2020-2021学年外研版高中英语必修3课时作业:MODULE3 THE VIOLENCE OF NATURE LANGUAGE POINTS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版高中英语必修3课时作业:MODULE3 THE VIOLENCE OF NATURE LANGUAGE POINTS WORD版含解
- 资源描述:
-
1、Module 3 The Violence of Nature.完形填空Recently, several friends came to me.They hadnt 1 video games before.They had been told that video games were 2 .But they saw many people doing that and 3 that some had become millionaires because of video games.They felt very 4 .So they came to me and asked, “Kei
2、th, should I play video games?”Its an interesting question for two 5 .Firstly, I write about video games for a 6 ;thats my job.So what did they think I was going to say? “No, theyre a waste of 7 .” Secondly, a few years ago, people of my age 8 playing video games;now there are people feeling guilty
3、that theyre not playing them.So should you play video games? Yes! Games have been proved to 9 handeye coordination(协作),decision making, and even vision.Games help players enjoy a 10 social life as some games 11 you to play together with others.Some may say that playing video games is a waste of time
4、.If youre 12 to watch TV for three hours a day or surf the Internet for 13 important or talk with friends over the phone for hours, you cannot call video games a waste of time.So my 14 is: Yes, you can play video games.But there is one important thing for you to 15 : just play the games that can 16
5、benefit you.So please think 17 about whether you should play a game or not before you start playing it. 18 you dont know anything about the game, ask for others opinions or 19 on the Internet for comments.Also, dont play too long every day.After all, for students 20 comes first.我们应该玩电子游戏吗?作者告诉我们:我们可
6、以玩,但是得玩对我们有益的游戏。1A.bought Bwon Cplayed Dcreated答案:C解析:根据他们问作者的“should I play video games?”可知他们从未“玩过”电子游戏。2A.scary Bharmful Cinteresting Dexpensive答案:B解析:作者的这些朋友没有玩过电子游戏,因为他们曾被教导电子游戏是“有害的”。3A.found Blied Cimagined Dexplained答案:A解析:他们来问作者这个问题,说明他们“发现”一些玩电子游戏的人成为了百万富翁。4A.confused Bsad Cangry Dupset答案:A
7、解析:他们曾被教导电子游戏是有害的,但后来又发现很多人在玩,并且一些玩电子游戏的人还成为了百万富翁,说明此时的他们应该是很“困惑的”。5A.benefits Bpurposes Creasons Dparts答案:C解析:根据后文可知,作者给出了两个“原因”。6A.question Bwish Chobby Dliving答案:D解析:根据“thats my job”可知作者以此为生。7A.feeling Bfood Ctime Dtechnology答案:C解析:那些人从不玩电子游戏,他们期待“我”说玩电子游戏就是浪费“时间”。8A.made use of Bthought poorly o
8、f Clooked forward to Dmade fun of答案:B解析:这里前后在进行对比,现在的人们为不玩电子游戏而感到内疚,故可知以前人们对电子游戏的评价很低。9A.show Bharm Ccompare Dimprove答案:D解析:作者认为人们应该玩电子游戏,故可知玩电子游戏有利于“提高”人们在某些方面的能力。10A.comfortable Bbetter Cnew Dnormal答案:B解析:这里还是在讲玩电子游戏的好处,故可知玩电子游戏可以让我们享受“更好的”社交生活。11A.require Bmind Cadvise Dwarn答案:A解析:玩电子游戏可以让我们享受更好的
9、社交生活,因为有些电子游戏“要求”我们跟别人一起玩。12A.nervous Bhappy Cdisappointed Dbored答案:B解析:这里是指如果你很喜欢做这些事情,故可知答案。13A.everything Bsomething Cnothing Danything答案:C解析:这些都是一些对我们无益的事,故这里是指在网上不做什么重要的事情。14A.result Bexcuse Cexplanation Danswer答案:D解析:“Yes,you can play video games.”是作者对第一段提出的问题的“回答”。15A.spread Bremember Cprove
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393188.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
(河北专用)2023八年级英语下册 Unit 1 Spring Is Coming Lesson 2 It’s Getting Warmer!作业课件 (新版)冀教版.ppt
