2019-2020学年高中英语 Unit 20 New Frontiers 4 Section Ⅳ Communication Workshop知能演练轻松闯关 北师大版选修7.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit 20 New Frontiers Section Communication Workshop知能演练轻松闯关 北师大版
- 资源描述:
-
1、Section Communication Workshop 品句填词1The doctor doesnt _(允许) the patient to go upstairs until her leg is better.答案:permit2The impression she had made on me seemed to _(逐渐变弱) gradually from my mind.答案:fade3The _(现象) that rivers freeze in cold winter is common in this area.答案:phenomenon4The black did n
2、ot know which part of Africa their _(祖先) had come from.答案:ancestors5Police dogs are used to _(嗅) out unlawful drugs which are hidden somewhere.答案:sniff6Dont _(压) this ball hard; otherwise you will get it blown up.答案:press7Modern international business is believed to come from this _(最初的) trade form.
3、答案:initial8The language _(障碍) cant prevent these engineers from cooperating well.答案:barrier9The thick clouds passed _(在头顶上)It seemed that rain would soon pour down.答案:overhead10I must _(宣布) that I have nothing to do with the affair.答案:declare 单句改错1The noise of the children in the street was faded aw
4、ay._答案:去掉was2No one is permitted leave the building without his permission._答案:leave前加to3When did England declare war to the small country?_答案:toon4She failed in the exam as a result her carelessness that time._答案:result后加of5The students rather than the teacher is looking forward to the ceremony._答案
5、:isare 完成句子1这里有16名女学生,她们中一半人已经通过了考试。There are 16 girl students here,_ the test.答案:half of whom have passed2应该为此事负责的是他而不是你。He _ you _ responsible for the event.答案:rather than;is3被敌人抓住后,刘胡兰宁死不屈。Liu Hulan _ give in after she was caught by the enemy.答案:would rather die than4小偷被捆绑着双手带进了派出所。The thief was
6、forced into the police station _答案:with his hands tied5这家商店卖的手表都是正品,而且种类还特别多。This shop sells a wide range of watches,_ are the quality goods.答案:all of whichA卷 单句语法填空1With many things _(deal) with, I have to work day and night.答案:to deal2His speech started _ a funny short story.答案:with3Many people ar
7、e at a loss as to what to do in case _ a real fire.答案:of4He gives up French so as to _(take) up English.答案:take5The accident resulted _ the death of two passengers.答案:in6If I do drop _, wake me as soon as Martin arrives, wont you?答案:off7_ conclusion, walking is a cheap, safe and available form of ex
8、ercise.答案:In8How dare you borrow it without my _(permit)?答案:permission9In Japan this custom is slowly fading _答案:out10With so many people _(communicate) in English, it will become more important to learn English.答案:communicating 阅读理解For many years,Bruce Bexler dreamed of going where no human had gon
9、e before.He wanted to cut a path through unexplored lands and discover rare,exotic species.That might sound like an impossible dream,but Bexler turned it into a reality.In December 2015,he and a team of Australian and American scientists ventured into an isolated tropical rain forest on the island o
10、f New Guinea.They were the first people ever to enter the mistcovered region.“As time was limited,we were dropped in by helicopter.Once we were on the ground,there were no trails anywhere;it was really hard to get around,” Bexler says.Within minutes of landing,the team spotted a black chickenlike bi
11、rd with strange orange skin hanging from its neck.The scientists soon determined that the unusual creature was a type of honeyeatersthe first new bird species to be sighted on New Guinea in 60 years.The honeyeater wasnt the only surprise for the scientists.They discovered more than 40 previously unk
12、nown plant and animal species13 birds of paradise,20 frogs,four butterflies,and five palms.“We_were_like_kids_in_a_candy_store,” Bexler recalls.“Everywhere we looked,we saw amazing things we had never seen before.”The newfound species didnt shy away from the scientists.Two longnosed echidnasprimitiv
13、e egglaying mammalslet the visitors pick them up and take them back to camp to study them.An echidna looks like a hedgehog and is also called a spiny anteater.Bexler thinks the animals werent scared because they had never seen humans before.“In almost all parts of New Guinea,animals are hunted for f
14、ood, and because of this,they are very cautious of people,”he explains.“This area gives scientists a place where they can go to study the behaviours of animals that have not yet learned to be afraid of people.”Scientists believe the area is probably the largest untouched forest in Asia.Local people
15、called Kwerba hunt and collect plants from the outeredges of the forest but told Bexler that not even their ancestors had gone so far into the woods.The wooded area is approximately a 10day walk from the nearest village.Bexler and his team did not have enough time during the expedition to study the
16、area completely.They hope to return and expect to record many more undiscovered species.“We just scratched the surface,” Bexler says.“Anyone who goes there will come back with a mystery.”【解题导语】本文是一篇记叙文,讲述了Bruce Bexler梦想去人类从未到过的地方,而后来他与澳大利亚和美国的科学家在新几内亚岛发现了一些新物种的故事。1Which word best describes Bruce Bex
17、ler?AAdventurous.BCautious.COptimistic. DCareful.A解析:推理判断题。根据第一段的内容可知,Bruce Bexler梦想去人类从未到过的地方,开辟一条未经探索的路并且发现罕见的奇异物种。因此可以推断Bruce Bexler是一个具有冒险精神的(Adventurous)人,故选A项。2What does Bruce Bexler mean in Paragraph 5 when he says “We were like kids in a candy store”?AThey didnt have enough food and were hun
18、gry.BThey were very excited about what they saw.CThey were misbehaving like naughty children.DThey knew that if they kept searching,theyd find sugar.B解析:句意理解题。根据第五段中的“Everywhere we looked,we saw amazing things we had never seen before.”可知,我们对之前从未见过的事物感到惊奇。因此“We were like kids in a candy store”指的是Bru
19、ce Bexler在这个杳无人烟的地方因为发现了许多未曾见过的新物种而非常激动。故选B项。3Why did some of the animals allow the scientists to pick them up?AThe scientists seemed to be very friendly.BThe scientists were skilled in handling animals.CThe animals had been welltrained by the local people.DThe animals had no experience or fear of p
20、eople.D解析:细节理解题。根据第七段中的“Bexler thinks the animals werent scared because they had never seen humans before.”可知,一些动物允许科学家把它们抱起来是因为它们之前没有见过人类,它们不害怕人类。故选D项。4What can we conclude about the area Bruce Bexler explored?AThe best way to explore the area is by helicopter.BThe area has not been visited by scie
21、ntists for many years.CThe area still contains many plants and animals unknown to science.DThe locals are unwilling to allow the scientists to enter the deep woods.C解析:细节理解题。根据最后一段中的“They hope to return and expect to record many more undiscovered species.”可知,他们希望还能回到这个地区并期待发现、记录更多未被发现的物种。故选C项“这个地区仍然
22、有很多科学上未知的动植物”。 完形填空Grady threw down his backpack and slammed the car door shut.“This is going to be a really_1_week,” he said unhappily to no one_2_He looked around the campground.Hundreds of bluegreen fir trees,some as tall as church towers,_3_the mountainside,giving it the appearance of a lush gre
23、en carpet.The sun would be setting soon.Then,Grady thought,maybe the_4_wouldnt feel so bad.Even up here in the_5_,the hot stickiness of July clung to him.Grady hated camping,but it was something his family _6_every summer.His father liked cooking over an open fire,telling stories about how to _7_thi
24、ngs like bear attacks and swarms of bees.His mother and younger brother Jared liked to hike and take_8_ of animals.Jared had a collection of bug pictures that hed_9_to the walls in his half of their room.Grady thought they were just scary and considered them proof that Jared was a_10_kid.They set up
25、 camptwo_11_,one for his parents and one for himself and Jared.While everyone else started _12_ dinner,Grady,looking for some place to cool down,set off for the nearby stream,which was deep enough to_13_in.As he_14_the stream,something caught his eye.There was a(n)_15_black bear cubno more than two
26、feet tall with a lovely face.It was playing_16_at the waters edge,_17_its surroundings.Grady moved closer to get a_18_look.Then Grady heard a sound behind him.He_19_his father saying that bear cubs would never be_20_Then he turned around and saw the cubs mother moving swiftly towards him.【解题导语】本文是一篇
27、记叙文,主要讲述的是Grady和家人一起露营,由于天气太热,Grady独自一人去找小溪乘凉,却遇到了黑熊的故事。1A.longBinterestingCpeaceful DriskyA解析:根据空后的“unhappily”可知,此处应用long表示这一周会很漫长。long“漫长的”;interesting“有趣的”;peaceful“和平的,平静的”;risky“危险的,冒险的”。2A.in advance Bin briefCin particular Din silenceC解析:他不高兴地自言自语道:“这将是很漫长的一周。” Grady并没有特别地对某个人说,因此,C项符合语境。in s
28、ilence“安静地,无声地”。3A.blocked BcoveredCreflected DscarredB解析:数以百计的蓝绿色冷杉树,有些像教堂塔一样高,覆盖着山坡,使山坡呈现出一个郁郁葱葱的像绿色地毯的外观。从下文的“carpet”可知,数以百计的冷杉树覆盖着山坡。block“阻止,阻塞”;cover“覆盖”;reflect“反射,映出”;scar“结疤,给留下伤痕”。4A.dust BcampgroundCheat DsunC解析:根据上文中的“The sun would be setting soon.”及下文中的“the hot stickiness of July clung
29、to him”可知,Grady认为太阳下山后就不会那么热了。故C项heat“高温”符合语境。dust“尘土”;campground“野营地”。5A.mountain BriverCsky DtowerA解析:即使在山上,7月的炎热依旧如影随形。根据上文中的“mountainside”可知,作者的野营地在山上。故选A项。6A.believed in Binsisted onCcame across Dlived throughB解析:Grady讨厌野营,但是这是他家人每年夏天坚持的事情。根据空前的转折词but可知,Grady的家人和他的想法相反。believe in“相信”;insist on“
30、坚持”;come across“偶遇”;live through“经历过”。故选B项。7A.encourage BexploreCrecognize DsurviveD解析:他的父亲喜欢在户外的火上做饭,讲关于如何在类似熊和蜜蜂的攻击下生存下来的故事。根据空后的“bear attacks and swarms of bees”可知,这些故事是关于如何在类似熊和蜜蜂攻击下生存的。survive“幸存,生还”符合语境。encourage“鼓励”;explore“探索”;recognize“认识,认出”。8A.care BcontrolCpictures DexamplesC解析:根据后一句中的“J
31、ared had a collection of bug pictures”可知,本空指给动物拍照。take pictures of“拍的照片”,为固定搭配。9A.guided BpinnedCtaken DthrownB解析:根据空后的“to the walls”可知,这些照片是被钉在墙上的。guide“指导,引导”;pin“(用钉等)钉住”;take“携带”;throw“扔”。10A.sensitive BsmartCtough DstrangeD解析:根据语境可知,Grady认为这些(虫子的照片)非常吓人,并且把它们当作证明Jared是一个奇怪的孩子的证据。sensitive“敏感的”;
32、smart“聪明的”;tough“坚强的”;strange“奇怪的”。11A.beds BroomsCtents DplatesC解析:根据空前的“camp”可知,此处是搭起两个帐篷。bed“床”;room“房间”;tent“帐篷”;plates“盘子”。故选C项。12A.altering BhuntingCordering DpreparingD解析:根据空后的“dinner”及常识可知,此处表示准备晚餐。alter“改变”;hunt“打猎”;order“点菜”;prepare“准备”。13A.dig BswimChide DsinkB解析:当其他人都在开始准备晚餐的时候,Grady想要寻找
33、清凉的地方,于是动身去附近的小溪。这条小溪足够深,可以在里面游泳。根据本句中的“looking for some place to cool down”可知,Grady想在小溪里游泳凉快一下。dig“挖”;swim“游泳”;hide“躲藏”;sink“沉没”。14A.crossed BimaginedCleft DnearedD解析:根据上文中的“set off for the nearby stream”可知,Grady朝小溪走去,因此此处表示离小溪越来越近。near“靠近(某地方)”符合语境。15A.adorable BaggressiveCinjured DlargeA解析:根据空后的“
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417646.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
