2021-2022学年新教材译林版英语选择性必修第一册单元检测:UNIT 4 EXPLORING POETRY WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材译林版英语选择性必修第一册单元检测:UNIT EXPLORING POETRY WORD版含解析 2021 2022
- 资源描述:
-
1、单元综合检测(四)第一部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题,每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。ASUPPORT WORKERDo you have the ability to care for others? Can you understand how older people feel? Are you a good communicator? Do you have good listening skills? Can you work weekends?If you have answered YES to t
2、he above,we would like to hear from you: Starting rate of 8.56 per hour Free uniform Excellent trainingCareersgoldenWOWEE MAGAZINEWriters WantedWowee Magazine is looking for writers for its website.Pay is based on the number of people who read your articles.You may also receive free tickets to event
3、s and free products to test.This is a great opportunity to get valuable work experience.We want people who are: chatty interesting passionate skilledContact us at info.CALLING ALL MODELSThink you could be a model? If so,wed like to meet you!Working as a successful fashion model isnt easy but it is v
4、ery exciting and could be a great opportunity.Girls should be over 16 with a minimum height of 172cm and boys should have a minimum height of 182cm.If you are under 16 and do not yet have the required height, we would still be interested in meeting you, but you must bring a parent.Infotopmodelagency
5、.ukWORK FOR COFFEE BEANSJoin Britains number one cafe at Coffee Beans,where every cafe has the same aims: to create familylike teams and to give excellent customer service.Many different kinds of people come and work with us,so start your career at Coffee Beans today: Choose the hours you work Get m
6、anagement experience Share your love of coffeeJoin us as a Team Member,Assistant Manager of Cafe Manager,depending on your skills and experience.Email us at jobscoffeebeans.co.uk.【语篇解读】本文是一篇应用文,介绍了四则工作招聘告示。1Which address should you email at if you want to be a support worker?AcareersgoldenBinfoCinfo
7、topmodelagency.ukDjobscoffeebeans.co.ukA细节理解题。根据第一则广告的标题SUPPORT WORKER和邮箱Careersgolden可知要选A项。2A writer working for Wowee Magazine can _Abring a parentBget a free uniformCchoose working hoursDreceive free tickets to eventsD细节理解题。根据第二则广告中的“You may also receive free tickets to events and free products
8、to test.”可知为Wowee Magazine工作的作家可能还会得到一些活动的免费入场券,故选D项。3What can we learn about the jobs from the job postings?AThe model opportunity is only meant for adults.BThere is no need to be trained as a support worker.CEmployees at Coffee Beans have few management opportunities.DApplicants to Wowee Magazine
9、should be sociable and enthusiastic.D细节理解题。根据第二则广告中的“We want people who are: chatty interesting passionate skilled”可知Wowee Magazine想招健谈的、有趣的、热情的并且有技能的人。一个人健谈说明其擅长交际。所以申请Wowee Magazine工作的必须是善于交际,对工作热情的人,故选D项。BRobert Frost (18741963) was the statesman of American letters in the twentieth century,a rar
10、e national poet who was read and respected by both university professors and everyday citizens.In his life,Frost won four Pulitzer Prizes for his worksmore than any other poet in American history.His most famous poems include“The Road Not Taken”“Fire and Ice”and “Stopping by Woods on a Snowy Evening
11、”Though he is widely read,Frost is also one of the most misunderstood writers in the United States for the complexity of his poems.Though born in California,Frost was brought up in New England,where he is inseparably linked.After dropping out of Dartmouth College to seek his literary dream,he remain
12、ed upset for years,producing collections of works but failing to get enough of them published to make his efforts financially worthwhile.Finally,Frost left the United States in 1912 to see whether his work might be better received in London.It was,and in 1913 his first full collection was published
13、in Great Britain.Fellow American poet Amy Lowell adored Frosts work and brought it back to the United States,publicizing it insistently.Soon afterwards Frosts collections became bestsellers,and he a famous figure.From then on,Frost was on his way to the lifelong respect and recognition for his achie
14、vements in poetry.In 1961,he was invited to read a poem for the presidential inauguration (总统就职典礼)of John FKennedy.He recited his poem,“The Gift Outright” from memory at the ceremony.This was perhaps his last poetry reading in front of a wide national audience before his death in 1963.More important
15、ly,Frost became the first poet to read a poem at a presidential inauguration.【语篇解读】本文介绍了美国伟大诗人Robert Frost的文学生涯。4What makes Frost “the statesman of American letters”?AThe comments of other writers.BHis literary achievements.CThe complexity of his poems.DHis political activities.B推理判断题。根据第一段中的“a rare
16、 national poet who was read and respected by both university professors and everyday citizens.in American history”可知,他的文学成就很高。故选B项。5What do we know about Frost before 1912?AHe continued writing after his graduation from Dartmouth College.BHe was well received in London for his first collection.CHe f
17、ailed to make much money with his publication.DHe produced enough works to achieve literary success.C细节理解题。根据第二段中的“but failing to get enough of them published to make his efforts financially worthwhile”可知,当时Frost没能靠写作挣到很多钱。6According to the passage,what brought Frost immediate success in the US?AThe
18、 literary value of his poetry.BThe publication of his first collection.CThe invitation from John FKennedy.DThe recommendation by Amy Lowell.D细节理解题。根据第二段中的“Fellow American poet Amy Lowell adored Frosts work and brought it back to the United States,publicizing it insistently.he a famous figure.”可知,选D。
19、7Which of the following would be the best title for the passage?AThe Literary Life of Robert Frost:An OverviewBRobert Frost and the Twentieth CenturyCRobert Frost:A Historical FigureDThe Popularity of Robert FrostA标题归纳题。本文介绍了美国伟大诗人Robert Frost的文学生涯。A选项意为“Robert Frost的文学生涯概述”,符合文意。故选A项。CWhats the poi
20、nt in dining out when we can have whatever meal we want delivered to our homes as we watch movies on our giant flatscreen TV? According to statistics from Technomic,86% of consumers are using offpremise (非经营现场的) channels at least once a month,and a third of consumers are using it more than they did
21、a year ago.Most restaurants companies are chasing these trends simply to keep up with quickly changing consumer demands.Fazolis has spent the past two years investing in its drivethrough,carryout,catering and delivery businesses,and has launched a new loyalty app aimed at making carryout orders easi
22、er.These efforts have paid off so far offpremise sales are up 18.5% over last year for the company,said Jennifer Crawford,director of offpremise sales at Fazolis.But,she noted that sales arent the only benefit to giving priority to these channels.“The offpremise channel is a great opportunity to com
23、municate and connect with a new consumer group,” Crawford said.“Many of our offpremise guests have not dined in a Fazolis or experienced our menu.With options like thirdparty delivery and online ordering,we have the capability to tap into potential new guests.”Sales lifts and new customer potential
24、are great rewards,to be sure.But that doesnt mean carrying out offpremise channels comes without challenges.Crawford said a big one is the lack of control and maintaining the guest relationship.“When a guest dines in,we can provide a level of service that improves the consumer dining experience,” sh
25、e said.The lack of control extends into the digital experience,as thirdparty apps can also be an issue.“Orders are not often processed properly due to the dropdown (下拉式) menus and default (默认) orders in thirdparty software,” Crawford said.She added that staffing issues can also arise when heavy deli
26、very periods overlap restaurant busy hours and maintaining food quality and integrity (完好) during delivery time is tricky for certain dishes.Nevertheless,Crawford believed the juice is very much worth the squeeze.“Across the industry,dinein traffic continues to decline or remain flat.If brands are n
27、ot driving sales through catering,carryout and delivery,they are missing out on income,” she said.【语篇解读】本文主要介绍了一种社会现象,即越来越多的饭店开发了线上点单和外卖配送业务,并分析了其背后的原因以及这种趋势的优缺点。8Why does Fazolis invest in offpremise channels?ABecause it wants to lead the latest changes.BBecause it wants to see the potential of its
28、 consumers.CBecause it wants to survive in the changing consumer trend.DBecause it wants to communicate and connect with its new consumers.C推理判断题。根据第二段 “Most restaurants companies are chasing these trends simply to keep up with quickly changing consumer demands.Fazolis has spent the past two years i
29、nvesting in its drivethrough,carryout,catering and delivery businesses,and has launched a new loyalty app aimed at making carryout orders easier.”可知法佐利投资外送渠道,因为想跟上最新变化。由此判断出它想在不断变化的消费趋势中生存。故选C。9What can we know from Paragraph 4?AIt is challenging to maintain quality and integrity of dishes during de
30、livery.BThirdparty apps cannot offer as good an experience of ordering as restaurants.CThirdparty apps may get out of control when consumers experience online ordering.DDuring heavy delivery periods,more staff is always needed to deal with busy dinein traffic.B推理判断题。根据第四段“Orders are not often proces
31、sed properly due to the dropdown menus and default orders in thirdparty software, Crawford said.She added that staffing issues can also arise when heavy delivery periods overlap restaurant busy hours and maintaining food quality and integrity during delivery time is tricky for certain dishes.”可推知,第三
32、方app无法提供与饭店一样好的服务。故选B。10What is Crawfords attitude towards offpremise channels?AFavorable.BDoubtful.CAmbiguous.DCautious.A推理判断题。根据第三段“The offpremise channel is a great opportunity to communicate and connect with a new consumer group,” Crawford said(外卖渠道是一个很好的机会,沟通和连接一个新的消费群体,克劳福德说)。”她对于饭店在线外卖方面持支持的态
33、度。故选A。11What is the text mainly about?AWhat challenges offpremise channels create.BWhy restaurants are prioritizing offpremise channels.CHow important offpremise channels are for restaurant.DHow restaurants are adapting to the rise of delivery business.D主旨大意题。根据第一段 “According to statistics from Tech
34、nomic,86% of consumers are using offpremise channels at least once a month,and a third of consumers are using it more than they did a year ago.”以及第二段中 “Most restaurants companies are chasing these trends simply to keep up with quickly changing consumer demands.”可知,文章是围绕“饭店是如何适应外卖配送业务兴起的”这一主题展开的,故选D。
35、DTime and how we experience it have always puzzled us.Physicists have created fascinating theories,but their time is measured by a pendulum (钟摆) and is not psychological time,which leaps with little regard to the clock or calendar.As someone who understood the distinction observed,“When you sit with
36、 a nice girl for two hours it seems like a minute,but when you sit on a hot stove,a minute seems like two hours. ”Psychologists have long noticed that larger units of time,such as months and years,fly on swifter wings as we age.They also note that the more time is structured with schedules and appoi
37、ntments,the more rapidly it seems to pass.For example,a day at the office flies compared with a day at the beach.Expectation and familiarity also make time seem to flow more rapidly.Almost all of us have had the experience of driving somewhere weve never been before.Surrounded by unfamiliar scenery,
38、with no real idea of when well arrive,we experience the trip as lasing a long time.But the return trip,although exactly as long,seems to take far less time.The novelty of the outward journey has become routine.When days become as identical as beads (小珠子)on a string,they mix together,and even months
39、become a single day.To counter this,try to find ways to interrupt the structure of your dayto stop time,so to speak.Learning something new is one of the ways to slow the passage of time.One of the reasons the days of our youth seems to be full and long is that these are the days of learning and disc
40、overy.For many of us,learning ends when we leave school,but this doesnt have to be.【语篇解读】文章主要讲的是同样的事情,同样的时间,但是心理层面的时间和物理概念的时间是有差别的。文章解释了时间为什么过的很快,以及怎样让它变慢。12What is the underlined sentence in Paragraph 1 used to show?APsychological time is quite puzzling.BTime should not be measured by a pendulum.CP
41、hysical time is different from psychological time.DPhysical theory has nothing to do with the true sense of time.C推理判断题。根据画线句子的上一句“Physicists have created fascinating theories,but their time is measured by a pendulum and is not psychological time,which leaps with little regard to the clock or calend
42、ar.”可推测,画线句子是为了说明物理概念的时间和心理的时间是有区别的。C项符合以上说法,故选C项。13Why do units of time fly faster as we grow older?AOur sense of time changes.BWe spend less time at the beach.CMore time is structured and scheduled.DTime is structured with too many appointments.C细节理解题。根据第二段的“They also note that the more time is st
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382684.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
