分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2020_2021学年新教材高中英语Unit6Spaceandbeyond课时分层作业1含解析外研版选择性必修第四册202102022197.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:383323
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:413.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020 _2021 学年 新教材 高中英语 Unit6Spaceandbeyond 课时 分层 作业 解析 外研版 选择性 必修 第四 202102022197
    资源描述:

    1、Unit 6 Space and beyond课时分层作业(十六).单词拼写1The shadow(阴影) of her hand looks just like a bird.2The woman screamed (尖叫)when she found a mouse in her slipper.3She was suspended(暂令停学) from school for a week.4None of the passengers and crew(全体机组人员) were injured.5The answer varies,but to me there are,unexcept

    2、ionally (无一例外地),only three days,which are yesterday,today and tomorrow.6We each have a notion(看法)of just what kind of person wed like to be.7This is why holidays can rekindle(重新唤起) passion.8Tragically(悲剧地),she never saw the completed building because she died before it was finished.9It took him a wh

    3、ile to accustom(使适应) himself to the idea.10Space travel rapidly became unexceptional (平常的)to the public.阅读理解ASmile,youre on body camAs camera technology gets smaller and cheaper,it isnt hard to imagine a future where were all filming everything all the time,in every direction.Would that be a good th

    4、ing? There are some obvious potential upsidesIf people know they are on camera,especially when at work or using public services,they are surely less likely to misbehave.Another upside is that it would be harder to get away with crimes or to escape from blame for accidents.Body cam data could also cr

    5、eate a legal minefield.Arguments over the truth and interpretation of police footage(影像)have already surfaced.Eventually,events not caught on camera could be treated as if they didnt happen.Alternatively,footage could be faked or doctored to avoid blame or do wrong to others.Of course,some people th

    6、ink that if youre not doing anything wrong,you have nothing to fear.But most people have done something embarrassing,or even illegal,which they regret and would prefer hadnt been caught on film.People already remove their social media feeds or avoid doing anything wrong in publicfor fear of damaging

    7、 their reputation.The alwaysoncamera world could even threaten some of the qualities that make us human.We are natural persons who enjoy talking about other peoples private lives and while those might not be desirable behaviour,they oil the wheels of our social interactions.Once people assume they a

    8、re being filmed,they are likely to keep silent.The argument in relation to body cam ownership is a bit like that for guns:once you go past a critical threshold(临界点),almost everyone will feel they need one as an insurance policy.We are nowhere near that point yet but we should think hard about whethe

    9、r we really want to see lights,body cams and action.【语篇解读】本文是一篇议论文。随着摄影技术的发展,无处不在的镜头开始影响着人们的生活,在镜头下,人们使用公共服务系统时将更加规范;犯罪者将难以逃脱罪责。但是,由于影像资料可被伪造或窜改等,人们对摄影技术的使用存在争议。1What does the underlined word “upsides” in Paragraph 2 refer to?AAdvantages.BRules.CShortcomings.DDangers.A词义猜测题。根据第二段中的“If people know th

    10、ey are on camera.would be harder to get away with crimes or to escape from blame for accidents.”可知,如果人们知道自己在镜头下,则行为更加规范;犯罪者也将难以逃脱罪责。据此可以判断,该处陈述的是摄影技术发展的好处,upsides指“优点,好的一面”,故A项正确。2Why do people argue about police footage?APolice footage can show the truth.BEvents caught on footage are treated unfair

    11、ly.CPolice footage could be changed on purpose.DFootage should not be filmed by police.C细节理解题。根据第三段中最后两句可知,没有被摄像机捕捉到的事件可以被视为没有发生;警方的影像资料也可以被伪造或窜改。据此可知,人们对警方的影像存在争议的原因是警方的影像可以被窜改,故C项正确。3What does the author believe?APeople pretend to behave well with cameras on.BPeoples private lives should be respec

    12、ted.CTalking about others private lives promotes social interactions.DPeople keep silent before cameras when talking about themselves.C细节理解题。根据倒数第二段最后两句可知,喜欢谈论别人的私生活虽然是不可取的行为,但这种行为是我们社会交往的润滑剂;据此可知,谈论别人的私生活促进了社会交往,故C项正确。4What is suggested in the last paragraph?AWe dont need a critical threshold.BWe s

    13、hould be cautious about adopting the body cam.CWe need the body cam as an insurance policy.DWe havent decided whether to take action.B推理判断题。根据最后一段第一句可知,body cam是一把双刃剑,一旦超越一定的界限,则每个人都会感到安全受到了威胁;据此可以判断,我们应当谨慎使用body cam,故B项正确。BAt first sight,Alma Deutscher,a thirteenyearold girl from England appears to

    14、 be like any other typical preteen.She loves to skip rope,read and play with her younger sister.But this modest youngster,who composed her first musical work at age six,first short opera at age seven,and first fulllength opera based on Cinderella at age ten,is anything but average.Though her parents

    15、 downplay (不予重视)her extraordinary talent,young Alma is being described as “little Mozart” by the music world.Almas operatic take on the classic fairy tale,which she began writing at age eight,has a slight twist.Her Cinderella is a musician who meets her Prince Charming through a song.“In my Cinderel

    16、la,she sings the beginning of a ballad (情歌) but at midnight she flees.Eventually,the prince finds her after asking all the maidens of the land to sing the end of the ballad.”The opera was first performed in Vienna,Austria on December 29,2016,where the then elevenyearold skillfully switched between t

    17、he piano and the violin and received enthusiastic reviews.The young genius has since performed two new piano works,once in Australia and the other in China.While this may appear to be a lot for someone so young,Alma is not worried.She says,“Of course I have to work hard.But all children have to work

    18、 hard for exams,and at least when I work hard,I work hard for something incredibly exciting,like seeing my whole opera put on.”Almas musical talent first came to light before she could even talk.Her parents recall that as an 18monthold toddler,she was able to hum a perfect version of the childrens r

    19、hyme Twinkle Twinkle Little Star.However,Almas abilities only gained international attention in 2012,after a family friend posted a video online comparing her to Mozart.The family was suddenly swamped with media and Alma became an overnight star,dubbed “little Mozart”This nickname makes her parents

    20、unhappy because they believe it puts added pressure on the young girl.They would instead prefer her to be called “a composer and musician”Alma does not want to be compared to the famous artist either,saying “There was only one Mozart,and I prefer to be little Alma.” Regardless of what she calls hers

    21、elf,the thirteenyearold is changing the world of music forever!【语篇解读】本文是一篇记叙文。13岁的Alma有音乐天赋,18个月时就能哼唱一闪一闪小星星,6岁时创作了她的第一部音乐作品,7岁时创作了第一部短歌剧,被人们誉为“小莫扎特”。5What do we know about Alma Deutscher?AShe comes from a famous musical family.BShe showed a great musical talent from a young age.CShe regularly perfo

    22、rms the classical music of Mozart.DShe has adapted some famous works of classical music.B细节理解题。根据第一段的第三句“But this modest youngster.is anything but average.”可知,Alma Deutscher自小便显示出了惊人的音乐天赋,故B项正确。6How did Alma get to be widely known?AThrough an online video.BBy performing on television.CBy putting on

    23、an opera.DThrough her parents promotion.A细节理解题。根据倒数第二段的第一句“However,Almas abilities.after a family friend posted a video online comparing her to Mozart.”可知,2012年Alma家的一位朋友在网上发布了一个视频,将Alma比作莫扎特;此后她的能力受到了国际关注,故A项正确。7What is Almas attitude towards her success?AShe is still unsatisfied with her performan

    24、ce.BShe is uncomfortable with so much pressure.CShe is modest about her musical achievements.DShe is proud to have become a professional musician.C推理判断题。根据最后一段的第一句可知,在人们将她比作莫扎特时,Alma不愿和这位著名的音乐家相提并论,她认为世界上只有一个莫扎特,而她更喜欢人们叫她“小Alma”;据此可以判断,面对人们的赞誉和自己的成功,Alma很谦虚,故C项正确。8What can we infer about Almas paren

    25、ts?AThey are very welleducated people.BThey are protective of their daughter.CThey have pushed Alma to take up music.DThey have made a good life plan for Alma.B推理判断题。根据倒数第二段中的“The family was suddenly swamped with media and Alma became an overnight star.They would instead prefer her to be called a co

    26、mposer and musician”可知,Alma成了一夜成名的“小莫扎特”,但这个绰号让她的父母不高兴,因为他们认为这会给这个小女孩带来额外的压力,他们宁愿她被称为“作曲家和音乐家”。据此可以判断,Alma的父母是爱护她的,故B项正确。.阅读七选五Do you usually feel youre working hard but still cant reach your study goals? Here are some quick tips to help you study better.Study with a partner or in groupsRather than

    27、live in a cave with your nose in the books all day,grab a friend from your class and study with him. 1 Step into your teachers shoesAsk yourself “If I were the teacher,what would I put on the test?” You have probably experienced a lot of your teachers tests and quizzes by now. 2 Teachers have specif

    28、ic types of information that they want you to learn.The structure is usually the same.Paint pictures on the paperYou can build your knowledge structure in the form of pictures.Its harder to remember each piece of a puzzle individually than it is to recall the completed picture. 3 4 A hungry brain is

    29、 an ineffective one.Your brain needs the proper nutrients to keep it going.Because of this,what you eat and drink also plays a huge role in how sharp your brain is.Healthy foods provide nutrients to your brain cells to keep them energized.Take breaks to relax your brainYour brain is like a muscle.It

    30、 can be also tired if you overwork it. 5 If you divide studying into 15 to 30 minutes blocks with quick breaks in between,your brain will feel refreshed,grateful and ready for the next challenge you throw at.AFeed your brain from time to time.BIt needs exercise to make it stronger.CRelax your brain

    31、by eating and drinking.DYoud better learn from them for the next test.EIts necessary to have a long holiday and have nice food.FFind ways to connect what you are learning to real life or to other concepts.GGroup studying helps you to engage and process the information more deeply.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了如何应用一些策略让你的学习变得更好。1G根据本段的小标题可知,本段强调的是和大家一起学习。G项指出和大家学习的好处,承接上文,符合语境。2D本段讲的是从老师的角度去揣摩老师想要学生学习的知识,从而更好地为考试做好准备。D项中的them指代上文中老师所组织的考试和小测验。3F本段讲的是用联想和绘画等多种方法,把知识点记住。所以找一些方法把你正学习的东西与现实生活或其他概念联系起来。F项与上文为因果关系。4A根据本段的主要内容跟补充大脑营养有关,所以A项正确。5B本段讲大脑像肌肉一样,过度使用也会疲劳,因此需要锻炼让它更强大,所以B与之吻合。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020_2021学年新教材高中英语Unit6Spaceandbeyond课时分层作业1含解析外研版选择性必修第四册202102022197.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383323.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Lesson 3 Coat and Scarf|冀教版(三起) (共25张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 3 Coat and Scarf|冀教版(三起) (共25张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 What a day! (Checkout time)译林版(三起).doc六年级上册英语教案Unit 2 What a day! (Checkout time)译林版(三起).doc
  • 四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点)(19张ppt) (共16张PPT).ppt四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点)(19张ppt) (共16张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school人教.doc六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school人教.doc
  • 四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点) (共13张PPT).ppt四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点) (共13张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school 人教.doc六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school 人教.doc
  • 六年级上册英语教案unit 2 ways to go to school part B∣人教(PEP)().doc六年级上册英语教案unit 2 ways to go to school part B∣人教(PEP)().doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it?|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it?|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Part B 第二课时.doc六年级上册英语教案Unit 2 Part B 第二课时.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it 课件1|接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it 课件1|接力版 (共17张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 6 Round Up 北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 6 Round Up 北师大版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 New and Old|冀教版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 New and Old|冀教版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 5 Get It Right 北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 5 Get It Right 北师大版.doc
  • 六年级上册英语教案unit 2 lesson 10_人教(精通).doc六年级上册英语教案unit 2 lesson 10_人教(精通).doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 19 Let’s Go Shopping!_冀教版.ppt四年级上册英语课件-Lesson 19 Let’s Go Shopping!_冀教版.ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 10 How Many Are There冀教版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 10 How Many Are There冀教版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 16 How many pupils can you see?|接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 16 How many pupils can you see?|接力版 (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Katie always gets up early湘少版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Katie always gets up early湘少版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共18张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Charlie’s chores北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Charlie’s chores北师大版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin?|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin?|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2Ways to go to school B Review 人教PEP.doc六年级上册英语教案Unit 2Ways to go to school B Review 人教PEP.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 1How can I get therePBLet.doc六年级上册英语教案Unit 1How can I get therePBLet.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 11 Shall we go to the theatre湘少版.doc六年级上册英语教案Unit 11 Shall we go to the theatre湘少版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean. |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean. |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1