2019版高考英语Unit5Rhythm夯练含解析北师大版必修2.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 高考 英语 Unit5Rhythm 夯练含 解析 北师大 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 5 Rhythm李仕才一、阅读理解。Best CompaniesShine United(Madison,Wisconsin)In the past five years,this Wisconsinbased advertising agency has shared more than$500,000 in profits with its employees through the companys ShineShares program.The agency partnered with the University of Wisconsins oncology depart
2、ment to develop the Ride,a biking event that benefits cancer research.Employees also get snacks every day,“Beer Thirty”on Thursdays,and Summer Fridays,a program that lets employees leave at noon.GroundFloor Media(Denver,Colorado)The key for workers at this midsize public relations firm in Denver is
3、that employees work anytime,anywhere.Headquarters are in a former warehouse downtown,near Coors Field.The offices are spread around the central space that doubles as a wet bar every Thursday when the companys “beer club” brings in a new brew.Ergodyne(St.Paul,Minnesota)The St.Paulbased company has gr
4、own to operate out of a retired storehouse with plenty of natural light.Rules about dressing?“Wear something.” Its purpose? To create cool,comfortable, and tough safety workwear for those who need it to get the job done.Ergodyne has around 50 employees, who enjoy hotdish cookoffs, tickets to sportin
5、g events, and at least one happy hour every quarter.Southwest Michigan First(Kalamazoo,Michigan)Its family first at this Michigan economic development advising agency.CEO Ron Kitchens says that in the past year,the company has made a push to go green,initially started by the millennial employees who
6、 make up half the agencys workforce.A new staff position was created for the purpose of making sure every employee is able to balance working and cheering at their kids sporting events or going fishing.1Whats the purpose of the ShineShares program?ATo raise money for a research.BTo let employees lea
7、ve earlier.CTo share the companys benefits.DTo partner with a local university.2What does Southwest Michigan First encourage their employees to do?ATo accompany their families.BTo create new staff positions.CTo join in cooking competitions.DTo enjoy themselves in sporting events.3Which company allow
8、s its staff a flexible working time?AShine United.BGroundFloor Media.CSouthwest Michigan First.DErgodyne.4What can we know about the companies mentioned in the text?AThey offer employees financial support.BThey care about employees happiness.CThey have strict rules about dressing.DThey have training
9、 programs.【解题导语】本文是一篇广告类应用文,主要介绍了四个最好的公司。它们有的和员工分享利润并给员工提供零食和啤酒,有的鼓励员工陪伴家人,有的允许员工在任何时候任何地点工作,有的允许员工穿着随意的衣服。【难句分析】The key for workers at this midsize public relations firm in Denver is that employees work anytime,anywhere.分析:该句为主从复合句。句中that employees work anytime,anywhere为that 引导的表语从句。译文:员工在这家位于丹佛的中等
10、规模的公关公司工作的关键是员工可以在任何时间任何地点工作。1C考查细节理解。根据第一段第一句“In the past five years,this Wisconsinbased advertising agency has shared more than $500,000 in profits with its employees through the companys ShineShares program”可知,在过去的五年时间里,这家位于威斯康星州的广告代理公司通过ShineShares项目和公司员工分享了五十万美元的利润;据此可知,ShineShares项目的目的在于和员工分享利
11、润,故C项正确。2A考查推理判断。根据第四段第一句的“Its family first”和最后一句“A new staff position was created for the purpose of making sure every employee is able to balance working and cheering at their kids sporting events or going fishing”可知,该公司创立了新的职位,目的是保证每个员工能平衡工作和在孩子的运动会中加油或钓鱼的安排;据此可以判断,该公司鼓励员工陪伴家人,故A项正确。3B考查细节理解。根据第二
12、段第一句“The key for workers at this midsize public relations firm in Denver is that employees work anytime, anywhere”可知,在该中等规模的公关公司工作的重点是员工可以在任何时间任何地点工作;据此可知,GroundFloor Media公司允许员工有弹性的工作时间,故B项正确。44B考查推理判断。通读全文可知,本文主要介绍了四个通过自己的政策为员工谋幸福的公司:Shine United公司与员工分享利润,为员工提供零食;GroundFloor Media公司允许员工有弹性的工作时间;Er
13、godyne公司允许员工任意穿着以创造轻松安全的工作环境;Southwest Michigan First公司鼓励员工陪伴家人。故B项正确。根据第一段可知,Shine United通过ShineShares项目与员工分享利润,文中没有提及其他公司有关经济支持的信息,故A项错误;根据第三段可知,Ergodyne公司允许员工任意穿着以创造轻松安全的工作环境,故C项错误;D项文中没有提及。二、阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。(2017湖南长沙四校模拟)A recent study shows that most adults did household cho
14、res 61._(active) when they were young.Most kids today do not do as many household chores as before, 62._ same study shows.An expert said, “Parents today want their kids to spend more time 63._ things that can bring them money and honour.They have stopped 64._(do) the one thing that has proven to bri
15、ng success.That is doing household chores.”Another study finds that compared with the kids 65._ didnt do household chores, young adults beginning chores at ages 3 and 4 were more likely 66._(succeed)They had better family relationships, did better in school, performed better at work and were more in
16、dependent.Personal happiness 67._(say) to come from strong relationships.It begins by learning to be kind and 68._(help) to their parents at home.If your kids say they have to skip chores because its time they 69._(deal) with their homework, youd better not let them off the hook.If you do, your chil
17、d may think grades are more important than caring about others.“What may seem like small 70._(message) at the moment add up to big ones over time,” says an expert.【解题导语】本文是说明文。一项研究表明,现在的大部分成年人小时候都做过家务,而现在的大部分孩子不像以前的孩子那样做很多家务了。61actively解析:考查副词。分析句子结构可知,空处修饰谓语动词,故要用副词形式actively。62the解析: 考查冠词。此处的“stud
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
