新教材2021-2022学年英语人教版(2019)选择性必修第一册课件:高效作业22 UNIT 5 WORKING THE LAND PERIOD Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年英语人教版2019选择性必修第一册课件:高效作业22 UNIT 5WORKING THE LAND PERIOD
- 资源描述:
-
1、高效作业22 Period Learning About Language.单句语法填空1After being designated as the first special economic zone in China,_was once a fishing village has rapidly become an emerging modern city.2_made the parents proud was _their son had been admitted to a key university.3It worried him a bit _his memory was b
2、ecoming worse.4_their flight will arrive on time is _theywhatWhatthatthatWhetherwhat are concerned about.5_place the school will be built in has led to different ideas.6It makes no difference _he will attend the meeting or not.7_well go camping tomorrow depends on the weather.8_was never clear why t
3、he man hadnt reported the accident sooner.WhichwhetherWhetherIt 9_she couldnt understand was _ fewer and fewer students showed interest in her lessons.10His father got him a job in a bank but soon it became clear _ he was not fit for that kind of work.Whatwhythat.用合适的主语从句引导词填空It is well known 1_Wend
4、y was a famous writer,but no one knew where she came from and 2_she was born in 1961 was still a mystery.3_they did know was that she was loved by poor people because 4 _was in need of money could get help from her.Wendy was generous and helpful,but some people thought she was chasing fame.Wendy sai
5、d she didnt understand why they were so narrowminded,but it didnt matter 5._othersthatwhetherWhatwho(ever)whatthought of her,and it was important that 6._she thought was right and meaningful.I think that is where the meaning of life lies.what(ever).阅读理解Simon Groot of the Netherlands introducing high
6、quality vegetable seeds to more than 60 countries,was awarded the 2019 World Food Prize.He is the sixth generation of the Groot family to develop seeds and began his search to create better vegetable seeds to help farmers in Southeast Asia in 1981.He was 47 and his familys company had just been take
7、n over by a larger professional company.Sixteen years earlier,he made his first trip to Indonesia.There,Groot learned that vegetable seeds did woefully when planted in the hot tropics(热带).He thought there was a great possibility to introduce hybrid vegetables to the area.The area wasnt suitable for
8、these vegetable seeds that were developed for the moderate(温和的)climate of Europe and lacked vegetable seed developers who were trying to create hybrids for the local climate.Grootpartnered seed trader Benito Domingo of the Philippines.They put together a team of seed researchers andgrowers from Wage
9、ningen University in the Netherlands and the University of the Philippines.Within a few years,they developed a hybrid bitter gourd(苦瓜)that sold well.Then they changed a tomato plant,followed by eggplants,pumpkins and leafy vegetables.The early successes led to the start of the EastWest Seed Company,
10、which now has more than 970 improved seeds of 60 vegetable crops.“The companys seeds are used by 20 million farmers each year in more than 60 countries,”said Kenneth Quinn,the former US.ambassador to Vietnam.Of Groot,Quinn said,“Hes a truly excellent person with worthy accomplishments that should be
11、 recognized.”The award was stated during a ceremony hosted by Secretary of State Mike Pompeo.“The improvements made in these tropical vegetable seeds helped small farmers in developing nations produce more food and importantly get more income for themselves and their families,”Pompeo said.()1 Why wa
12、s Groot awarded the 2019 World Food Prize?AHe is the sixth generation of the Groot family.BHis familys company is a large professional company.CHe helped create better vegetable seeds to help farmers in Africa.DHe introduced better vegetable seeds to more than 60 countries.D()2What does the underlin
13、ed word“woefully”in Paragraph 3 mean?APoorly.BWell.CNormally.DScientifically.()3 What do you know about the EastWest Seed Company?AIts business is centered in central Asia.BIts seeds have benefited many farmers a lot.CIt was started by Groot and local farmers.DIt is changing the seed industry around
14、 the world.AB()4What did Pompeo think of the improvements made in tropical vegetable seeds?APositive.BDoubtful.CInterested.DConfused.A答案及解析:【语篇解读】文章报道了2019年世界粮食奖获得者Simon Groot 改良蔬菜种子的经过,以及人们对他的评价。1D 细节理解题。由第一段可知Simon Groot因向60多个国家推广高品质蔬菜种子(introducing highquality vegetable seeds to more than 60 coun
15、tries)而获得了2019年世界粮食奖,故选 D项。2A 词义猜测题。由画线词下文可知:他认为这个地区很有可能引进杂交蔬菜,因为那里不适合种植这些蔬菜种子(wasnt suitable for these vegetable seeds),由此可推知,蔬菜种子种在炎热的热带地区时,情况非常糟糕。Poorly糟糕地。故选A项。3B 推理判断题。第四段告诉我们东西种子公司的种子每年被60多个国家的2 000万农民使用(20 million farmers each year in more than 60 countries)。也就是说,许多农民受益匪浅。故选B项。4A 推理判断题。由最后一段可
16、推知,Pompeo认为这种热带蔬菜种子的改良有着非常积极的意义(helped small farmers indeveloping nations produce more food and importantly get more income for themselves and their families)。故选A项。.完形填空New genetic analysis has revealed that many Amazon tree species are likely to survive humanmade climate warming in the coming centu
17、ry,contrary to previous findings that temperature increases would cause them to die out.A study,_1_ in the latest edition of Ecology and Evolution,reveals the _2_ age of some Amazonian tree species more than 8 million years and _3_ shows that they have survived previous periods as warm as many of th
18、e global warming imagined periods _4_ for the year 2100.The authors write that,having survived warm periods in the past,the trees will _5_ survive future warming,provided there are no other major environmental changes._6_ extreme droughts and forest fires will impact Amazonia as temperatures _7_,the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393829.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
三年级语文下册 第二单元 习作:看图画 写一写教学课件 新人教版.pptx
