2019年高考英语一轮巩固达标练题Unit2Healthyeating含解析新人教版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 年高 英语 一轮 巩固 达标 Unit2Healthyeating 解析 新人 必修
- 资源描述:
-
1、Healthy eating李仕才*阅读理解。If you have the opportunity to visit some places in New Zealand, then the list below is our recommendation.Fiordland National ParkThis park is part of the South Westland World Heritage Area and is New Zealands largest national park and one of the largest in the world. The scen
2、ery in Fiordland is nothing short of extremely beautiful, with steep mountains, wild waterfalls, and abundant rain forests. Being able to come back and forth in its deep bay attracts most of the visitors.The area has some of the worlds greatest walks including the world famous Milford Track, which w
3、as described as the finest walk in the world in the early twentieth century.Abel Tasman National ParkAbel Tasman may be New Zealands smallest national park, but the attractions are huge. Located in one of New Zealands sunniest spots, the area also has the best beaches in the country.The popular Abel
4、 Tasman Walk is a great way to see this park. It takes 35 days to complete. Sea taxis are also available and can drop you off at any number of beaches within the park.RotoruaAccessible from New Zealands biggest city, Auckland, Rotorua is famous for its volcanic activities. Rotorua is also famous for
5、 its plentiful lakes which are great for swimming and fishing. The surrounding area contains plenty of native bushes and some famous walks.Rotorua is also the best area in the country to experience and learn about Maori culture.Mt Cook National ParkMt Cook as well as the surrounding area is an alpin
6、e(高山的) park within the World Heritage listed in South Westland. The biggest peaks in all of Australasia are here. The park doesnt contain many trees or plants due to the altitude. Walks range from a twohour walk to difficult tracks suitable for experienced mountaineers only.A helicopter or plane rid
7、e gives visitors excellent views of the mountains with the option of landing at the top of Tasman Glacier, a true permanent snowcovered alpine environment. 【解题导语】本文是一篇应用文,主要介绍了新西兰值得游玩的几个地方。1The most impressive experience in Fiordland National Park may be Arock climbsBforest campsCwater jumpsDboat tr
8、ipsD解析:推理判断题。根据Fiordland National Park部分第一段尾句可知,能够在它的深海湾里来回穿梭会吸引大多数的游客;据此可以判断,在Fiordland国家公园,令人印象最深刻的经历是乘船旅行,故D项正确。2If you are interested in folk customs, you can go to visit AFiordland National ParkBRotoruaCMt Cook National ParkDAbel Tasman National ParkB解析:细节理解题。根据Rotorua部分第二段可知,Rotorua也是全国最好的学习毛利
9、文化的地方;如果你对民间风俗感兴趣,可以去那里,故B项正确。3If you go to visit Mt Cook National Park, you can Aview some amazing waterfallsBenjoy some tropical fruitsCstep on the top of Tasman GlacierDtake walks in various bushesC解析:细节理解题。根据文章最后一句可知,乘坐一架直升机或飞机并选择在Tasman Glacier顶部着陆,可以让游客欣赏到山区的美景,Tasman Glacier是真正的永久积雪覆盖的高山环境。据此
10、可知,如果去Mt Cook国家公园,你可以登到Tasman Glacier顶部,故C项正确。*语法填空。No one loves me more than my parents, especially my father. My father is stout and strong, _1_a severe look on his face and keen expressive eyes. At first sight you may find him hard _2_(approach). In fact he is very kind and considerate. I believe
11、 my father is a _3_(talent) man. He is decisive and efficient in doing things. By his own talents and years of efforts, he _4_ (provide) his family with a good social position and a _5_(relative) rich life. Besides, he lives in harmony with others and never quarrels with anyone, so people from all w
12、alks of life come to my house, from _6_Ive gained lots of social experience. But at home he is a strict parent who is hard on me and has high _7_(expectation) of me. I can see that my idling time away _8_(hurt) him deeply, while if I have done something great and meaningful, such as _9_(write) a boo
13、k, he will be more excited than me. I always remind myself I must go on and on, and never _10_I give up halfway.1_ 2._ 3._ 4._ 5._ 6._ 7._ 8._ 9._ 10._ 篇章导读:本文是一篇记叙文。没有人比“我”的父母,尤其是“我”的父亲,更爱“我”了。他会为“我”虚度光阴而伤心,也会为“我”做了有意义的事而高兴。为了他,“我”总是提醒自己不要半途而废。1with考查介词。此处用“介词with宾语(名语短语)宾补(介词短语)”构成with的复合结构。2to ap
14、proach考查非谓语动词。分析句子结构可知,此处应用不定式和hard一起作宾语补足语。3talented考查词性转换。修饰名词man应用talent的形容词形式talented,作定语。talented “有才能的,有才干的”。4has provided考查动词的时态。分析语境可知,此处应用现在完成时表示父亲多年的努力和辛苦对现在产生的积极影响。5relatively考查词性转换。修饰形容词rich应用副词。6whom考查非限制性定语从句的引导词。先行词是people,指人,关系词在介词后面,作宾语,故填whom。此处表示“我”从来自各行各业的人那里获得丰富的社会经验。7expectatio
15、ns考查名词的数。expectation作“期望”讲时,通常用复数形式;have high expectations of sb.“对某人寄予厚望”。8hurts考查动词的时态和主谓一致。此处表示“我”虚度光阴深深地伤害了他。结合上下文时态判断,此处应用一般现在时,动名词的复合结构“my idling time away”作主语,谓语动词用单数,故此空应填hurts。9writing考查非谓语动词。此处在“such as”后面作宾语,故应用动名词。10will考查助动词。此句是否定副词never位于句首的倒装句,故此空应填入助动词或情态动词,结合语境可知,此处表示“我”的决心和承诺,故用助动词
16、will。*完形填空。On Christmas Eve,an old man experienced an act of warmth from a local store.The man,who asked not to be identified,was sent home from the emergency room,still not feeling well enough to _1_.The nurses ignored that he was still dizzy and did not feel _2_ behind the wheel.The nurses insiste
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-429535.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2021-2022学年高中语文人教版必修1课件:第二单元第4课烛之武退秦师 (系列二) .ppt
