分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2019英语新一线同步北师大必修三精练:UNIT 7 课时跟踪练(一) WARM-UP .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:399948
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:769.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019英语新一线同步北师大必修三精练:UNIT 课时跟踪练一 WARM-UP 2019 英语 一线 同步 北师大 必修 精练 UNIT 课时 跟踪 WARM UP
    资源描述:

    1、课时跟踪练(一) Warm-up & Lesson 1 Pre-reading.阅读理解AAbout 97% of the worlds water is salty and is found in our oceans and seas. But, as we cant drink seawater, how can it be important? Every part of our seas and oceans contains an amazing number of animals and fish that live at different ocean depths. Most

    2、 of the different species of animals and fish depend on simple plants for their food. These simple plants called algae (海藻) drift near the surface of the ocean and use sunlight to turn carbon dioxide and water into food and oxygen. In fact, algae produce over half of the oxygen people breathe. How i

    3、mportant seawater is! Each plant or animal in our seas and oceans is an important link in a food chain. The algae are eaten in large amounts by microscopic animals, which are in turn consumed by larger animals. These food chains are delicately balanced. The bad news about the food chains in the ocea

    4、ns is that they are under threat because of man. People once thought that the oceans were so big that it didnt matter if we dumped rubbish into them or caught huge quantities of fish and whales for food. But we now know this is not true, and fish stocks in the oceans have started to drop. Thankfully

    5、, the world is taking steps to protect the future of our oceans by introducing international agreements to protect marine habitats. Most countries have introduced fishing restrictions to protect fish stocks in the oceans, and new techniques are being pioneered to cope with pollution. Finally, the im

    6、portance of protecting oceans is being made known to more people. This is just the beginning of a long process to protect the oceans for our future. We depend on the oceans for fish which are an important part of the human diet. How important seawater is! 1Which of the following is the proper order

    7、of the food chain? Asmall animalsalgaemicroscopic animalslarge animalsman Balgaemicroscopic animalslarge animalslarger animalsmanCsmall animalsalgaelarge animalsmicroscopic animalsmanDmicroscopic animalsalgaelarge animals larger animalsman解析:选B细节理解题。根据第二、三段内容可知答案。2From the passage, we learn that_. A

    8、most fish and sea animals live at the surface of the seasBit is very difficult to break the balance of a food chainCexcessive fishing has caused the decrease in fish stockDit wont be long before the problems concerning oceans will be solved解析:选C推理判断题。根据第四段中的“. fish stocks in the oceans have started

    9、to drop”可知大量捕捉鱼类肯定会造成鱼类储量的下降;根据第二段首句可知选项A不正确;根据第三段中的“These food chains are delicately balanced.”可知选项B不正确;根据最后一段中的“This is just the beginning of a long process to protect the oceans for our future.”可知选项D不正确。3Which of the following is NOT a way being used to protect oceans? AThe use of international a

    10、greements. BForbidding fishing to protect fish stocks.CThe use of new techniques. DRaising peoples awareness of the need to protect oceans.解析:选B细节理解题。根据最后一段可知很多国家通过限制捕鱼数量来保护鱼类,但不是禁止捕鱼;其他几种措施在最后一段中都可找到。4What would be the best title of the passage?AThe importance of seawaterBLife in the oceansCHow to

    11、protect food chainsDHow to deal with seawater pollution解析:选A标题归纳题。根据文章的第一段,以及第二段和最后一段的末句可知文章的中心是在说明海水的重要性。BEarly in the 16th century men were trying to reach Asia by traveling west from Europe. In order to find Asia they had to find a way past South America. The man who eventually found the way from

    12、 the Atlantic Ocean to the Pacific was Ferdinand Magellan. Magellan sailed from Seville in September 1519 with five ships and about 266 men. Thirteen months later, after spending a severe winter on the coast of Patagonia, he discovered the channel which is now called Magellans Strait. In November 15

    13、20, after many months of dangers from rocks and storms, during which two ships were lost, the three remaining ships entered the ocean on the other side of South America. They then continued, hoping to reach Asia. But they did not see any land until they reached the islands off the coast of Asia. Bef

    14、ore they arrived at these islands, later known as the Philippines, his men were dying of starvation. While they were staying in the Philippines, Magellan was killed in battle. The remaining officers then had to get back to Spain. They decided to sail round Africa. After many difficulties, one ship w

    15、ith eighteen men sailed into Seville three years after leaving. They were all that remained of Magellans expedition. However, their achievement was great. They were the first men to sail round the world.语篇解读:本文主要讲述的是麦哲伦及其船队第一次从欧洲向西航行到亚洲进而完成环球航行的探险之旅。5The purpose of Magellans expedition was_.Ato sail

    16、 round the worldBto find a sea route to IndiaCto make a voyage to AsiaDto carry men to Philippines解析:选C细节理解题。根据第一段的内容,我们可以知道,欧洲人试图向西航行,经大西洋到太平洋,然后到达亚洲,从而找到一条从海上去亚洲的路线。6The time Magellans Strait was discovered was_.Ain August 1519 Bin October 1520Cin November 1520 Dnot mentioned解析:选B细节理解题。根据第二段前两句内容可

    17、知,麦哲伦是在1520年10月发现Magellans Strait“麦哲伦海峡”的。7Which of the following is NOT mentioned in the passage concerning the expedition?ALack of navigation equipment.BSevere winter in Patagonia.CThe death of Magellan.DDangers from rocks and storms.解析:选A细节理解题。通读全文我们可以发现,全文没有提及navigation equipment“航海设备”方面的问题。故选A。

    18、8What is the best title for the passage?AMagellans ExpeditionBThe Discovery of the PhilippinesCThe Most Dangerous Expedition in NavigationDThe First Expedition to Asia解析:选D主旨大意题。本文主要讲述的是麦哲伦及其船队第一次从海上去亚洲的探险之旅。故D为最佳选项。CFor years, the giant squid (大王乌贼) had remained a modern mystery. Living in the dark

    19、 depths of the ocean, the creature is difficult for scientists to observe directly. It had also managed to avoid all attempts to film it. That changed last July: for the first time ever, scientists were able to catch the giant squid on video in its natural habitat. They were amazed by what they saw.

    20、 The scientists filmed the squid in the North Pacific Ocean, south of Tokyo, Japan. They followed it down to a depth of 2,952 feet. They shot more than 23 minutes of video before the squid swam off into even darker depths. The video footage will be released to the public later this month on The Disc

    21、overy Channel.Tsunemi Kubodera, a zoologist at Japans National Museum of Nature and Science, led the team that filmed the squid. The team went into the ocean in a small submarine with lights invisible to both humans and squid. Since giant squid eat smaller squid, the scientists released a small squi

    22、d as bait (诱饵). Then the scientists waited in the pitch black for the giant squid to approach.The color video shows the creature floating vertically, eating the bait squid. The giant squid is 9 to 10 feet long and is missing its two longest tentacles (触须). With those tentacles, it could have measure

    23、d up to 26 feet long. It has huge black eyes, the size of dinner plates, “It was shining and so beautiful,” Kubodera said.Because the deep ocean is so unfriendly to humans, little is known about the giant squid. Scientists say catching the mysterious creature on video is an important step toward und

    24、erstanding it. For centuries, sailors had reported seeing a huge, oceandwelling beast, thought to be the giant squid. The creature is also believed to be the subject of the Nordic myth of the kraken, a sea creature that supposedly attacked ships in Scandinavian waters over the past thousands of year

    25、s.语篇解读:本文是一篇科普类说明文。大王乌贼生活在深海,人们很难有机会看到它,长期以来人们对它知之甚少。最近科学家在深海拍摄到了这种神秘的生物,有望揭开其神秘的面纱。9Why is it difficult to film the giant squid?ABecause it is illegal to film the giant squid.BBecause it is too expensive to make such a film.CBecause the giant squid lives in the dark deep ocean.DBecause the giant sq

    26、uid is dangerous to humans.解析:选C细节理解题。根据第一段中的“Living in the dark depths of the ocean, the creature is difficult for scientists to observe directly.”可知,因为大王乌贼生活在大洋深处,所以人们很难拍摄到它。10We can learn from the first paragraph that scientists _.Afirst saw the giant squid in the oceanBdiscovered a new sea creat

    27、ure in the oceanChave the ocean bottom secretly recorded on videoDhave first caught the legendary giant squid on video解析:选D细节理解题。根据第一段内容可知,科学家在北太平洋下到深度为2 952英尺的地方第一次拍摄了一段23分钟长的有关大王乌贼的视频。因此D项正确。11According to the passage, the giant squids longest tentacles can be _.A16 to 17 feet longB9 to 10 feet lo

    28、ngCmore than 26 feet long Dabout 36 feet long解析:选A细节理解题。根据第三段内容可知,这只大王乌贼有9到10英尺长,算上它的触须可达到26英尺长,由此可得出这只大王乌贼最长的触须有16到17英尺长。12The scientists released a small squid in the ocean to _.Aincrease the number of the giant squidBtrick the giant squid into coming outCmake an educational film about itDshow con

    29、cern for the giant squid解析:选B细节理解题。根据第二段中的“Since giant squid eat smaller squid, the scientists released a small squid as bait.”可知,科学家在大洋里放一条小乌贼目的是将大王乌贼引诱出来。.阅读七选五Did you ever look at your parents and wish they were healthier? Youre not the only one. We did a survey of kids. _1_ 69% of the kids would

    30、 like their parents to make changes to be healthier. We also surveyed parents. Theyd work extra hard to get healthier, if their kids asked them to.Here are the tips on talking to your parents about their health habits. Create an idea list. Try to remember what got you thinking about this topic. Is t

    31、here an unhealthy thing youd like to see them stop doing, or do less often? Get your list together. Practice how to say it. Changing can be hard. And its not always easy to heat that someone you love thinks you need to do it. _2_If your parents wanted you to make a change, how would you like them to

    32、 ask? A gentle, earing way often works best. _3_ In our survey, 85% of kids said theys be willing to make healthy changes if it would help the whole family. You might be willing to go for a walk together after dinner, let your parents know youre willing to make an effort. Make a decision. _4_ It can

    33、 be trouble if your goal is too general or you dont have steps in mind. _5_ Encourage your parents as the family starts making changes. An extra hug or a homemade card of encouragement can give them what they need to keep going down the healthy road. ACheer them on.BBe willing to help.CFind the right person to talk with.DParents care more about their kids health.EIt helps to pick a single goal and be detailed.F46% said they worry about their parents health.GSo youll want to bring up this topic in just the right way.答案:15FGBEA

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019英语新一线同步北师大必修三精练:UNIT 7 课时跟踪练(一) WARM-UP .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-399948.html
    相关资源 更多
  • 人教高中英语选修10 U1 reading课件 (共17张PPT).ppt人教高中英语选修10 U1 reading课件 (共17张PPT).ppt
  • 人教高中英语选修10 U1 reading 课件 (共30张PPT).ppt人教高中英语选修10 U1 reading 课件 (共30张PPT).ppt
  • 人教高中英语选修10 U1 Learning about Language课件 (共16张PPT).ppt人教高中英语选修10 U1 Learning about Language课件 (共16张PPT).ppt
  • 人教高中英语选修10 U1 Learning about Language a (共27张PPT).ppt人教高中英语选修10 U1 Learning about Language a (共27张PPT).ppt
  • 人教高中英语必修一 复习资料(共89张PPT).ppt人教高中英语必修一 复习资料(共89张PPT).ppt
  • 云南省水富市第一中学2021-2022学年高一上学期9月英语诊断卷(二) WORD版含答案.doc云南省水富市第一中学2021-2022学年高一上学期9月英语诊断卷(二) WORD版含答案.doc
  • 云南省水富市第一中学2021-2022学年高一上学期9月英语诊断卷(一) WORD版含答案.doc云南省水富市第一中学2021-2022学年高一上学期9月英语诊断卷(一) WORD版含答案.doc
  • 人教高中英语必修一 Module1_Unit4_Earthquakes_词汇课PPT(共37张PPT).ppt人教高中英语必修一 Module1_Unit4_Earthquakes_词汇课PPT(共37张PPT).ppt
  • 人教高中英语必修5 U1 Using Language课件 (共15张PPT).ppt人教高中英语必修5 U1 Using Language课件 (共15张PPT).ppt
  • 人教高中英语必修5 U1 Reading课件 (共20张PPT).ppt人教高中英语必修5 U1 Reading课件 (共20张PPT).ppt
  • 云南省水富县第二中学八年级英语下册《Unit 9 Have you ever been to an amusement park?》同步练习(无答案) 仁爱版.doc云南省水富县第二中学八年级英语下册《Unit 9 Have you ever been to an amusement park?》同步练习(无答案) 仁爱版.doc
  • 2022学年九年级英语第二学期第一次模拟考试试题.docx2022学年九年级英语第二学期第一次模拟考试试题.docx
  • 人教高中英语必修5 U1 Reading课件 (共14张PPT).ppt人教高中英语必修5 U1 Reading课件 (共14张PPT).ppt
  • 2022学年九年级英语第二学期4月检测试卷.docx2022学年九年级英语第二学期4月检测试卷.docx
  • 2022学年九年级英语下学期第一次月考试题(无答案).docx2022学年九年级英语下学期第一次月考试题(无答案).docx
  • 人教高中英语必修5 U1 Learning about Language c (共31张PPT).ppt人教高中英语必修5 U1 Learning about Language c (共31张PPT).ppt
  • 2022学年九年级英语上学期第一次阶段性测试试题无答案.docx2022学年九年级英语上学期第一次阶段性测试试题无答案.docx
  • 人教高中英语必修5 U1 Learning about Language a (共42张PPT).ppt人教高中英语必修5 U1 Learning about Language a (共42张PPT).ppt
  • 人教高中英语-必修5第三单元 Using language课件(共20张PPT).ppt人教高中英语-必修5第三单元 Using language课件(共20张PPT).ppt
  • 云南省水富县第二中学九年级英语全册 Unit 7测试题(无答案) 人教新目标版.doc云南省水富县第二中学九年级英语全册 Unit 7测试题(无答案) 人教新目标版.doc
  • 人教高中英语 必修五unit4 making the news reading课件(共31张PPT).ppt人教高中英语 必修五unit4 making the news reading课件(共31张PPT).ppt
  • 人教高中英语 必修一unit1词汇课(共20张PPT).ppt人教高中英语 必修一unit1词汇课(共20张PPT).ppt
  • 人教高中英语 必修一 Unit-2-English-around-the-world(共51张PPT).ppt人教高中英语 必修一 Unit-2-English-around-the-world(共51张PPT).ppt
  • 2019-2020学年人教版高中英语选修六:UNIT5 THE POWER OF NATURE 课堂同步训练卷(二) WORD版含答案.doc2019-2020学年人教版高中英语选修六:UNIT5 THE POWER OF NATURE 课堂同步训练卷(二) WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年人教版高中英语选修六:UNIT4 GLOBAL WARMING 课堂同步训练卷(一) WORD版含答案.doc2019-2020学年人教版高中英语选修六:UNIT4 GLOBAL WARMING 课堂同步训练卷(一) WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年人教版高中英语选修六课时作业:UNIT 5 THE POWER OF NATURE SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc2019-2020学年人教版高中英语选修六课时作业:UNIT 5 THE POWER OF NATURE SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc
  • 云南省水富县第二中学2012-2013学年七年级英语下学期期末考试试题 仁爱版.doc云南省水富县第二中学2012-2013学年七年级英语下学期期末考试试题 仁爱版.doc
  • 2019-2020学年人教版高中英语选修六课时作业:UNIT 4 GLOBAL WARMING单元质量评估检测卷(四) WORD版含答案.doc2019-2020学年人教版高中英语选修六课时作业:UNIT 4 GLOBAL WARMING单元质量评估检测卷(四) WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年人教版高中英语选修六课时作业:UNIT 4 GLOBAL WARMING SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc2019-2020学年人教版高中英语选修六课时作业:UNIT 4 GLOBAL WARMING SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1