2019-2020学年人教版高中英语必修三学练测精练:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版高中英语必修三学练测精练:UNIT THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION WORD版含答案 2
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 3 Section Learning about Language & Using Language.七选五My father used to be an amateur wrestler and national champion.He was forced by his father to give up the sport in order to obtain gainful employment, which meant he wouldnt be able to win a medal for our country.Therefore, h
2、e made a vow that his unborn son would realize his unfinished dream. 1 He was about to give up hope when one day, my younger sister Babita and I beat up two boys accidentally in response to critical comments.My dad found our potential to become wrestlers and began coaching us. 2 We were required to
3、do physical training early in the morning and have short haircuts to avoid lice. 3 We complained about him all the time.Gradually, I realized that he wanted us to have a good future and not grow up to be ordinary housewives.Motivated, we willingly participated in his coaching.With great efforts, he
4、made us competitive wrestlers and I won junior and senior championships, providing me with a chance to gain training in the National Sports Academy, where pride and agony fulfilled my mind. 4 As a result, I found myself losing every match at the international level.After that, I turned to him for he
5、lp.Then he coached me patiently.Despite difficulty, I finally became the first Indian female wrestler to qualify for the Olympics, inspiring dozens of Indian women to take to wrestling.Even now, Papas words are still in my mind “Geeta, think about all the girls who are thought to be inferior to boys
6、, girls who are forced to do chores, girls who are married and have children.Not only will you compete with other countries, but also with those who look down upon women!” I will never forget about fathers instruction. 5 ABut his methods were cruel.BI almost abandoned what Papa had taught me.CDisapp
7、ointingly, my mother gave birth to all girls.DMy sister and I tried to escape.EI will always owe all success to him.FAt first, my sister and I did not understand our father.GHowever, my mother didnt agree with him.【语篇解读】“我”的爸爸曾经是业余的摔跤运动员和全国冠军,但被迫放弃了摔跤,他把所有的希望寄托在未出生的儿子身上,但是“我”的妈妈生的都是女孩。一天爸爸发现了“我”和妹妹身
8、上的摔跤天赋,并开始对“我们”进行严格训练,最终“我”成为印度第一位取得参加奥运会资格的女子摔跤运动员。1解析:选C根据空处前一句“Therefore, he made a vow that his unborn son would realize his unfinished dream.”可知,他要让他未出生的儿子实现他未完成的梦;结合第二段第一句“He was about to give up hope when one day ments.”可知,他几乎放弃了希望;据此可以判断,“我”的妈妈生的都是女孩,所以父亲很失望,故C项符合语境。2解析:选A根据空处后一句“We were req
9、uired to do physical training early in the morning and have short haircuts to avoid lice.”可知,“我们”在清晨便要参加训练,必须剪成短发;据此可以判断,父亲的训练方法很残酷,故A项符合语境。3解析:选F本段讲述了“我们”对于爸爸残酷的训练方式从不情愿到接受的心态的变化;根据空处后一句“We complained about him all the time.”可知,“我们”开始对父亲是抱怨、不理解的。故选F项。4解析:选B根据空处后一句“As a result, I found myself losing
10、 every match at the international level.”和下文中的“After that, I turned to him for help.”可知,“我”在国际水平的比赛中总是失败,而上文中讲的却是“我”不断胜利,拿到冠军;由此可知“我”摒弃了爸爸教给“我”的方法,结果在每一场国际水平的比赛中“我”都输了,故选B项。5解析:选E本段叙述了爸爸的话,结合空处前一句“I will never forget about fathers instruction.”可知,“我”不会忘记爸爸的教导,并从全文来看,“我”的成功与爸爸是分不开的。故选E项。.完形填空A crying
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432913.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
