2020-2021学年高中牛津译林版英语选修七同步练习:UNIT 2 SECTION Ⅲ TASK & PROJECT WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中牛津译林版英语选修七同步练习:UNIT 2SECTION TASK PROJECT WORD版含答案 2020 20
- 资源描述:
-
1、Section Task & Project课后篇巩固提升一、写作词汇检测根据每组的提示词,完成或翻译句子1.arrange1)Her husband is away,so shell have to make other childcare .2)你明天早上准备做什么?答案1)arrangements2)What do you arrange to do tomorrow morning?2.sharp1)Interest rates have fallen over the last few weeks.2)用一把锋利的刀把瓜切成两半。答案1)sharply2)Cut the melon
2、in half using a sharp knife.3.addict1)She said she was unable to quit smoking;she was .2)实际上,他的女儿是个电视剧迷。答案1)addicted2)As a matter of fact,his daughter is a TV addict.运用所学单词或短语造句plex5.phenomenon6.subscribe to答案略二、阅读词汇检测阅读下列句子,说出黑体词或词组的含义1.Much of the crime in this area is related to drug abuse.含义 答案与
3、相关2.In theory,the man can lift the heavy stone.含义 答案理论3.When we were reading,she let out a cry.含义 答案发出4.The man said that the rules were really complex.含义 答案复杂的5.The woman bought a pan made of stainless steel.含义 答案不生锈的三、单句填空1.According his theory,all of us can live much longer.答案to2.He was angry,for
4、 few of us subscribed his plan.答案to3.The man will find out the person who is connected the accident.答案with4.Look!Your left leg has swollen.Whats wrong with you?答案up5.There is plenty water here and you can take some.答案of6. least 300 people attended the big ceremony.答案At四、同义句转换1.Nowadays,TV sets have
5、been replaced by computers in many ways.Nowadays,computers have TV sets in many ways.答案taken the place of2.Because it is Sunday,we neednt go to school.It Sunday,we neednt go to school.答案being3.I agree with you,Tom.I your view,Tom.答案subscribe to4.Dont worry.I will make a plan to make sure there will
6、be someone to meet you at the railway station.Dont worry.I will for you to be met at the railway station.答案make arrangements5.The girl gave a cry when she saw a dark shade of a man in front of her window.The girl a cry when she saw a dark shade of a man in front of her window.答案let out五、阅读理解AI am Pe
7、ter Hodes,a volunteer stem cell courier.Since March 2012,Ive done 89 tripsof those,51 have been abroad.I have 42 hours to carry stem cells (干细胞) in my little box because Ive got two ice packs and thats how long they last.In all,from the time the stem cells are harvested from a donor (捐献者) to the tim
8、e they can be implanted in the patient,weve got 72 hours at most.So I am always conscious of time.I had one trip last year where I was caught by a hurricane in America.I picked up the stem cells in Providence,Rhode Island,and was meant to fly to Washington then back to London.But when I arrived at t
9、he check-in desk at Providence,the lady on the desk said:“Well,Im really sorry,Ive got some bad news for youthere are no flights from Washington.”So I took my box and put it on the desk and I said:“In this box are some stem cells that are urgently needed for a patientplease,please,youve got to get m
10、e back to the United Kingdom.”She just dropped everything.She arranged for a flight on a small plane to be held for me,re-routed (改道) me through Newark and got me back to the UK even earlier than originally scheduled.For this courier job,youre consciously aware that in that box youve got something t
11、hat is potentially going to save somebodys life.1.Which of the following can replace the underlined word “courier” in Paragraph 1? A.providerB.delivery man C.collectorD.medical doctor答案B解析词义猜测题。根据第一段第二、三句内容,特别是里面出现的关键词trips,carry可推断,该词指的是“运送者,快递者”。2.Why does Peter have to complete his trip within 42
12、 hours?A.He cannot stay away from his job too long.B.The donor can only wait for that long.C.The operation needs that much time.D.The ice wont last any longer.答案D解析细节理解题。根据第一段第三句中的“.thats how long they last.”可知,Peter必须在42小时内完成他的行程,因为冰袋的使用时间有限。3.Which flight did the woman put Peter on first?A.To Lond
13、on.B.To Newark.C.To Providence.D.To Washington.答案B解析细节理解题。根据第二段最后一句,特别是其中的re-routed(改道) me through Newark可知,Peter坐的班机最先到达Newark。BThe African elephant,which is the largest land animal remaining on earth,is of great importance to African ecosystem.Unlike other animals,the African elephant is to a grea
14、t extent the builder of its environment.As a big plant-eater,it largely shapes the forest-and-savanna(大草原)surroundings in which it lives,therefore setting the terms of existence for millions of other animals that live in its habitat.It is the elephants great desire for food that makes it a disturber
15、 of the environment and an important builder of its habitat.In its continuous search for the 300 pounds of plants it must have every day,it kills small trees and under-bushes,and pulls branches off big trees.This results in numerous open spaces in both deep tropical forests and in the woodlands that
16、 cover part of the African savannas.In these open spaces are numerous plants in various stages of growth that attract a variety of other plant-eaters.Take the rainforests for example.In their natural state,the spreading branches overhead shut out sunlight and prevent the growth of plants on the fore
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423991.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
