2019-2020学年译林版英语必修一新素养同步阅读强化训练3 阅读强化训练(三) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语必修一新素养同步阅读强化训练3 阅读强化训练三 WORD版含答案 2019 2020 学年 译林版 英语 必修 一新 素养 同步 阅读 强化 训练 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、阅读强化训练(三)学生用书P143(单独成册)(建议用时:25分钟) 阅读理解I live in New York City,and my neighbors are people I dont know.My city,neighborhood and block are filled with people who dont know me,dont care to know me,and dont talk to me. I find that its pretty hard to love people you dont even know.And sometimes,we all,m
2、yself included,use that as an excuse not to try.I read Brendans story recently and was moved.One day,Brendan,a young man in New York,was on the way back to his Brooklyn apartment when a homeless woman called Jackie asked him for money.He said that he had no money.By the end of the week,she asked two
3、 more times,and each time he answered “no”The woman looked sad,so Brendan said,“I am on my way to a job interview.If I get the job,I will take you out for Chinese food.”Brendan got the job.He took Jackie out for lunch.That was when their friendship began.They built a strong friendship by supporting
4、each other and spending their birthdays,holidays and difficult times together,over a period of eight years.When Brendans heater broke,Jackie made a blanket for him.Two days later when he told her that he had lost his job,she left and returned minutes later,bringing him food to eat.She continued to d
5、o that during the whole winter.Even with so little,she often gave back.Over these years,Jackie moved from the streets and subway stations into a halfway house,and is now moving into an apartment.To celebrate it,Brendan wanted to do something special for Jackie.He went with her to Target,and helped h
6、er to pick out everything she would need for her new apartment.May Brendans story encourage us to find a new way to honor,serve and love the people around us.【解题导语】Brendan和Jackie相互帮助,建立起了非常深厚的友谊。1What can we learn about the author from Paragraph 1?AHe often stays indoors.BHe cares about his neighbor
7、s.CHe is good at making friends.DHe hardly talks to his neighbors.D解析:推理判断题。根据第一段的I live in New York City,and my neighbors are people I dont know.My city,neighborhood and block are filled with people who dont know me,dont care to know me,and dont talk to me.可知,作者几乎从来不跟他的邻居说话。2What did Brendan do whe
8、n Jackie asked him for money?AHe was angry with her.BHe didnt give her any.CHe offered her some food.DHe gave her some spare change.B解析:细节理解题。根据第二段的He said that he had no money.By the end of the week,she asked two more times,and each time he answered“no”可知,Brendan并没有给Jackie钱。3After Brendan and Jacki
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411632.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
