2020-2021学年高中英语 Unit 23 Conflict单元综合检测(含解析)北师大版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit 23 Conflict单元综合检测含解析北师大版选修8 2020 2021 学年 高中英语 Conflict 单元 综合 检测 解析 北师大 选修
- 资源描述:
-
1、单元综合检测(二).阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)AInterested in Childcare?Qualified person or preschool teacher needed for busy childcare center, south of the river. Fulltime work guaranteed. Immediate start is necessary.The candidate must be able to work as a cooperative team member. Phone 6345 2345 for an intervi
2、ew and fax resume to 6345 2345.We Need Office Cleaners!Three people are required for professional cleaning in the CBD area. Working hours from 5:00 pm on Mondays, Wednesdays & Fridays for each one. Approximately five hours per shift (轮班). A good record is necessary. Experience preferred. Phone 6345
3、7843 now.Want to Work As a Dental Nurse?This is an exciting opportunity for a qualified dental nurse with a confident and cheerful personality to work in the School Dental Health Scheme. You must be able to get along well with children because work involves talking to groups about dental health prac
4、tices. For further information, visit our website at schooldentalservicesgov.sg. And fax your resume to 6234 4567.Florist Wanted!Are you a creative and trained florist with at least two years of experience? Then this may be just what you are seeking. The citys leading Florist Artist Studio needs ano
5、ther parttime member on their wedding team. Please phone 6098 7888 now!【语篇解读】本文是四则工作招聘广告。1You may find the above advertisements Ain a store windowBin a school magazineCin a newspaperDon a company noticeboardC推理判断题。根据选项和题干内容可知这些招聘广告的刊登位置仅有选项C合适。2The position of a(n) is a parttime job.AfloristBartistC
6、preschool teacherDdental nurseA细节理解题。在广告Florist Wanted!提到了parttime,可知此工作可以兼职。3The office cleaners will be required to work about hours a week.A5 B10 C15D45C细节理解题。根据广告We Need Office Cleaners!的介绍中的“每周工作3天,每次5个小时的轮班”可知一周共计工作15个小时。BA failed plot to kill Barack Obama,uncovered by US federal agents recent
7、ly,has reminded people of the ideas that some humans associate with simple numbers.Two white American NeoNazi racists(新纳粹种族主义者)had planned to kill 88 African Americans,before finally assassinating(暗杀) Obama.The number “88” is equated with “HH”, initials(首字母) for the Nazi greeting, “Heil Hitler”“H” i
8、s the eighth letter of the alphabet.Many people were not familiar with the NeoNazi importance of 88,but associations attached to other numbers are more wellknown,if not always believed.The number 13,for instance,is considered deeply unlucky.In the US,many buildings do not have a floor numbered 13.Th
9、ey instead label it 12A,or use the letter M,which is the 13th letter in the English alphabet.New Yorks John FKennedy International airport does not have a gate number 13.And the popular Irish flight carrier, Ryan Air, has banished(摒弃) row 13 from all its planes.Last year when Brussels Airline put 13
10、 dots in their new logo,the flood of complaints was so vast that the airline was forced to change their “unlucky logo” and add an additional dot.The fear comes from a Bible story,which states that Judas Iscariot,the disciple(门徒)who betrayed(出卖) Jesus, was the 13th to sit at the table in the Last Sup
11、per.But the most fascinating fear of the number relates to Friday the 13th.Its a day of double bad luck.In the US,many people would not schedule a wedding for Friday the 13th.According to the Stress Management Center and Phobia Institute in the US,an estimated 17 to 21 million Americans are affected
12、 by a fear of this day.【语篇解读】本文通过一个刺杀总统奥巴马未遂的谋杀,介绍了人与数字的联系。4From the first two paragraphs, we can know that Aa lot of Americans want to kill Barack ObamaBthe number 88 is equated with 13Cthere are still racists in the USDthe two white Americans had killed 88 African Americans before killing Barack O
13、bamaC细节理解题。由第二段可知在美国仍有新纳粹种族主义者。5When you go aboard the Ryan Air,you will probably find that Arow 13 is replaced with 12 ABthere is no gate 13Cpassengers complain there is 13 dots on its logoDnone of their planes have row 13D细节理解题。由第四段中的“And the popular Irish flight carrier,Ryan Air,has banished(摒弃)
14、row 13 from all its planes.”可知D项正确。6If you are in the US,you will probably not Alive on the 13th floorBattend a wedding on Saturday the 14thCsee a floor numbered 3Dhave an M floorA细节理解题。由第四段可知A项正确。7From the passage,we can know that the Brussels Airline Adoesnt have row 13Bhas 14 dots on its logoChas
15、 no flight take off on FridaysDwas once stuck in a floodB细节理解题。由第五段可知B项正确。CNo matter what type of business you run, it has to deal with situations in which things go wrong from your customers point of view. Complaints can be a great source of information for the organizations. So its important to le
16、arn to deal with customer complaints efficiently.Firstly, listen actively to what the customer has to say by keeping comfortable eye contact and giving full attention with no interrupting. You should also show your customer that you do understand him.Secondly, when receiving a complaint you should a
17、pologize for the failure the customer has identified. Its important for you to know that your apology must appear authentic to the customer, and not an empty exercise. And also you should show the customer youve accepted the responsibility and provide him with choices if you have some in hand or oth
18、erwise assure the customer youll do something about his complaint.Thirdly, talk with the consumer and discover the best means to resolve his problem. There will be times when, after gathering the facts of a situation, youll be unable to resolve the problem immediately. In this case its important to
19、let your customer know how long itll take to take action on his complaint.Fourthly, a simple “Thank you” is one way to let the customer know you appreciate the time and effort he has taken to inform you about a problem with your companys service or product you need to know about.Lastly, give your cu
20、stomer something that shows your appreciation for him giving the feedback to you.And let him know youre sorry for the mistake that was made. It isnt necessary to give something that is costly;but a coupon (赠券) for a free drink or movie is fine.Your professional and wellorganized method of dealing wi
21、th your customer complaints is one more way that will make you stay ahead of your competitors.【语篇解读】本文主要介绍了五条处理顾客投诉的方法。8What does the passage mainly talk about?AImportance of dealing with customer complaints.BEffects of customer complaints on business.CTips for handling complaints from customers.DSe
22、veral factors resulting in customer complaints.C主旨大意题。本文第一段最后一句“So its important to learn to deal with customer complaints efficiently.”是文章的主题句,下文接着分段介绍了五条处理顾客投诉的方法,故选C。9The author thinks that customer complaints Aare easy to deal withBare really quite annoyingCcan actually be avoidedDare sometimes
23、beneficialD推理判断题。由第一段第二句“Complaints can be a great source of information for the organizations.”和最后一段中“one more way that will make you stay ahead of your competitors”可判断作者认为顾客的投诉有时是有益的。10The underlined word “authentic” in Paragraph 3 most probably means “ ”AtouchingBbelievableCattractiveDcleverB词义猜测
24、题。由该句后的“.not an empty exercise.”可判断作者认为道歉要“可信”,而非空洞。11According to the passage, what is the first thing you should do when facing the customer complaints?AShowing sincere attitude.BMaking an honest apology.CMaking an absolute promise.DListening to the complaint attentively.D细节理解题。由第二段Firstly可知,作者认为处
25、理顾客投诉的第一步就是要认真倾听对方的投诉。DIn 1905,as part of his Special Theory of Relativity, Albert Einstein published the point that a large amount of energy could be released from a small amount of matter. This was expressed by equation Emc2 (energymass times the speed of light squared). But bombs were not what Ei
26、nstein had in mind when he published this equation.In 1929,he publicly declared that if a war broke out he would “refused to do war service,direct or indirect. ”His position would change in 1933, as the result of Adolf Hitlers coming into power in Germany.Einsteins greatest role in the invention of
27、the atomic bomb was signing a letter to President Franklin Roosevelt urging that the bomb be built because some physicists feared that Germany might be working on an atomic bomb. Among those concerned were physicists Leo Szilard and Eugene Wigner. But Szilard and Wigner had no influence with those i
28、n power. So in July 1939 they explained the problem to someone who didAlbert Einstein. After talking with Einstein, in August 1939 Szilard wrote a letter to President Roosevelt with Einsteins signature on it, which was delivered to Roosevelt in October 1939.Germany has invaded Poland the previous mo
29、nth; the time was ripe for action. That October research of abomb began but proceeded slowly because the invention of the atomic bomb seemed distant and unlikely. In April 1940 an Einstein letter, ghostwritten by Szilard, pressed the researchers on the need for “greater speed”As the realization of n
30、uclear weapons grew near, Einstein looked beyond the current war to future problems that such weapons could bring. He wrote to his friend about his fear about the future use of the abomb.The atomic bombings of Japan occurred three months after Germany gave in.In November 1954,five months before his
31、death,Einstein summarized his feelings about his role in the creation of the atomic bomb:“I made one great mistake in my life.when I signed a letter to President Roosevelt recommending that atom bombs be made;but there was some justificationthe danger that the Germans would make them.”【语篇解读】本文是一篇记叙文
32、。爱因斯坦曾表示自己不会为战争服务,不管是直接的还是间接的,但是后来,他对制造原子弹有了很大影响。12What can we learn about Szilard and Wigner?AThey were not as influential as Einstein.BThey were responsible for the invention of nuclear weapons.CThey had cheated their friend Albert Einstein.DThey had an intention to destroy the world.A细节理解题。根据第三段中
33、的“But Szilard and Wigner had no influence with those in power.So in July 1939 they explained the problem to someone who didAlbert Einstein.”可知,Szilard和Wigner不如爱因斯坦那么有影响力。故选A。13Einstein realized his mistake of Acooperating with his workmatesBinventing the atomic bombCpublishing his equationDsigning t
34、he letter to President RooseveltD细节理解题。根据最后一段中的“I made one great mistake in my life.when I signed a letter to President Roosevelt recommending that atom bombs be made.”可知,爱因斯坦意识到自己犯了错误,那就是给罗斯福总统的那封信署名。故选D。14We can conclude that Einstein Awas important in the development of atomic bombBwas not involv
35、ed in the invention of atomic bombCdirectly participated in the invention of the atomic bombDhelped with the invention of atomic bombA推理判断题。根据第三段第一句“Einsteins greatest role in the invention of the atomic bomb was signing a letter to President Franklin Roosevelt urging that the bomb be built.”可知,对于原子
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-390158.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
河北省秦皇岛市抚宁县驻操营学区初中七年级英语下册 Unit 12 Dont eat in class课件 人教新目标版.ppt
