2020高考英语课标二轮(天津专用)滚动题组19 阅读理解 阅读表达 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020高考英语课标二轮天津专用滚动题组19阅读理解 阅读表达 WORD版含解析 2020 高考 英语课 二轮 天津 专用 滚动 19 阅读 理解 表达 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、滚动题组19阅读理解+阅读表达(时间:30分钟总分:35分分数:)滚动题组第20页.阅读理解A(2019全国卷)NeedaJobThisSummer?The provincial government and its partners offer many programs to help students find summer jobs.The deadlines and what you need to apply depend on the program.Not a student?Go to the government website to learn about program
2、s and online tools available to help people under 30 build skills,find a job or start businesses all year round.JobsforYouthIf you are a teenager living in certain parts of the province,you could be eligible(符合条件) for this program,which provides eight weeks of paid employment along with training.Who
3、 is eligible:Youth 15-18 years old in select communities(社区).SummerCompanySummer Company provides students with hands-on business training and awards of up to $3,000 to start and run their own summer businesses.Who is eligible:Students aged 15-29,returning to school in the fall.StewardshipYouthRange
4、rProgramYou could apply to be a Stewardship Youth Ranger and work on local natural resource management projects for eight weeks this summer.Who is eligible: Students aged 16 or 17 at time of hire,but not turning 18 before December 31 this year.SummerEmploymentOpportunities(机会)Through the Summer Empl
5、oyment Opportunities program,students are hired each year in a variety of summer positions across the Provincial Public Service,its related agencies and community groups.Who is eligible:Students aged 15 or older.Some positions require students to be 15 to 24 or up to 29 for persons with a disability
6、.【语篇解读】本文是一篇应用文。文章介绍了四个为青年人提供夏季就业岗位的项目及申请条件等。1.What is special about Summer Company?A.It requires no training before employment.B.It provides awards for running new businesses.C.It allows one to work in the natural environment.D.It offers more summer job opportunities.答案:B解析:细节理解题。根据SummerCompany部分第
7、一句“SummerCompanyprovidesstudentswithhands-onbusinesstrainingandawardsofupto$3,000tostartandruntheirownsummerbusinesses.”可知,SummerCompany的特别之处在于它为创业者提供奖金。故选B项。2.What is the age range required by Stewardship Youth Ranger Program?A.15-18.B.15-24.C.15-29.D.16-17.答案:D解析:细节理解题。根据StewardshipYouthRangerProg
8、ram部分第二段“Whoiseligible:Studentsaged16or17attimeofhire,butnotturning18beforeDecember31thisyear.”可知,StewardshipYouthRangerProgram需要年龄在16至17岁之间。故选D项。3.Which program favors the disabled?A.Jobs for Youth.B.Summer Company.C.Stewardship Youth Ranger Program.D.Summer Employment Opportunities.答案:D解析:细节理解题。根据
9、SummerEmploymentOpportunities部分第二段最后一句“Somepositionsrequirestudentstobe15to24orupto29forpersonswithadisability.”可知,SummerEmploymentOpportunities这一项目对残疾人有利。故选D项。B(2017天津第一中学第三次月考)A thief who dropped a winning lottery ticket at the scene of his crime has been given a lesson in honesty.His victim,who p
10、icked up the ticket and then claimed the $25,000 prize,managed to trace him,and handed over the cash.The robbery happened when maths professor Vinicio Sabbatucci,58,was changing a tire on an Italian motorway.Another motorist,who stopped “to help”,stole a suitcase from his car and drove off.The profe
11、ssor found the dropped ticket and put it in his pocket before driving home to Ascoli in eastern Italy.Next day,he saw the lottery results on TV and,taking out the ticket,realized it was a winner.He claimed the 60 million lire(里拉) prize.Then he began a battle with his conscience.Finally,he decided he
12、 could not keep the money despite having been robbed.He advertised in newspapers and on the radio,saying,“Im trying to find the man who robbed me.I have 60 million lire for hima lottery win.Please meet me.Anonymity(匿名) guaranteed.”Professor Sabbatucci received hundreds of calls from people hoping to
13、 trick him into handing them the cash.But there was one voice he recognized and he arranged to meet the man in a park.The robber,a 35-year-old unemployed father of two,gave back the suitcase and burst into tears.He could not believe what was happening.“Why didnt you keep the money?”he asked.The prof
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-402608.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
