2019高考英语一轮基础步练Unit14Careers含解析北师大版必修5.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 高考 英语 一轮 基础 Unit14Careers 解析 北师大 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 14 Careers李仕才【阅读理解】Hillary Clinton promised On October 30, 2016 that she would not be “knocked off course” in the elections final days, as she sought to push past a new FBI email inquiry that delivered a late jolt(震动) to her race against Republican Donald Trump. “Im not stopping now, were just
2、getting warmed up,” Clinton declared during a packed rally (集会)with supporters in Florida. “Were not going to be distracted, no matter what our opponents throw at us.” Trump campaigned in Las Vegas at a club owned by billionaire GOP major donor Sheldon Adelson and accused the Justice Department, wit
3、hout offering evidence, of trying to protect Clinton following the FBIs discovery of new emails that could be related to its investigation into Clintons use of a private email server. “Hillary has nobody but herself to blame for her mounting legal problems,” Trump said during a rally. Meanwhile, fed
4、eral investigators secured a warrant (权证)to examine the newly discovered emails related to Hillary Clintons private server, media reported on Sunday, as a prominent Democrat accused FBI Director James Comey of breaking the law by trying to influence the election. The warrant will allow the FBI to ex
5、amine the emails to see if they are relevant to its investigation into the private email server used for government work by Clinton, the Democratic presidential nominee, while she was secretary of state from 2009 to 2013. Comey came under heavy pressure from Democrats on Sunday to quickly provide de
6、tails of the emails, as Clinton allies worried the controversy could extend beyond the Nov 8 election and cast a shadow over a Clinton transition if she wins the White House. Comeys disclosure of the email discovery in a letter to Congress on Friday plunged(使陷入) the final days of the White House rac
7、e between Clinton and Republican Donald Trump into a state of confusion and disorder. Senate Democratic Leader Harry Reid sent a letter to Comey on Sunday suggesting he violated the Hatch Act, which bans the use of a federal government position to influence an election.1.What is James Comey?A.Senate
8、 Democratic Leader.B.A prominent Democrat.C.FBI Director.D.Head of the Justice Department.2.What has FBI made a discovery of?A.Clintons private letters written to a foreign country.B.Clintons accepting a lot of money from a businessman.C.Clintons bad health conditions that may affect her administrat
9、ion.D.Clintons new emails through the use of a private email server.3.The possible meaning of the underlined word “ controversy ” in Para. 7 is _.A.a successful ending of a struggle or contestB.a lot of argument about somethingC.the ability and strength to do active physical thingsD.something new an
10、d difficult which requires great effort and determination4.The best title for the news report can be “_” .A.Clinton promises to stay course, Trump boostedB.Trump accuses the Justice Department of trying to protect ClintonC.Trump says Hillary should blame for her mounting legal problemsD.White House
11、race between Clinton and Republican Donald Trump参考答案: 1.C; 2.D; 3.B; 4.A解析: 1.事实判断题。根据是第五段:as a prominent Democrat accused FBI Director James Comey of breaking the law by trying to influence the election。2.细节理解题。根据第三段:following the FBIs discovery of new emails that could be related to its investigat
12、ion into Clintons use of a private email server可得答案。3.词义猜测题。根据前文克林顿和特朗普竞争美国总统互相攻击以及该词前的worried和该词后的could extend beyond the Nov 8 election可知该词是“争议”的意思。4.标题猜测题。根据全文如开头:Hillary Clinton promised on October 30 that she would not be “knocked off course” in the elections final days等可知答案。 完形填空One Monday eve
13、ning, I received a direct message from a boy who found a mean message in his locker.He took a picture of it and sent it to me asking for _1_I asked him to meet me the following morning.A few hours later I _2_ on the Internet that he had posted the picture of the mean note and asked if anyone _3_ who
14、 it was.I thought it was _4_ of the boy to find it out via social media.The next day the boy came to me and another _5_ was with him.The boy showed me another note he had _6_But this was a beautiful, heartfelt _7_I asked him if he knew who had done it, and the boy who came with him _8_, “It was me.I
15、 dont know why I did it, _9_ I know it was wrong and not at all kind.So I wrote him this note.I also wrote 150 notes with _10_ sayings and put them in all the lockers.I just _11_ to do something to make up for my _12_”My heart felt full of pride and love for this _13_ boy.I told him how courageous i
16、t was for him to come _14_ and how amazing it was that he did something kind in return to try to balance his _15_I turned to the boy who received both notes and asked him if he also _16_ the bravery and could forgive.Without _17_, he said, “Yes, definitely. And _18_ anyone tries to be mean to him fo
17、r making a bad choice, I will stand up to him.”These two boys _19_ me that coming forward when we need help is important, and coming forward to _20_ a wrong is vital.【解题导语】本文主要讲述了两个男孩儿解决冲突的故事。1A.support BmoneyChelp DcomfortC解析:根据下文的“These two boys _ me that coming forward when we need help is import
18、ant”可知,男孩儿是在向作者求助。2A.noticed BrealizedCconcluded DdeclaredA解析:根据“on the Internet”可推知,作者注意到了网上的情况。realize“认识到”,conclude“断定”,declare“宣布”,均不符合语境。3A.agreed BpredictedCknew DimaginedC解析:根据下文中的“I asked him if he knew who had done it”可知,那个男孩儿在网上发布照片,询问是否有人知道这是谁干的。4A.patient BsmartChonest DreliableB解析:根据下文可
19、知,男孩儿通过网络很快找到了始作俑者,因此作者认为男孩儿很聪明。5A.boy BteacherCgirl DadvisorA解析:与下文的“the boy who came with him”呼应可知,来了两个男孩儿。6A.written BlostCreceived DselectedC解析:与上文的“One Monday evening, I received a direct message from a boy who found a mean message in his locker.”可推知,男孩儿又收到(received)了一个便条。7A.invitation BwishCgr
20、eeting DapologyD解析:根据下文的“I just _ to do something to make up for my _”可推知,对方写了一个便条以表达他真诚的道歉。8A.replied BaddedCshouted DarguedA解析:根据“It was me.”可知,犯错的男孩儿回答了作者的问题。9A.so BforCor DbutD解析:根据语境可知,上下句表示逻辑上的转折关系。10A.simple BkindCspecific DcautiousB解析:根据上文的“I know it was wrong and not at all kind”可知,犯错的男孩儿希望
21、用友好的语言来得到原谅。11A.wanted BcontinuedCfailed DrefusedA解析:根据语境可知,犯错的男孩儿想(wanted)做些事情去弥补自己的错误。12A.carelessness BlonelinessCmeanness DsadnessC解析:与上文的“a mean message”呼应可知,C项正确。13A.special BuniqueCwise DbraveD解析:与下文的“I told him how courageous it was for him”呼应可知,作者认为承认错误的这个男孩儿很勇敢。14A.along BforwardCback Dout
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
五年级下语文课件-14 秦兵马俑_苏教版.ppt
