2020-2021学年高中英语 Module 6 The World’s Cultural Heritage Introduction .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Module The Worlds Cultural Heritage Introduction 2020 2021 学年 高中英语 World
- 资源描述:
-
1、Module 6 The Worlds Cultural Heritage课时素养评价十六Module 6Introduction & Reading and Vocabulary. 根据汉语或者首字母提示, 写出所缺单词1. Last month, the doctor strongly recommended(建议) that the patient take a good rest. 2. It is convenient for people to use computers thanks to the evolution(演变) of the computer. 3. The boo
2、k is one of the most precious(珍贵的)gifts I have received. 4. The government has taken measures to maintain(维持) the prices of the food. 5. Experts often propose(建议) that people should take more exercise. 6. Not only did they invest time and money in the project, but also their love. 7. To protect the
3、endangered animals, a lot of natural reserves have been set up in the past few years. 8. No reference to their existence appears in any literature of the period. 9. The Great Wall is on the World Heritage list. 10. It is estimated that the number of the infected with COVID-19 has reached more than 7
4、0 thousand. . 用适当的介词填空1. The problem to be discussed at the meeting tomorrow is of vital importance. 2. Nobody knows how to protect this species in existence better. 3. Apart from two men on watch in the engine-room, everyone else was asleep. 4. Many precious animals in that country are in danger an
5、d need to be preserved. 5. Weeds cause damage to the old temple. 6. The naughty boys are hard to take care of. 7. If nothing is done to repair the site, it could be removed from the list. 8. His attendance attributes to our finishing the work on time. 9. It is flexible in length. 10. Many men includ
6、ing Jack volunteered to help. 完成句子1. The house is large and difficult to maintain. 这个房子很大, 不容易养护。2. Perhaps this book will prove to be of much use/very useful to you in your studies. 也许这本书将会证明它对你的学习非常有用。3. My parents recommend that I (should) go home earlier after school. 父母建议我放学后早点回家。4. Not only do
7、es he have to type out the answer on a computer, but he also gets the computer to translate it into sounds. 他不仅要把答案在计算机上打出来, 而且还要让计算机把答案变成声音。5. It has been proved that he went to America in 1939, when the Second World War broke out. 已经证实, 他在1939年去了美国, 在那一年爆发了第二次世界大战。. 阅读理解AAn ancient Egyptian mummy
8、thought to be that of Pharaoh Ramses has returned home after more than 140 years in North American museums. The body was carried off the plane in Cairo in a box covered with Egypts flag. The Michael Carlos Museum gave it back after tests showed it was probably that of the man who ruled 3, 000 years
9、ago. The US museum had acquired it a few years before from a Canadian museum, which in turn is thought to have bought it from Egyptian grave robbers in 1860. The mummy was welcomed back home with songs and military band music during a ceremony at the national museum in Cairo. Zahi Hawass, head of Eg
10、ypts Supreme Council of Antiquities(文物最高委员会), traveled from the US with the body and said it would be moved next year to the Luxor Museum in southern Egypt. “We are not 100% sure that the mummy is that of Ramses . ”said Mr Hawass. “But we are 100% sure that it is of a king. ”Atlantas Michael Carlos
11、Museum acquired the mummy in 1999, but offered to return it after hitech scanning(扫描)equipment indicated it was likely to be that of Ramses . The museum website said it had been acquired from the Niagara Falls Museum. It is thought a Canadian collector bought the mummy for the Niagara Falls Museum a
12、round 1860 from an Egyptian family which had stumbled on(偶然发现)a tomb filled with royal mummies at a site near Luxor. Mr Hawass praised the handover as“a great civilized gesture”. And he appealed to other world museums to return Egypts antiquities, particularly the Rosetta Stone in the British Museum
13、 and the Bust of Nefertiti in the Berlin Museum. 【文章大意】 本文介绍了埃及珍贵文物Ramses 木乃伊重返埃及的历史过程。1. Just before the handover, Ramses mummy was kept in _. A. the Luxor MuseumB. the Michael Carlos MuseumC. the Niagara Falls MuseumD. a Canadian museum【解析】选B。细节理解题。从第二段的第一句“The Michael Carlos Museum gave it back a
14、fter tests showed it was probably that of the man who ruled 3, 000 years ago. ”可知答案为B。2. Which is the correct order of the following events according to the passage? a. The mummy returned home. b. The mummy was kept in the Niagara Falls Museum. c. Egyptian grave robber sold the mummy. d. A Canadian
15、collector bought the mummy. e. The mummy was kept in the Michael Carlos Museum. A. cdebaB. cbedaC. adcbeD. cdbea【解析】选D。细节理解题。通读全文可得出事实的先后次序和来龙去脉, 可得知答案选D。3. Which of the following statements is TRUE according to the passage? A. All the Egypts antiquities have returned home after the handover. B. Nia
16、gara Falls Museum is an Egyptain museum. C. Buying the mummy from the Egyptian family was a civilized gesture. D. Ramses mummy had been kept in Canada for more than a century. 【解析】选D。推理判断题。根据第四段“Atlantas Michael Carlos Museum acquired the mummy in 1999. ”和“a Canadian collector bought the mummy for t
17、he Niagara Falls Museum around 1860 from an Egyptian family. ”可推断答案为D。4. What would be the best title for the passage? A. The History of Ramses MummyB. The Handover Ceremony of Ramses Mummy from CanadaC. The Returning of Ramses Mummy to its Homeland EgyptD. The History of the Royal Family of Ramses
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389651.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
