2019届高三外研版英语一轮总复习课时跟踪训练35 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019届高三外研版英语一轮总复习课时跟踪训练35 WORD版含答案 2019 届高三外研版 英语 一轮 复习 课时 跟踪 训练 35 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、课时跟踪训练(三十五).单词拼写/用所给词的正确形式填空1The car was running slowly along the _ (弯曲的) roads on the mountain.答案twisting2A _ (觉得恶心的) feeling filled my heart when I saw her flattering her boss.答案disgusted3We need to make _ (基本的) changes to the way in which we treat our environment.答案fundamental4It is the most _ (可
2、怕的) film that I have ever seen.答案terrifying5Stable society will be _ (有益的) to the development of economy.答案beneficial6_ (accompany) by cheerful music, the children began to dance.答案Accompanied7The demonstrators offered little or no _ (resist) to the police.答案resistance8Sometimes we cant resist _ (pe
3、rsuade) to buy things that we dont need at all.答案being persuaded9After _ (absorb) enough water, the plants grow well.答案absorbing10The man, _ (suspect) of having stolen the jewels of the shop, was missing last night, although he was watched over by the police.答案suspected.完成句子1汤姆没去上学是因为他母亲生病了。It was _
4、 he didnt go to school.答案because Toms mother was ill that2为了人民的利益,雷锋献出了自己年轻的生命。_ the people, Lei Feng devoted his young life.答案For the benefit of3我真希望当时我去看他时,他在家啊!I wish that _ when I went to see him.答案he had been at home4_, John didnt notice evening approaching.约翰专心于画画,他没有注意到夜晚来临。答案Absorbed in pain
5、ting5当看这部电影时,我深深地被感动了。_, I was deeply moved by it.答案When seeing the film.阅读理解A(2017石家庄高三模拟)Too Good To Go is a smartphone app which allows restaurants to sell food that would otherwise be thrown away at discount prices from as little as 2 to a maximum of 3.80, even if the meals are sold from the ver
6、y finest restaurants in the country. Originally created in Denmark and launched in Brighton and Leeds in June, the service has recently been introduced into the United Kingdom by a couple of young entrepreneurs (企业家)Millions of tons of foods are thrown in the trash every year, with restaurants accou
7、nting for a large part, so ecoentrepreneurs Chris Wilson and Jamie Crummie came up with the good idea to stop food waste. Using Too Good To Go not only helps restaurants save expense, but gives people in need the chance to order fancy dishes at low prices.Too Good To Go is very convenient for users.
8、 Restaurants make food available on the Too Good To Go app and website. People can look through the available dishes on the smartphones, pay for them using a credit card and pick them up at a set time, an hour before closing time.Although Too Good To Go does take a fee from restaurants for each sale
9、, its creators say the end goal is to use it for restaurants to solve their waste management problem, rather than making a profit. Wilson claims, “The idea is that restaurants stop producing the extra food so they dont need to throw it away in the trash, and we really want to put ourselves out of bu
10、siness by stunning food waste.”Birmingham has become the latest city where restaurants can reduce food waste to the lowest limit by working with the Too Good To Go social enterprise app.语篇解读:本文是一篇说明文,主要介绍了Too Good To Go这款手机软件,它可以帮助饭店以较低的价格处理要扔掉的食物,这样既避免了浪费,又给那些需要的人提供了可口的食物。1Where was Too Good To Go
11、originally launched?AIn Denmark. BIn Brighton.CIn Birmingham. DIn the US.解析细节理解题。根据第一段中的“Originally created in Denmark and launched in Brighton and Leeds”可知,这款软件最初是在Denmark创造出来,在Brighton和Leeds发起的,故选B项。答案B2Whats the app intended to do?AMake a profit by selling food on the website.BAllow restaurants t
12、o sell food at low prices.CHelp restaurants to deal with leftover food.DCall on restaurants to save food and money.解析推理判断题。根据文章第二段可知,这款软件的目的是阻止食物浪费,不仅帮助饭店节省费用,而且给那些需要的人提供一个低价品尝好菜的机会,故选C项,帮助饭店处理剩余食物。答案C3How did the creators of the app make profits?ABy selling copies of the app.BBy taking a fee from b
13、uyers.CBy charging restaurants for each sale.DBy getting donations from entrepreneurs.解析细节理解题。根据文章第四段中的“Although Too Good To Go does take a fee from restaurants for each sale”可知,该软件的创造者是通过向饭店的每一单生意收费来赚钱的,因此选C项。答案C4What can we infer from the text?APeople can pay less money for a rich meal.BThe app is
14、 mainly designed to help the poor.CDishes can be sold to make a lot of profits.DPeople can get their ordered food at home.解析推理判断题。根据第一段和第二段可以推知,由于Too Good To Go软件的出现,人们可以花比较少的钱吃一顿丰盛的饭,故选A项。答案AB(2017武汉市武昌区高三调研)Kanda really doesnt like to walk alone. The scientist from a research institute of intellig
15、ent robots finds the experience so boring that hed rather driveeven though he lives close to his lab and knows that walking is healthy. “I enjoy walking with someone, like with my wife, with my daughter,” Kanda said. “But they are not always available.”So Kanda, who specializes in humanlike bots, de
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
六年级下语文课件-数字杂说_ 上海版五四制.ppt
