2020-2021学年外研版英语必修3课时评价 MODULE 2 INTRODUCTION .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语必修3课时评价 MODULE 2INTRODUCTION 2020 2021 学年 外研版 英语 必修 课时 评价 INTRODUCTION
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价四Module 2Introduction & Reading and Vocabulary. 单句语法填空1. I was at the bottom of the list while Jessy was at the top of it. 2. With the development (develop)of tourism, peoples income is increasing little by little. 3. If you dont un
2、derstand something, you may research, study, and talk to other people until you figure it out. 4. He agreed to help (help) me with my math yesterday. 5. This put him in a difficult position where he had to make his own decision. 6. You must take measures (measure) so that such mistakes may never be
3、made again. 7. Children in African countries hope to get a good education (educate). 8. The students are now making an active effort to beautify their school. 9. A great number of people are going hungry (hunger) in some parts of the world. 10. His memory was flooded with detailed facts and figures
4、(figure). . 根据汉语提示完成句子1. We should make sure all children up to (达到)six go to a primary school. 2. Ill check on the baby and make sure (确保) hes asleep. 3. It is necessary to help them move out of poverty(脱贫). 4. Each country should make efforts (努力) to promote the cause of world peace. 5. A bird is
5、singing at the top of (在的顶端) the tree. 6. If you want to make progress (取得进步) in English, you must work harder. 7. Youd better fill in your address at the bottom of (在的底部) the application form. . 单句改错1. This is right that they should give a hand to the poor. (This改为It)2. On the desk is two history b
6、ooks. (is改为are)3. Although some people are likely to lose weight, but they still cant control their diet. (去掉but)4. In some parts of Europe, incomes are high and in other parts they are much lower. (and改为while)5. The old wooden bed is not comfortable to lie so I want to change it for a new one. (lie
7、后面加on). 阅读理解ADemand for the Chinese tech companys devices(设备) is red hot even though the countrys overall market for smartphones is getting smaller. Huaweis China sales rocketed more than 20% in the final quarter of 2018, and experts say thats partly due to the US governments global campaign against
8、 the company. “The latest tension between the US and China raised the patriotism(爱国主义) in Chinese consumers, ” said Jusy Hong, an analyst at research firm IHS Markit. He pointed out that some Chinese companies encouraged employees to buy Huawei phones late last year. The moves were a gesture of supp
9、ort after the firms chief financial officer was arrested in Canada in early December at the request of the United States. Huaweis booming sales show how major parts of its business continue to increase even as the United States tries to persuade other countries to shut Huawei products out of 5G wire
10、less networks and pursues(追究) criminal charges against it. The company expects to overtake Samsung as the worlds biggest smartphone maker by next year. Huawei sold 30 million phones in China in the last three months of 2018, nearly three times as many as Apple(AAPL), according to data published this
11、 week by research firms Canalys and IDC. Apples sales plunged almost 20%. Huaweis success in China, the worlds largest smartphone market, is more than about geopolitics(地缘政治). Chinese consumers love its flagship, high-end-phones because they have great cameras, cutting edge technology and cost less
12、than the latest iPhones, according to analysts. And by offering a selection of cheaper phones, Huawei is able to target a bigger market. It also benefited from the troubles this year at ZTE (ZTCOF), a rival Chinese smartphone and telecommunications equipment maker. ZTE was banned by the US governmen
13、t from buying vital American parts for months last year. 【文章大意】华为手机的销量, 因中美之间的最新紧张局势和令人满意的质量, 在中国取得了大幅度的增长。1. Why did Huaweis China sales increase greatly according to the article? A. Because the companys devices are always popular worldwide. B. Because Chinese consumers patriotism was aroused. C. B
14、ecause the government encourages people to buy Huawei devices. D. Because the countrys overall market for smartphones is getting bigger. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段“The latest tension between the US and China raised the patriotism in Chinese consumers, ” said Jusy Hong, an analyst at research firm IHS Markit
15、. 研究公司IHS Markit的分析师Jusy Hong表示: “中美之间的最新紧张局势加剧了中国消费者的爱国主义。”可知, 华为在中国的销售额会大幅增长是因为引起了中国消费者的爱国主义。2. What can we conclude from the third paragraph? A. Huaweis chief financial officer was arrested in Canada due to the USs request. B. All Chinese companies showed their support to Huawei with their purcha
16、se. C. Jusy Hong thought the United States arrested Huaweis chief financial officer. D. Jusy Hong thought the arrest of Huaweis chief financial officer is unfair. 【解析】选A。细节理解题。根据第三段The moves were a gesture of support after the firms chief financial officer was arrested in Canada in early December at
17、 the request of the United States. 该公司的首席财务官应美国的要求于12月初在加拿大被捕后, 此举是一种支持姿态。可知, 根据美国的要求, 华为的首席财务官在加拿大被捕。3. How do you understand the underlined word in the fifth paragraph? A. Increased greatly by. B. Reduced greatly to. C. Dropped greatly by. D. Remained steady. 【解析】选C。词义猜测题。根据上文内容 Huawei sold 30 mil
18、lion phones in China in the last three months of 2018, nearly three times as many as Apple(AAPL), according to data published this week by research firms Canalys and IDC. 根据研究公司Canalys和IDC本周发布的数据, 华为在2018年的最后三个月在中国售出了3000万部手机, 几乎是苹果(AAPL)的三倍。可知, Apples sales plunged almost 20%. 句意为苹果的销售额暴跌了近20%, 故意为
19、暴跌。4. Why is Huaweis success in China more than about geopolitics? A. Because Huawei has the largest smartphone market in the world. B. Because Huaweis success is only limited within China mainland. C. Because Huawei has the ability to target a bigger market in the world. D. Because Chinese consumer
20、s are quite satisfied with Huawei smartphones. 【解析】选D。细节理解题。根据倒数第二段Chinese consumers love its flagship, high-end phones because they have great cameras, cutting edge. . . Huawei is able to target a bigger market. 可知, 华为在中国的成功不仅仅是地缘政治, 还因为中国消费者对华为的智能手机非常满意。BRecently I read the Human Development Repor
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-402898.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
