2020-2021学年高中英语新教材人教版选择性必修二习题:UNIT 5 SECTION D USING LANGUAGE (Ⅱ) & ASSESSING YOUR PROGRESS WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语新教材人教版选择性必修二习题:UNIT 5SECTION DUSING LANGUAGE ASSESSING YO
- 资源描述:
-
1、Section DUsing Language() & Assessing Your Progress课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.We had to (中断)our trip when we heard Johns mother was ill.答案interrupt2.My sister (大声叫)with excitement as I told her of my secret plans.答案screamed3.Its really unbelievable that such an honest (男人)should have betrayed his friends!答案f
2、ellow4.Time was running out and the sailors were getting more and more (绝望的).答案desperate5.The swaying (移动)of the ship was making me feel seasick.答案motion6.The (福祉)of a child should always override the wishes of its parents.答案welfare7.He thought his whole world had (崩塌)when he failed in the exam.答案co
3、llapsed8.It was the only thing that I could doI dont have to (证明有道理)myself to anyone.答案justify.单句填空1.There remains a certain doubt among the people as to the (practice)value of the project.答案practical2.Tasks are scheduled so (tight)that break times are often used to finish the days work.答案tightly3.H
4、is coach slapped him on back to praise him for his good shot.答案the4.We cannot guarantee the punctual arrival of trains in (fog)weather.答案foggy5.He was disappointed to find his application for (member)of the organization rejected.答案membership6.We have responsibility (create)good English study atmosph
5、ere for the students.答案to create.短语填空be made of,face down,sum up,to his feet,be concerned about,out of shape,think up,move away from1.If someone is you can suggest that they get some exercise.答案out of shape2.The man laid the boy on his lap and gave him first aid.答案face down3.The young man ran over a
6、nd helped the old man .答案to his feet4.I wish I could some ways of convincing them of their mistakes.答案think up5.Our teacher asked us to the main idea of this newspaper article.答案sum up6.My elder sisters and brothers have home and are now independent.答案moved away from7.People looked out for one anoth
7、er and the welfare of their fellows.答案were concerned about8.In this small village,almost everything they use bamboo.答案is made of素养提升.阅读理解A主题语境:急救语篇类型:应用文词数:270难度:Do you know a child who has used first aid to save a life or help an injured person?St.John Ambulance is seeking young people who have act
8、ed quickly,calmly and effectively at a real emergency for its annual Young First Aider of the Year awards.The awards are open to all those under 18,and the closing date for nomination (提名)is April 30,2020.The winners will be invited to attend a special ceremony in June,2020.“St.John Ambulance believ
9、es it is essential for young people to learn first aid so that they can help anyone who is injured,” said Sandra Stocker,director of St.John Ambulance Awards Committee.“The Young First Aider of the Year is a wonderful way to celebrate their bravery and quick-thinking.”Nomination for the Young First
10、Aider of the Year is now open.Please complete and return the nomination forms as soon as possible and certainly no later than April 30,2020.The committee will decide which of the nominees will receive the Young First Aider of the Year awards by considering the actions of the nominees along with thei
11、r ages and other factors.You should send any evidence you have with the nomination form,showing the nominees actions.Examples of evidence could include: Newspaper clippings (剪报)of the incident. Police incident record numbers.Once a nomination form is received,the nominee or nominator may be approach
12、ed for further details of the incident.For further information please get in touch with Sandra Stocker by email or on 020-73244082 or 020-73244083.Find out who our winners will be for 2020.【语篇解读】本文是一则寻找2020年度最佳急救少年的通知。文章号召年轻人学一些急救的知识来帮助有需要的人,服务社会。1.What does the passage intend to tell the readers?A.
13、Young people should learn first aid to help the injured.B.Learning first aid can help young people win an award.C.The injured are encouraged to act quickly and calmly.D.St.John Ambulance makes profit by training first aiders.答案A解析推理判断题。根据文章的第一句“Do you know a child who has used first aid to save a li
14、fe or help an injured person?”可知,写这篇文章的目的是强调年轻人应该学一些急救的知识来帮助有需要的人,所以选A项。2.If you suggest someone for the awards,you should .A.attend the awards ceremonyB.make a speech introducing yourselfC.provide the details of the incidentD.have a good knowledge about first aid答案C解析细节理解题。根据文章第五段最后一句“You should se
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-409396.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
四年级下册英语课件 - Lesson 6 LittleZeke _ 冀教版.ppt
