2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业(一)UNIT 1 Lights camera action教学 知识细解码(含解析)牛津译林版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业一UNIT Lights camera action教学 知识细解码含解析牛津译林版必修第二册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(一).单词拼写1They were proud of aiding(帮助) the tourists to walk out of the jungle.2Some people prefer (更喜欢)to do almost everything by using the Internet.3I didnt think Id like the movie,but actually (实际上)it was pretty good.4The staff should work together to revise (修改) the school curriculum.5She p
2、erforms (履行,执行) an important role in our organization.6In order to ensure(确保) success,we must have a complete and thorough plan.7This will enable(使能够) the audience to sit in comfort while watching the show.8There are a number of fantasy(虚幻) novels I can recommend.9He was one of the most creative(创造性
3、的) engineers of his generation.10Environmentalists say one of the most critical factors(因素) in the citys pollution is its population.阅读理解AVenice Film FestivalThe Venice Film Festival takes place every year in late August or early September on the Lido in the historic Palazzo del Cinema,in Venice,Ita
4、ly.Its main award is the “Leone dOro”(Golden Lion)Recently,a new award has been added,the San Marco Award for the best film.Academy AwardsThe Academy Awards are the most prominent film awards in the United States.The awards are granted by the Academy of Motion Picture Arts and Sciences.Academy Award
5、s are nicknamed “Oscars”,which is also the nickname of the statuette(小雕像)The name is said to have been born when Margaret Herrick saw the statuette on a table and said,“It looks just like my uncle Oscar!”Berlin Film FestivalThe Berlin Film Festival is one of the “A” festivals in Europe.The Berlin In
6、ternational Film Festival,also called the “Berlinale”,is held annually in February and started in 1951 after an initiative of the American,who occupied part of the city after World War .The jury(专家评奖团) always placed special emphasis on representing films from all over the world,from the former Easte
7、rn Bloc(集团) Countries as well as from Western countries.The awards are called Golden and Silver Bears (as the bear is the symbol of Berlin)Cannes Film FestivalThe Cannes Film Festival is a famous international film festival.It has been held annually in Cannes,in the south of France,since 1946 with a
8、 few exceptions.Given massive media exposure,the Festival is attended by many movie stars and is a popular venue for movie producers to launch their new films and attempt to sell their works to the distributors who come from all over the world.The most famous award given out at Cannes is the “Palme
9、dOr”(Golden Palm) for the best film;this is sometimes shared by multiple films in one year.【语篇解读】本文介绍了四个世界闻名的电影节。1Which award has the shortest history?AGolden Lion.BGolden Palm.CAcademy Awards. DSan Marco Award.D细节理解题。从第一段最后一句“Recently,a new award has been added,the San Marco Award for the best film
10、.”可知答案为D。2Which of the following statements about “Oscars” is NOT true?AIts the nickname of Academy Awards.BIts also the nickname of the statuette.CIt got its name because Margaret said the statuette looked like his uncle.DIts an award in France.D细节理解题。从Academy Awards部分中的第一句可知,奥斯卡奖是美国最著名的电影奖项,而选项D说它
11、是法国的,显然不符合题意,故选D。3Why is the award for Berlin Film Festival called “Golden and Silver Bear”?AIt looks like a bear.BIt is made up of bear fur.CThe bear is the symbol of Berlin.DBear is rare in Berlin.C细节理解题。从Berlin Film Festival部分中的最后一句可以看出,柏林电影节的奖项名叫金熊奖和银熊奖,这是因为熊是柏林的象征。4Which award can be shared by
12、multiple films in one year?AGolden Lion.BGolden Palm.CAcademy Awards.DSan Marco Award.B细节理解题。文章最后一句话提到,戛纳电影节最著名的奖项“金棕榈奖”有时可由一年中的多部影片共同获得。BThough sometimes we may lose our ability to do something we love,passions dont have to end.Suzelle Poole of Dallas,Texas is living proof of that.The 80yearold lad
13、y has been dancing for more than seven decades.Suzelle started ballet when she was just 7 years old,and her devotion only grew stronger as her talent increased in the following years.In fact,Suzelle was so talented that she went to perform all around the world! Like most professional ballerinas(芭蕾舞女
14、),Suzelle expected a shortlived career.“When I was about 26,I knew I only had a few years left,” she said.Its simply the nature of the art form because the movements are so hard on peoples bodies.But Suzelles body didnt wear out at 26or even 56! At one point,she broke her arm but she was dancing aga
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385532.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2022五年级英语上册 Unit 1 Whats he like Part A习题课件 人教PEP.pptx
