分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2020版英语新教材外研必修一同步刷题课时练1 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:392923
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:51.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020版英语新教材外研必修一同步刷题课时练1 WORD版含解析 2020 英语 新教材 必修 一同 步刷题 课时 WORD 解析
    资源描述:

    1、刷题课时练1Unit 1Section Starting out & Understanding ideas.阅读理解AMy husband and I recently went to Disney World with our three children. We had a wonderful time. Besides, I experienced something that left a deep impression on me.Our children were excited about the attraction where children could drive th

    2、e cars. They were so delighted that I decided to stand beside the track to get pictures of everyone as they drove past on the track.As I waited for them to drive by, I noticed a car with a father and his son who was about 7 years old. They rolled down the hill at the beginning, but suddenly the car

    3、stopped. The young driver looked nervous, “I cant do it.” His father quietly said, “Yes, you can.”“No. I cant!”“Yes, you can, son.”The little guy was almost in tears, “I cant!” With deep patience, the father said, “Son, you can do this. Im going to help you.” A moment later, with the father helping

    4、his son, the two went smoothly (顺利地) on their way down the track.The scene brought tears to my eyes and it reminded (使想起) me of my dear father. Just like that little boys dad, my father used to say the same words to me. Every time things got hard or when I experienced setbacks along the way, he woul

    5、d say, “Michelle, you can do this. Im going to help you.”Time and time again the words greatly encouraged me on the journey. Im aware that I cant do things under my own power, but the words “Yes, you can” come beside me and give me wisdom and strength. As I benefited (受益) a lot from them, I often te

    6、ll my children never to say “I cant” easily when they meet something difficult.【语篇解读】 本文是一篇记叙文。作者一家去迪士尼游玩,途中遇到了一对父子,那位父亲教育儿子的话使得作者想起了自己的父亲。1Why did the author stand beside the track?AShe didnt dare to drive alone.BShe wasnt interested in driving cars.CShe wanted to take photos for her family.DShe wa

    7、nted to rest for a few minutes.答案与解析:C细节理解题。根据第二段的第二句“They were so delighted that I decided to stand beside the track to get pictures of everyone as they drove past on the track.”可知,作者站在轨道旁边是为了给家人拍照。2How did the author react to the fathers helping his son?AShe was greatly moved.BShe was impressed by

    8、 the boys patience.CShe decided to learn from the father.DShe reminded the father not to be too strict.答案与解析:A推理判断题。根据倒数第二段的“The scene brought tears to my eyes and it reminded me of my dear father.”可知,作者看到这个场景后感动得哭了,并想起了她的父亲。3What does the underlined word in the last but one paragraph mean?ADisaster

    9、s. BFrustration.CFights. DPain.答案与解析:B词义猜测题。根据前文的“Every time things got hard or when I experienced.”可知,or前后要表达的意思相近,再根据后文父亲说的话可推测,此词意为“挫折”。4What can we infer from the passage?AThe author enjoys traveling very much.BThe author is patient with her children.CThe author was greatly encouraged by the boy

    10、s father.DThe author was greatly influenced by the words“Yes, you can”答案与解析:D推理判断题。根据最后一段的前两句可知,“Yes, you can”这几个词对作者的影响很大。BI began smoking at 13, with a friend in the evenings when we were out. I never thought of the damage it brought me. But I had a bad cough after a cold, and my teeth werent as w

    11、hite as my sisters, who never smoked. I no longer played any sports. Since all my friends smoked, I never felt different.I met and married my husband Paul when we were 22,both smoking like chimneys (烟囱). I had two children by the time I was 26, and life went on as normal. We smoked around our childr

    12、en, never thinking it would be doing them any harm. They both begged us to stop when they learned about the hazards of smoking. We just rolled our eyes at each other.My parents quit smoking, and my aunts quit smoking, but they were older. I had lots of time to quit in my life. Pauls mother died of a

    13、 heart attack at only 55, after suffering two diseases caused by smoking. And still we smoked.At the age of 36, I had a child with a breathing problem. We moved outside to smoke, as she had such trouble breathing, and we didnt want to add to that!Then my father died a few years later of cancer throu

    14、ghout his body. Still I smoked, even as he asked me on his deathbed to try to stop. I did mean to, but I thought that I had too many worries to deal with. How would I face them without a smoke? Little did I know then that the smoking was only adding to my inability (无能) to deal with trouble, cloudin

    15、g my whole world in smoke.Then Paul had an extremely serious problem in his heart because of a condition caused by smoking. Finally, I decided to quit smoking. I knew Id suffer greatly too if I kept smoking. Paul decided to join me, of course. He had no choice if he didnt want to die.Luckily, we mad

    16、e it. Now I have enough energy, a joy in living, and more confidence than ever before.【语篇解读】作者十三岁开始吸烟,一直认为没必要戒烟,后来她丈夫的心脏因为吸烟出了问题,她终于决定戒烟了。5What can we learn about the author from Paragraph 1?AShe picked up the habit of smoking from her friends.BHer sister once persuaded her to stop smoking.CShe knew

    17、 smoking would damage her health.DShe felt she was different from others.答案与解析:A细节理解题。根据第一段的“I began smoking at 13, with a friend in the evenings when we were out.”及后面的“Since all my friends smoked, I never felt different.”可知,作者吸烟的习惯是跟朋友们学来的。6What does the underlined word “hazards” in Paragraph 2 mea

    18、n?ACauses. BDangers.CSteps. DRules.答案与解析:B词义猜测题。根据“They both begged us to stop.”可知,作者的孩子们知道了吸烟的“危害”,所以乞求父母停止吸烟。7Why didnt the author quit smoking when her parents and aunts did that?ABecause they didnt ask her to do that.BBecause Paul didnt want her to do that.CBecause she was extremely healthy then

    19、.DBecause she thought it was still early to do that.答案与解析:D细节理解题。根据第三段的“My parents quit smoking, and my aunts quit smoking, but they were older. I had lots of time to quit in my life.”可知,作者当时认为身边的亲戚戒烟是因为他们老了,而自己还有很多时间,戒烟还太早。8What does the author want to tell us?AIts really dangerous to smoke.BIts no

    20、t easy to live a healthy life.CIts really difficult to quit smoking.DWe should be confident about our life.答案与解析:A主旨大意题。根据文章内容可知,作者的很多亲人都因为吸烟而患病去世了,作者丈夫的心脏也因为吸烟出了问题,所以作者写本文想告诉我们,吸烟的危害很大。.完形填空The Great Depression started in 1929 and lasted until about 1939. During that time, many people lost their _1

    21、_. My parents were _2_ them. It was 1935 when I was 10 years old. We still _3_ on relief (救济)A few days before Christmas, I was washing the _4_ after dinner when I looked out of a kitchen window and saw my father sitting on the stoop (门廊), wearing a(n) _5_ face. A mailman saw him and asked him what

    22、was wrong.I heard my father say that he had _6_ his food vouchers (票券) and that the _7_ had gone beyond the time limit. He had tried to work as a laborer through the Works Progress Administration, but he _8_ because he wasnt a very _9_ man.The work was too hard for him.I was _10_, having seen newspa

    23、per pictures of people being _11_ out of the apartments with all their belongings. “How much do you need?” the mailman asked _12_. My dad said he needed $33 for the rent. Without thinking twice, the mailman took out $50 from his wallet and _13_ it to my father. My dad said, “I dont know when Ill be

    24、able to pay you back.” The mailman put an arm around my father and _14_ him by saying, “Things will not be this way _15_.It doesnt matter _16_ you will pay me back.”The mailman _17_ me looking through the window and said, “There will be times in the future when someone _18_ your help. I hope you and

    25、 your son _19_ today. Help them in your own _20_ and tell them what happened today. This will be my payback. Merry Christmas!”【语篇解读】本文是一篇记叙文。美国大萧条时期,作者一家靠救济生活。有一天,父亲正在为生计发愁时,一位邮递员无私的资助使他们得以摆脱困境。1A.skills BjobsCfamilies Dhouses答案与解析:B根据上文的“The Great Depression started in 1929 and lasted until about 1

    26、939. During that time, many people lost their.”可知,经济大萧条时期很多人失去“工作”。2A.for BagainstCamong Dbetween答案与解析:C根据语境可知,作者的父母也在失业大军“当中”。3A.lived BdecidedCresearched Dworked答案与解析:A根据语境可知,作者一家靠救济“生活”。4A.shoes BdishesCsocks Dfeet答案与解析:B根据下文的“after dinner”以及“kitchen”可知,作者晚饭后正在厨房洗“碗碟”。5A.angry BcuriousCconfused D

    27、anxious答案与解析:D根据下文的“A mailman saw him and asked him what was wrong.”可知,父亲脸色应该是“忧虑的”。6A.given out Bused upCcarried away Dsearched for答案与解析:B根据上下文对一家人生活状况的描述可知,父亲告诉邮递员他的食物票券已经“用完”了。7A.report BhomeworkCrent Dcheck答案与解析:C根据下文的“My dad said he needed $33 for the rent.”可知,这里指“房租”逾期。8A.agreed BfailedCpromis

    28、ed Dregretted答案与解析:B根据上文的“He had tried to work as a laborer through the Works Progress Administration, but he.”可知,父亲尝试通过这个组织找苦力活,可是他“失败”了。9A.strong BcleverChelpful Dcreative答案与解析:A根据上文的“as a laborer”以及下文的“The work was too hard for him.”可知,因为父亲不是一个非常“强壮的”人。10A.scared BpuzzledClonely Dsurprised答案与解析:A

    29、根据下文的“. having seen newspaper pictures of people being. out of the apartments with all their belongings.”可知,作者想象自己一家也会像报纸上描写的一样被赶出来,所以很“害怕”那种情况的发生。11A.taken BfiguredCpicked Dkicked答案与解析:D根据下文的“. out of the apartments with all their belongings.”可知,没钱付租金很可能就会被“赶”出住所。kick sb. out of a place意为“将某人赶出某地”。

    30、12A.softly BimpatientlyCexcitedly Dslyly答案与解析:A根据语境可知,那位邮递员“温和地”问:“你需要多少钱?”13A.returned BpointedCshowed Dhanded答案与解析:D根据语境可知,那位邮递员毫不犹豫地从钱包里拿出50美元并将钱“递”给父亲。14A.punished BquestionedCcriticized Dencouraged答案与解析:D根据下文邮递员所说的话可知,那位邮递员搂着父亲并“鼓励”他。15A.soon BforeverCcompletely Dfinally答案与解析:B根据语境可知,眼前的艰难状况不会“

    31、永远”延续下去的。16A.how BwhetherCunless Duntil答案与解析:B根据语境可知,那位邮递员说:“你还不还钱都没关系。”这里是whether引导的主语从句。17A.stopped BkeptCnoticed Dsuggested答案与解析:C根据语境可知,那位邮递员“注意到”我一直从窗口看着他们。18A.refuses BsupportsCexpects Dreceives答案与解析:C根据语境可知,将来会有一天别人也“期待”你的帮助。19A.remember BmissCshare Drecord答案与解析:A根据语境可知,我希望你和你儿子“记得”今天。20A.mind BinterestCtime Dway答案与解析:D根据语境可知,用你们自己的“方式”帮助他们并告诉他们今天发生的一切,就相当于还了这笔钱了。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020版英语新教材外研必修一同步刷题课时练1 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392923.html
    相关资源 更多
  • 六年级上册英语素材Unit 3 说课稿1人教.doc六年级上册英语素材Unit 3 说课稿1人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects7_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects7_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 知识详解 人教PEP.doc六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 知识详解 人教PEP.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects6_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects6_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 教学反思人教.doc六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 教学反思人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects5_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects5_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 2 说课稿人教.doc六年级上册英语素材Unit 2 说课稿人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects3_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects3_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 2 Ways to go to school知识详解 人教.doc六年级上册英语素材Unit 2 Ways to go to school知识详解 人教.doc
  • 六年级上册英语素材Unit 1 第一课时 教案人教.doc六年级上册英语素材Unit 1 第一课时 教案人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects2_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects2_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 1 How can I get there 知识详解 人教.doc六年级上册英语素材Unit 1 How can I get there 知识详解 人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects1_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects1_广东开心英语.ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects10_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects10_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材 一般过去时 牛津译林.doc六年级上册英语素材 一般过去时 牛津译林.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you4_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you4_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语知识点及练习题Module 8丨外研版.doc六年级上册英语知识点及练习题Module 8丨外研版.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you2_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you2_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语测试题第三单元_牛津译林(一起).doc六年级上册英语测试题第三单元_牛津译林(一起).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you1_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you1_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语模块试卷Module 13 外研版.doc六年级上册英语模块试卷Module 13 外研版.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题-质量检测2018- 人教.doc六年级上册英语期末试题-质量检测2018- 人教.doc
  • 2020-2021学年浙江省高二下学期期末考试英语模拟试卷分类汇编:应用文写作专题(含解析).docx2020-2021学年浙江省高二下学期期末考试英语模拟试卷分类汇编:应用文写作专题(含解析).docx
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high4_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high4_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题轻巧夺冠∣1718 牛津译林(一起)(含答案).doc六年级上册英语期末试题轻巧夺冠∣1718 牛津译林(一起)(含答案).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high3_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high3_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题轻巧夺冠_广州版(无答案).doc六年级上册英语期末试题轻巧夺冠_广州版(无答案).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high2_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high2_湘少版.ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1