2021-2022学年新教材高中英语 课时作业10 Unit 4 Everyday economics(含解析)外研版选择性必修第四册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业10 Unit Everyday economics含解析外研版选择性必修第四册 2021 2022
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十).单词拼写1I got a fivemonth bonus(奖金) last year.2To be honest, those math problems made me dizzy (头晕目眩的)3She is a consultant (顾问) to the government.4The boy feels hot on the forehead(额头), so he must be sent to hospital at once.5There was a blank (茫然的) look on his face because he did not know th
2、e answer to the problem.6All of us are delighted that a suitable answer has already been put forward by the chairwoman (女主席)7Mount Tai is a wellknown tourist attraction, which is famous for its unique sunrise (日出)8My uncle purchased(购买) a new house near the lake last year.9Pupils will need careful g
3、uidance (指导)on their choice of options.10I am confident because I know the creative and enterprising (有进取心的)spirit of this regions people.阅读理解AStephen Wiltshire is a famous artist.His drawings often drawn from memory and at great speedare sketched(素描) on the spot at street level.Stephen,who was born
4、 in London in 1974,didnt say a word as a small child,and found it hard to relate to other people.At the age of five,Stephen was sent to Queensmill School,London,where it soon became apparent that he communicated through the language of drawing.His teachers encouraged him to speak by taking away his
5、art materials for a short time;eventually he said his first words“paper” and “pencil”but didnt learn to speak fully until the age of nine.Stephen loved drawing and he was seldom to be found without pen and paper.Once he took part in art competitions,news of his great talent began to spread.Early fan
6、s included the late Prime Minister Edward Heath who bought his drawing of Salisbury Cathedral,made when Stephen was just eight.But Stephen came to wider public attention when the BBC featured him in the programme,The Foolish Wise Ones in 1987,when he was introduced by Sir Hugh Casson(a past presiden
7、t of the Royal Academy),as “the best child artist in Britain”After that,Stephens reputation grew worldwide.A second BBC documentary in 2001 showed Stephen flying over London in a helicopter and later completing a detailed drawing of London within three hours,which included 12 historic landmarks(地标性建
8、筑)and 200 other structures.In 2006 Stephen was recognised for his services to the art world,when he was made a member of the Order of the British Empire.Today wherever Stephen goes,people are attracted by his outstanding talent.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了天才画家Stephen Wiltshire的故事。1What problem did Stephen
9、 have when he was a small child?ANo schools wanted him.BNo teachers liked him.CHe couldnt speak.DHe couldnt spell.C细节理解题。根据第二段中的“Stephen.didnt say a word as a small child.but didnt learn to speak fully until the age of nine.”可知,Stephen小时候不会说话。2When did Stephen become worldfamous?AAfter his second BB
10、C documentary.BAfter the programme The Foolish Wise Ones.CAfter he met with the late Prime Minister Edward Heath.DAfter Sir Hugh Casson bought his drawing of Salisbury Cathedral.B细节理解题。根据第五段中的“After that,Stephens reputation grew worldwide.”,再结合第四段内容可知,Stephen上了BBC的节目The Foolish Wise Ones之后开始闻名世界。3Wh
11、at is special about Stephens drawing of London?AIt was his greatest work.BIt was drawn in a helicopter.CIt featured historic landmarks.DIt was finished in a short time.D细节理解题。根据倒数第二段中的“completing a detailed drawing of London within three hours”可知,Stephen只用了三个小时就完成了伦敦画作。另外第一段中的“His drawingsoften draw
12、n from memory and at great speed”也说明了Stephen绘画速度之快。4The text is likely to appear in _Aa novel Ba biographyCan official reportDa history paperB文章出处题。本文按照时间顺序介绍了天才画家Stephen Wiltshire从小至今的主要事迹,因此本文最有可能出自一篇传记。BAccording to a recent study published in Journal of Consumer Research,many people believe that
13、 healthy food must be more expensive than unhealthy food.In fact,the studys researchers found that a high price tag will even convince consumers that a certain food is healthful.According to Rebecca Reczek,coauthor of the study,the purpose of the study was to examine a popular beliefSometimes the be
14、lief can be true:Organic produce and wildcaught seafood typically cost more money.But other times,the nutritional value of food ranks all the same.In one experiment,Reczeks team gave a group of participants a new food product called “granola bites”Some participants were told the product was very hea
15、lthy.Other participants were told the bites had little nutritional value.Participants who were told the granola bites were good for them rated the snack as more expensive than the participants who thought the bites were unhealthy.In another experiment,participants were given a health food bar labele
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385374.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
