2020版高考英语新精准大一轮人教通用版练习:选修7-3 UNIT3知能演练轻松闯关 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版高考英语新精准大一轮人教通用版练习:选修7-3 UNIT3知能演练轻松闯关 WORD版含解析 2020 高考 英语
- 资源描述:
-
1、 阅读理解A(2019江西九江模拟)As I began my junior year of college, I began to think of plans after graduation. I knew that I wanted to work in the field of my major, public relations. But I also knew that it was difficult to find a position considering my inexperience. That was when I decided to pursue an inte
2、rnship(实习工作)So I chose to talk to my advisor first. He had worked in the field of public relations for many years before he became a professor, and therefore had numerous contacts and associates in the field. After talking to him about a few of the positions, I decided to pursue the Cincinnati Fine
3、Arts Fund because of my interest in the arts and the passion I would feel working for a nonprofit organization. I sent out a cover letter and a resume and was hired on the spot in the interview.I soon began my position. After class on Tuesdays and Thursdays, I would drive to work and apply all the s
4、kills I was learning in the classroom. I was amazed at the amount of practical knowledge in class that was directly applicable to my internship position. It became a very useful and beneficial experience. Not only was I working for arts organizations and seeing my name printed on documents I had cre
5、ated, but also gaining confidence in my skills and myself.As the semester came to a close, I finished my work with the Fine Arts Fund. Although I didnt take away any money for the internship, I gained many different kinds of experience and the knowledge that I was capable of accomplishing profession
6、al tasks. And that kind of confidence was invaluable to me as I sat down to interview for my next internship.【解题导语】作者上大三时就开始考虑自己的未来,考虑到实习经验在就业中的重要性,作者在导师的建议下找到了一个实习岗位,尽管没有挣到钱,但是所积累的经验让作者感到很值得。1Why did the author seek an internship first before graduation?ABecause he wanted to learn more from an inte
7、rnship.BBecause he could make more money from an internship.CBecause he was more interested in an internship.DBecause he lacked work experience and skills.D解析:细节理解题。根据第一段第三句中的it was difficult to find a position considering my inexperience 可知,考虑到自己经验不足,找份工作有点难,所以作者决定找一份实习的工作。故选D项。2Why did the writer
8、turn to his advisor for help first?ABecause his advisor was working in the field.BBecause his advisor could give him some help.CBecause he got along well with his advisor.DBecause he had common interests with his advisor.B解析:推理判断题。由第二段的描述可知,作者找他的导师的原因有两个,其中之一是这位导师在公共关系领域经验丰富;再结合第一段的描述可知,作者自己缺乏经验,也就是
9、说,他的导师可以帮助他。故选B项。3What helped him to adapt to his position quickly according to the author?ASuggestions from his advisor.BMoney earned from the position.CKnowledge and skills from class.DConfidence in the interview.C解析:细节理解题。根据倒数第二段的apply all the skills.to my internship position可知,作者在课上所学到的知识和技能帮助他快
10、速地适应了工作。故选C项。4What did the author think of his internship?ARewarding.BBoring.CRelaxing. DTiring.A解析:推理判断题。在最后一段中,作者对自己的实习工作进行了总结:实习工作中虽然没挣到钱,但是积累了经验和知识,这对于自己的专业学习是很有帮助的。故选A项。B(2019江西名校联盟检测)Several decades ago, educators in the USA began to call attention to a national problem: most students leave Am
11、erican schools without the mathematical skills needed for jobs or for higher education.This was especially true for female and minority students.The Educational Testing Service reported that, in an international survey, American teenagers had the lowest math scores.This situation has been defined as
12、 “innumeracy”, or the inability to grasp the basic idea of mathematics.Mathematicians, teachers, and scientists were alarmed by these findings.They looked for the reasons and decided that, in addition to poor education, there are many psychological blocks.Embarrassment about not knowing math can lea
13、d to fear in the classroom.Fear can lead to silence because students do not want to draw attention to their lack of knowledge.As a result, those students fall further and further behind.Low_visibility_in_the_classroom_has_not_always_been_recognized_as_a_silent_call_for_help.Math educators decided to
14、 try to change that.Math reform is beginning with the educators themselves.Teachers are now being trained to recognize and to help students work through “math anxiety”the roadblock on their way to gaining competence in mathematics.In addition, math textbooks are being updated to help students unders
15、tand that math is not a sort of foreign language of numbers.Math is a tool that helps us to analyze patterns and structures, and to discover relationships.Traditional computing skills of addition, subtraction, multiplication and division are still being taught, of course. However, there is added emp
16、hasis on logical thinking and creative problem solving, to which there may be several equally valid solutions.【解题导语】本文讲述了美国学生无法掌握数学基本概念的现象、原因及相应的对策。5What does the underlined sentence probably mean?AStudents with low scores fear to ask their teachers for help.BPoor equipment in classrooms limits teen
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-391384.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
一年级下册语文课件-《太阳你是粉刷匠吗》|语文A版 (共23张PPT).ppt
