2021-2022学年新教材人教版英语必修第一册课时作业:UNIT 3 SPORTS AND FITNESS 10 WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材人教版英语必修第一册课时作业:UNIT SPORTS AND FITNESS 10 WORD版含解析 2021 2022 学年 新教材 人教版 英语 必修 一册 课时 作业
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十).单词拼写1Its an honour(荣幸)for me to give you a lecture here.2The heavy snow caused a power failure(故障),which affected our daily life.3He is a good captain (船长) who is respected by all the sailors.4The decisions we make now may influence the course of events(事件)in the future.5The student often
2、goes skiing(滑雪) during winter vacation.6Remind John not to do an injury(损伤) to himself when he plays outdoors.7Tired and hungry,we had no strength(力气)to walk on.8We attended a dinner party hosted(主办)by the president of the company.9I tried to get my life back on the track(轨道) after the accident.10I
3、think it important to master(掌握) the skill.阅读理解ABored? Lonely? Out of condition? Need to relax? Why not try the SPORTS CENTER?TENNISIndoor and outdoor courts. Coaching from beginners to advanced learners. Children only. Mornings.SKIINGGentle slopes (坡). Instructors of 3 levels at weekends and Friday
4、s. Daytime practice. 8 years old upwards.SWIMMING2 pools, heated, Olympic length.Women:Tuesday and Thursday.Men: Monday, Wednesday and Friday.Children: Saturday.GOLF9hole practice course. Professional coaching.Lessons must be booked in advance in daytime.Evening practice. Minimum age9 years old.GYMN
5、ASTICSMaximum age18 years old.Children aged 510: Mondays and Wednesdays, 4: 006: 00 pm.1018 years old: Friday evenings.AND MANY MORETable tennis, Snooker (斯诺克台球), Darts (掷镖), Caf (all day), Bar (lunch time and evenings), Nursery (weekdays and weekends, not evenings)Center open: 10:00 am.10:00 pm. Da
6、ily.Interested? More details, call 80012345678.【语篇解读】本文是一则广告,主要介绍了一些活动项目,其目的是向人们推荐一个放松的场所。1What is the purpose of the advertisement?ATo show some ways to spend weekends.BTo introduce a place to relax ourselves. CTo introduce some events in a sports meet.DTo give people some ideas to spend their holi
7、days.B细节理解题。根据文章首段“Bored?Lonely?Out of condition?Need to relax?Why not try the SPORTS CENTER?”可知,这则广告主要是给人们推荐一个放松的地方。2What can we learn from this passage?APeople can play tennis day and night.BPeople under 20 can also take gymnastics.CChildren at any age can play golf in the center.DMen and women sw
8、im in the center separately.D细节理解题。根据SWIMMING部分中的“Women:Tuesday and Thursday.Men:Monday,Wednesday and Friday.”可知,女性的游泳时间是星期二和星期四,男性的游泳时间是星期一、星期三和星期五,所以在体育中心,男性和女性是分开游泳的。3How many sports events are mentioned in the passage?A5.B6.C8.D11.C细节理解题。根据TENNIS、SKIING、SWIMMING、GOLF、GYMNASTICS、Table tennis、Snoo
9、ker(斯诺克台球)、Darts(掷镖)可知,文章一共提到了八种体育运动。BAs the parent of two teenagers who have played multiple sports over the years, Ive seen the good, the bad, the ugly and the absolutely cruel.However, when I think about the value of sports and why my kids continue to play sports, I find that playing sports can h
10、elp kids become successful adults. Through sports, kids learn how to work in teams, how to challenge themselves to be better, and how to behave when they lose and when they win.Whether kids play soccer, baseball, or football, they learn they are part of a team where one person depends on another. Wh
11、en my son plays baseball, hes not the only one who needs to play well;he depends on his defense to make the plays on the field. When my daughter plays tennis, she depends on her partner to cut off the ball at the net and win the point, and the tennis team depends on each person in order to win the o
12、verall match and become the champion. Sports also teach children to trust and respect the decisions of someone who understands how the entire team needs to work in order to succeed.Sadly, though, youth sports have suffered from the “winning isnt everything;its the only thing” attitude. They have bec
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-381662.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
