2020_2021学年高中英语Unit5Canada_“TheTrueNorth”SectionⅠWarmingUp.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 Unit5Canada_ TheTrueNorth Section WarmingUp
- 资源描述:
-
1、课时作业(十七)Unit 5Canada“The True North”Section Warming Up & ReadingPrereading(本栏目内容,在学生用书中以独立形式分册装订!).阅读理解AOn any given day,you can find most 10yearold boys throwing a ball around outside,riding their bikes,or playing video games.But Braden Baker is different.Braden is a hearing impaired (受损的) 5thgrade
2、r and has to wear hearing aids (助听器)Unluckily,Bradens dog Chewy found his hearing aids on the floor and destroyed themnot once,but twiceand they had to be replaced.But at $3,500 to $6,000 a pair,Bradens carelessness was costly.Bradens mother Ashley sat Braden down and had a long talk about taking be
3、tter care of his hearing aids,explaining just how much they cost.“I told him that he was lucky we could buy another pair and that some people couldnt afford a new pair,”Ashley said.Those words clearly stuck in Bradens mind,who realized that not every child who needed hearing aids could afford them.S
4、o recently,the 10yearold took it upon himself to start a GoFundMe page to raise money for those who arent so lucky.Braden made a video to explain why he wanted to raise money.Ashley said,“We werent really sure how it would turn out.He began with a goal of $1,000.We woke up the next morning and found
5、 that it had raised $400.” This encouraged him to start making even more videos.Fastforward a few months and Bradens GoFundMe page has raised over $15,000,which Braden donated to the Oticon Hearing Foundation.And that money will be used to help other families buy hearing aids for their children.The
6、project has not only taught Braden the value of money,but according to his mom,“hes learned that if you put a small idea into action,amazing things can happen.”As for Bradens advice to those looking for ways to give back to others?“Dont give up!Any small idea can get really big.”语篇解读本文是记叙文。10岁的听障男孩发
7、起筹资网页,帮助贫困听障儿童购买助听器。1Why did Braden change his hearing aids?A. He wanted a better pair of hearing aids.BThe old pairs were destroyed by his dog.CHis hearing problem became more serious.DHe lost the old pairs because of his carelessness.解析:细节理解题。由第二段中的“Bradens dog Chewy found.they had to be replaced”
8、可知,Braden的狗找到并弄坏了他的助听器。答案:B2What has led to Braden starting a GoFundMe page?A. His mothers words about the usefulness of hearing aids.BHis mothers encouragement for him to do good things.CHis wish to help poor children with hearing problems.DHis need to buy a new pair of hearing aids.解析:细节理解题。由第四段中的
9、“Bradens mind,who realized that.raise money for those who arent so lucky”可知,Braden了解到有些听障儿童买不起助听器,因此他想筹资帮助这些孩子。答案:C3How did Braden and his mother feel when the page was started?AUncertain.BSatisfied.CHopeful. DUnexpected.解析:细节理解题。由第五段中的“We werent really sure how it would turn out”可知,一开始发起筹资网页时,Brade
10、n和妈妈都不确定结果会怎样。答案:A4What has Braden learned from working on the project?AOne should always use money smartly.BA small idea can make a big difference.CVideoing is a good way to reach people.DIts important to dream big and hold on to it.解析:细节理解题。由倒数第二段中的“hes learned that if you.things can happen”可知,Bra
11、den通过筹资学到一件事:将小小的想法付诸行动,会有很棒的结果出现。答案:BBThe Bow Seat Ocean Awareness Student Contest (竞赛) “invites middle schoolers and high schoolers from around the world to create pieces of art that look at human influences on our oceans,”says program director Alyssa Irizarry.The contest was founded in 2011 by Li
12、nda Cabot,a visual (视觉的) artist and ocean activist based in Westwood,Massachusetts.It has since reached nearly 10,000 kids worldwide.No entry fee is required,but students who want to enter must be between the ages of 11 and 18.Students are required to “create a piece that not only presents problems,
13、but also communicates a message that encourages others to act.”Students can compete in one of five categories (种类):visual art,poetry,prose,film,and music.They are given a school year to work on their pieces,which are then entered into one of two categories:junior or senior.Irizarry says that visual
14、art is the most popular category,followed by poetry.Winners receive scholarship (奖学金) awards of up to $1,500 and see their work appear in different places to help raise awareness about ocean health.When most people think about ocean science,they think about the tools that ocean scientists use.Irizar
15、ry has a different idea.“Art is a really powerful tool for people to connect with nature and to learn about the world around them,”she says.“It requires you to slow down,notice things,think,and ask questions.”Making art,Irizarry adds,helps a person create a connection to the world.That connection “t
16、urns awareness of a problem into action.”Irizarry has a message for all kids who want to help protect our oceans:“Do something to make a difference.”语篇解读本文是说明文。某海洋知识学生竞赛借助艺术反映与海洋相关的问题,提高人们的海洋环境保护意识。5. What can we learn about the rules of the contest?AEach winner receives $1,500.BContestants must be
17、of certain ages.CStudents need to pay to enter the contest.DContestants can compete in more than one category.解析:细节理解题。由第二段中的“students who want to enter must be between the ages of 11 and 18”可知,该竞赛对参赛学生的年龄有要求。答案:B6To win the contest,students must_.A. be good at making visual artBhave a wide knowledg
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384128.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2016-2017年《金版学案》语文·选修中国小说欣赏(人教版)课件:第一单元1《三国演义》 .ppt
