2020-2021高中外研版英语必修4课时作业:MODULE 6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD 验收检测 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021高中外研版英语必修4课时作业:MODULE 6UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD 验收检测
- 资源描述:
-
1、Module 6 验收检测第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1What does the man like about the play?A. The story. B. The ending.C. The actor.2Which place are the speakers trying to find?A. A hotel. B. A bank.C. A
2、 restaurant.3At what time will the two speakers meet?A. 5:20. B. 5:10.C. 4:40.4What will the man do?A. Change the plan.B. Wait for a phone call.C. Sort things out.5What does the woman want to do?A. See a film with the man.B. Offer the man some help.C. Listen to some great music.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分2
3、2.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6Where is Ben?A. In the kitchen. B. At school.C. In the park.7What will the children do in the afternoon?A. Help set the table. B. Have a party.C. Do their homewo
4、rk.听第7段材料,回答第8、9题。8What are the two speakers talking about?A. A family holiday. B. A business trip.C. A travel plan.9Where did Rachael go?A. Spain. B. Italy.C. China.听第8段材料,回答第10至12题。10How did the woman get to know about thirdhand smoke?A. From young smokers.B. From a newspaper article.C. From some
5、smoking parents.11Why does the man say that he should keep away from babies?A. He has just become a father.B. He wears dirty clothes.C. He is a smoker.12What does the woman suggest smoking parents should do?A. Stop smoking altogether.B. Smoke only outside their houses.C. Reduce dangerous matter in c
6、igarettes.听第9段材料,回答第13至16题。13Where does Michelle Ray come from?A. A middlesized city.B. A small town.C. A big city.14Which place would Michelle Ray take her visitors to for shopping?A. The Zen Garden.B. The Highlands.C. The Red River area.15What does Michelle Ray do for complete quiet?A. Go camping.
7、B. Study in a library.C. Read at home.16What are the speakers talking about in general?A. Latenight shopping.B. Asian food.C. Louisville.听第10段材料,回答第17至20题。17Why do some people say they never have dreams according to Dr. Garfield?A. They forget about their dreams.B. They dont want to tell the truth.C
8、. They have no bad experiences.18Why did Davis stop having dreams?A. He got a serious heart attack.B. He was too sad about his brothers death.C. He was frightened by a terrible dream.19What is Dr. Garfields opinion about dreaming?A. It is very useful.B. It makes things worse.C. It prevents the mind
9、from working.20Why do some people turn off their dreams completely?A. To sleep better.B. To recover from illnesses.C. To stay away from their problems.听力材料Text 1W: Jack, how do you like the play?M: Its a simple story with a happy ending, but, luckily, they had a very strong actor, he managed to carr
10、y the whole play.Text 2M: Have we missed it? The man said its only five blocks away opposite the bank.W: Wait a minute, the Chinese restaurant, the national bank, there it is, the Radisson Hotel.Text 3M: Lets meet at 20 to 5.W: Well. Could we make it 20 past 5?M: Thats a bit late for me. I could man
11、age 10 past.W: OK. See you then.Text 4M: What time are we leaving for the outing?W: Ill phone you tomorrow. I should have everything sorted out by then.Text 5W: Thanks for all youve done for me. Hey, listen, would you like to go to see a film sometime?M: Yeah, thatd be great. Id love it.Text 6W: Hey
12、, where is everybody?M: They took Ben to the park. Where have you been?W: Sorry, Im late. I picked up the cake and it took me longer than I expected. When will the party start?M: Ben invited eight children from school. And theyll arrive at about 2 in the afternoon.W: OK. Then Ill put the candles on
13、the cake and leave it in the kitchen and then Ill come and help set the table.Text 7M: So, Macy, how was your holiday?W: Oh, we loved it. Tom liked Germany best, but France was my favorite.M: So did Rachael finally go with you?W: No, she wasnt able to. She was called away for a business trip to Chin
14、a.M: Thats a pity. So where exactly did you go and visit?W: Well, we traveled all over, Italy, Spain and Holland; we even bathed in a Swiss lake.M: You did, really?Text 8W: Bob, Im sure you know about secondhand smoke.M: Of course, I do.W: But have you heard about thirdhand smoke?M: Thirdhand smoke?
15、 Im afraid not. What is that then?W: Well, it is here in todays paper. Parents may think they are protecting children from secondhand smoke when they smoke outside their home or only when the children are not there. But now researchers are warning about what they call thirdhand smoke. When you smoke
16、 dangerous matter from cigarettes get into your hair and clothing. As babies are the weakest, when you come to a baby, you pass it to the baby and increase the chances of disease in the baby.M: Is that so? In that case I have to say that I should never get close to a baby.W: Thats right. Actually al
17、l smoking parents should do the same or better give it up completely.Text 9M: Hello, welcome to our program “Today City”. Im Larry. Were going to Louisville Kentucky where our guest Michelle Ray comes from. She is proud of her middlesized city with a small town feel and big city dreams. Now, Michell
18、e, tell us about your city.W: Thank you, Larry. Here is my city. Louisville is my city. The first place I take visitors from out of town is to the Highlands for shopping and night life. When I have delicious Asian food I always go to the Zen Garden which provides wonderful all vegetable dishes.M: Wo
19、w, thats interesting. Many people go for healthy food now.W: You can say that again. If I want to go camping and fishing, I go to the Red River area. For complete quiet I can hide away in my house with a good book from one of our public libraries.M: That all sounds very exciting. Im sure some of our
20、 listeners will include Louisville in their travel plan for their next holiday. Thank you, Michelle.Text 10M: We are glad to have Dr. Garfield to talk to us today about dreams. Let me start by asking the first question. Does everyone dream?W: It appears that everyone does. Mostly when people say tha
21、t they never dream, what they really mean is that they dont remember their dreams or they dont think dreams are important. The reason behind is that they might have been made fun of with a child when they first reported their dreams or it was so frightening that they just turned off dreaming complet
22、ely. The other day, someone named Davis came to me and said that he used to be a great dreamer, but suddenly he stopped having dreams. I asked him what it happened. It turned out that his brother died by heart attack and he never expected that such a terrible thing would happen to a young person. Ge
23、nerally, when there was some frightening event and dream about it was too terrible. People prefer not to dream about it. Actually the worst thing you can do is stop dreaming. Because it means that the bad experience would be too painful to even appear in dreams. As long as you dream about it and eve
24、n the dream is frightening your mind is working on it. My personal opinion about what dreams do is that they help us deal with our problems. We see certain patterns take place in dreams. When a person is hurt deep inside, when a person is seriously ill or when a person has been really sad, if people
25、 turn off their dreams totally, it means they dont love themselves to even think about it.答案:15CABBA610CBACB1115CAABC1620CABAC第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。ASummer Camps 2019Digging for Dinosaurs (恐龙)June 10 to June 14, 2019; July 15 to July 19, 2019 $39
26、5 per personWhat is a paleontologist (古生物学者) and what exactly do they do? Come find out with us this summer! Well explore what paleontologists do, where they work and what tools they use while searching for fossils (化石). Well dig deeper into how a fossil is made, the different types of fossils and w
27、hat information paleontologists can learn from them.Physics Past to PresentJune 17 to June 21, 2019; July 22 to July 26, 2019$405 per personHave you ever wondered why a baseball flies a certain way when its hit or how to shoot the perfect basket? Its Physics! This summer we will explore terms like e
28、nergy and force to see how they affect things we do every day. We will look at who discovered these terms, how they influence the activities we love and how sportsmen use them to their advantage.Ancient ArtJune 24 to June 28, 2019; July 29 to August 2, 2019$355 per personExperience how art began! Th
29、is summer we will explore how art has changed from the Stone Age through the Middle Ages. From cave paintings to building arches (拱门), well explore the world through the eyes of artists who came before us.Space Explorers: Back to the MoonAugust 5 to August 9, 2019$455 per personCome join us in takin
30、g a closer look at our moon and how our astronauts got there. Well learn about what a spaceship needs to escape Earths pull, take a closer look at the moons surface and simulate (模拟) our own moon landing!【语篇解读】本文是应用文。文章介绍了四个夏令营。21What will campers do in Physics Past to Present?APlay sports.BTalk wit
31、h athletes.CExplore energy and force.DLearn the history of sports.答案与解析:C细节理解题。由“Physics Past to Present”部分中的“This summer we will explore terms like energy and force to see how they affect things we do every day”可知,在这个夏令营里,成员们将探索能量和力量等。22How much should you pay if you want to learn about cave painti
32、ngs?A$355. B$395.C$405. D$455.答案与解析:A细节理解题。由题干当中的“cave paintings”可以定位到Ancient Art部分,根据该部分中的收费标准可知,参加该夏令营每人需交费355美元。23Which camp can you join if you are only free in August?ADigging for Dinosaurs.BPhysics Past to Present.CAncient Art.DSpace Explorers: Back to the Moon.答案与解析:D细节理解题。由每个夏令营的举办时间可知,只有“Sp
33、ace Explorers: Back to the Moon”在八月开始并结束。BDancing until you drop is a wellknown saying, but would you really be able to dance until you dropped dead? In 1374, in some European towns, people did exactly that. They were struck by a dancing plague (瘟疫) that forced them to dance.This phenomenon (现象) was
34、 reported to have happened throughout parts of Western Europe, affecting people from the 14th to the 17th century. Hardly stopping to eat or even sleep, they would dance, sometimes for days on end, making this one of the strangest sicknesses in Western history.Over the next century, there were only
35、a few outbreaks. However, in the summer of 1518, it reappeared in the city of Strasbourg, France. It all began with a woman called Mrs. Troffea, who started to dance crazily in the street.She was soon joined by 34 people within a week; by the end of the month, the crowd had increased to 400, most of
36、 whom were women. Again, people were dancing until they could no longer continue, with some finally dying from heart attacks or exhaustion. One report shows that the plague was killing around 15 people per day.As the plague worsened, concerned nobles (贵族) turned to the advice of local doctors, who s
37、aid that the plague was a “natural disease” caused by “hot blood.” So the nobles encouraged more dancing.The reason behind their actions was they believed the dancers could only recover (康复) if they danced continuously night and day. The nobles even paid for musicians to keep the moving. Then, as be
38、fore, it disappeared almost as suddenly as it had come.While these events may sound highly unbelievable, there is clear written evidence that it did happen.Now, historians and scientists are still trying to find out the true cause of this phenomenon.【语篇解读】本文是记叙文。文章描述了人类历史上的一个未解之谜瘟疫舞。24What do we kno
39、w about the plague?AIt cost some peoples lives.BIt took place twice in history.CIt affected people of all ages.DIt stopped in the 16th century.答案与解析:A细节理解题。由第一段中的“dance until you dropped dead”和第四段中的“with some finally dying”可知,一些人死于瘟疫舞。25Why did the nobles encourage more dancing?ATo see the hot blood
40、.BTo kill the dancing people.CTo free people of the plague.DTo prove the doctors words.答案与解析:C推理判断题。由倒数第四段中的“they believed the dancers could only recover if they danced continuously night and day”可知,贵族们认为这些人只有没日没夜地跳,“瘟疫舞”才可能被治愈。26How did the plague disappear?AFor no reason.BWith local doctors help.C
41、With Mrs. Troffeas help.DBecause of some natural power.答案与解析:A细节理解题。由倒数第三段“Then, as before, it disappeared almost as suddenly as it had come”可知,这种瘟疫来无影去无踪。27Whats the purpose of the text?ATo show the history of dancing.BTo introduce a wellknown English saying.CTo provide information on the dancing p
42、lague.DTo explain the reason behind the dancing plague.答案与解析:C主旨大意题。文章介绍了一个未解之谜瘟疫舞,包括发生的时间、人们的表现及造成的影响等等。CSteel Vengeance, a worldrecordbreaking hybrid roller coaster (过山车), recently made its first public appearance at Cedar Point Amusement Park in Sandusky, Ohio.The ride is constructed from both wo
43、od and steel (钢). A steel running track on a huge wooden base allows the ride to provide the types of twists (扭转) and turns that are not possible on wooden roller coasters.Steel Vengeance breaks ten world records, including tallest, fastest, and longest hybrid roller coaster. “It is just a roller co
44、aster that you want to ride again and again,” said Tony Clark, director of communications at Cedar Point. The 90degree, 200foot drop on the first hill takes your breath away.At a recent event at Cedar Point, I experienced the excitement of the new ride firsthand. Thanks to my strong heart, I had a r
45、eally cool time!THE MAKING OF VENGEANCE“The biggest part of making a roller coaster is planning it,” Clark said.Jason McClure, general manager of Cedar Point, added: “We have to get a main idea of the basics of the coaster and then plan a budget (预算)”WOOD, STEEL, AND HARD WORKRocky Mountain Construc
46、tion designed and built Steel Vengeance. About 1.2 million pounds of steel and 1.4 million boards of wood were used to build the ride.Fred Grubb, cofounder of Rocky Mountain, noted that “people who design roller coasters for my company have to have firsthand experience building things with their han
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382518.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
