2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 2 SPORTS AND FITNESS Section Ⅰ Topic Talk .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT SPORTS AND FITNESS Section Topic Talk 2021 2022 学年 新教材 高中英语
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(四).单词拼写根据首字母或汉语提示写出下列单词。1I prefer going to the cinema to watching TV.2He cut down on coffee and cigarettes,and ate a balanced diet.3He easily defeated(战胜)his opponent in the election.4What is your biggest source of inspiration(灵感)?5My secretary will leave us next week,so we are advertising fo
2、r a replacement6I am filled with desire(渴望)to go back home.7She decided to rent out a room to get extra income.8The little girl presented the champion with flowers.9The traveller took out a bottle of water from the pack(包裹)on his back.10The plane crashed but the crew were safe.阅读理解ASome people would
3、 go through anything just to achieve their dream.Kasia Siwosz is proof.Born in Poland,Siwosz began playing tennis at seven years old and developed the skills that helped her earn a top50 ranking among the ITF Junior division (国际网球联会青少年赛)Siwosz wanted to do more with her life than just play tennis,wh
4、ich led her to seek chances that would also allow her to obtain a top education.“Theres no collegiate (大学的)sports in Poland and no culture of sports and academic study there.You can only do one,not both,” Siwosz said.Her desire to have a quality education led her to America to follow her dream.While
5、 Siwosz was talented enough to begin her collegiate tennis career,she could only attend community college because she missed the deadline to apply to fouryear schools,mainly due to misinformation provided in her home country of Poland.When she had earned all her credits and was able to transfer,Siwo
6、sz made the decision to attend Baylor in Texas.Her friends from Poland put in a good word for the university,saying that it was a good fit because there were many international players at Baylor.“I thought it would be a good idea,but it really wasnt what I thought it would be,” Siwosz said.“I wasnt
7、happy at Baylor.The level of tennis was high,but the academic standards were no match and I just wanted more.”After one year at Baylor,Siwoszs luck finally began to change when she made the decision to transfer to Berkeley,which was due in large part to Lee,a former Berkeley student.Lee,who is a kee
8、n tennis player himself,met Siwosz four years ago in Texas.“I knew she was unhappy there,” he said.“I saw the opportunity for her to come here.” Siwosz visited Lee in Berkeley.“I ended up loving this place and this school,” Siwosz said.“I came here a lot over the summer,I gave it a shot and I ended
9、up with a Berkeley education and a spot on one of the best college tennis teams in the country.”【语篇解读】本文讲述了波兰女孩卡西亚西沃兹去美国追求自己接受高等网球教育这一梦想的故事。1Why did Siwosz want to leave her homeland for America?APoland had no culture of sports.BBerkeley had always been her dream university.CShe wanted to play tenni
10、s and have a good education.DShe wanted to improve her tennis skills and get a higher ranking.C细节理解题。根据第一段中的“Siwosz wanted to do more with her life than just play tennis,which led her to seek chances that would also allow her to obtain a top education.Theres no collegiate sports in Poland and no cul
11、ture of sports and academic study there.”可知,她渴望接受高质量的教育,这使她来到美国追寻自己的梦想,由此可知,西沃兹之所以离开祖国去美国是因为她想打网球并接受良好的教育,故C项正确。2Why didnt Siwosz take Baylor as her first choice when she first arrived in America?AThe level of tennis in Baylor was not high.BIt was too late for her to apply to a school like Baylor.CH
12、er home country of Poland forbade her to Baylor.DBaylor was not suitable for international students.B细节理解题。根据第二段中的“While Siwosz was talented enough to begin her collegiate tennis career,she could only attend community college because she missed the deadline to apply to fouryear schools,mainly due to
13、 misinformation provided in her home country of Poland.”可知,西沃兹初到美国时没有把贝勒作为自己的第一选择是因为她申请贝勒这样的学校已经太晚了,故B项正确。3How did Siwosz feel in Berkeley?AShe was unhappy there.BShe had difficulty in keep up with others.CShe enjoyed studying there.DShe regretted going there.C推理判断题。根据最后一段中的“Siwosz visited Lee in Be
14、rkeley.I ended up loving this place and this school, Siwosz said.I came here a lot over the summer,I gave it a shot and I ended up with a Berkeley education and a spot on one of the best college tennis teams in the country.”可知,西沃兹很喜欢在伯克利大学学习,故C项正确。4What is the main idea of the passage?AHow Siwosz re
15、alized her dream.BHow Siwosz left Poland.CHow Siwosz became a tennis player.DHow Siwosz transferred from Baylor to Berkeley.A主旨大意题。通读全文,特别是根据第一段“Some people would go through anything just to achieve their dream.Kasia Siwosz is proof.”可知,有些人为了实现梦想而不惜一切代价,卡西亚西沃兹就是一个例子,下文就讲述了她去美国追求自己接受高等网球教育这一梦想的故事,故A项
16、正确。BLets do some sleep math.You lost two hours of sleep every night last week because of a big project due on Friday.On Saturday and Sunday,you slept in,getting four extra hours.On Monday morning,you were feeling so brighteyed,and you only had one cup of coffee,instead of your usual two.But dont be
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384708.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
