2019英语新一线同步北师大必修三精练:UNIT 7 课时跟踪练(一) WARM-UP .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019英语新一线同步北师大必修三精练:UNIT 课时跟踪练一 WARM-UP 2019 英语 一线 同步 北师大 必修 精练 UNIT 课时 跟踪 WARM UP
- 资源描述:
-
1、课时跟踪练(一) Warm-up & Lesson 1 Pre-reading.阅读理解AAbout 97% of the worlds water is salty and is found in our oceans and seas. But, as we cant drink seawater, how can it be important? Every part of our seas and oceans contains an amazing number of animals and fish that live at different ocean depths. Most
2、 of the different species of animals and fish depend on simple plants for their food. These simple plants called algae (海藻) drift near the surface of the ocean and use sunlight to turn carbon dioxide and water into food and oxygen. In fact, algae produce over half of the oxygen people breathe. How i
3、mportant seawater is! Each plant or animal in our seas and oceans is an important link in a food chain. The algae are eaten in large amounts by microscopic animals, which are in turn consumed by larger animals. These food chains are delicately balanced. The bad news about the food chains in the ocea
4、ns is that they are under threat because of man. People once thought that the oceans were so big that it didnt matter if we dumped rubbish into them or caught huge quantities of fish and whales for food. But we now know this is not true, and fish stocks in the oceans have started to drop. Thankfully
5、, the world is taking steps to protect the future of our oceans by introducing international agreements to protect marine habitats. Most countries have introduced fishing restrictions to protect fish stocks in the oceans, and new techniques are being pioneered to cope with pollution. Finally, the im
6、portance of protecting oceans is being made known to more people. This is just the beginning of a long process to protect the oceans for our future. We depend on the oceans for fish which are an important part of the human diet. How important seawater is! 1Which of the following is the proper order
7、of the food chain? Asmall animalsalgaemicroscopic animalslarge animalsman Balgaemicroscopic animalslarge animalslarger animalsmanCsmall animalsalgaelarge animalsmicroscopic animalsmanDmicroscopic animalsalgaelarge animals larger animalsman解析:选B细节理解题。根据第二、三段内容可知答案。2From the passage, we learn that_. A
8、most fish and sea animals live at the surface of the seasBit is very difficult to break the balance of a food chainCexcessive fishing has caused the decrease in fish stockDit wont be long before the problems concerning oceans will be solved解析:选C推理判断题。根据第四段中的“. fish stocks in the oceans have started
9、to drop”可知大量捕捉鱼类肯定会造成鱼类储量的下降;根据第二段首句可知选项A不正确;根据第三段中的“These food chains are delicately balanced.”可知选项B不正确;根据最后一段中的“This is just the beginning of a long process to protect the oceans for our future.”可知选项D不正确。3Which of the following is NOT a way being used to protect oceans? AThe use of international a
10、greements. BForbidding fishing to protect fish stocks.CThe use of new techniques. DRaising peoples awareness of the need to protect oceans.解析:选B细节理解题。根据最后一段可知很多国家通过限制捕鱼数量来保护鱼类,但不是禁止捕鱼;其他几种措施在最后一段中都可找到。4What would be the best title of the passage?AThe importance of seawaterBLife in the oceansCHow to
11、protect food chainsDHow to deal with seawater pollution解析:选A标题归纳题。根据文章的第一段,以及第二段和最后一段的末句可知文章的中心是在说明海水的重要性。BEarly in the 16th century men were trying to reach Asia by traveling west from Europe. In order to find Asia they had to find a way past South America. The man who eventually found the way from
12、 the Atlantic Ocean to the Pacific was Ferdinand Magellan. Magellan sailed from Seville in September 1519 with five ships and about 266 men. Thirteen months later, after spending a severe winter on the coast of Patagonia, he discovered the channel which is now called Magellans Strait. In November 15
13、20, after many months of dangers from rocks and storms, during which two ships were lost, the three remaining ships entered the ocean on the other side of South America. They then continued, hoping to reach Asia. But they did not see any land until they reached the islands off the coast of Asia. Bef
14、ore they arrived at these islands, later known as the Philippines, his men were dying of starvation. While they were staying in the Philippines, Magellan was killed in battle. The remaining officers then had to get back to Spain. They decided to sail round Africa. After many difficulties, one ship w
15、ith eighteen men sailed into Seville three years after leaving. They were all that remained of Magellans expedition. However, their achievement was great. They were the first men to sail round the world.语篇解读:本文主要讲述的是麦哲伦及其船队第一次从欧洲向西航行到亚洲进而完成环球航行的探险之旅。5The purpose of Magellans expedition was_.Ato sail
16、 round the worldBto find a sea route to IndiaCto make a voyage to AsiaDto carry men to Philippines解析:选C细节理解题。根据第一段的内容,我们可以知道,欧洲人试图向西航行,经大西洋到太平洋,然后到达亚洲,从而找到一条从海上去亚洲的路线。6The time Magellans Strait was discovered was_.Ain August 1519 Bin October 1520Cin November 1520 Dnot mentioned解析:选B细节理解题。根据第二段前两句内容可
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-399948.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
