四川省广安市岳池县第一中学高中英语外研版必修2导学案 MODULE 3 MUSIC(PERIOD 2).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 四川省广安市岳池县第一中学高中英语外研版必修2导学案 MODULE MUSICPERIOD 2 四川省 广安市 岳池县 第一 中学 高中英语 外研版 必修 导学案 MUSIC PERIOD
- 资源描述:
-
1、Period 2: Reading学习目标:1. 了解Haydn, Mozart,Beethoven的音乐人生2. 学习了解文章内容及篇章结构,培养快速阅读,整体理解能力3. 培养描述总结概括能力,用英语简单介绍三位音乐家学习重点:了解Haydn, Mozart,Beethoven的音乐人生学习难点:培养描述总结概括能力,用英语简单介绍三位音乐家课前预习使用说明与学法指导:1. 了解背景知识加深对文章的理解2. 15分钟之内完成教材助读:满分作文欣赏There_are_various_ways_to_get_relaxed_for_middle_school_students.One way
2、is to take exercise,walking,running,playing basketball or football,etc. We can also watch TV,where we are able to enjoy varieties of colorful programs both in Chinese and English as well. Moreover,we can surf the Internet to get some relaxation and entertainment.As far as Im concerned/ As for me,sur
3、fing the Internet appeals to me most. For one thing,the Internet offers a wide range of activities for relaxation. In general,I keep track of the latest news as an enjoyment. Sometimes,I play computer games to refresh myself. For another,the Internet makes it easy for me to make friends with people
4、at home and abroad,for it is a great joy to communicate with them. In addition,having a glimpse of the vivid pictures and live videos on the Internet contributes to regaining my energy.预习自测:课文原句欣赏:1by the time引导时间状语从句,意为“到时候” (到他十四岁时),Mozart had composed many pieces for the harpsichord,piano and vio
5、lin,as well as for orchestras.2强调句型:it is/was被强调部分that/who句子的其他成分However, (正是海顿)encouraged Beethoven to move to Vienna.3as引导时间状语从句,意为“随着” (随着他年龄的增长),he began to go deaf.我的疑问:_课内探究质疑探究:Step 1 Scan the text and choose the best answers. 1From the story of Haydn we may learn that .Aone can become succes
6、sful even if he was a son of a peasantBHaydn was the most famous for his beautiful voiceCHaydn was the first to write symphoniesDHaydn spent most of his life in London2What did Mozart and Beethoven have in common?ABoth of their fathers were singers.BBoth of them learned a lot from Haydn.CBoth of the
7、m showed musical talent as a young boy.DThey were of the same nationality.3Who couldnt learn music from his father?AWolfgang Amadeus Mozart.BJoseph Haydn.CLudwig van Beethoven.DNone of them.4Mozart met Beethoven .Atogether with HaydnBlater than Haydn met BeethovenCearlier than Haydn met BeethovenDin
8、 17915In which city do you think a composer will develop better?AIn London. BIn Salzburg. CIn Bonn. DIn Vienna.Step 2. Read the text and judge whether the following sentences are true (T) false (F). 1Both Haydn and Mozart were born in Austria. ( )2All of them showed the musical talent when they were
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-403001.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2020-2021学年语文人教版选修《外国小说欣赏》教学课件:第一单元 墙上的斑点 (2) .ppt
