2020_2021学年新教材高中英语UNIT2LOOKINGINTOTHEFUTURE作业含解析新人教版选择性必修第一册202103151152.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 新教材 高中英语 UNIT2LOOKINGINTOTHEFUTURE 作业 解析 新人 选择性 必修 一册 202103151152
- 资源描述:
-
1、UNIT 2LOOKING INTO THE FUTURE第一部分阅读(共两节, 满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分, 满分37.5分)阅读下列短文, 从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AWelcome to Reading Museums Handson Learning ServiceDuring the past 100 years, Reading Museum has always been offering learning opportunities to schools, and we hope to continue this tradition
2、for the next 100 years with your support.Victorian SchoolroomThe session takes place in a grand reconstruction of a schoolroom in a late nineteenth century Board School. The children will experience a wide range of Victorian style lessons and use slate boards and dip pens. The session leader will pl
3、ay the role of a Victorian teacher but will come out of the role during the session to comfort the children. We provide costume for all children.Victorian ToysOur Victorian nanny delivers this interesting session. The nanny will help children to explore the differences between rich and poor children
4、s toys from the past. During the session the children have the opportunity to make a toy to take home.Victorian ChristmasIn a specially decorated room the children will find out how the Victorians introduced many of our Christmas customs. They will make a simple card or present to take home.For upto
5、date prices and session details, please visit our website. For all session bookings please phone us on 01189373400.Reservation at least 4 weeks in advance is advised. Please be ready to tell us when you wish to come, the session(s) you wish to book and the year group of pupils. Our sessions take pla
6、ce between 10:00 and 12:00 or 12:30 and 14:30.The maximum group size is 35 pupils. We recommend that you bring 5 adults for each group.1What can the children do in Victorian Toys?AThey can learn the differences between rich and poor children.BThey can learn something about Christmas customs.CThey ca
7、n take home the toys made by themselves.DThey can get interesting Victorian style lessons.2What can we know about Victorian Christmas?AThe children have to be with their parents.BThe children act as Christmas Father.CAt least 35 children are required.DEach session will last for 2 hours.3What should
8、you do if you want to attend the sessions?AVisit its website often.BBook at least 4 weeks in advance.CExplain your ideas on the phone.DKnow the history about Victorian customs.【语篇解读】本文是一篇广告。具体介绍了参与阅读博物馆的实践活动的相关情况。1C细节理解题。根据Victorian Toys部分“During the session the children have the opportunity to make
9、 a toy to take home.”可知, 孩子们在Victorian Toys这个环节可以把自制的物品带回家。2D细节理解题。根据最后一段中“Our sessions take place between 10:00 and 12:00 or 12:30 and 14:30.”可知, 所有的课程都是2个小时的时间。3B细节理解题。根据最后一段中“Reservation at least 4 weeks in advance is advised.”可知, 如果你想参加该项目, 要至少提前四周预订。BWhat would you do if you could see into the
10、future? And more importantly, what would you do if you werent happy with what you saw? These are the questions explored in Disneys new movie,Tomorrowland. Tomorrowland tells the story of a wideeyed dreamer named Casey as she follows her curiosity down a path of adventure and danger. When a strange s
11、ign shows an alternate(交替的) reality, Casey begins a magical journey into another world. As she struggles to make_sense_of this new world, Casey meets a scientist named Frank. Together they carry out a task to uncover the mysteries of a land that exists between time and space:Tomorrowland.According t
12、o Britt Robertson, the entire movie has been filled with secrecy. In fact, she had to audition(试镜) many times for the part of Casey before she was even allowed to read the script(剧本) . Robertson says that being a part of Tomorrowland has given her a more positive outlook on the future. “I always thi
13、nk about going green and trying to help the world with things I can do,” she told TFK. “I think the greatest things we can do to help are simple things. The small stuff counts.”Robertson auditioned for it for a very long time before she even read the script. Once she read the script, she just loved
14、how full the story was. She was satisfied by it. She felt happy, like she had just been on an adventurous ride. She was also sad, joyful, and hopeful. She felt a mix of emotions after reading the script and it really got her thinking and it made her want to be a more positive person. She was very ha
15、ppy when she found out she got the role. It felt like all her hard work paid off.4What do we know about Britt Robertson from the passage?AShe could see into the future.BShe is the author of the story.CShe plays the part of Casey.DShe is a wideeyed dreamer.5What does the underlined phrase “make sense
16、 of” most probably mean?AEnter.BKnow.CCover.DMiss. 6What lesson does Robertson get from the movie?ALook at the future positively.BBe sure to do many great things.CSmall things are simple things.DThe world is full of secret.7After reading the script, Robertson _.Afelt very excitedBhad a mixed feeling
17、 Cfelt successfulDwent on a magical journey【语篇解读】本文主要介绍了迪士尼影片明日世界, 影片中的大眼睛姑娘给观众留下了深刻的印象, 她就是Casey的扮演者Britt Robertson。4C细节理解题。根据第三段中“she had to audition many times for the part of Casey”和第四段的“when she found out she got the role”可知, 她在影片中扮演Casey。5B词义猜测题。根据第二段的最后一句可知, 他们两人执行了一项任务,共同揭开存在于时间和宇宙之间的未来世界的秘密
18、, 该短语的意思为“了解;弄懂”, 所以选B项。6A推理判断题。根据第三段中“being a part of Tomorrowland has given her a more positive outlook on the future”可知, 演这部电影使她更积极地看待未来。7B细节理解题。根据最后一段中“She felt a mix of emotions after reading the script”可知, B项中的“a mixed feeling”与此相符。CThe worlds insects are going down the path of extinction, thr
19、eatening a “catastrophic collapse of natures ecosystems”, according to the first global scientific review. More than 40% of insect species are declining and a third are endangered, the analysis found. The rate of extinction is eight times faster than that of mammals, birds and reptiles.“It should be
20、 of huge concern to all of us, for insects are at the heart of every food web. They pollinate(授粉) the large majority of plant species, keep the soil healthy, recycle nutrients, control pests, and much more. Love them or loathe them, we humans cannot survive without insects,”said Prof Dave Goulson at
21、 the University of Sussex in the UK. The analysis, published in the journal Biological Conservation, says intensive(集约型) agriculture is the main driver of the declines, particularly the heavy use of pesticides. Urbanisation and climate change are also significant factors. “If insect species losses c
22、annot be stopped, this will have catastrophic consequences for both the planets ecosystems and for the survival of mankind. It is very rapid. In 10 years you will have a quarter less, in 50 years only half left and in 100 years you will have none,” said review author Francisco SnchezBayo, at the Uni
23、versity of Sydney, Australia.One of the biggest impacts of insect loss is on many birds, reptiles, amphibians and fish that eat insects. “If this food source is taken away, all these animals starve to death,” he said. Such effects have already been seen in Puerto Rico, where a recent study revealed
24、a 98% fall in ground insects over 35 years.Matt Shardlow, at the conservation charity Buglife, said: “It is thoughtful to see this evidence that shows the pitiful state of the worlds insect populations. It is increasingly obvious that the planets ecology is breaking and there is a need for a strong
25、and global effort to prevent and change these terrible trends.”8Why are people worried about the insect decline?AThey are vital to ecosystems.BThey provide food for pests.CThey pollinate all plants.DThey enrich the soil.9What is the main cause of insect losses?AMore and more trees.BRestrictions on p
26、esticides.CUpgrading agriculture.DFriendly environment.10Where can you find the exact time of insect losses? AIn Paragraph 1.BIn Paragraph 2.CIn Paragraph 3.DIn Paragraph 4.11What can be a suitable title for the text? AHumans can survive the punishment of natureBInsect declining is breaking natures
27、ecosystemsCNatures ecosystems are influenced by humansDInsects and animals are dying out in Puerto Rico【语篇解读】本文是一篇说明文。文章讲述的是昆虫数量的减少对自然生态系统的危害。8A细节理解题。根据第一段中“The worlds insects are going down the path of extinction, threatening a catastrophic collapse of natures ecosystems”可知, 人们之所以担心昆虫数量的减少, 是因为它们对生
28、态系统至关重要。9C细节理解题。根据第三段中“The analysis, published in the journal Biological Conservation, says intensive agriculture is the main driver of the declines, particularly the heavy use of pesticides.”可知, 发表在生物保护杂志上的分析说集约农业是昆虫数量下降的主要驱动力, 尤其是大量使用农药。10D细节理解题。根据第四段中“In 10 years you will have a quarter less, in
29、50 years only half left and in 100 years you will have none”可知, 在第四段中可以找到昆虫减少的确切时间。11B主旨大意题。最后一段中提到“看到这些显示世界昆虫种群的可怜状态的证据是发人深思的。越来越明显的是, 地球的生态正受到破坏, 为了预防和改变这些可怕的趋势, 需要一个强大和全球的努力”。由此推知, 本文最佳主题是“Insect declining is breaking natures ecosystems(昆虫数量的减少正在破坏自然生态系统)”。DStudies have shown most people fail to
30、realize how much time they spend on their smart phones each day.Frank and Amelias family were put to a test, using a free app called “Momentscreen Time Tracker”. The Vascellaros Frank, Amelia, 14yearold twins Frankie and Joe, and 17yearold Sam all said they did not really know they were spending so
31、much time on their phones each day.“Honestly, I dont feel like Im on my phone a lot,” Amelia Vascellaro said. Amelia was on her phone far less often than Frank, according to the app. While Amelia spent about an hour per day on the phone, Frank spent close to four hours on his phone which came as a s
32、hock to him. The childrens times varied but they often spent more than a couple of hours on the phone as well.Minneapolisbased Dr Kirsten Lind Seal sees phone usage come up a lot among families. Lind Seal said many family members phone use has become problematic.“If we hear more than once, Do you ha
33、ve to be on your phone right now? Can you please put your phone down? Did you hear what I said? it may be a sign that it is negatively influencing our family relationships and our daily lives,” she said.Lind Seal said actually paying attention to how much time one spends on the phone is a good first
34、 step in deciding when to put it down.She asks parents to encourage more facetoface communication for teens and young adults as they continue developing their social and emotional skills. “What we find is that we are really losing out on empathy the ability to understand other peoples feelings and p
35、roblems when we spend a lot of time on our smart phones to communicate with other people,” she said. 12How did the families tested by the app feel about the test results? ASatisfied.BDoubtful. CUninterested.DAstonished.13Why did Lind Seal mention the three questions in Paragraph 5? ATo encourage peo
36、ple to live a simple life.BTo explain the signs of problematic phone use.CTo show the importance of close relationships.DTo ask people if they use phones too much.14What did Lind Seal want to convey in the last paragraph? AWe should make more facetoface communication.BWe can understand each other be
37、tter using smartphones.COur ability of empathy is strengthened by smartphones.DSmartphone usage improves the teens emotional skills.15Where is this text most likely from? AA diary. BA guidebook.CA novel. DA magazine. 【语篇解读】本文是议论文。通过使用一款应用软件跟踪发现, 很多人没有意识到自己每天花费很多时间使用手机。文章建议人们放下手机, 应该进行更多的面对面的交流。12D推理
38、判断题。根据第二段中“all said they did not really know they were spending so much time on their phones each day.”可知, Vascellaro一家对这个测试结果感到惊讶, 他们没有想到自己每天花费那么多的时间使用手机。13B推理判断题。由第四段中“Lind Seal said many family members phone use has become problematic.”可知, Lind Seal提出这三个问题是为了解释我们过多使用手机。14A细节理解题。根据最后一段中“She asks p
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383046.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
