2020年高中英语 Unit 1 Integrated Skills II教案 牛津译林版选择性必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020年高中英语 Unit Integrated Skills II教案 牛津译林版选择性必修第二册 2020 年高 英语 II 教案 牛津 译林版 选择性 必修 第二
- 资源描述:
-
1、Unit 1 The mass mediaIntegrated skills (II)I. Learning objectivesBy the end of the lesson, students will be able to:1. talk about online news media, including its current situation, advantages, disadvantages and future;1. write an article about online news media;2. improve their writing using differ
2、ent expressions to avoid repetition.II. Key competence focus1. Write an article about online news media. 2. Use different expressions to avoid repetition.III. Predicted area of difficulty1. Present information related to online news media clearly.2. Use different expressions to avoid repetition.IV.
3、Teaching proceduresStep 1 Lead-inT asks Ss to recall what they have learnt in the last lesson by asking the following questions. What are the changes in the ways people get news? What are the reasons for the popularity of online news media?【设计意图:该部分为复习导入环节,通过头脑风暴,激活学生对于“网上新闻媒体”这一话题已有的知识和经验,为下一环节做铺垫。
4、】Step 2 Discussion in pairs1. T asks Ss to think about the following three questions alone and then discuss with their partners. What is the current situation of online news media? What are the advantages and disadvantages of online news media? How will online news media change in the future? Why?2.
5、 T helps Ss accumulate some useful expressions to describe advantages and disadvantages.(1) Useful expressions to describe advantages One of the strengths/advantages . is that . Another positive aspect is that . . have/has a positive effect/ influence/ impact on .(2) Useful expressions to describe d
6、isadvantages One of the problems/drawbacks/shortcomings . is that . Another negative aspect is that . . have/ has a negative effect/ influence/ impact on .(3) Other useful expressions There are more advantages than disadvantages. . has more advantages over. 3. T asks some pairs to share their dialog
7、ues.4. T asks Ss to read the sample dialogue to get a better understanding of the topic.A: I read that most people use online media to get their news.B: Im not surprised. Nowadays, accessing news online is easy because of the Internet and smart devices.A: And with the popularity of news apps and new
8、s media accounts on social media, its no wonder that the number of people using print news media, like newspapers, is dropping.B: Yes. Online news media has more advantages over print news media. For example, most online news is free to read. Whats more, online news is updated regularly and can be s
9、hared with the click of a button.A: Thats right. On the one hand, people can read the news when its convenient for them, which sounds great, but on the other hand, there are disadvantages too.B: Definitely! One major problem is the truthfulness of news stories-can they really be trusted when anyone
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-400036.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2021-2022学年高二语文人教版选修先秦诸子选读教学课件:第一单元 四、已所不欲勿施于人 .ppt
