2019-2020同步外研英语选修七新突破阶段综合检测3 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步外研英语选修七新突破阶段综合检测3 WORD版含解析 2019 2020 同步 英语 选修 突破 阶段 综合 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家阶段综合检测(三).阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)AUpcoming ExhibitsStep through our doors and discover a world of treasures!The Latino Arts Gallery is showing the work of Hispanic and Latin American artists.All our exhibits are carefully selected for their cultural and educational value.Admission is
2、 a suggested donation of $1.The public is invited to attend our opening reception.Advance reservations(预定)for group tours are required;reserve your groups spot on our For Teachers page or by emailing infolatinoartsine.org.Use this guide to get a better experience.Hombres de ArcillaBy Alberto Villalo
3、bosHombres de Arcilla (Men of Clay),is a collection of handmade clay(黏土)masks.“In Mesoamerican cultures,masks had a strong connection with life and death.To me,clay represents the fragility(脆弱)of life,yet the resilience(坚韧)of the human spirit,”expresses Villalobos.On view:February 1March 10Gallery h
4、ours:MondayFriday 9 am.to 8 pm.Dia de los Muertos OfrendasDia de los Muertos (the Day of the Dead),a Mexican celebration,is a day to celebrate,remember,and prepare special foods in memory of those who have passed away.It is believed that the spirits of the dead visit their families on that day.On vi
5、ew:March 15April 16Opening reception:Friday,March 15 at 5:00 pm.Gallery hours:MondayFriday 9 am.to 5 pm.Diego y Frida:A Smile Halfway Through the JourneyThis exhibition takes a look at the life and relationship between artists Frida Kahlo and Diego Rivera,as seen through the lens(镜头)of some of the m
6、ost famous photographers of their time.A selection of works from local artists inspired by Kahlo and Rivera will also be on show.On view:May 3JuneOpening reception:Friday,May 3 at 5:00 pm.Gallery hours:MondayFirday 9 am.to 8 pm.【语篇解读】本文是应用文。文章介绍了拉丁美洲艺术画廊的三个展览。1How can a visitor attend the exhibit?AB
7、y donating one dollar.BBy booking a ticket in advance.CBy emailing infolatinoartsinc.org.DBy reserving a spot on the For Teachers page. A 细节理解题。根据第二段中的Admission is a suggested donation of $1可知,捐款一美元便可以进入展馆。 2When can people see Hombres de Arcilla?AIn May and June.BIn early April.CIn late March.DIn F
8、ebruary.D 细节理解题。根据Hombres de Arcilla部分中的On view: February 1March 10可知,Hombres de Arcilla的展览时间为2月1日至3月10日。 3What does Diego y Frida focus on?AThe life of two artists.BThe festival for the dead.CThe clay masks made by Villalobos.DThe photos taken by Kahlo and Rivera.A 细节理解题。根据Diego y Frida: A Smile Ha
9、lfway Through the Journey部分中的This exhibition takes a look at the life and relationship between artists Frida Kahlo and Diego Rivera可知答案。BIt was around the 4th grade when I started noticing that I didnt fit in that well with a lot of kids in my grade.While the other girls were starting to wear makeup
10、,style their hair,and only wear fashionable clothing,I stayed the same.At first I didnt care,but then I started to feel a little worried.I was afraid that the other girls wouldnt like me.I wanted to be like them,but I really hated that.After I entered the 5th grade my mom found a local vocal (歌唱的) s
11、tudio.I had always loved to sing,and taking lessons seemed like fun.I was thrown into a brilliant world of music.Something inside me just clicked,and I had finally found where I belonged.Music gave me a place of my own in the world.Starting voice lessons was the first of many times that music has ch
12、anged my life.In the 7th grade,I really didnt fit in at middle school.Being an athlete is what made you popular,and I was not super athletic.Music saved me again.Every day I knew I could come home from school and sing.I would become someone else.I would let the music fill my body and shine its light
13、 in the darkest corners.The light gave me strength.I became friends with other people who were into music.Music also gave me courage.Friedrich Nietzsche once said,“Life without music would be a mistake.” This is true for me.Without music,my life would be a mistake.Maybe I would have found another ho
14、bby,but I doubt that it would help and change me the way music did.I know that music had changed my life.【语篇解读】作者在学校时并不是很合群,幸好她有音乐,是音乐给了她勇气,改变了她。4What was the problem that faced the author in the 4th grade?ANo one around her liked her.BShe had no fashionable clothing.CShe didnt know how to dress up.
15、DShe didnt fit in well with others.D细节理解题。根据第一段的“It was around the 4th grade when I started noticing that I didnt fit in that well with a lot of kids in my grade.”可知,作者当时的问题是不很合群。5Taking music lessons made the author most probably AworriedBdisappointedCcheerfulDsurprisedC推理判断题。根据第二段的“I was thrown in
16、to a brilliant world of music.Something inside me just clicked,and I had finally found where I belonged.”可推断作者很高兴。6When the author was in middle school,she Afell in love with sportsBbecame very popular at schoolCdecided to become a great athleteDmade friends with those who loved musicD细节理解题。根据第三段的“I
17、 became friends with other people who were into music.”可知作者在初中时跟一些喜欢音乐的人成为了朋友。 7What would be the best title for the text?AMusic Changed MeBMy Young LifeCI Found MyselfDMy HobbiesA标题归纳题。根据文章内容可知,作者在学校里并不是很合群,后来是音乐给了她勇气,改变了她,故选A项。COnly one native speaker of Livonian remains on Earth,in Latvia.The Ala
18、skan language Eyak went extinct last year when its last surviving speaker passed away.Those are just two of the nearly 2,500 languages that UNESCO said are in danger of becoming extinct or have recently disappeared.Thats out of a total of 6,000 world languages.In a presentation of a new world atlas(
19、图解集) of endangered languages in Paris,linguists stressed the list is not restricted to small or faraway countries.They also sought to encourage immigrants to treasure their native languages.“Language endangerment is a universal phenomenon,”said Christopher Moseley,an Australian linguist who edited t
20、he third edition of the atlas,which is to appear in digital and paper versions.The atlas says 200 languages have become extinct in the last three generations,and another 199 languages have fewer than 10 speakers left. More than a quarter of the 192 languages once spoken in the United States have dis
21、appeared.Another 71 are severely endangered,according to the atlas.There is Gros Ventre,spoken by fewer than 10 people in northern Montana.All are elderly,and none is fully fluent.The last fully fluent speaker died in 1981.Menomonee,spoken in northeast Wisconsin,has just 35 speakers left.Not all is
22、bleak,however.Some endangered languages,like Latvias Livonian,are being revived by young people and through poetry.Marleen Habard,editor of the atlas Andean regions,said indigenous(土著的) groups in South America have been at the forefront of preserving their regional tongues by pressuring governments
23、to recognize indigenous rights.Francoise Riviere,deputy director of culture at UNESCO,said raising awareness of the importance of mother tongues is a crucial goal of the project.“We are trying to teach people that the language of the country from where we come is important,and what counts is being p
24、roud of ones own language ,”she said.【语篇解读】本文主要报道联合国教科文组织对世界上一些濒临灭绝的语言进行的一项研究。8Which of the following has the largest number of speakers at present?AGros Ventre.BLivonian.CEyak.DMenomonee.D细节理解题。文章第三段说到,Gros Ventre不到10人会说,第一段说到Livonian只剩一人会说,唯一在世的会说Eyak的一个人已经去世,第三段最后一句说Menomonee剩35人会说。由此可以判断应选D项。9Wh
25、y did linguists encourage immigrants to treasure their native languages?AThey wouldnt be fluent in their languages if they didnt speak them for long.BIt expressed their great love for their countries.CIt helped to protect their native languages from becoming extinct.DIt would be good for recognizing
26、 indigenous rights.C细节理解题。由文章第二段中的“They also sought to encourage immigrants to treasure their native languages.Language endangerment is a universal phenomenon,said Christopher Moseley”可知,因为一些语言处于濒临灭绝的边缘,所以语言学家才鼓励人们重视自己的民族语言。10The underlined word “bleak” in the last paragraph probably means“ ”Asimple
27、BbadCencouragingDluckyB词义猜测题。根据最后一段第二句谈到的“一些濒临灭绝的语言,如拉脱维亚的利沃尼亚语正由年轻人通过诗歌的形式得到复兴”和该单词后面的however可推知该句意思是“然而,并非所有的消息都是不好的消息”,故正确答案为B。11What is the best title for the passage?AUNESCO:2,500 Languages at Risk of ExtinctionBThe Only Native Speaker of LivonianCEndangered Languages in the United StatesDThe I
28、mportance of Mother TonguesA标题归纳题。本文主要对联合国教科文组织对一些濒临灭绝的语言所做的一项研究进行的报道,所以选A项。DKindergarten outside? Yes,indeed.Its part of a growing worldwide trend toward outdoor education.The schools are called Forest Kindergartens.The numbers are small so far in the US.,but the idea is well established in Europe,
29、with schools in Britain and Switzerland.By far the most of such schools are in Germany,which has more than 400 Waldkindergartens.Some schools feature several hours of outdoor schooling.Children enjoy a good amount of outdoor education each day,rainy or sunny.In all cases,students are activenot sitti
30、ng at desks but walking,running,jumping and solving problems like how to get the mud off the bottoms of their shoes before their parents find out.Seriously,the focus is on activities at these schools.All of these activities just have to be good for the childrens physical wellbeing as well.Childrens
31、immune systems actually get stronger after all of the outdoor activities.Other studies have shown that graduates of Waldkindergartens show a higher ability to learn when they progress through their academic careers.Other schools are all outdoors,all the time.This is the case with the Cedarsong Natur
32、e School,on Vashon Island,Wash.Students at this school come dressed for the weather,because they spend their whole threehour day outdoors,in a private fiveacre forest,not only doing all manner of physical activities but also learning much more than “just what nature has to offer”The school,begun in
33、2008,runs four days a week.Organizers,one of whom traded in her law practice to help start the school,hope to expand the school week to five days soon.In a time when so many children are being classified as obese (肥胖的) because they watch too much television and play too many video games.These outdoo
34、r schools serve as a reminder that children should open their eyes to the nonvirtual (非虚拟的) world around them.【语篇解读】森林幼儿园正在逐渐兴起,孩子们可以尽情地在大自然的怀抱里接受启蒙。12According to the passage,which is NOT the benefit of the Forest Kindergarten?AIt provides enough exercise.BIt helps choose future careers.CIt builds
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
