2020-2021学年高中英语 Module 6 Films and TV Programmes Reading and Vocabulary课后作业(含解析)外研版必修2.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Module Films and TV Programmes Reading Vocabulary课后作业含解析外研版必修2 202
- 资源描述:
-
1、Module 6 Films and TV Programmes.阅读理解Nowadays, parents worry a lot because their children spend hours and hours in front of the TV screen. Because this doesnt happen to only one specific family, many experts warn us that there can be some serious effects of children watching violence on television.C
2、hildren who become addicted(上瘾的) to TV sit down and turn on the TV as soon as they get home. Although they have lots of homework, they become absorbed in TV programs.Since they spend tons of time watching TV, they have less time to enjoy real life activities such as playing with friends, playing out
3、door sports, or enjoying other kinds of entertainment.There are too many violent scenes on TV. Some experts say there are 25 acts of violence per hour on TV. In addition, there are many experiments by psychologists which show how TV violence influences children. Finally, people worry that children t
4、end to imitate what they watch on TV and may start to behave more violently.What should be done? First of all, the government should regulate TV violence. It should also encourage people to invent and develop new technology which can block violent scenes from the programs children watch. For example
5、, with a rating system(分级制度) and the Vchip, unfit scenes of violence and sex can be blocked out. Second, parents should monitor what their children watch. At the same time, they should make their children interested in real life activities. Then when the children start to spend more time playing wit
6、h friends or reading books, parents can stop their monitoring.It is a fact that there is more violence on TV today than there was ten years ago. Moreover, violent incidents occur more frequently in real life. Its time to realize how harmful watching TV violence is, and its time to keep our children
7、from watching violence.语篇大意:本篇文章主要讲述了关于电视暴力对儿童的不良影响,介绍了当前电视暴力发展现状,并且呼吁政府,父母乃至全社会采取措施,保护儿童免受电视暴力的影响。1. What experts really worry is that _.Achildren spend too much time watching TVBTV violence has a bad influence on childrenCchildren become addicted to TV programsDchildren have less time to do their
8、homework答案:B解析:细节理解题。由第一段最后一句话“many experts warn us that there can be some serious effects of children watching violence on television.”我们可知专家们担心的是电视暴力会对儿童有不好的影响。故选B。2. The author explain how the government should control TV violence by _.Agiving an exampleBgiving a definitionCmaking a comparisonDpr
9、esenting research findings答案:A解析:细节理解题。由第五段“ For example, with a rating system(分级制度) and the Vchip, unfit scenes of violence”我们可以发现,作者在介绍政府应如何管理电视暴力时,采用的方式是举例子。故选A。3. What does the underlined word “imitate” in Paragraph 4 most probably mean?AExplain.BCopy. CIgnore. DAvoid.答案:B解析:词义猜测题。由第四段最后一句话“Fina
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389577.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
