2021-2022学年新教材高中英语 课时作业7 Unit 3 On the move(含解析)外研版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业7 Unit On the move含解析外研版必修第二册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 move 解析 外研版 必修 第二
- 资源描述:
-
1、Unit 3 On the move.单词拼写1Everyone should learn how to defend(防卫) himself by the lawful means.2In developing a design,one has to take account of the key factor(因素)3There is a conflict(冲突) between what they are doing and what you want.4He seems to be quite content(满意的) with his life at present.5This de
2、cision represents(代表) the fundamental interests of the people.6We applauded and cheered for a goal(进球得分) scored by our own team.7On the basis(根据) of the evidence we assume that he was guilty.8The boy often went surfing(冲浪) with his father on the sea before.9It is more like a childrens game than a re
3、al issue of life and death(死,死亡)10They loaded themselves up with food,medical supplies and oxygen equipment(设备).阅读理解AAbout 1.4 billion people around the world do not get enough physical exercise.The worlds adult population is about 5.6 billion,so that is tantamount to about onefourth of the worlds a
4、dult population.Researchers looked at 358 populationbased studies between 2001 and 2016.Those studies referred to nearly 2 million people in 168 countries.Regina Guthold was the lead author of the report.She said the study also found a wide range(范围) of physical activity levels for countries around
5、the world.“Inactivity ranges from as low as 6 percent in Uganda and Mozambique to 67 percent in Kuwait.Four countries have a prevalence(普通) of inactivity of over 50 percent.Thats Kuwait,America Samoa,Saudi Arabia and Iraq,” she said.The report shows the levels of physical inactivity are more than tw
6、o times as high in wealthy countries as they are in countries where people have low incomes.In wealthier countries,people are more likely to spend time sitting in offices.They are also more likely to use computers and electronic devices(设备) for entertainment.There are actually many things people can
7、 do for themselves.If you work in a highrise office building,take the stairs instead of an elevator.Go for a walk during your lunch break.Take more breaks during the workday and move around.If your workplace offers a gym or exercise classes,make sure to use them.At home,take walks with your family o
8、r friends after dinner.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要讲述了全球有近四分之一的成年人运动量不足的问题。1What does the underlined part “tantamount to” in Paragraph 1 mean?AFamiliar to.BHarmful to.CUsed to.DEqual to.D词义猜测题。根据划线词前的1.4 billion及5.6 billion可知相当于成人人口的四分之一。2Which country is the most active?AUganda.BKuwait.CSaudi Arabia.DIraq.A
9、细节理解题。根据第二段可知,研究发现,乌干达人的不活跃度只有6%,而科威特、沙特阿拉伯和伊拉克则达50%多。由此可知,乌干达人是活动量最大的。3What can we learn about people in wealthy countries in Paragraph 3?AThey are less active.BThey often exercise indoors.CThey dont have time to exercise.DThey dont think exercise important.A推理判断题。根据第三段最后两句可知,富裕国家的人们经常在办公室久坐,并常通过电脑
10、或者一些电子设备来消遣。由此可推知,富裕国家的人不太活动。4Whats the authors purpose in writing the last paragraph?ATo draw peoples attention to the problem.BTo give some advice to nonexercisers.CTo introduce a new topic for discussion.DTo add some background information.B写作意图题。根据最后一段的内容可知,作者主要为不经常运动的人提供了一些如何提高运动量的建议。BIts cold
11、and dark outside,and your bed is so warm and comfortable.Going for a run seems like such a bad idea.But before you hide your running shoes,it might be worth giving that crazy idea a go.According to The Huffington Post,an outdoor run in winter burns more calories because the body is working hard to r
12、egulate (调节) its core temperature.Furthermore,research shows that people run faster in cold weather than in warm weather and quicker runs burn more calories.Similarly,cold weather also makes the heart work harder to distribute blood through the body,making the muscle even stronger.Outdoor exercise a
13、lso turns up your energy and rids you of the stress and depression that build up every day.The heat and humidity(湿气) in summer can drag you down and tire you faster,but cold weather is refreshing.It adjusts you to your surroundings,making you feel alive.Of course,the threat of smog in some builtup a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385476.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
