2020-2021学年译林版英语选修9课时分层作业5 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年译林版英语选修9课时分层作业5 WORD版含解析 2020 2021 学年 译林版 英语 选修 课时 分层 作业 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(五).单词拼写1The majority(多数)of Greek words are about science and technology.2People from all over the world have made great contributions(贡献)to American culture.3He focused(集中在)his attention on his study.4All athletes want to participate(参加)in the Olympic Games.5In our school students who love mu
2、sic are encouraged(鼓励)to sing in the hall.6We consider(考虑)going outing this weekend.7He insisted(坚持)that he shouldnt be punished because of this mistake.8There were 14 people killed in the accident,including(包括)2 women and a child.9One of the aims of the organization is to preserve(保存)culture and na
3、tural heritage.10The poor boy left school since their parents were divorced(离婚).单句语法填空1The childrens attention was focused on the stage.2We made a contribution(contribute) to the famine relief fund.3Thank you for your support and participation(participate).4A new problem has reared up in production.
4、5He considers it necessary to study English.6He insisted that all of us should be(be) there on time by any means.7Your support is important to our work.Whatever you can do helps. 8The most pleasant thing of the rainy season is that one can be entirely free from dust.9The manager put forward a sugges
5、tion that we should have an assistant.There is too much work to do.10I truly believe that beauty comes from within.阅读理解It brings a whole new meaning to the term “windowshopping”Ocado is launching a “virtual (虚拟的)” high street shop with pictures of groceries. Customers scan the barcodes (条形码) of prod
6、ucts they want to buy using their smartphonesand the goods are delivered to the front door. The new “shopping window” is being launched in central London and could be rolled out across the country.Ocado says the novel project could be a taste of the future of shopping as busy commuters (上下班往返的人)are
7、able to order their groceries without being forced to pack and carry home their items.It comes after a similar trial by Tesco carried out in a South Korean subway. The supermarket giants created a virtual store consisting of posters of shelves stocked with goods. After the success of the trial, Tesc
8、o is reportedly planning on bringing the virtual supermarket to Britain. The Ocado wall will operate on a trial basis at the One New Change shopping centre until September 1. Customers have to download the Ocado On The Go app before they can buy products from the “window shop”. If the trial proves s
9、uccessful, Ocado plans to set up new walls in other empty shop units around the UK.Ocado co-founder Jason Gissing said:“We hope this trial is a hit and, based on its success, well be looking at options around continuing this virtual window-shopping approach in other places.”Ocado spokesman Ben Lovet
10、t added: “The shop will be a printed window display featuring some of our most popular items. Barcodes underneath will let you scan the items and drop them into your basket on the app. Then you simply book a delivery and get on with your day.”Ocado has never launched a “real” store and it is the fir
11、st time it has had a physical presence on the high street.A spokesman for the online grocer said 15% of Ocado orders are now placed on mobile phones.【语篇解读】英国网络杂货店Ocado在伦敦设立了虚拟的购物窗,顾客只需用手机扫描想要购买的商品的条形码,商品就会被送到购物者的家中。1How do customers do shopping from the new shopping window?ABy placing an order throu
12、gh the Internet at home.BBy making phone calls to the shopkeepers.CBy sending text messages of goods to the suppliers.DBy scanning the barcodes with their smartphones.【解析】细节理解题。根据第二段可知,通过虚拟的购物窗,顾客只需用手机扫描想要购买的商品的条形码,商品就会被送到购物者的家中。【答案】D2The underlined phrase “rolled out” in Paragraph 2 probably can be
13、 replaced by _AspreadBpresentedCpressed Daccessed【解析】词义猜测题。根据第二段可知,目前伦敦市中心正在设立这种虚拟橱窗,它可能会慢慢遍及英国各地。对比“in central London”和“across the country”可知,“roll out”在本句中表示“传播,蔓延”。故选spread。【答案】A3Which of the following statements is TRUE?AOcado has increased its sales by 15% by opening street shops.B.It was Tesco
14、 that first launched a virtual store in South Korea.C.Ocado has many branch stores including Tesco in South Korea.DMore “shopping windows” will open in London by September 1.【解析】细节理解题。根据第四段的内容尤其是“It comes after a similar trial by Tesco”可知,Tesco首先在韩国地铁站设立了虚拟商店,而Ocado是在Tesco之后设立了类似的橱窗。故B项符合文意。【答案】B4Wh
15、at do we know about Ocado?AIt only sells groceries online.BIt is a supermarket delivering goods directly.CIt has “window shops” in many British cities.DHalf of its groceries are sold on mobile phones.【解析】推理判断题。根据最后一段的第一句可知,Ocado从来没有创办过一个实体店。可见,Ocado只通过网络进行销售。【答案】A.完形填空Over the past few decades, more
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
