2021-2022学年高中英语 Module4 Integrating Skills练习(含解析)外研版必修1 (2).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Module4 Integrating Skills练习含解析外研版必修1 2 2021 2022 学年 高中英语 Skills 练习 解析 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、Integrating Skills. 单句语法填空1. May I exchange seats with you because I want to see the scenery out of the window?2. She could no longer afford to keep(keep) him at school. 3. Every teenager dreams of going to a fascinating(fascinate) island to spend their summer holiday. 4. Being better at those thing
2、s meant a greater chance of survival (survive). 5. At present, its easy to contact with each other with the help of WeChat. 6. She enjoyed most her employment(employ) as babysitter. 7. There are thirty households (household) in the village. 8. Dont wear those clothes to work; try to look more profes
3、sional (profession)!9. The Louvre owns one of the best galleries (gallery) in Europe. 10. Operation Smile is a none profit organisation(organise) that helps children worldwide suffering from cleft lip. . 单句改错1. That was the first time that he has visited my hometown. (hashad)2. Since its late, well
4、put you down. (downup)3. I wonder how he can survive at such a low income. (aton)4. I have lost a contact with most of my school friends. (去掉a)5. Theres no way we can afford to buying a house at the moment. (buyingbuy)6. A number of the students in our school is 3, 000. (AThe)7. Its really nice to c
5、hange ideas with people in their language on their land. (changeexchange)8. The trouble is what I have lost my watch. (whatthat)9. It is important and necessary of us to protect our environment. (offor)10. The committee were composed of professors and engineers. (werewas). 完成句子1. Up to now, I have f
6、inished two-thirds of the work. 到目前为止, 我已经完成了工作的三分之二。2. She often has lunch at school, doesnt she?她经常在学校吃午饭, 不是吗?3. There are times when people are so tired that they fall asleep almost anywhere. 有时候人们太累了, 几乎在任何地方都会睡着。4. The bookshop where I bought this book is not far from here. 我买这本书的书店离这儿不远。5. Hi
7、s suggestion is that we should stay calm. 他的建议是, 我们应该保持冷静。. 阅读理解AThrough your childhood and, lets be honest, most of your adult life, you may have wondered how do you get to Sesame Street? After 50 years, the answer has finally been revealed. New York Citys Official Sesame StreetIn the past, there w
8、as guessing about the true location of the street, like Harlem or Alphabet City since both neighborhoods resembled Sesame Street in appearance and population makeup. Recently, in honor of the childrens television shows 50th anniversary, New York City Mayor Bill de Blasio declared that West 63rd Stre
9、et between Central Park West and Broadway will now officially be known as Sesame Street, close to the Sesame Workshop office. A Year-long Celebration for the 50th AnniversarySince 1969, the childrens television show Sesame Street has been a pioneering force in media and education, dealing with issue
10、s like racism, loss, poverty and living with a disability. With a mission to help kids everywhere grow smarter, stronger, and kinder, Sesame Street has brought the life-changing benefits of early learning to children across the globe for 50 years. Today, we reach kids in 150 countries and 70 languag
11、es and were celebrating our landmark anniversary with fans and families all year long!Events and Activities Throughout 2019Fans and families around the world can join their favorite furry friends in celebrating Sesame Streets past, present, and future, with: A 50th television season which focuses on
12、 the power of possibilities, empowering kids to take safe risks and learn from their mistakes. A nationwide road trip where Sesame Street characters and friends host community events in ten cities around the country. A research report that will explore an important issue facing kids and families tod
13、ay. Celebrity and fan-fueled social media campaigns showcasing favorite Sesame Street memories. New corporations across fashion, lifestyle, and themed entertainment for fans of all ages. A November star-studded prime-time special, whose contents include new takes on classic scenes and visits from Se
14、same Street icons. 【文章大意】本文是一篇说明文。自1969年以来, 儿童电视节目芝麻街(Sesame Street)一直是媒体和教育领域的先锋力量, 处理种族主义、失去亲人、贫困和残疾等问题。文章介绍美国纽约市的Sesame Street以及2019年为期一年的50周年庆典。1. Where is the official Sesame Street?A. In Harlem or Alphabet City. B. Around the corner of the West 63rd Street. C. At the Sesame Workshop office. D.
15、 Between Central Park West and Broadway. 【解析】选D。细节理解题。根据New York Citys Official Sesame Street中New York City Mayor Bill de Blasio declared that West 63rd Street between Central Park West and Broadway will now officially be known as Sesame Street, close to the Sesame Workshop office. 可知, the official
16、Sesame Street位于Central Park West 和 Broadway之间。故选D。2. What benefits are children able to get from the television show?A. They can learn to solve all life problems in the childhood. B. They will definitely become smarter, stronger and kinder. C. They may get positive help meaning much to their later l
17、ife. D. They are likely to make friends with kids from 150 countries. 【解析】选C。细节理解题。根据A Year-long Celebration for the 50th Anniversary中With a mission to help kids everywhere grow smarter, stronger, and kinder, Sesame Street has brought the life-changing benefits of early learning to children across t
18、he globe for 50 years. “50年来, 芝麻街一直致力于帮助世界各地的孩子们变得更聪明、更强壮、更善良, 它为全球的孩子们带来了改变人生的早期学习的益处。”可知, 孩子们从电视节目中可能会得到积极的帮助, 并对他们以后的生活意义重大。故选C。3. Which of the following is not an event or activity to celebrate the 50th anniversary?A. A new season of the television show. B. A 10-city journey for lucky fans. C. A
19、 special TV program in November. D. A report good for kids and families. 【解析】选B。推理判断题。根据Events and Activities Throughout 2019中A nationwide road trip where Sesame Street characters and friends host community events in ten cities around the country. “一个全国性的自驾游, 芝麻街的角色和朋友们在全国十个城市举办社区活动。”可知, A 10-city j
20、ourney for lucky fans. 不是庆祝五十周年的活动。故选B。BThere are many differences between country life and city life in many ways. One person even does different things in the two places. Julia lived in the countryside, but one year she decided to visit the capital city to do some shopping and to see the sights. S
21、he stayed at a hotel near the central market. She had seldom been to the city before, and was very excited about what she would find. On the first morning of her visit, as she walked from the hotel to the market, she passed a beggar(乞丐). He was holding up a notice, which said, “Blind from birth. Ple
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-380410.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
