分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 12

类型2020-2021学年外研版英语必修3课时评价 MODULE 2 INTRODUCTION .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:402898
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:12
  • 大小:93KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年外研版英语必修3课时评价 MODULE 2INTRODUCTION 2020 2021 学年 外研版 英语 必修 课时 评价 INTRODUCTION
    资源描述:

    1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价四Module 2Introduction & Reading and Vocabulary. 单句语法填空1. I was at the bottom of the list while Jessy was at the top of it. 2. With the development (develop)of tourism, peoples income is increasing little by little. 3. If you dont un

    2、derstand something, you may research, study, and talk to other people until you figure it out. 4. He agreed to help (help) me with my math yesterday. 5. This put him in a difficult position where he had to make his own decision. 6. You must take measures (measure) so that such mistakes may never be

    3、made again. 7. Children in African countries hope to get a good education (educate). 8. The students are now making an active effort to beautify their school. 9. A great number of people are going hungry (hunger) in some parts of the world. 10. His memory was flooded with detailed facts and figures

    4、(figure). . 根据汉语提示完成句子1. We should make sure all children up to (达到)six go to a primary school. 2. Ill check on the baby and make sure (确保) hes asleep. 3. It is necessary to help them move out of poverty(脱贫). 4. Each country should make efforts (努力) to promote the cause of world peace. 5. A bird is

    5、singing at the top of (在的顶端) the tree. 6. If you want to make progress (取得进步) in English, you must work harder. 7. Youd better fill in your address at the bottom of (在的底部) the application form. . 单句改错1. This is right that they should give a hand to the poor. (This改为It)2. On the desk is two history b

    6、ooks. (is改为are)3. Although some people are likely to lose weight, but they still cant control their diet. (去掉but)4. In some parts of Europe, incomes are high and in other parts they are much lower. (and改为while)5. The old wooden bed is not comfortable to lie so I want to change it for a new one. (lie

    7、后面加on). 阅读理解ADemand for the Chinese tech companys devices(设备) is red hot even though the countrys overall market for smartphones is getting smaller. Huaweis China sales rocketed more than 20% in the final quarter of 2018, and experts say thats partly due to the US governments global campaign against

    8、 the company. “The latest tension between the US and China raised the patriotism(爱国主义) in Chinese consumers, ” said Jusy Hong, an analyst at research firm IHS Markit. He pointed out that some Chinese companies encouraged employees to buy Huawei phones late last year. The moves were a gesture of supp

    9、ort after the firms chief financial officer was arrested in Canada in early December at the request of the United States. Huaweis booming sales show how major parts of its business continue to increase even as the United States tries to persuade other countries to shut Huawei products out of 5G wire

    10、less networks and pursues(追究) criminal charges against it. The company expects to overtake Samsung as the worlds biggest smartphone maker by next year. Huawei sold 30 million phones in China in the last three months of 2018, nearly three times as many as Apple(AAPL), according to data published this

    11、 week by research firms Canalys and IDC. Apples sales plunged almost 20%. Huaweis success in China, the worlds largest smartphone market, is more than about geopolitics(地缘政治). Chinese consumers love its flagship, high-end-phones because they have great cameras, cutting edge technology and cost less

    12、than the latest iPhones, according to analysts. And by offering a selection of cheaper phones, Huawei is able to target a bigger market. It also benefited from the troubles this year at ZTE (ZTCOF), a rival Chinese smartphone and telecommunications equipment maker. ZTE was banned by the US governmen

    13、t from buying vital American parts for months last year. 【文章大意】华为手机的销量, 因中美之间的最新紧张局势和令人满意的质量, 在中国取得了大幅度的增长。1. Why did Huaweis China sales increase greatly according to the article? A. Because the companys devices are always popular worldwide. B. Because Chinese consumers patriotism was aroused. C. B

    14、ecause the government encourages people to buy Huawei devices. D. Because the countrys overall market for smartphones is getting bigger. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段“The latest tension between the US and China raised the patriotism in Chinese consumers, ” said Jusy Hong, an analyst at research firm IHS Markit

    15、. 研究公司IHS Markit的分析师Jusy Hong表示: “中美之间的最新紧张局势加剧了中国消费者的爱国主义。”可知, 华为在中国的销售额会大幅增长是因为引起了中国消费者的爱国主义。2. What can we conclude from the third paragraph? A. Huaweis chief financial officer was arrested in Canada due to the USs request. B. All Chinese companies showed their support to Huawei with their purcha

    16、se. C. Jusy Hong thought the United States arrested Huaweis chief financial officer. D. Jusy Hong thought the arrest of Huaweis chief financial officer is unfair. 【解析】选A。细节理解题。根据第三段The moves were a gesture of support after the firms chief financial officer was arrested in Canada in early December at

    17、 the request of the United States. 该公司的首席财务官应美国的要求于12月初在加拿大被捕后, 此举是一种支持姿态。可知, 根据美国的要求, 华为的首席财务官在加拿大被捕。3. How do you understand the underlined word in the fifth paragraph? A. Increased greatly by. B. Reduced greatly to. C. Dropped greatly by. D. Remained steady. 【解析】选C。词义猜测题。根据上文内容 Huawei sold 30 mil

    18、lion phones in China in the last three months of 2018, nearly three times as many as Apple(AAPL), according to data published this week by research firms Canalys and IDC. 根据研究公司Canalys和IDC本周发布的数据, 华为在2018年的最后三个月在中国售出了3000万部手机, 几乎是苹果(AAPL)的三倍。可知, Apples sales plunged almost 20%. 句意为苹果的销售额暴跌了近20%, 故意为

    19、暴跌。4. Why is Huaweis success in China more than about geopolitics? A. Because Huawei has the largest smartphone market in the world. B. Because Huaweis success is only limited within China mainland. C. Because Huawei has the ability to target a bigger market in the world. D. Because Chinese consumer

    20、s are quite satisfied with Huawei smartphones. 【解析】选D。细节理解题。根据倒数第二段Chinese consumers love its flagship, high-end phones because they have great cameras, cutting edge. . . Huawei is able to target a bigger market. 可知, 华为在中国的成功不仅仅是地缘政治, 还因为中国消费者对华为的智能手机非常满意。BRecently I read the Human Development Repor

    21、t. I couldnt help thinking about another problem which the world is facinghunger. According to the report, 2, 400 people are dying from hunger every day; nearly 13 million in southern Africa will be worried about their food supply because of earthquakes, floods or wars. In a word, hunger remains the

    22、 biggest problem of the world today. Its strange to see that man can travel to the moon, but still doesnt know how to feed himself. You may ask, “Who steals our bread? ” The first thieves should be population growth, poverty and loss of rich farmland. In less developed areas like South Africa, the p

    23、opulation grows faster than the crops. It is almost impossible for its government to feed so many people and provide education for them. So it is very important to control the population growth and protect their farmland in countries whose people are suffering from hunger. According to the report, t

    24、he worlds food production is enough to feed everyone if it is given away well. But the problem is that the developed countries are eating food that should be given to the poor. Although they are just using their own earning, the fact is that they are coldly watching others starving away. Luckily, so

    25、me developed countries such as Netherlands, Norway and Sweden have done a lot to help those hungry people in African countries. We hope other developed countries will follow them. 【文章大意】一些贫穷国家由于自然灾害和战争, 正面临着饥饿问题。对此作者提出了一些解决饥饿问题的措施, 并呼吁发达国家帮助他们。5. Why are many people suffering from hunger in developi

    26、ng countries? A. Because they dont have the latest technology. B. Because there are so many developed countries. C. Because there are so many natural disasters and wars. D. Because there isnt enough food production in the world. 【解析】选C。细节理解题。根据文章第一段中的“. . . worried about their food supply because of

    27、 earthquakes, floods or wars. ”可知是由于自然灾害和战争。6. According to the passage, which of the following CANNOT help to reduce hunger? A. Poor countries protect their rich farmland. B. Poor countries control their population growth. C. Rich countries give some food to the poor ones. D. Rich countries produce

    28、 more food to feed themselves. 【解析】选D。细节理解题。根据文章第三段中的It is almost impossible for its government to feed so many people and provide education for them. So it is very important to control the population growth and protect their farmland in countries whose people are suffering from hunger. 中提及A和B项。最后一段

    29、中的“Luckily, some developed countries such as Netherlands, Norway and Sweden have done a lot to help those hungry people in African countries. ”内容可知C项有提及, 只有D项没有提及。. 阅读填句(2020北京高一检测)You might take a car, a bus, or a bike to school. But in Bangladesh, instead of waiting for a school bus to come down t

    30、heir street, many students wait for a school boat to come down the river. Thats rightthese students attend school on a boat! Bangladesh is very close to sea level. 1 The flooding creates many problems. For the nearly 160 million people living there, the periodic flooding means that they are often un

    31、able to access roads, electricity, or telephones. Growing up in Bangladesh, Mohammed Rezwan was often troubled by these disruptions(破坏). 2 The name means“self-reliance (自力更生). ”The purpose of the organization is to help the people of Bangladesh receive an education and also to bring technology and a

    32、n improved quality of life to poor people in remote areas of the country. In 2002, Rezwan began transforming boats into schools. Each boat was built to house between 30 and 35 students. The boats had everything you might find in a regular classroom. The only difference was that they floated on a riv

    33、er. 3 Today Rezwan and his organization operate 88 boats in northern Bangladesh. About half the boats are used as schools, and the other half are used as temporary houses during the flood season. In addition to the schools and the temporary housing, there are also a floating technology and training

    34、center, a library that allows students to check out books, and a health-care center. The school boats travel along the rivers and pick up students for classes that include computer technology, agriculture, and human rights. At night the boats provide additional learning opportunities for students an

    35、d adults. 4 They study using solar lamps that are charged during the day at stations near the river. Special equipment on the boats also projects lessons onto big screens made from sailcloth. People can come down to the river bank to watch films. In all, these boats help educate close to 90, 000 fam

    36、ilies in Bangladesh. By floating down the rivers, the school boats provide more than books. 5 “This library boat inspired me, ” said 18-year-old student Shanto Islam, who enjoys reading science fiction books. “I started to dream. ”Islam now wants to attend a university. A. They also deliver knowledg

    37、e, opportunity, and hope to all generations. B. For this reason the land is flooded for five months of every year. C. Parents living in the area are happy to have the boats. D. In 1998 he founded an organization called Shidhulai. E. He did not want to design houses, though. F. Both of them can atten

    38、d evening courses. G. These boats have been a great success. 【文章大意】本文是一篇记叙文。孟加拉国是一个靠近海域的国家, 导致该国每年有五个月左右的时间会有洪水发生。Rezwan和他的组织提供了船只, 为这个国家解决了很多的问题。1. 【解析】选B。上文提示“孟加拉国非常接近海平面。”再根据空格下文“洪水造成了许多问题。”承接上下文, B项For this reason the land is flooded for five months of every year. (因这缘故, 孟加拉国每年有五个月会遭水淹没。)切题。该项中的

    39、flooded和下文中的flooding相对应。2. 【解析】选D。下文提示“这个名字的意思是自力更生。”承接下文, D项In 1998 he founded an organization called Shidhulai. (1998年, 他成立了一个名为Shidhulai的组织。)切题。该项中的Shidhulai与下文的The name相吻合。3. 【解析】选G。下文提示如今, Rezwan和他的组织在孟加拉国北部经营着88艘船。本段讲述了这些船的巨大作用, G项These boats have been a great success. (这些船取得了巨大的成功。)承接下文, 切题。4

    40、. 【解析】选F。上文提示“晚上, 这些船为学生和成年人提供了额外的学习机会。”承接上文, F项Both of them can attend evening courses. (他们都可以上夜校。)切题。该项中的Both of them指的就是上文中的students and adults。5. 【解析】选A。上文提示“学校的船顺流而下, 提供的不仅仅是书本。”承接上文, A项They also deliver knowledge, opportunity, and hope to all generations. (它们还向一代代的人传递知识、机会和希望。)切题。【阅读多维训练】翻译阅读理

    41、解B中的句子1. I couldnt help thinking about another problem which the world is facing hunger. 我禁不住思考世界正面临的另一个问题饥饿。2. Its strange to see that man can travel to the moon, but still doesnt know how to feed himself. 看到人类能登上月球但仍然不知道怎样养活自己, 这是很奇怪的。3. Although they are just using their own earning, the fact is that they are coldly watching others starving away. 虽然他们只是使用他们自己的收入, 但是事实是他们冷漠地看着其他人饿死。关闭Word文档返回原板块

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年外研版英语必修3课时评价 MODULE 2 INTRODUCTION .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-402898.html
    相关资源 更多
  • 2020-2021学年英语人教选修8配套作业:UNIT 1 SECTION 1 WORD版含答案.DOC2020-2021学年英语人教选修8配套作业:UNIT 1 SECTION 1 WORD版含答案.DOC
  • 初中英语译林版七年级上册Unit 1 Grammar Simple present tense of the verb to be(共20张PPT).ppt初中英语译林版七年级上册Unit 1 Grammar Simple present tense of the verb to be(共20张PPT).ppt
  • 初中英语被动语态讲解课件 (共15张PPT).ppt初中英语被动语态讲解课件 (共15张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:第五单元测评 WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:第五单元测评 WORD版含解析.docx
  • 初中英语被动语态讲解及练习(共47张PPT).ppt初中英语被动语态讲解及练习(共47张PPT).ppt
  • 初中英语状语从句(共20张).ppt初中英语状语从句(共20张).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:模块综合测评 WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:模块综合测评 WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津译林版八年级上册第1单元Integrated skills 课件(共21张PPT).ppt初中英语牛津译林版八年级上册第1单元Integrated skills 课件(共21张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 5 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 5 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 5 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 5 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津译林版八年级上册U1 Reading 2 课件(共33张PPT).ppt初中英语牛津译林版八年级上册U1 Reading 2 课件(共33张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 4 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 4 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津译林版七上Unit1 Integrated skills 课件(共32张PPT).ppt初中英语牛津译林版七上Unit1 Integrated skills 课件(共32张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 3 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 3 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 2 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 2 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津译林版 9年级Unit1 Grammar 课件(共23张PPT).ppt初中英语牛津译林版 9年级Unit1 Grammar 课件(共23张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 2 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 2 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Study skills(共21张PPT).ppt初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Study skills(共21张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 1 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 1 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Study skills (共28张PPT).ppt初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Study skills (共28张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 1 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 1 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Study skills (共24张PPT).ppt初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Study skills (共24张PPT).ppt
  • 初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Integrated skills.ppt初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Integrated skills.ppt
  • 初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Integrated skills(共36张PPT).ppt初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Integrated skills(共36张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课件:UNIT 4 单元重点小结 .pptx2020-2021学年英语人教选修7课件:UNIT 4 单元重点小结 .pptx
  • 2020-2021学年英语人教选修7课件:UNIT 4 SECTION Ⅳ— WRITING .pptx2020-2021学年英语人教选修7课件:UNIT 4 SECTION Ⅳ— WRITING .pptx
  • 初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Integrated skills (2).ppt初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Integrated skills (2).ppt
  • 初中英语感叹句PPT (共19张PPT).ppt初中英语感叹句PPT (共19张PPT).ppt
  • 初中英语形容词比较级讲解(共23张PPT).ppt初中英语形容词比较级讲解(共23张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1