2021-2022学年新教材高中英语 单元素养测评 Unit 6 At one with nature(含解析)外研版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 单元素养测评 Unit At one with nature含解析外研版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 单元 素养 测评 nature
- 资源描述:
-
1、单元素养测评(六)Unit 6(时间: 120分钟满分: 150分)第一部分听力(共两节, 满分30分)第一节(共5小题; 每小题1. 5分, 满分7. 5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后, 你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。Text 1M: Before feeding the dog, Im going to clear up its house. W: Its about time. Look at the mess! It smells terrible. 1. What is t
2、he man going to do first? A. Feed the dog. B. Walk the dog. C. Clean the dog house. 答案: CText 2M: Make one copy of this document for me and twenty for other managers. W: OK, Mr Collins. As soon as I send the e-mail to the important client, I will go to deal with this. 2. What is the woman related to
3、 Mr Collins? A. His secretary. B. His client. C. His manager. 答案: AText 3M: The food in this restaurant is pretty good. And they also give the best service. W: Thats right. Have you been here before? M: No, but my friend Bob often comes here. 3. What are the speakers mainly talking about? A. A publi
4、c service. B. A restaurant. C. The mans friend. 答案: BText 4W: If your back is painful, maybe you shouldnt get out of bed, dear. Dont go to the kitchen. Ill bring breakfast here. M: No, no. My back feels worse lying down. Help me get dressed, please. Then Ill walk outside a little. 4. Where does the
5、conversation take place? A. In the kitchen. B. In the bedroom. C. Outside the house. 答案: BText 5W: How did you like the movie, John? Tom said it was boring. But I know you were excited to see it. M: I cant decide. Some parts were all right, and others not so good. 5. What does the man think of the m
6、ovie? A. Exciting. B. Boring. C. Just so-so. 答案: C第二节(共15小题; 每小题1. 5分, 满分22. 5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前, 你将有时间阅读各个小题, 每小题5秒钟; 听完后, 各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料, 回答第6、7题。Text 6M: Marissa, if your papers continue to be late, I will have to give you a failing grad
7、e for the course. W: Im sorry! Ive been having a really hard semester. M: You need to try a little harder, okay? W: I know, I will. Theres just been a lot going on lately. Im moving out of my house, and my brother is in the hospital. M: Im sorry to hear that, but this is the 7th paper youve turned i
8、n late. W: I promise Ill get the next one in on time. Just please dont fail me. M: Ill give you one more chance, but just one. Dont let me down. 6. How does the woman most likely feel? A. Sorry. B. Disappointed. C. Annoyed. 答案: A7. What has happened to the woman recently? A. She failed in the exams
9、several times. B. She moved out of her brothers house. C. She turned in papers late. 答案: C听第7段材料, 回答第810题。Text 7W: Hey, Frank, I have just got a working holiday visa for the UK, and I wonder what I can do there. M: The working holiday visa lasts six months, and you can work for three months. If your
10、 English is good, you shouldnt have a problem getting work in a bar. But if you dont like the noisy, smoky and no tipping bar, you can work in a restaurant. Thats another way to use your English, meet some different people and more importantly, you can get some tips. W: OK, I prefer to work in a res
11、taurant. My visa is for 6 months, so Ill study for the first 3 months and work for the second 3 months. M: But remember, its a holiday. Its not for studying. You travel from place to place and you pick up jobs on the way. You can work for a maximum of three months, but no more. W: Oh, thats interest
12、ing. Thanks a lot. M: If you have more questions, Ill be there. 8. What does the man think of the bar environment? A. Quiet. B. Smoky. C. Good. 答案: B9. Whats the advantage of working in a restaurant over a bar? A. Improving English. B. Meeting different people. C. Earning some tips. 答案: C10. How lon
13、g can the woman work in the UK? A. 3 months. B. 6 months. C. 9 months. 答案: A听第8段材料, 回答第1113题。Text 8M: I just went to the doctor, and he said that according to my BMI, which means Body Mass Index, I am officially overweight. Do I look fat to you? W:I mean, you could lose a few pounds, but I certainly
14、 dont think you look fat. Did he suggest anything to help you lose weight? M: He just said the usual stuff, like “eat less and exercise more”. I guess I could cut out soda. . . W: Maybe you should cut out the sweets. M: I eat sweets when Im stressed out, so thats going to be hard. I guess I should g
15、o to the gym tomorrow. Im a member, but I never go. W: I thought we were going to that new restaurant tomorrow after work. Weve been talking about it for weeks. M: Well, its probably not healthy for me to be going out to eat, you know? The gym seems like a smarter choice. Come to think of it. Maybe
16、Ill go to the grocery store tonight and stock up on healthy options, too. 11. What does the woman suggest the man do? A. Give up soda. B. Stop eating the sweets. C. Exercise more. 答案: B12. What will the man do tomorrow? A. Go to the gym. B. Go out for dinner. C. Go to the grocery store. 答案: A13. Wha
17、t is the conversation mainly about? A. Losing weight. B. Healthy meals. C. A new restaurant. 答案: A听第9段材料, 回答第1417题。Text 9M: Well, you know, I enjoy staying in shape. I generally get up every morning at 5: 30 am, and exercise indoors. W: Hey, jogging to the refrigerator for a glass of milk doesnt cou
18、nt. M: Yes, I usually lift weights. This helps me build muscle strength. Besides, I am fond of boxing because it helps me burn off stress and reduce anxiety. W: Oh yeah, those lies. Ill never buy this story. Actually, a study suggests using a fitness tracker can record and encourage you to take 10,
19、000 steps a day. Your immediate action matters. Not your words! M: 10, 000 steps? That is too much. Will a quarter as much as that help? W: Of course. Clay Marsh from Ohio State University says “Any amount of activity will do. As long as you stick to it, you will benefit. ”M: OK. I will start walkin
20、g tomorrow. 14. What is the womans attitude toward the mans description? A. Understanding. B. Doubtful. C. Ambiguous. 答案: B15. Why does the woman speak of a study? A. To persuade the man. B. To support her findings. C. To reduce the mans anxiety. 答案: A16. What does Clay Marsh probably do? A. He is a
21、n athlete. B. He is a coach. C. He is a teacher. 答案: C17. What exercise will the man take tomorrow? A. Boxing. B. Walking. C. Weightlifting. 答案: B听第10段材料, 回答第1820题。Text 10W: It was 2: 05 in the afternoon. When I entered the classroom, I was surprised to see a video camera. Our class teacher was oper
22、ating the camera, and my classmates were all talking among themselves slowly. Most of us had never been in front of a video camera before, so we were quite nervous. As for myself, I had once faced one at home. My uncle was shooting when we were celebrating my sisters birthday. But this was completel
23、y different. We had to talk about our articles as if we were reading news on TV. The funny thing was that every time I tried to face the camera and talk about my article, I forgot the article and couldnt resist looking down at it. It was a completely different experience for me, thanks to our class
24、teacher. 18. What were the students going to do? A. Read news on TV. B. Celebrate the writers sisters birthday. C. Read their articles in front of a video camera. 答案: C19. Why was the writer so nervous? A. She had never stood before a video camera. B. She had never read her own article before a vide
25、o camera. C. This camera was different from the one she had once faced. 答案: B20. What was the writers feeling to her class teacher? A. Nervous. B. Afraid. C. Thankful. 答案: C第二部分阅读(共两节, 满分50分)第一节(共15小题; 每小题2. 5分, 满分37. 5分)阅读下列短文, 从每题所给的A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。ALake Tahoe offers some amazing lodging (住宿)
26、options that will fit what youre looking for. Harrahs Lake Tahoe Resort & CasinoIt offers convenient (方便的) location, comfortable rooms, and a lot of health clubs to make for an enjoyable vacation. The resort is just a few minutes walk from Tahoes main ski gondola, and Edgewood Tahoe Golf Course is a
27、 short walk. All of the resorts rooms offer two bathrooms, desks, WiFi availability, coffeemakers, and TVs. Marriotts Timber LodgeLocated in South Lake Tahoe, CA, it is just miles from Heavenly Village where guests can enjoy shopping and local area restaurants. The Heavenly Gondola is right outside
28、waiting to take guests for a day of skiing. The lodge features an activity center, restaurant, sauna, whirlpools, fitness center and heated outdoor pool. Guests rooms are villas (别墅) that include a kitchen, high speed internet, coffeemaker, sofa and hairdryers in all bathrooms. Lake Tahoe Vacation R
29、esort Ski Run BoulevardIt is located in the Sierra Nevada Mountains of South Lake Tahoe, California. The hotel is only minutes from a variety of dining options, and local attractions such as Tahoe Axe Throwing, Wyland Galleries, Van Sickle State Park, and Heavenly Gondola. The shores of Lake Tahoe a
30、re just steps away. Hotel facilities (设施) include a sauna, indoor and outdoor pools, and a fitness center. Resort at Squaw CreekIn 1960 the Winter Olympics was held at Squaw Creek in Olympic Valley CA. Since this time, Squaw Creek has become a family-friendly resort town. The resort at Squaw Creek i
31、s a AAA Four Diamond resort with activities for every age. Young children ages 412 can take part in rock climbing, board games, snowball fights, or swimming. 【语篇概述】这是一篇说明文。文章介绍了太浩湖四个住宿的地方, 包括地点、周边交通等。21. What can you do only at Harrahs Lake Tahoe Resort & Casino? A. Have an enjoyable vacation. B. Go
32、 skiing conveniently. C. Have coffee without going out. D. Play Golf nearby. 【解析】选D。 细节理解题。由第二段中的“The resort is just a few minutes walk from Tahoes main ski gondola, and Edgewood Tahoe Golf Course is a short walk. ”可知, 这个度假胜地到滑雪地gondola步行要几分钟, 步行到高尔夫球场Edgewood Tahoe很快。所以在Harrahs Lake Tahoe Resort &
33、Casino能做的是在附近打高尔夫。故选D项。22. Where can you swim indoors? A. Harrahs Lake Tahoe Resort & Casino. B. Marriotts Timber Lodge. C. Lake Tahoe Vacation ResortSki Run Boulevard. D. Resort at Squaw Creek. 【解析】选C。细节理解题。由第四段的“Hotel facilities include a sauna, indoor and outdoor pools, and a fitness center. ”可知,
34、 酒店设施包括桑拿、室内和室外泳池、健身房。所以在Lake Tahoe Vacation Resort Ski Run Boulevard, 你可以在室内游泳。故选C项。23. Why does the author use “family-friendly” to describe Resort at Squaw Creek? A. Because a Winter Olympics was once held at Squaw Creek. B. Because it is a famous AAA Four Diamond resort. C. Because travelers can
35、 play board games and go rock climbing here. D. Because there are various activities for people of all ages. 【解析】选D。细节理解题。family-friendly意为“适合家庭的”。由第五段的“The resort at Squaw Creek is a AAA Four Diamond resort with activities for every age. ”可知, 在Squaw Creek的度假胜地是四星级的, 有适合所有年龄段的多种多样的活动。故选D项。BMy name i
36、s Pablo. I think Im a lucky guy. I have a good family, and we live in a nice neighborhood in Puerto Vallarta, Mexico. People travel here from many countries for their vacations. We have beautiful beaches, hotels, restaurants, shopping and sports. However, in my beautiful hometown, there are also ver
37、y poor neighborhoods. These areas are crowded and have a lot of crime (犯罪). Life is terrible for many of the children in these areas. Some dont really have a childhood because theyre homeless and live on the streets. They dont have education. They dont have enough food. Many use drugs or have diseas
38、es or mental problems. Last year, I came back to Puerto Vallarta from my university in Mexico City, I spent one year as a volunteer with an organization called Outreach International. They have several programs. I volunteered for one program to help street children. I worked in a home for street chi
39、ldren (all boys, at this one). At this home, the boys have a place to sleep and three meals daily. The home keeps the boys off the streets. It shows them another way of life. As a volunteer, I helped to prepare meals. I taught them gamessuch as basketball, football and art. I helped the kids with th
40、eir homework. These kids can be fun. They have a lot of energy, but theyre also really tough (坚韧的). Their long and difficult time on the streets make them strong and not always “sweet little children”. At this boys home, I met two other volunteersBrian from Canada and Greg from Australia. In many wa
41、ys, we were very similar. We were the same age, came from good homes and had a good education. They were both college students, like me. We became very good friends. Now, we email each other. It was the best and most difficult year of my life. I learned a lot that year. 【语篇概述】本文是一篇记叙文。作者讲述了自己做志愿者的一年
42、的所见所感, 他从中学到了很多, 对于他来说这是最好的也是最艰难的一年, 他非常感恩这一年的志愿者经历。24. Paragraph 2 is mainly about _. A. street crime in poor neighborhoodsB. the authors childhood experienceC. the authors beautiful hometownD. the terrible life of the homeless children【解析】选D。段落大意题。根据第二段中“Life is terrible for many of the children i
43、n these areas. (对这些地区的许多孩子来说, 生活是很糟糕的)”及最后两句“They dont have enough food. Many use drugs or have diseases or mental problems. (他们没有足够的食物。许多人吸毒, 或有疾病或精神问题。)”可知本段主要介绍的是无家可归的孩子们的悲惨生活, 故选D。25. As a volunteer, the writer has to do too many things EXCEPT _. A. helping to prepare mealsB. helping them to mak
44、e moneyC. teaching the kids artD. teaching them to play games【解析】选B。细节理解题。根据第四段的“As a volunteer, I helped. . . with their homework. ”可知, 作为志愿者, 作者做了许多事情, 帮助准备饭菜, 教孩子们艺术和玩游戏, 但没有提到帮助他们赚钱。故选B。26. We can learn that the writer _. A. loves travelling around MexicoB. enjoys his work as a volunteerC. is no
45、w working for a university in Mexico CityD. has made friends with the homeless children【解析】选B。推理判断题。根据最后一段中“It was the best and most difficult year of my life. I learned a lot that year. ( 这是我一生中最好的一年, 也是最困难的一年。那一年我学到了很多)”由此判断出, 作者很喜欢他的这份当志愿者的工作。故选B。27. What is the best title for the passage? A. My
46、Special YearB. A Sweet HomeC. My FamilyD. Street Children【解析】选A。主旨大意题。通读全文可知, 作者那一年, 在家乡所做的志愿者工作, 是作者一生中最好的一年, 也是最困难的一年。那一年作者学到了很多。因此推断A项“我的特殊的一年”为最佳标题。故选A。CThe number of American young students using vaping(电子烟)fell sharply this year, according to a 2020 survey. The 2020 survey was carried out by t
47、he Centers for Disease Control and Prevention(CDC) and the U. S. Food and Drug Administration(FDA). About 20, 000 American students took part in the survey from mid-January to mid-March. They were asked about the use of any vaping or tobacco products during the past month. Under 20 % of high school
48、students said they were recent users of e-cigarettes and other vaping products. Just 5 % of middle school students said they had recently used them. That marked a big decrease from a similar survey in 2019. The earlier survey found nearly 28% of high school students and 11% of middle school students
49、 had recently vaped. Health experts believe that the drop comes after last years sudden increase in vaping-related illnesses and death. An investigation showed that last year, more than 2, 600 cases of lung injuries, including 60 deaths, were connected with vaping. Most of those who got sick said th
50、ey had vaped mixtures containing THC. Earlier this year, the FDA banned some flavors(味道) from vaping devices mainly used by teens. And the federal law now bans(禁止) sales of all tobacco products and e-cigarettes to anyone under the age of 21. Matt Myers of the Campaign for Tobacco-Free Kids said the
51、survey showed a “meaningful drop” in teen vaping. But he felt disappointed that the Trump government didnt follow through a promise to ban all flavored e-cigarettes. “As long as any flavored e-cigarettes are left on the market, kids will get their hands on them and we will not solve the crisis. ” My
52、ers said. 【语篇概述】这是一篇说明文。根据2020年的一项调查, 今年使用电子烟的美国年轻学生数量急剧下降。文章详细介绍了调查结果以及导致这一结果的原因, 政府为了禁止学生吸烟所采取的措施。28. Which of the following statements is true? A. Vaping rates among young students in the U. S went up last year. B. The vaping increase was not linked to popular e-cigarettes. C. Most patients surve
53、yed blamed their disease on mixtures containing THC. D. The Trump government said no to all flavored e-cigarettes. 【解析】选C。细节理解题。根据第四段最后一句“Most of those who got sick said they had vaped mixtures containing THC. (大多数染病的人说他们吸入了含有四氢大麻酚的混合物。)”可知, 大部分患者都把他们患病的原因归咎于含有THC的混合物。blame. . . on. . . 意为: 把责任归到身上;
54、 归咎于。故选C项。29. What is mainly talked about in Paragraph 4? A. What causes the drop in vaping among teens. B. What effects vaping has on teens. C. Why vaping enjoys popularity among teens. D. How vaping becomes popular among teens. 【解析】选A。主旨大意题。第四段第一句“Health experts believe that the drop comes after l
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385327.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
