2020_2021学年高中英语Unit4AstronomythescienceofthestarsSectionⅢⅣGrammarUsingLanguage课时作业含解析新人教版必修3202101301179.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 Unit4AstronomythescienceofthestarsSection GrammarUsingLanguage 课时 作业 解
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十二)Section 、语言知识练习固基础.单句语法填空1Shake him gently(gentle) to see if he responds.2The road was blocked (block)by a huge rock.3When war broke out he returned to England and joined the army.4I got out of bed and pulled(pull)the curtains,so warm sunshine poured through the windows into the room.5Watc
2、h out for the fire,or youll get burnt.6Cheer up! Im sure youll feel better tomorrow.7This big stone is three times as heavy as that one.8This hall is five times bigger(big) than our classroom.9At the end of the interview I was dazed and exhausted(exhaust)10He caught hold of a floating(float) log in
3、the sea.单句改错1That the old mans son wanted to know was where the gold had been hidden.ThatWhat2What she will refuse the offer of help seems unlikely.WhatThat3It was a problem that they would support us.thatwhether4Whatever makes mistakes must correct them.WhateverWhoever5Why they will solve the serio
4、us problem today has not been decided.WhyHow高考题型练习提能力.阅读理解AWhen I was four years old,I got stung(螫) by a beetwice in one week!After that,I had a fear of bees.Thats when my parents suggested that I learn about bees instead of being frightened.I read picture books and watched videos about bees,and I l
5、earned that bees help make the food we eat because of their pollination(授粉)Take pizza,for example.If we didnt have bees to pollinate tomato plants,we wouldnt have tomatoes for sauce.And we wouldnt have cheese without pollination,either.The bad news is that bees are struggling to survive.Many are dyi
6、ng.Some scientists think it might be because of chemicals that are used to kill other insects.What would happen if there were no more bees? I wanted to help.I thought, “What if I make lemonade,sell it,and raise money to help bees?” I talked to my grandmother Helen.She gave me her recipe(调制法) for lem
7、onade.It came from a cookbook from 1940.I added honey to her old recipe.That way,I could sell the lemonade and donate some of the money to groups that are helping to save bees.I could also support local beekeepers by using their honey in my product.And I would be educating others on the importance o
8、f bees and helping to save them.My dad showed me how to work out what supplies I needed to buy.At first,I sold lemonade at a stand at a kids business event.But I wanted to help bees all year round.We talked to a pizza place near where I live.They said they wanted to sell it.Now more than 30 stores s
9、ell it,too.This year we sold about 140,000 bottles.I love helping to save bees.Its the sweetest feeling ever.【语篇解读】本文讲述了小女孩了解蜜蜂之后,通过销售自制蜂蜜柠檬汁来帮助那些处于危难之中的蜜蜂。1After learning about bees,the author Adiscovered their importance to peopleBdeveloped an interest in insectsCknew how to deal with themDbecame
10、afraid of themA推理判断题。根据第一段中的“I learned that bees help make the food we eat because of their pollination.we wouldnt have cheese without pollination,either”可知,女孩通过了解蜜蜂认识到了蜜蜂的重要性。故选A。2What led the author to start her business?ABees worrying condition.BA cookbook from 1940.CHelens special recipe.DHer pa
11、rents words.A细节理解题。根据第二段中的“The bad news is that bees are struggling to survive.Many are dying.What would happen if there were no more bees?I wanted to help.”可知,蜜蜂的处境很危险,作者对此很担忧,因此打算卖柠檬汁来帮助蜜蜂。故选A。3Which of the following words can best describe the author?ACareful and polite.BKind and caring.CBrave an
12、d smart.DStrong and patient.B推理判断题。根据最后一段中的“I wanted to help bees all year round”(我想全年都帮助蜜蜂)以及“I love helping to save bees”(我喜欢帮助拯救蜜蜂)可知,小女孩喜欢帮助蜜蜂,她富有爱心、很善良。故选B。4Whats the best title for the text?AFrom lemon to lemonadeBA kid and her bees.CA healthy heart.DA sweet idea.D标题判断题。根据文中小女孩为救蜜蜂而萌生出销售自制蜂蜜柠檬
13、汁的想法及文章最后一句“Its the sweetest feeling ever.(这是最甜蜜的感觉。)”可知,D项适合作为标题。BSatellites are an important part of our ordinary lives.For example,the information for weather forecasts is sent by satellite.Some satellites have cameras which take photographs of the Earth to show how clouds are moving.Satellites a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384103.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
《课堂新坐标同步教学参考》2013-2014学年高中人教版数学课件(新课标)必修四 第2章2.ppt
