成因果关系。2. A【定位】第3段第1句。【解析】本题实际上要求选择在Fleming开始写作后发生的事,而且这件事必须是他开始写作前没有考虑到的。第3段第1句末尾的定语从句中的时态would表明定于从句的内容是发生在Fleming开始写作之后,而且他自己从没想过自己的写作生涯会造成那么大的影响,由此可见,本题应选选项A。选项B是促使Fleming开始从事写作的原因,因此这应该是Fleming有考虑到的。选项C和选项D是发生在Fleming开始写作之前就发生了的事实,他对此肯定是知道的,所以这两个选项都不符合题意。3. C【定位】根据题干中的thriller

    52、s定位到第4段第1句。【解析】原文该句中的elite existence, arrogance, style, acid wit等都是与个性特点有关的内容,表明Fleming在他的小说中融进了自己独特的个性特点,因此本题应选选项C。选项B和选项D都是Fleming的经历,但与elite existence, arrogance, style, acid wit 等“个性”特点关系不够紧密,因此本能选。4. B【定位】根据题干中双引号里的内容定位到第5段第1句。【解析】原文该句中的fill out with 表明Fleming用adventure journalism“充满”了关于Bond的故事

    53、,Bond是他所写的故事的主角,这也就是说,Fleming在小说中让这个主角经历了各种各样的“历险”,由此可见,本题应选选项B。干扰项都围绕journalism一词做文章,在原文中,adventure journalism应理解为“新闻式的历险故事”,也就是说,在原文中,journalism并不与真正的“新闻业”,“新闻工作”,“记者”等有关,它只是用来描述Fleming的故事特点,可见,其它选项都是对journalism的错误理解。5. B【定位】第7段首句和最后一段首句。【解析】第7段首句和最后一段首句都提到了heart一词,而最后一段首句中的loosing battle of his weakening heart明确表明Fleming无法战胜他的心脏病,并最终输掉了与心脏病的“战斗”,由此可见,Fleming是死于心脏疾病的,即选项B为本题答案。本题最具干扰性的事选项A。第7段第2句和第3句的may be 表示猜测和不确定性,有些同学可能会因此而误选选项A,事实上,这些是针对心脏病成因的猜测,而不是对Fleming死因的猜测。高考资源网版权所有,侵权必究!

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:上海外国语大学附属外国语学校2016届高三排位考(阅读理解文学类)英语试题 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-377886.html
    相关资源 更多
  • 吉林省舒兰市第一中学高中英语 unit1 句子分类课件 新人教版必修1.ppt吉林省舒兰市第一中学高中英语 unit1 句子分类课件 新人教版必修1.ppt
  • 吉林省舒兰市第一中学高中英语 unit1 Grammar语法课件 新人教版必修1.ppt吉林省舒兰市第一中学高中英语 unit1 Grammar语法课件 新人教版必修1.ppt
  • 吉林省舒兰市第一中学高中英语 unit1 Good Qualities课件 新人教版必修1.ppt吉林省舒兰市第一中学高中英语 unit1 Good Qualities课件 新人教版必修1.ppt
  • 吉林省舒兰市第一中学高中英语 unit1Friendship课件 新人教版必修1.ppt吉林省舒兰市第一中学高中英语 unit1Friendship课件 新人教版必修1.ppt
  • 吉林省吉林市第五十五中学英语课件 高中必修五《UNIT 2 THE UNITED KINGDOM》.ppt吉林省吉林市第五十五中学英语课件 高中必修五《UNIT 2 THE UNITED KINGDOM》.ppt
  • 吉林省吉林市第五十五中学英语课件 高中必修2《UNIT 5 MUSIC》.ppt吉林省吉林市第五十五中学英语课件 高中必修2《UNIT 5 MUSIC》.ppt
  • 吉林省吉林市第五十五中学英语课件 高三:高考英语单项选择题中陷阱的判定与解析.ppt吉林省吉林市第五十五中学英语课件 高三:高考英语单项选择题中陷阱的判定与解析.ppt
  • 吉林省吉林市第五十五中学2017届高三英语复习:语法填空课件.ppt吉林省吉林市第五十五中学2017届高三英语复习:语法填空课件.ppt
  • 2022版高考英语(外研版)总复习课件:语法必备 专题一 句子成分 .pptx2022版高考英语(外研版)总复习课件:语法必备 专题一 句子成分 .pptx
  • 2022版高考英语(外研版)总复习课件:必修一 MODULE 3 MY FIRST RIDE ON A TRAIN .pptx2022版高考英语(外研版)总复习课件:必修一 MODULE 3 MY FIRST RIDE ON A TRAIN .pptx
  • 2022版高考英语(外研版)总复习文档:语法必备 专题二 长难句突破 WORD版含答案.docx2022版高考英语(外研版)总复习文档:语法必备 专题二 长难句突破 WORD版含答案.docx
  • 2022版高考英语(外研版)总复习文档:语法必备 专题一 句子成分 WORD版含答案.docx2022版高考英语(外研版)总复习文档:语法必备 专题一 句子成分 WORD版含答案.docx
  • 2022版高考英语(外研版)总复习文档:词句通关 必修二 MODULE 6 FILMS AND TV PROGRAMMES WORD版含答案.docx2022版高考英语(外研版)总复习文档:词句通关 必修二 MODULE 6 FILMS AND TV PROGRAMMES WORD版含答案.docx
  • 2022版高考英语(外研版)总复习文档:词句通关 必修二 MODULE 5 NEWSPAPERS AND MAGAZINES WORD版含答案.docx2022版高考英语(外研版)总复习文档:词句通关 必修二 MODULE 5 NEWSPAPERS AND MAGAZINES WORD版含答案.docx
  • 2022版高考英语(外研版)总复习文档:词句通关 必修二 MODULE 3 MUSIC WORD版含答案.docx2022版高考英语(外研版)总复习文档:词句通关 必修二 MODULE 3 MUSIC WORD版含答案.docx
  • 2022版高考英语(外研版)总复习文档:词句通关 必修二 MODULE 1 OUR BODY AND HEALTHY HABITS WORD版含答案.docx2022版高考英语(外研版)总复习文档:词句通关 必修二 MODULE 1 OUR BODY AND HEALTHY HABITS WORD版含答案.docx
  • 2022版高考英语(外研版)总复习文档:词句通关 必修一 MODULE 6 THE INTERNET AND TELECOMMUNICATIONS WORD版含答案.docx2022版高考英语(外研版)总复习文档:词句通关 必修一 MODULE 6 THE INTERNET AND TELECOMMUNICATIONS WORD版含答案.docx
  • 2022版高考英语(外研版)总复习文档:词句通关 必修一 MODULE 4 A SOCIAL SURVEY—MY NEIGHBOURHOOD WORD版含答案.docx2022版高考英语(外研版)总复习文档:词句通关 必修一 MODULE 4 A SOCIAL SURVEY—MY NEIGHBOURHOOD WORD版含答案.docx
  • 2022版高考英语(外研版)总复习文档:词句通关 必修一 MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH WORD版含答案.docx2022版高考英语(外研版)总复习文档:词句通关 必修一 MODULE 1 MY FIRST DAY AT SENIOR HIGH WORD版含答案.docx
  • 2022版高考英语(外研版)总复习文档:必修二 MODULE 2 NO DRUGS WORD版含答案.docx2022版高考英语(外研版)总复习文档:必修二 MODULE 2 NO DRUGS WORD版含答案.docx
  • 2022版高考英语(外研版)总复习文档:必修一 MODULE 5 A LESSON IN A LAB WORD版含答案.docx2022版高考英语(外研版)总复习文档:必修一 MODULE 5 A LESSON IN A LAB WORD版含答案.docx
  • 2022版高考英语(外研版)总复习文档:必修一 MODULE 4 A SOCIAL SURVEY WORD版含答案.docx2022版高考英语(外研版)总复习文档:必修一 MODULE 4 A SOCIAL SURVEY WORD版含答案.docx
  • 2022版高考英语(外研版)总复习文档:写作导练 第1练 灵活实用的基本句型 WORD版含答案.docx2022版高考英语(外研版)总复习文档:写作导练 第1练 灵活实用的基本句型 WORD版含答案.docx
  • 2022版高考英语(北师大版)总复习文档:必修模块1 UNIT 1 LIFESTYLES WORD版含答案.docx2022版高考英语(北师大版)总复习文档:必修模块1 UNIT 1 LIFESTYLES WORD版含答案.docx
  • 2022版高考英语(北师大版)总复习文档:写作导练 第1练 灵活实用的基本句型 WORD版含答案.docx2022版高考英语(北师大版)总复习文档:写作导练 第1练 灵活实用的基本句型 WORD版含答案.docx
  • 2022版高考英语(全国版)大一轮备考课件:第二部分 专题六 形容词和副词 .pptx2022版高考英语(全国版)大一轮备考课件:第二部分 专题六 形容词和副词 .pptx
  • 2022版高考英语(全国版)大一轮备考课件:第二部分 专题五 代词 .pptx2022版高考英语(全国版)大一轮备考课件:第二部分 专题五 代词 .pptx
  • 2022版高考英语(全国版)大一轮备考课件:第二部分 专题九 并列连词和状语从句 .pptx2022版高考英语(全国版)大一轮备考课件:第二部分 专题九 并列连词和状语从句 .pptx
  • 2022版高考英语(全国版)大一轮备考课件:第三部分 题型五 短文改错 .pptx2022版高考英语(全国版)大一轮备考课件:第三部分 题型五 短文改错 .pptx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1