2019年英语新同步浙江专用必修五精练:UNIT 5 课时跟踪练(一) WARMING UP .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019年英语新同步浙江专用必修五精练:UNIT 课时跟踪练一 WARMING UP 2019 英语 同步 浙江 专用 必修 精练 UNIT 课时 跟踪
- 资源描述:
-
1、课时跟踪练(一) Warming Up & Reading Prereading.阅读理解ABethany Simpson, a pupil at St Columb Major Academy, Cornwall, bravely stepped in when her stepfather Robert Hoskins stopped breathing on March 15. She delivered CPR (心肺复苏术) before the ambulance arrived.Bethanys mother Jane and Robert were watching TV in
2、 bed when both of them had fallen asleep, but Jane woke up and noticed Roberts breathing had become weak and hard. Jane quickly called 999 and followed the operators advice, including moving him onto his side to make him more comfortable. But when Robert stopped breathing completely and the operator
3、 told her to give CPR, Jane completely froze.“I panicked (恐慌) and said I cant do it,” said Jane. “Fortunately, Bethany heard me scream, came into the bedroom and said Its OK, Mum. I know what to do. She was so confident and took charge.” Bethany performed CPR that kept Robert alive.Robert, who is no
4、w recovering at home, said, “I would just like to sincerely thank St John Ambulance for teaching the children first aid. If it wasnt for them and Bethany, I wouldnt be here.” The tenyearold says she doesnt believe she is a hero. “Im just glad my dad is still here,” she added.Both Robert and Jane bel
5、ieve the government should ask all schools to teach first aid. “This incident just shows why its important to teach everyone first aid especially in schools,” said Jane.“Without my daughter and the training St John Ambulance gave her, Robert would be dead and I would be heartbroken. Im so proud of B
6、ethany and so grateful.”1When the operator told Jane to give CPR, she _.Afollowed the adviceBcalled an ambulanceCdidnt know what to doDasked her daughter for help解析:选C细节理解题。由第三段“I panicked (恐慌) and said I cant do it,” said Jane.可知,简不知道如何实施心脏复苏术。2We can infer from the text that Bethany _.Ahad trouble
7、 performing CPRBhadnt learned CPR before the incidentCwas taught how to perform CPR by phoneDhad some knowledge of CPR before the incident解析:选D推理判断题。由第三段最后两句和第四段“I would just like to sincerely thank St John Ambulance for teaching the children first aid”以及最后一段倒数第二句可推知,Bethany在继父的事发生之前接受过CPR的培训。3What
8、did Jane learn from the incident?AIts easy for one to master first aid.BFirst aid is especially useful to kids.CEveryone should be equipped with firstaid knowledge.DChildren should be taught first aid as early as possible.解析:选C细节理解题。分析最后一段可知,简从这个事件中体会到急救知识的重要性,并强调所有学校都应该教给孩子这项技能。BFirst aid is emerge
9、ncy care for a victim of sudden illness or injury until more skillful medical treatment is available. It may save a life. In many emergencies, first aid may prevent a victims condition from turning worse and provide relief from pain. First aid must be administered as quickly as possible. In the case
10、 of the critically injured, a few minutes can make a difference.Firstaid measures depend upon the victims needs and the providers level of knowledge and skill. Knowing what not to do in an emergency is as important as knowing what to do. Improperly moving a person with a neck injury, for example, ca
11、n lead to permanent spinal (脊柱的) injury and paralysis (瘫痪)Despite the variety of injuries, several principles of first aid can apply to all emergencies. The first step is to call for professional medical help. The victim, if conscious, should be reassured that medical aid has been requested, and ask
12、ed for permission to provide any first aid. Next, assess the scene, asking people around or the injured persons family or friends about details of the injury or illness, any care that may have already been given, and preexisting conditions such as diabetes (糖尿病) or heart trouble. The victim should b
13、e checked for a medical card that describes special medical conditions. Unless the accident scene becomes unsafe or the victim may suffer further injury, do not move the victim.First aid requires rapid assessment of victims to determine whether lifethreatening conditions exist. One method for evalua
14、ting a victims condition is known as the acronym (首字母缩略词) ABC, which stands for:AAirway: Is it open and clear?BBreathing: Is the person breathing? Look, listen and feel for breathing.CCirculation: Is there a pulse? Is the person bleeding externally? Check skin color and temperature for additional in
15、dications of circulation problems.4.First aid may bring about all the following results EXCEPT _.Asaving a victims lifeBpreventing a victims condition from getting worseCrelieving a victim from painDhelping a person avoid sudden illness or injury解析:选D细节理解题。根据第一段中的“It may save . provide relief from p
16、ain.”可知A、B、C三项的内容均为急救的作用。再根据对急救的描述可知,急救不能避免突发的疾病或伤害。5Before we offer first aid to a victim, it is very important for us to _.Amake sure what to do and what not to doBrefer to all kinds of handbooks on first aidCremove the medical card he/she may takeDtake him/her to a hospital at once解析:选A细节理解题。根据第二
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-404569.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2021届浙江省高考语文一轮课件:第三部分专题二文言文学案三 文言断句 .pptx
