2019-2020学年新培优同步人教版高中英语必修一练习:UNIT 4 单元检测A WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新培优同步人教版高中英语必修一练习:UNIT 单元检测A WORD版含答案 2019 2020 学年 新培优
- 资源描述:
-
1、第四单元检测(A)(时间:120分钟满分:150分)一、听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:Look at the dog over there.I think its gentle and you can keep it as a good companion.W:Yes,I think so!And I wont feel lonely any more wit
2、h it.1.Where does the conversation most probably take place?A.In a park. B.In a zoo. C.In a pet store.答案:CW:Why do many tourists go to this shop?M:I suppose everything here is cheap.W:Cheap?Nothing is really cheap here.2.What does the woman mean?A.Things here are very cheap.B.Things here are expensi
3、ve.C.She doesnt know whether things here are cheap or not.答案:BW:Where are you going to plant the tree?By the front door?M:No,that would be silly.Itll grow too big.Im going to put it at the back of the garage.W:I thought it would be better right at the end of the garden.M:OK.3.Where are the two speak
4、ers going to plant the tree?A.By the front door.B.At the back of the garage.C.At the end of the garden.答案:CW:Have you tried the fish?Its very delicious.M:In fact,Im allergic to seafood.W:Really?What about some salad?M:I like anything but seafood.4.What does the man like to eat?A.Seafood.B.Fish.C.Sal
5、ad.答案:CW:Hey!Long time no see!Where have you been?M:Yeah,its a long time!I have been to America to visit my uncle.Whats new?W:I can drive now.M:You got a driving licence?Congratulations!5.What is the relationship between the two speakers?A.Friends.B.Couples.C.Strangers.答案:A第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
6、听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。M:Are you feeling all right,Mary?You look pretty tired.W:My sister and I had a birthday party for Jane last night.After that I was busy with another thing.I didnt get
7、much sleep.M:Where did you have the party and why were you so busy?W:It was in the classroom.Then,right after the party,I had to start typing a history paper that was due first thing this morning.I was kind of nervous because the professor said he wouldnt accept any late paper.M:I dont know how you
8、can do it.I couldnt deal with a situation like that.W:Well,I just turned the paper in and now Im going home to bed.See you later.6.Whose birthday was it?A.Marys.B.Marys sisters.C.Janes.答案:C7.Why did Mary look tired?A.She had the party for a whole night.B.She stayed up typing a paper.C.She didnt get
9、any sleep at all.答案:B听第7段材料,回答第810题。M:Hello!Police Station.W:Hello!This is Mrs Black.M:Can I help you,Madam?W:Yes.Ive just come home from work and I find someone has broken into my house and stolen all my money and jewellery.Could you please come over immediately?M:Sure.Where do you live?W:My house
10、is No.14 on the 5th Avenue.M:OK.Dont worry,Madam.Well be there in about 10 minutes.8.Who is the woman speaking to?A.Her husband.B.A policeman.C.A fire-fighter.答案:B9.Whats the woman asking for?A.Advice on safety.B.Money.C.Help.答案:C10.What has happened to the womans house?A.Its been burnt down.B.Its b
11、een broken into.C.Its been damaged.答案:B听第8段材料,回答第1113题。W:What are you doing here?M:Im buying a new iTunes,a new type of multimedia player.W:On the computer?M:Sure.Internet shopping is excellent because its easier to compare prices.So you can save money.The iTunes I want costs $1,500 in the stores,bu
12、t it only costs $1,100 on the Internet.W:Thats a good dealyou can save $400.M:Yeah,and its a lot easier than shopping in the stores.You dont have to leave your house.You just send your credit card information and they send it to your home.W:Thats true,but Id rather pay cash than use my credit card.A
13、nd I dont like sending my credit card information over the Internet.11.Where are the speakers talking to each other?A.On the Internet.B.In a computer store.C.Somewhere in front of a computer.答案:C12.How much will the man pay for the player?A.$1,500.B.$1,100.C.$400.答案:B13.What can we learn from this c
14、onversation?A.Most people prefer the Internet shopping because of the low prices.B.People can only use credit cards while shopping on the Internet.C.Shopping on the Internet is easier than that in the stores.答案:C听第9段材料,回答第1416题。M:Good morning,Madam.Can I help you?W:Ah,yes.I want to go to New York an
15、d Im not so sure of the best way to get there.M:Well,you could get there by the long distance bus.Its only $15.W:Mm,thats not bad.How long does it take me to get there?M:It takes you about ten hours.W:Ten hours?M:Well,yes.But you can go at night,so you might get some sleep anyway.W:Oh,no.I never sle
16、ep sitting up.14.What does the woman want to know?A.The best way to go to New York.B.The quickest way to go to New York.C.The cheapest way to go to New York.答案:A15.How much does it cost the woman to go to New York by bus?A.$5.B.$15.C.$50.答案:B16.What do we know from the conversation?A.The woman will
17、go to New York by bus.B.It will take the woman five hours to go to New York by bus.C.The woman wont go to New York by bus.答案:C听第10段材料,回答第1720题。If you can read a clock,you can know the time of day.But no one knows what time itself is.We cannot see it.We cannot touch it.We cannot hear it.We know it on
18、ly by the way we mark its passing.For all our success in measuring the smallest parts of time,time remains one of the great mysteries of the universe.One way to think about time is to imagine a world without time.There could be no movement,because time and movement cannot be separated.A world withou
19、t time could exist only as long as there were no changes,for time and change are linked.We know that time has passed when something changes.In the real worldthe world with timechanges never stop.Some changes happen only once in a while,like an eclipse of the moon.Others happen repeatedly,like the ri
20、sing and setting of the sun.Humans always have noted natural events that repeat themselves.When people began to count such events,they began to measure time.17.How can we know time?A.By seeing it.B.By touching it.C.By the way we mark its passing.答案:C18.If there were no time,what would there be no?A.
21、Movement and changes.B.The sun and the moon.C.Stars in the sky.答案:A19.What does this passage talk about?A.The sun and the moon.B.Time.C.A world without time.答案:B20.How do changes happen in the real world?A.Always repeatedly.B.Once in a while.C.Some once in a while and others repeatedly.答案:C二、阅读理解(共两
22、节,满分40分)第一节(共12小题;每小题2.5分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AAn old man lives with his little grandson.Every day the old man gets up early to read books.One day the grandson asked,“Grandpa,I want to read books as you do.But I always forget what I read.What are the advantages of reading?”The gra
23、ndfather didnt answer him,but said,“Take this little basket to the river and bring me back a basket of water.” The boy did as his grandpa said,but all the water leaked out before he got back home.The grandfather laughed and said,“Youll have to walk faster next time.”The next time the boy ran faster,
24、but the basket was still empty before he returned home.The boy said,“See,Grandpa,its no use!”“Is it no use?” the old man said.“Look at the basket.”The boy looked at the basket and found that the basket was different.It was cleaner,inside and out.“Thats what happens when you read books.You might not
25、understand or remember everything,but when you read them,you will be changed,inside and out.”21.What does the old man do every day?A.He carries water.B.He reads books.C.He writes something.D.He does some chores.答案:B解析:细节理解题。根据第一段第二句,可知这位老人每天看书。22.After the grandson read books,he .A.was too busy to d
26、o itB.got up lateC.always forgot what he readD.slept late答案:C解析:细节理解题。根据第二段中的“But I always forget what I read.”可知,孙子读书后,总是忘记他读的内容。23.How many times did the grandson go to the river to get some water?A.Once.B.Twice.C.Three times.D.Four times.答案:B解析:细节理解题。根据短文关键词“The next time”可知孙子一共取了两次水。24.According
27、 to the grandpas words,what happens when we read books?A.We wont have any changes.B.We can understand everything.C.We will be changed,inside and out.D.We can never forget what we read.答案:C解析:推理判断题。根据尾段爷爷的话“but when you read them,you will be changed,inside and out”可知,当我们读书的时候,我们的内在和外在都会变化。BDifferent
28、weather makes people feel different.It influences health,intelligence (智力) and feelings.In August,it is very hot and wet in the southern part of the United States.People there have heart trouble and other kinds of health problems during this month.In the Northeast and the Middle West,it is very hot
29、at some times and very cold at other times.People in these states have more heart trouble after the weather changes in February or March.The weather can also influence intelligence.For example,in a scientific report,IQ of a group of students was very high when a very strong wind came,but after the s
30、trong wind,their IQ was 10% below.The wind can help people have more intelligence.Very hot weather,on the other hand,can make it lower.Students in many schools of the United States often get worse on exams in the hot months of the year (July and August).Weather also has a strong influence on peoples
31、 feelings.Winter may be a bad time for thin people.They usually feel cold during these months.They might feel unhappy during cold weather.But fat people may have a hard time in hot summer.At about 18,people become stronger.Low air pressure may make people forgetful.People leave more bags on buses an
32、d in shops on low-pressure days.There is a “good weather” for health.People feel best at a temperature of about 18.Are you feeling sad,tired,forgetful,or unhappy today?It may be the weathers problem.25.What kind of weather can have a bad effect on health?A.Hot and wet weather.B.Good weather.C.Warm w
33、eather.D.High intelligence.答案:A解析:细节理解题。根据第二段的“In August,it is very hot and wet in the southern part of the United States.People there have heart trouble and other kinds of health problems during this month.”可知,天气炎热潮湿是会给健康带来不利影响的,故选A项。26.When may people have more intelligence?A.When a rain comes.B.W
34、hen very hot weather comes.C.When a strong wind comes.D.When low air pressure comes.答案:C解析:根据“For example,in a scientific report,IQ of a group of students was very high when a very strong wind came,”可知强风来临人们拥有更多智力,故选C项。27.What will happen to people in “good weather” of 18?A.People are very forgetful
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434383.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
