新教材2021-2022学年英语人教版(2019)选择性必修第一册课件:高效作业2 UNIT 1 PEOPLE OF ACHIEVEMENT PERIOD Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年英语人教版2019选择性必修第一册课件:高效作业2 UNIT 1PEOPLE OF ACHIEVEMENT PERIO
- 资源描述:
-
1、高效作业2 Period Learning About Language.单句语法填空1That necklace,_ you gave me as a present,was lost yesterday.2He borrowed a book the other day,the author of _ is a worker.3She dropped the phone and _(flee)from the office.4The boy,_ father is an engineer,studies very hard.5All of my books are on the desk,
2、_ I always keep them.whichwhichfledwhosewhere 6This is our headmaster,_ I think has something important to tell you.7Offers of help are flowing_ the disaster area from all over the country.8Grants(拨款)are available depending on your_(circumstance).9_ conclusion,I would like to thank our guest speaker
3、.10He dreamed of becoming a bestselling _(novel).whointocircumstancesInnovelist.用适当的关系词填空 1_is known to all,Ivanka Trump has been very independent since childhood,2_she tried her best to earn her own pocket money though her father was very rich.Later,she was admitted into a famous university,3_ she
4、became a schoolmate of her fathers.After that,she got married to a handsome and rich young man,4_graduated from Harvard University.And they led a very happy life,5_was highly spoken of by all people.AswhenwherewhowhichNow,they have three children,and the eldest daughter,6_name is Arabella Kushner,is
5、 fond of learning Chinese a lot.A video about her singing a traditional Chinese song has spread across China,7_means our countrys great influence on the world.There are a variety of reasons,8_ Ivanka has become so successful.Do you suppose so?whosewhichfor which.完成句子1上周日我们目睹了一场非同寻常的越野赛,吸引了我们学校每位学生和老
6、师的注意力。Last Sunday saw an extraordinary crosscountry running race,_every student and teacher of our school.2他没有忘记梅雷迪斯家人的帮助,而且他也会尽他所能去帮助那些需要帮助的人。He did not forget the help of Merediths family,andwhich drew the attention of _to help those who are in need.3上个月,我们学校举办了英语节,我们班在节上表演了一首你教我们的歌。Last month,an
7、English festival was held in our school,and our class performed a song_at the festival.4饥饿的熊凭自己的直觉来到我们的营地,营地被一个高高的铁丝网(wire fence)包围着。he also did what he couldwhich you taught usThe hungry bear followed his nose to our camp,_5如今天的报纸所报道的,那棵大树昨天被砍倒了。The big tree was cut down yesterday,_ in todays newsp
8、aper.6火车上的座套磨损很大。Seat covers on trains take a lot of _which was surrounded by a high wire fenceas is reportedwear and tear.阅读理解On her third Christmas,my daughter Jillian didnt have the energy to open presents.When she was 23 months old,she had been diagnosed with neuroblastoma,an aggressive tumor(肿瘤
9、).I didnt know how challenging the holidays could become until Jillian died.Being sorrowful became my fulltime job in the following days.The pain was a wildfire in my chest and nothing could put it out.A week before the fourth Christmas,Tom and I bought athreefoot plant that slightly resembled a Chr
10、istmas tree.My adult nephew Frankie came along.We were busy decorating the tree and Frankie reached into a Christmas decoration box and pulled out a toy angel with a white gown that my aunt had crafted years before.As he lifted the angel,her hair fell out in one big bunch,just like Jillians.We burst
11、 into laughter.In between gasps,Frankie looked up with the angel in hand and said,“Hi,Jillian.”Tom emerged from the bedroom and saw our tree,“Its small,bald and beautiful!Just like Jillyboo.I like it.”I moved closer to Tom and he put his arm around my shoulder.Looking at the angel,I knew it would he
12、lp us through the holidays.Like us,it was sad and pitiful,but full of beautiful memories of Jillian.“Do something new,”said a minister who ran a support group I went to.It was as if you must create a new space in your heart to keep it beating,despite the bleeding hole.Tom and I were eventually able
13、to experience the wonder of a fouryearold at Christmas.On the oneyear anniversary of Jillians death,I discovered I was pregnant.Our second daughter,Cadence,brought us back to joy and hope.Cadence is nine now,and hoping Santa will bring her a dog this year.Eleven years after Jillians death,Christmas
14、is almost Christmas again.()1What does the author say about herself after Jillians death?AShe went on her life as usual.BShe was drowned in tears.CShe decided to start a new life.DShe quit her fulltime job.B()2What can we infer about the toy angel?AIt was a beautiful decoration.BIt was a gift from J
15、illian.CIt was a relief to the author.DIt was a symbol of strength.C()3What does the author mean by“Christmas is almost Christmas again”in the last paragraph?AHer family can reunite again.BShe has been out of sadness.CSanta will bring her gifts.DShe has another daughter.答案及解析:【语篇解读】这是一篇记叙文。文章介绍了作者从失
16、去女儿的悲痛中走出来的故事。B1B 推理判断题。由文章第一段最后两句“Being sorrowful became my fulltime job in the following days.The pain was a wildfire in my chest and nothing could put it out.”可知,作者每天被失去女儿的痛苦包围和折磨。故选B。2C 推理判断题。根据文章第四段中“Looking at the angel,I knew it would help us through the holidays.”以及“but full of beautiful mem
17、ories of Jillian”可推断,小玩具天使给作者带来了安慰。故选C。3B 推理判断题。根据文章最后一段“Tom and I wereeventually able to experience the wonder of a fouryearold at Christmas.”以及作者之后再次怀孕有了第二个女儿Cadence,重新获得了快乐和希望,可知圣诞节在他们心中又恢复了往日的含义。故选B。.完形填空Burdon decided to host an improvised(临时安排的)graduation ceremony for her daughter Angela in th
18、eir backyard.After hers was _1_due to COVID19,Burdon wanted to make it up to his sorrowstricken daughter in some way.Best of all,his daughter didnt _2_ about it beforehand.Angela wasnt the only one _3_by the cancellation;her father Burdon could hardly _4_his daughters sadness.The devoted dad _5_to h
19、ost his own graduation ceremony for Angela in her _6_in Memphis rather than accept his daughtersdream as a forfeit(被没收的东西).Over the course of just six weeks,Burdon _7_to reserve a photographer and a stage without his daughters knowledge,which _8_her greatly.When the _9_day finally came,Angela was sh
20、ocked to find a fullsized stage waiting for her in her yard.Forty people _10_the ceremony,and it met COVID19 prevention guidelines,all sitting six feet apart with _11_onand her father even played sacred music as she walked up to get her _12_“Angela never saw anything until she came out to _13_,”Burd
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393826.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
