2019高考全程复习方略英语一轮复习课时作业:6-4 GLOBAL WARMING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019高考全程复习方略英语一轮复习课时作业:6-4 GLOBAL WARMING WORD版含解析 2019 高考 全程 复习 方略 英语 一轮 课时 作业 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时作业(二十九)选修6Unit 4Global warming.阅读理解A(2018东北三省四市教研联合体高考模拟试卷二)Ophelia and the Marvelous Boy by Karen FoxleeType:FantasyStoryline: When Ophelia moves to a strange city where it never stops snowing, she discovers a boy locked away for 75 years in a museum. She must help the boy before the Snow Queen f
2、reezes the world. Along the way, Ophelia learns how to believe in things she cannot see. Targeted readers: People who like fairy tales would enjoy this book. A Hundred Horses by Sarah LeanType:MysteryStoryline: The wooden horse Nell brings along during her visits to her aunt and cousins is stolen by
3、 a girl named Angel. As Nell finds out Angels true identity,a bond grows between them and a group of 99 horses. Word has it that the 100th horse is magical.But where is it? Nell doesnt know,but Angel might know. Targeted readers: Kids who like animals and nature will be sure to find this book exciti
4、ng.How to Catch a Bogle by Catherine Jinks Type:Fantasy Storyline : Birdie is an orphan who is good at trapping monsters with her singing voice. She is the only goblin (小妖精) hunter in the world.When kids go missing, its up to her to figure out why.Targeted readers: Anyone who is looking for monsters
5、 will take great pleasure in this book. I Even Funnier: A Middle School Story by James Patterson and Chris Grabenstein Type:Fiction Storyline : After a car accident Jamie loses his family,and then he moves in with his aunt,uncle and his cousin Stevie, whose basic aim is to trick Jamie. But Jamie kee
6、ps having a positive attitude and running after his goals. He was recently honored the Funniest Kid Comic of New York State.Targeted readers: This book would be great for anyone who is fond of humorous books.【文章大意】本文是一篇应用文。文章介绍了四本书籍,提供了每本书的名称、作者、种类、故事情节和目标读者。【难句分析】The wooden horse Nell brings along
7、during her visits to her aunt and cousins is stolen by a girl named Angel.分析:这是一个复合句。The wooden horse后是省略了关系代词that或which的定语从句,主句谓语is stolen是一般现在时的被动语态,named Angel为过去分词短语作定语,修饰girl。译文:Nell去拜访姨妈和表兄妹期间带着自己的木马,它被一位叫Angel的女孩偷了。1. Which writer tells a story about a girl saving a boy?AKaren Foxlee.BSarah L
8、ean.CCatherine Jinks.DJames Patterson and Chris Grabenstein.答案与解析:A考查细节理解。根据文章对第一本书的简介,尤其是第二句“She must help the boy before the Snow Queen freezes the world”可知,在冰雪女王冰冻世界之前Ophelia必须帮助那个男孩逃离,Ophelia and the Marvelous Boy的作者是Karen Foxlee,故选A。2. Nature lovers may take interest in_ .AOphelia and the Marve
9、lous BoyBA Hundred HorsesCHow to Catch a BogleDI Even, Funnier:A Middle School Story答案与解析:B考查细节理解。根据第二本书对目标读者的描述“Kids who like animals and nature will be sure to find this book exciting”可知,喜欢动物和自然的孩子一定会发现这本书令人兴奋,故第二本书A Hundred Horses符合要求,即B项正确。3. Who went through life challenges without losing heart
10、?AOphelia. BNell.CBirdie. DJamie.答案与解析:D考查细节理解。根据文章对第四本书的简介中“But Jamie keeps having a positive attitude and running after his goals”可知,Jamie在失去父母寄居在亲戚家时依旧保持积极的态度,追求自己的梦想,故选D项。4. In which section of a newspaper can we find such a passage?AFashion. BLiterature.CBusiness. DLocal news.答案与解析:B考查推理判断。根据文章
11、是对四本书的介绍可知,这篇文章可能来自报纸的文学版块,即B项正确。 A项“时尚”,C项“商业”,D项“当地新闻”,都和文章介绍的书籍没有关系。B(2017南昌市0607项目第三次模拟)Vitamin B could help lessen the effects of the most dangerous type of air pollution, according to a new study published recently. In the first study of its kind,a team of international researchers looked at t
12、he damage caused by one of the pollutants that has the most severe impact on health: PM2.5. Particulate matter, or PM,is a type of air pollutant consisting of small particles of different sizes. PM2.5 has a diameter of fewer than 2.5 micrometers,about 30 times smaller than a human hair. These partic
13、les are so small that they can go into our respiratory system (呼吸系统), resulting in lung and systemic inflammation(炎症) and stress. The team found that something as simple as a daily vitamin B supplement could potentially reduce the impact of the tiny particles on the human body, although they stresse
14、d that the research was in its early stages and the sample size was small. For this study,10 volunteers were initially exposed to clean air and given a placebo(安慰剂) to check their responses. The group then took another placebo for four weeks before being exposed to heavily polluted air from downtown
15、 Toronto,where an estimated 1,000 cars pass every hour. The bad air was delivered to the volunteers through an “oxygentype” face mask. The experiment was then repeated,with each volunteer taking a B vitamin supplement daily made up of 2.5 mg of folic acid,50 mg of vitamin B6,and 1 mg of vitamin B12.
16、 B6 can be found in liver,chicken and nuts, and B12 in fish, meat, eggs, milk and some cereals. The researchers found that four weeks of B vitamin supplements reduced the damage of PM2.5 exposure by 28%76%. The results highlight how prevention at an individual level could be used to fight the harmfu
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-400353.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
