2019版高考英语一轮复习单元检测五ALessoninaLab外研版必修1.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 高考 英语 一轮 复习 单元 检测 ALessoninaLab 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、单元检测(五) A Lesson in a Lab.阅读理解ABeing in the schools science lab can be exciting, because youre doing something different from sitting at your desk listening to your teacher. But fun as lab work is, you have to observe the safety rules if you dont want to hurt yourself or your lab partner.The first r
2、ule is to behave responsibly in the laboratory at all times. When your teacher is showing you lab equipment, listen to what he is telling you, because some of the equipment can be dangerous.Become familiar with your lab assignment (任务) before you start doing it. This means reading everything the tea
3、cher has written down and asking questions if you dont understand an instruction or a term.Do not try to work alone. If your partner is absent, let your teacher know so she can assign another student to work with you. And dont do any other experiments other than what you have been assigned. Wear you
4、r lab apron (围裙) and safety goggles (护目镜) whenever you are working on a lab assignment. On lab days, wear old clothing that you wont mind getting damaged. Make sure this clothing covers as much of your skin as possible. Keep your hands away from your skin, face, eyes and mouth when you are working w
5、ith dangerous chemicals.You will be working with fire in the lab with an alcohol lamp. Use gloves when handling hot lab equipment. If you have long hair, pull it back in a ponytail (马尾辫) and roll up long sleeves. Dont put paper, chemicals, lab equipment or any part of your body in the flame.When you
6、 use a sharp instrument, treat it with care. Do not point it at yourself or any one of your fellow classmates during the experiment.语篇解读:在实验室做实验很有趣,但也处处存在危险。因此,遵守实验室的安全规则是很有必要的。1If you dont follow the safety rules, you will probably _.Abe laughed atBlose your lifeChurt yourself Dfail in the experime
7、nt解析:选C细节理解题。整篇文章都在告诉我们,如果不遵守安全规则,就有可能受伤。2The underlined word “observe” in Paragraph 1 means “_”Aobey BwatchCnotice Dreport解析:选A词义猜测题。根据第一段中的“if you dont want to hurt yourself or your lab partner”可推断出observe在句中的意思是“遵守”。如果你不想伤害自己或同伴,一定要严格遵守安全规则。3Having long hair can be dangerous when you _.Aroll up l
8、ong sleevesBuse an alcohol lampCuse a sharp instrumentDwork with dangerous chemicals解析:选B推理判断题。第五段主要讲的是在实验室用酒精灯时要注意的事项。由此可推断出,长头发在使用酒精灯时可能有危险。4Whats the best title for the passage?AWays to do experimentsBExciting or dangerous?CSafety rules in the science labDObserve carefully in the lab解析:选C标题归纳题。文章
9、主要讲的是在实验室要遵守的安全规则,故C项为最佳选项。B“I really like dancing,” says 11yearold Jonathan Rosario of New York City. “Thats what I want to be when I grow up a dancer.”Every Saturday, Jonathan and hundreds of other children from New York City public schools take classes at National Dance Institute (NDI). The nonpr
10、ofit organization in Upper Manhattan was founded in 1976 by dancing star Jacques d Amboise, who grew up in a tough (充满犯罪与暴力的) neighborhood. It has been teaching school children how to dance through weekly classes for over 30 years. NDI also supports programs in New York City public schools, helping
11、thousands of children to express themselves creatively.On a recent visit to NDI, I watched as Jonathan and other students practiced for an upcoming performance. I also spoke with d Amboise about the influence that dance has had on his life and why he started a program for children.“Dance changed me,
12、” he said, “and Id like to see other young people especially boys have the arts in their life, using dance as a window.”For d Amboise, dancing is like competitive sports. Ice hockey (冰球) players, for example, “learn to compete as a single person and as a team,” he said. “They learn how to win or los
13、e and accept either result. And they develop skills and unity by being on a team.” The same is true for dancers.Jonathan says that Saturdays at NDI are all about energy and fun. But dancing also requires great effort. “Work hard,” he advises other young people, “and youll make it.”语篇解读:本文是一篇记叙文。纽约市的
14、一家非营利舞蹈机构每周给孩子们提供舞蹈课程,让他们感受舞蹈的魅力。5. What do we know about NDI?AIt has a history of 30 years.BIt offers dancing lessons to stars.CIt has reached thousands of children.DIt gets support from some public schools. 解析:选C细节理解题。根据第二段中的“NDI also supports . helping thousands of children”可知,已经有成千上万的孩子参加NDI机构的舞
15、蹈课程。6D Amboise set up NDI because he realized that _.Athere was no such organization for boysBdancing made a person become more creativeCmany young people were changed through dancingDthe arts were an important part of childrens education解析:选D推理判断题。根据第四段中的“Id like to see other young people . have th
16、e arts in their life, using dance as a window”可知,d Amboise因为舞蹈改变了他自己,之后认识到了表演艺术对于其他孩子的重要性,因此才创建了NDI这个机构。7D Amboise compared dancing with ice hockey to show that _.Aboth dancing and ice hockey are competitiveBresults come first for both dancers and playersCboth skills and teamwork are important in da
17、ncingDvictory and loss are common for both dancers and players解析:选C推理判断题。根据倒数第二段可知,d Amboise将舞蹈和冰球相比是为了说明舞蹈和冰球一样,不仅需要个人技能的发展也需要团队合作精神。8In Jonathans opinion, dancing is _.Ajust plain funBeasier than it looksCa tiring activity nobody really likesDsomething one can achieve through hard work解析:选D细节理解题。根
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
