2019版高考英语一轮复习单元检测二十三ATripAlongtheThreeGorges外研版必修4.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 高考 英语 一轮 复习 单元 检测 十三 ATripAlongtheThreeGorges 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、单元检测(二十三)A Trip Along the Three Gorges.阅读理解AI learnt to fly in a balloon in a race across the Atlantic Ocean in 1992 and became extremely interested in the sport. In the same way that a mountain climber dreams of climbing the worlds highest mountain, I dreamed about flying nonstop around the world.I
2、 spent six years planning the flight and failed twice before I and my team managed to succeed. For some reason, we had to go first to North Africa to catch the right winds. That added 10,000 kilometres, and another week, to our journey. But because of this, our flight broke all the records for dista
3、nce and time spent in the air.The most memorable part of the trip for me is that we lived in the air for 20 days and that the rising sun was the most amazing thing we saw. We had to go out of the balloons capsule (舱), in which we were transported, three times while in the air to repair the fuel syst
4、em. We didnt have any safety equipment but when you are in a situation like that, you just do what you have to do without thinking about feeling afraid.Landing was a fantastic moment. I remember that when I got out of the capsule, I looked at my footprint in the sand. I remembered the astronaut Neil
5、 Armstrong, who was so happy to put his footprint on the moon, so far away from Earth. At that moment, I was so happy to have my foot back on Earth!语篇解读:本文是一篇记叙文。文章讲述了作者乘热气球环球旅行的经历。1The author became interested in ballooning because of _.Aa crossocean raceBa mountain climbCa childhood dream Da long
6、sea journey解析:选A细节理解题。由第一段第一句“I learnt to fly in a balloon in a race . became extremely interested in the sport.”可知,作者对乘热气球飞行的兴趣源自一场比赛。2What can be inferred from Paragraph 2 about the author and his teams flight?AThey set a new record.BThey shortened their flight.CTheir flight went very smoothly.DTh
7、eir flight covered 10,000 kilometres.解析:选A细节理解题。由第二段最后一句“But because of this, our flight broke all the records for distance and time spent in the air.”可知,他们的飞行创造了新纪录。3Why did the balloonists get out of the capsule during the flight?ATo fight their fear.BTo do some repair work.CTo admire the rising s
8、un.DTo check safety equipment.解析:选B细节理解题。由第三段中的“We had to go out of the balloons capsule (舱) . three times while in the air to repair the fuel”可知,作者的团队在飞行过程中从飞行舱出来是为了做一些修理工作。BThe African Childrens Choir (合唱团) is made up of children who are 7 to 10 years old from Africa. They have incredible (惊人的) vo
9、ices and spirit that amaze the audience everywhere they go!And they go to a lot of places, all around the world. And not only do they travel a lot, but they perform with some superstar singers and celebrities (名人) for heads of state. But this is not what makes the choir so special.Like New Yorks PS2
10、2, they do not just sing, but truly put their hearts, souls and bodies into their words. But what is unique about the choir is that it offers hope, education and confidence to children who live in extreme poverty. For example, the kids in the choir are mostly from the poorest countries in the world,
11、 such as Uganda. Many children live in oneroom homes and walk more than 2 miles to get water for their family. Most of the children have lost one or both of their parents because of wars or diseases.Through its music and education, the African Childrens Choir changes the lives of its children. It al
12、lows them to see the world. It gives them hope and confidence. It shows them that everything is possible. The choir even pays for their education through college. In 30 years, it has educated and changed the lives of over 50,000 children.And, in turn, the children return to their hometowns with new
13、thoughts and new skills to help improve their family and community. These children are truly helping to build a better Africa.语篇解读:本文是一篇说明文。文章主要讲述了非洲儿童合唱团,由非洲一些贫困儿童组成,他们给听众带来希望和信心,他们自己的命运也得到了改变。4What can we learn about the members of the African Childrens Choir?AThey have no parents.BThey are all te
14、n years old.CMany of them live a hard life.DSome of them come from PS22.解析:选C推理判断题。根据第三段中的“. the kids in the choir are mostly from the poorest countries in the world, such as Uganda”以及下文的描述可知,合唱团的很多成员过着艰难的生活。5What is special about the choir?AIts positive influence on poor children.BPerforming togeth
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-399004.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
