2019-2020学年高中新教材人教版英语必修第二册课时作业 UNIT 4 SECTION Ⅳ LISTENING AND TALKING .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中新教材人教版英语必修第二册课时作业 UNIT 4SECTION LISTENING AND TALKING 2019 2020 学年 高中 新教材 人教版 英语 必修 第二
- 资源描述:
-
1、课时作业12Unit 4Section Listening and Talking & Reading for Writing .单句语法填空1They said goodbye to the villagers, with tears rolling (roll) down their cheeks.2The company made an announcement (announce) that they decided to introduce their products to Asia.3With the Spring Festival approaching (approach),
2、 the students are beginning to talk about their plans.4Henry, a boy from the countryside, is eager to_go (go) to a famous university, so he always works hard.5In the crowded (crowd) city, my father prefers walking to taking a bus.6In my opinion, it is important that we (should) value our friends ins
3、tead of phones in our real life.7She is very generous with her time, but mean with money.8He was_charged (charge) with taking dangerous products, which made us all surprised.9So far, large amounts of money have_been spent (spend) on that big project.10I will try my best, but cant ensure (sure) that
4、you will succeed this time.阅读理解AI wouldnt be surprised at all if you love doing sports. Sports are a very important part of human life. However, some are considered to be more dangerous, such as extreme sports. Because of the danger those sports can lead to, many people believe they should be banned
5、 (禁止). I strongly believe that extreme sports are not a danger and should not be banned. There are many reasons for letting them stay a part of our life. Firstly, extreme sports can increase confidence. Secondly, extreme sports challenge people and develop their skills. And last but not least, extre
6、me sports can add to a persons experience, determination and courage.Some people say that extreme sports are much too risky, and there is always a danger of serious injury or even death. But if you want to remove risks, you will have to avoid many other human activities like driving and traveling by
7、 plane. Even crossing a road is dangerous!Many popular sports in fact can make players injured easily. Football, basketball, gymnastics, figure skating and other sports can lead to bad results. Do you know that football is one of the most dangerous sports? A professional football player gets up to 2
8、00 injuries of different kinds every year! And the incidents where a player dies during the match are not very rare.Sports do not just have positive physical effects, but they also have mental and social benefits for those who take part in them. I think that taking away elements of risk, danger, and
9、 challenge would leave all sports meaningless. Our society will be healthier if more people take part in all types of sports. Banning dangerous sports only limits the freedom of choosing from a wide range of sports that people should feel free to take part in.Of course, if you want to take part in a
10、n extreme sport, you should always be well prepared. After all, safety comes first.【语篇解读】本文是一篇议论文。极限运动有一定的风险性,很多人倡议禁止极限运动,但作者不赞成这样做。1Why does the author mention such activities as driving and traveling by plane?ATo tell us to avoid such activities.BTo show extreme sports are really risky.CTo show ri
11、sks are common in our daily life.DTo tell us peoples attitudes toward extreme sports.答案与解析:C推理判断题。根据第二段的“But if you want to remove risks, you will have to avoid many other human activities like driving and traveling by plane. Even crossing a road is dangerous!”可知,作者是想表明风险在我们的日常生活里很普遍。2Which of the f
12、ollowing statements would the author agree with?AFootball is highly dangerous.BPopular sports hardly make people injured.CMost people seldom realize the danger of extreme sports.DProfessional football players know more about ways of avoiding injury.答案与解析:A推理判断题。根据第三段中的“Do you know that football is o
13、ne of the most dangerous sports? A professional football player gets up to 200 injuries of different kinds every year! And the incidents where a player dies during the match are not very rare.”可推测,作者认为足球运动也很危险。3Whats the authors attitude toward extreme sports?ADoubtful. BWorried.CNegative. DPositive
14、.答案与解析:D观点态度题。根据文章内容可知,作者认为极限运动不应该被禁止,因此他对极限运动持肯定的态度。4What would be the best title for the text?AShould Extreme Sports Be Banned or Not?BShould Children Play Dangerous Sports?CHow Do We Benefit from Risky Sports?DWhy Do People Love Football?答案与解析:A标题归纳题。根据文章内容可知,本文主要是围绕极限运动是否应该被禁止展开的。BOn any given d
15、ay, you can find most 10yearold boys throwing a ball around outside, riding their bikes, or playing video games. But Braden Baker is different.Braden is a hearing impaired (受损的) 5thgrader and has to wear hearing aids (助听器). Unluckily, Bradens dog Chewy found his hearing aids on the floor and destroy
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-416499.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
英语选修7人教新课标UNIT4安徽PPT:S-1(130张).ppt
家长会上学习委员讲话稿.pdf
