2019-2020同步外研英语必修三新突破课时分层作业5 LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步外研英语必修三新突破课时分层作业5 LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析 2019 2020 同步 英语 必修 突破 课时 分层 作业 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(五)语言知识练习固基础.单句语法填空1More highways have been built in China,making(make) it much easier for people to travel from one place to another.2Left locked (lock) in the reading room alone quite by accident,the boy felt nervous.3Jumping out of an airplane at ten thousand feet is quite an exciting exper
2、ience.4The cause of the accident was the fact that he drove too fast.5Only a political solution could put an end to the violence(violent)6A helicopter is able to take off and land straight up and down.7After several years of hard work,she ended up as a successful writer.8Struck by her beauty,he deci
3、ded to marry her.But how could he make a striking impression on her? (strike)9By the time I got home,my wife had cooked(cook) lunch.10Buried(bury) in his study,he didnt realize that all the others had left.完成句子1她很伤心,把脸埋在枕头里。She felt sad and buried her face in the pillow.2你最好让门开着来透透新鲜空气。Youd better l
4、eave the door open to let in the fresh air.3我突然想到没有锁门。It suddenly occurred to/struck me that I hadnt locked my door.4到你回来时,我将已经把活做完了。By the time you get back,I will/shall have finished the work 5.昨晚发生了一场交通事故,导致三人死亡。A traffic accident happened last night,causing three deaths高考题型练习提能力.阅读理解An earthquak
5、e is one of the most common natural disasters.It may cause great damage.So it is wise to learn some simple safety tips to protect yourself or your family members.Fragile items,like those made of glass should usually be placed on a lower surface,near the ground instead of placing them on cupboards.Ne
6、ver place them near your bed,sofas and other furniture where you would be sitting or lying down.When there is a strong movement,these pieces will fall on the floor directly and not on you.There is a strong chance of short circuits (短路) and fire breakouts during an earthquake.Make sure you turn off e
7、lectrical connections and gas immediately when an earthquake happens.During an earthquake,lie beneath an object that is not easily damaged.Do not go near objects that could directly fall on you.Never use the elevator to go down.Stay inside until the shaking stops and it is safe to go outside.Researc
8、h has shown that most injuries happen when people inside buildings try to go out.Use the staircases at all times.If you are outdoors,do not take shelter under a tree,streetlights,electric poles or tall buildings.If you are driving,stop your car and stay in a safe place.Do not park your car under a t
9、ree or any tall object.If trapped in debris (瓦砾堆),cover your mouth with a handkerchief or clothing.Tap on a pipe or wall so rescuers can find you.Use a whistle (哨子) if one is available.Never shout for help.Shouting can cause you to breathe in dangerous amounts of dust.Do not light a match because yo
10、u may burn yourself.Do not move about or kick up dust.【语篇解读】本文主要介绍了地震时应采取的一些安全措施。1The purpose of the passage is to tell readers Athe damage caused by earthquakesBthe rescue work after earthquakesCwhat to do about earthquakesDhow to prevent earthquakesC写作意图题。从第一段的“So it is wise to learn some simple s
11、afety tips to protect yourself or your family members.”可知,本文的主要目的是介绍地震时应采取的一些安全措施。2The underlined word “Fragile” in Paragraph 2 probably means Aeasily brokenBeasily foundCexpensive DheavyA词义猜测题。根据画线词后所给的例子“like those made of glass”及段末的pieces可知这里指“易碎的”。3During the earthquake,people are advised to Ago
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433079.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
八年级语文上册 17 花儿为什么这样红课件 语文版.ppt
