分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步练习:UNIT 2 WHAT IS HAPPINESS TO YOU SECTION Ⅳ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:435513
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:13
  • 大小:205KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步练习:UNIT WHAT IS HAPPINESS TO YOU SECTION 知能演练轻松
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家A卷 单句语法填空1(adapt) from Jane Austins classic, the BBC production Pride and Prejudice is universally acknowledged as the best so far.答案:Adapted2. (expose) to strong heat and sunlight will damage our skin.答案:Being exposed3It is uncertain side effect the medicine will bring about, althou

    2、gh about two thousand patients have taken it.答案:what4It was (improve) the quality of life in the future that I took this training course, not just to make more money.答案:to improve5(tell) many times, he still didnt understand it.答案:Having been told6(bite) by a flea, the baby kept on scratching, (make

    3、) the bites infected.答案:Bitten;making7Though (warn) of danger, sightseers have been flocking to the most dangerous place.答案:warned8He lifted a stone only (have) it dropped on his own feet.答案:to have9(equip) himself with necessary knowledge and skills, the young man went to the job market with much c

    4、onfidence.答案:Having equipped10(not read) all the required papers, he didnt answer the questions fluently in class.答案:Not having read 阅读理解To son, Cecil,Just a quick note before I start in earnest(认真地). When I write this, you are 8, still a little boy. In 2002, I was called to active duty in the Marin

    5、e Corps in the war on terrorism(恐怖主义). On the 11th of September 2001 when America was attacked, I knew that I would eventually have to go and I was filled with a deep sense of sadness. That night as you and Keiko were asleep, I looked at your little faces and couldnt help but fight the tears. I knew

    6、 it would be hard for you because I had a similar experience. When I was a little boy aged 6, my dad, your Grandpa Cawley, was sent to Vietnam during the war there. I remember how much I missed him, too. But now unfortunately I have come to realize just how difficult it must have been for Grandpa to

    7、 be away from his children for a year. Thinking about this, I wanted to put my thoughts and feelings down for you and your sister. I am so sorry that I had to leave for such a long time. There is no place I would rather be than with you and Keiko. You two are the lights of my life. I have known no g

    8、reater joy than in the few years since you two were born. I hope to have many more years with you. If this doesnt happen, then know that I love you more than words can express. If for some reason I dont make it home, I will need you to take care of your little sister and your Mom. You will be the ma

    9、n of the Cawley family. Be good my son and God will watch over you as he has me. I will be waiting impatiently for the time when we can all be together again.Yours,Dad【解题导语】本文是一篇作为父亲的一位美国士兵临行前写给他儿子的一封信。信中充满了父亲对家人的爱。1The writer of the letter may be .A.an American policemanB.an American soldier in the

    10、 battle fieldC.a soldier in the Vietnam WarD.a postman working far away from homeB解析:推理判断题。根据第一段第三句可知,写信人是海军陆战队的士兵。2Keiko is the of the writer.A.wifeB.sonC.daughter D.sisterC解析:细节理解题。根据文中的“That night as you and Keiko were asleep”和“If for some reason I dont.and your Mom.”可知,Keiko是作者的小女儿。3One of the e

    11、xperiences the writer and his son had in common is that .A.they both experienced the Vietnam WarB.their fathers had to leave them and fight abroadC.they used to study in the same schoolD.they were both eight when the fathers had to leave themB解析:推理判断题。作者在信中把自己为了战争不得不离开与当年作者的父亲为了对越战争也不得不离开家人相比较,这才意识到

    12、当年,作者的父亲对家人也是难舍难分。由此推断,作者的父亲和作者两人都不得不离开家人去国外参与军事行动。故选B。4We can infer that .A.the writer was a devoted sonB.the writer was a brave soldierC.the writer realized he might die in the battle fieldD.the writers wife was suffering from a terrible illnessC解析:推理判断题。根据文中“If for some reason I dont make it home

    13、, I will.your Mom.”可知,作者意识到他可能在战争中牺牲而不能回家。 完形填空Life is to be lived.No excuses.No holding back.A story about the violinist Fritz Kreisler tells how he once 1 a beautiful instrument he wanted to get.When he 2 raised the money for the violin, he returned to 3 it and learned that it had already been sol

    14、d to a(n) 4.He went to the new owners home in order to try to 5 him to sell the violin. 6, the collector said it was one of his valuable possessions and he could not let it go.Kreisler felt 7 and turned to leave, but then asked a favor,“May I play the instrument once more 8 it is put away?” 9 was gi

    15、ven and the great musician began to play.The 10 sang out a quality of music which was so beautiful that the collector himself could only listen in 11.“I have no 12 to keep that to myself,”he said after the musician finished.“The violin is yours, Mr Kreisler.Take it into the world, and let people 13

    16、it.”For you and I are excellent violinsour 14 is meant to be heard.I want to live my 15 that wayto take it into the world and live it fully.Id rather be 16 than die not having done whatever I could.Im not talking about 17 ourselves by doing too much.Happiness is never found in overmuch(过多) busyness(

    17、忙碌).But it is found in applying our lives to helping others.Say yes when asked for a hand. 18 to work for a charity organization.Spend an hour with a 19 relative.In the end, I know that my happiness is not about what I can or cannot do.It is about how much I 20 to others.My life is meant to be lived

    18、.【解题导语】一把小提琴的美妙乐音应该被世人听到,同样,我们的生活也要过得有意义。帮助他人,我们会感到无比幸福。1A.found outB.gave upC.took over D.came acrossD解析:根据下文可知,此处是说Fritz Kreisler偶然遇见了一把小提琴,想把它买下来。find out“查明”;give up“放弃”;take over“接管”;come across“偶然遇见”。2A.possibly B.recentlyC.finally D.seriouslyC解析:根据上下文可知,Fritz Kreisler当时没有钱买那把小提琴,最后终于凑够了钱才回去买它

    19、。3A.show B.pickC.buy D.playC解析:根据下文中的“it had already been sold”以及“try to him to sell the violin”可知,此处是说Fritz Kreisler去买那把小提琴。4A.collector B.musicianC.performer D.inventorA解析:根据下文中的“.the collector said it was one of his valuable possessions”可知,此处应选collector。5A.expect B.persuadeC.help D.forceB解析:上文说Fr

    20、itz Kreisler十分想买那把小提琴,下文中又有收藏家坚持不卖小提琴的细节,由此可知,此处是说Fritz Kreisler试着说服收藏家把小提琴卖给他。6A.Besides B.OtherwiseC.However D.ThereforeC解析:Fritz Kreisler希望收藏家能把小提琴卖给他,而收藏家却说那把小提琴是他最宝贵的财富之一,前后句之间是转折关系,故选C项。7A.angry B.disappointedC.helpless D.braveB解析:收藏家没有将小提琴卖给购琴心切的Fritz Kreisler,所以Fritz Kreisler应该会感到失落,所以应选disa

    21、ppointed。8A.so that B.unlessC.as if D.beforeD解析:根据上下文内容可知,Fritz Kreisler喜欢这把小提琴却又得不到它,所以请求在小提琴被收起来之前用这把小提琴演奏一次。9A.Permission B.Judgment C.Award D.MoneyA解析:根据下文中的“the great musician began to play”可知,收藏家同意了他的请求,所以应选Permission。10A.owner B.radioC.violin D.singerC解析:此处是说Fritz Kreisler用小提琴演奏出美妙的音乐。11A.pai

    22、n B.amazementC.secret D.sorrowB解析:根据上文中的“so beautiful that”以及下文中收藏家将小提琴送给Fritz Kreisler等细节可知,收藏家被小提琴美妙的乐音和Fritz Kreisler的精彩演奏震惊了,所以此处应选amazement。12A.right B.freedomC.time D.interestA解析:根据下文中的“The violin is yours,Mr Kreisler.”可知,收藏家听完Fritz Kreisler的演奏之后认为他自己没有“权利(right)”继续拥有那把小提琴,所以把它送给了Fritz Kreisle

    23、r。13A.discuss B.use C.know D.hearD解析:根据上下文的内容可知,收藏家希望更多的人能“听到(hear)”小提琴的美妙乐音。下文中的“our is meant to be heard”也是提示。14A.story B.musicC.message D.voiceB解析:上文说“For you and I are excellent violins”,所以此处应选music。15A.word B.instrumentC.life D.workC解析:作者在下文中谈到人生应该怎样度过才充实,所以此处应选life。后文中的“it is found in applying

    24、 our lives to helping others”以及“My life is meant to be lived.”也是提示。16A.dressed up B.used upC.beaten up D.woken upB解析:根据上文中的“live it fully”可知,作者希望自己的生活充实一些,宁可终日繁忙也不愿虚度年华。use up在此表示“使筋疲力尽”。17A.protecting B.controllingC.amusing D.exhaustingD解析:作者在此进一步解释了自己的观点,他所说的“充实地生活”并不是指做很多的事情把自己弄得疲惫不堪。exhaust“使疲惫不

    25、堪”。18A.Volunteer B.StruggleC.Continue D.WaitA解析:根据上文中的“.applying our lives to helping others”以及下文中的“charity organization”可知,此处是指做志愿者。19A.lonely B.busyC.special D.proudA解析:由常识可知,需要花时间陪伴的是一个孤独的人。20A.talk B.turnC.give D.adaptC解析:根据上文中的“.applying our lives to helping others”可知,此处作者重申主题幸福不在于我能做什么或不能做什么,而

    26、在于我能给予别人多少。give“赠予,给予”。B卷 阅读理解AMore than 4 in 10 cancers600,000 in the UK alonecould be prevented if people led healthier lives, say experts.The population of the UK is about 63,000,000.Latest figures from Cancer Research UK show smoking is the biggest avoidable risk factor (因素), followed by unhealt

    27、hy diets.The charity advises people to live healthily, limit alcohol intake and do regular exercise.According to the figures from 2007 to 2011, more than 300,000 cases of cancer recorded were linked to smoking.A further 145,000 were linked to unhealthy diets containing too much processed food.Obesit

    28、y contributed to 88,000 cases and alcohol to 62,200.Sun damage to the skin and physical inactivity were also contributing factors.Professor Max Parkin, a Cancer Research UK statistician, says,“Theres now little doubt that certain lifestyle choices can have a big influence on cancer risk, with resear

    29、ch around the world all pointing to the same key risk factors.”“Of course everyone wants to enjoy some extra treats during the Christmas holidays so we dont want to ban beef pies and wine but its a good time to think about taking up some healthy habits.”“Leading a healthy lifestyle cant guarantee so

    30、meone wont get cancer but we can stack the odds in our favour by taking positive steps.”Public Health England says a healthy lifestyle can play an important role in reducing cancer risk.It says campaigns such as Smokefree, Dry January and Change 4 Life Sugar Swaps all aim to raise public awareness.I

    31、ts important that we not only continue to make progress in noticing cancer earlier and improving treatments, but helping people understand how they can reduce their risk of developing cancer in the first place remains important in dealing with cancer.【解题导语】本文是一篇说明文。专家们认为,如果我们拥有健康的生活方式,那么超过十分之四的癌症是可以

    32、避免的。1Which of the following is the third biggest avoidable cancer factor?A.Obesity. B.Alcohol intake.C.Unhealthy diets. D.Physical inactivity.A解析:细节理解题。根据第二、三段内容可知,可避免的致癌因素中排名第一的是吸烟,第二是不健康的饮食,第三是肥胖,第四是喝酒。2By saying the underlined words in Paragraph 6, Professor Max Parkin means we can .A.help others

    33、B.improve our livesC.discover cancer early D.decrease our cancer riskD解析:句意理解题。根据第四段中的“certain lifestyle choices can have a big influence on cancer risk”可知,生活方式的选择对得癌症的几率有很大的影响。因此,健康的生活方式虽然不能确保我们不得癌症,但可以“降低我们得癌症的几率”。3Whats the main idea of the text?A.Most cancers are caused by smoking.B.Cancer is gr

    34、eatly linked to our lifestyle.C.There are different factors that lead to cancer.D.Public awareness should be raised to prevent cancer.B解析:主旨大意题。本文前三段通过数据等说明可避免的致癌因素的前几名都跟生活方式有关,第四、五、六段引用 Max Parkin 教授的话进一步证明了生活方式与癌症之间的关系,最后一段通过英国公共卫生局的官方发言再一次说明了健康的生活方式可以降低得癌症的几率。故选B项。BWhy do some people live to be o

    35、lder than others? You know the standard explanations:keeping a moderate diet,engaging in regular exercise,etc.But what effect does your personality have on your longevity(长寿)?Do some kinds of personalities lead to longer lives? A new study in the Journal of the American Geriatrics Society looked at

    36、this question by examining the personality characteristics of 246 children of people who had lived to be at least 100.The study shows that those living the longest are more outgoing, more active and less neurotic(神经质的) than other people.Longliving women are also more likely to be sympathetic(同情的) an

    37、d cooperative than women with a normal life span.These findings are in agreement with what you would expect from the evolutionary theory:those who like to make friends and help others can gather enough resources to make it through tough times.Interestingly,however,other characteristics that you migh

    38、t consider advantageous had no impact on whether study participants were likely to live longer.Those who were more selfdisciplined,for instance,were no more likely to live to be very old.Also, being open to new ideas had no relationship to long life,which might explain all those badtempered old peop

    39、le who are fixed in their ways.Whether you can successfully change your personality as an adult is the subject of a longstanding psychological debate.But the new paper suggests that if you want long life, you should strive to be as outgoing as possible.Unfortunately,another recent study shows that y

    40、our mothers personality may also help determine your longevity.That study looked at nearly 28,000 Norwegian mothers and found that those moms who were more anxious, depressed and angry were more likely to feed their kids unhealthy diets.Patterns of childhood eating can be hard to break when were adu

    41、lts, which may mean that kids of depressed moms end up dying younger.Personality isnt destiny(命运),and everyone knows that individuals can learn to change.But both studies show that long life isnt just a matter of your physical health but of your mental health.【解题导语】研究表明长寿不仅仅是身体健康问题,也是心理健康问题。而且,母亲的性格

    42、也决定孩子是否能够长寿。4The aim of the study in the Journal of the American Geriatrics Society is .A.to see whether peoples personality affects their life spanB.to find out if ones lifestyle has any effect on their healthC.to investigate the role of exercise in living a long lifeD.to examine all the factors co

    43、ntributing to longevityA解析:细节理解题。根据文章第一段可知,针对“性格对一个人的寿命有什么影响,某些类型的性格会让人更长寿吗”这一问题,美国老年病学会杂志进行了一项新研究。由此可知,进行该项研究的目的是探讨人的性格是否影响人的寿命。故选A。5What does the author imply about outgoing and sympathetic people?A.They have a good understanding of evolution.B.They are better at negotiating an agreement.C.They ge

    44、nerally appear more resourceful.D.They are more likely to get over hardship.D解析:细节理解题。根据文章第二段可知,外向、富有同情心的人会能更好地度过艰难时期,也更长寿。故选D。6What does the recent study of Norwegian mothers show?A.Childrens personality characteristics are invariably(总是) determined by their mothers.B.People with unhealthy eating h

    45、abits are likely to die sooner.C.Mothers influence on children may last longer than fathers.D.Mothers negative personality characteristics may affect their childrens life spans.D解析:细节理解题。根据文章倒数第二段可知,不幸的是,最近的另一项研究表明,母亲的性格也决定孩子是否能够长寿。那些焦虑、沮丧和愤怒的母亲更有可能给孩子喂不健康的饮食。而且成年后孩子们的饮食模式很难被打破,这可能意味着那些母亲抑郁的孩子们可能不会长

    46、寿。故选D。7What can we learn from the findings of the two new studies?A.Anxiety and depression more often than not cut short ones life span.B.Longevity results from a combination of mental and physical health.C.Personality plays a decisive role in how healthy one is.D.Health is in large part related to

    47、ones lifestyle.B解析:细节理解题。根据文章最后一段可知,长寿不仅仅是身体健康问题,也是心理健康问题。故选B。CSince she became a boss 20 years ago, Mary Davis was forced to develop her skills in communication and networking. Today, she says she can start a conversation with anyone.The easiest way to start a conversation, Davis said, is by findin

    48、g a commonality between yourself and the other person. Daviss advice on finding common ground shines through in her reliable icebreakers. Among them are “How do you know our host?”and “Ive never been to one of these seminars(研讨会).Have you?”According to Davis, this one leads to a conversation no matt

    49、er what the answer is. “If they answerNo, you can go on by saying something like,Well, I heard that we can expect to hear about.If they answer Yes, you can continue by asking for their opinion of the last seminar.”However, Davis said that sometimes she will just go up to someone, offer her hand, and

    50、 say,“Hi, Im Mary Davis. I dont think weve met yet.”The most important thing to remember about having a conversation is to make eye contact and use the other persons name, said Davis.“This makes the other person more likely to remember you.”While the other person is talking, Davis acts as though she

    51、 is only interested in what they have to say. This philosophy(哲学) of making the other person the center of attention carries over to small talk.In order to practice talking with people, Davis suggests going to a public place.“Its always easy to open with something youve observed from the other perso

    52、n, like I couldnt help but notice youre reading the new John Grisham novel. How is it?”For Davis, though, the one thing that has really been a big help to her in becoming an expert conversationalist is confidence in herself.“Some reasons people might be shy about entering into a conversation are tha

    53、t they are uncomfortable with themselves; they feel unworthy in comparison to others in the group; they dont want to appear stupid, uninformed, or uneducated; or maybe theyve had a bad experience in public that makes them hesitant(迟疑) now.”【解题导语】本文是一篇议论文。文章介绍了擅长人际沟通的女老板玛丽戴维斯的闲聊经验。8Daviss icebreakers

    54、 mentioned in Paragraph 2 are helpful in .A.expressing herselfB.opening a conversationC.making friends with othersD.being the center of attentionB解析:细节理解题。由第二段的icebreakers.leads to a conversation no matter what the answer is可知,戴维斯认为寻找共同点是开始聊天最简单的办法,而她推荐的“打破僵局的话”无论答案肯定与否都可以顺利开启聊天模式。9Davis probably th

    55、inks a direct introduction during a conversation is .A.impolite B.worthlessC.acceptable D.surprisingC解析:推理判断题。由第二段的sometimes she will just go up to someone, offer her hand, and say.可知,有时会直接上前向对方介绍自己的戴维斯认为这种方式是可以被接受的。10To start a conversation, how will Davis react when the other person keeps talking

    56、about himself?A.Ask more about him.B.Speak louder than him.C.Change the topic of conversation.D.Break off the conversation politely.A解析: 推理判断题。由第三段的This philosophy(哲学) of making the other person the center of attention carries over to small talk.可知,戴维斯认为让对方成为关注的焦点会使交谈更顺畅,故当对方一直在说他自己的事时,她会询问更多关于对方的事。

    57、11The last paragraph mainly explains .A.how Davis got interested in making conversationB.why it is important to develop confidence in yourselfC.how to overcome nervousness when speaking in publicD.why it is difficult for some people to start a conversationD解析: 段落大意题。由最后一段的Some reasons people might b

    58、e shy about entering into a conversation可知,本段主要解释了人们不善于交谈的原因缺乏信心。 语法填空I can still hear my teammates voice in my mind, “No, do not press the buzzer(蜂鸣器) until you 1.(discuss) the answers with us, okay? ”I still pressed the buzzer anyway, 2.(stick) to my instinct(直觉).My team had no time to waste.Check

    59、ing the answers would require too much time.Besides, I did 3. quick answer check myself and it looked just fine.4. I was doing was a brave move, of course.If what I was about to say was wrong, the 5.(possible) of our team winning would be destroyed 6.(complete).I had said a couple of wrong answers b

    60、efore, thus reducing my teammates faith in me.I told the teacher my answer.My heart 7.(beat) wildly while I waited for my teachers response.When at last I heard that my answer was indeed correct, I could feel relaxed.I knew my method was against what the team wanted, 8. I decided to stick to what I

    61、thought would benefit the team, instead of sitting and doing 9. because of the feeling of deep regret I had about the previous wrong 10.(answer).Trust your instinct.Do not be afraid to try something in your own way.1have discussed解析: 句意是“讨论完之后才可以按蜂鸣器”, 并且此处是直接引语, 所以要用现在完成时态。 2sticking解析: 现在分词作伴随状语。

    62、3a解析: check 此处是可数名词, 表示一次核查。 4What解析: what引导主语从句, 在句中作宾语。 5possibility解析: 定冠词后需用名词形式。 6completely解析: 副词作状语,修饰动词destroy。 7was beating解析: 当我等待老师的回应的时候,心脏正剧烈跳动, 根据句意应当用过去进行时。 8but解析: 与上句是转折关系, 故用but。 9nothing解析: 坐在那儿, 什么都不做。 10answers解析: 根据前文I had said a couple of wrong answers before可知此处“以前的错误答案”用复数。

    63、书面表达假设你是李华,在某英文网站上,你看到正在开展关于填报志愿时首先考虑专业还是大学的讨论。请根据下面所给的要点提示,用英文给该网站发送一封电子邮件,向其描述普遍存在的两种观点及其原因,并谈谈你自己的看法。观点理由首先选择专业1.可以学习自己感兴趣的东西;2.便于将来从事自己喜爱的工作首先选择大学1.学习环境对人的成长很重要;2.名牌大学的毕业生在求职时常会受到青睐你的看法注意:1.词数:100左右(开头和结尾已为你写好,不计入总词数);2内容可适当发挥,注意行文连贯。Dear Sir or Madam,Im writing in response to your discussion ab

    64、out the question: should I choose a good major or a good university first when I graduate from high school?_Yours sincerely,Li HuaOne possible version: Dear Sir or Madam, Im writing in response to your discussion about the question: should I choose a good major or a good university first when I grad

    65、uate from high school? Every student will be faced with the question after he passes the entrance exam to college.Some students prefer to consider majors first so that they can learn what they are interested in.It will also make it possible for them to take their favourite job in the future.Those wh

    66、o think differently believe that the environment is important to ones development and that graduates from leading universities are often more likely to find a good job.In my opinion, the best choice is a good major at a good university.If we cannot obtain both, the first thing to consider is a good major, because no matter where we study, we can still achieve a lot in a certain field if we try our best.Its much better for us students to combine all the factors together to make a final decision.Yours sincerely,Li Hua高考资源网版权所有,侵权必究!

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步练习:UNIT 2 WHAT IS HAPPINESS TO YOU SECTION Ⅳ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435513.html
    相关资源 更多
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4课件:MODULE 5 INTEGRATING SKILLS .ppt《课时通》2015-2016学年高一英语外研版必修4课件:MODULE 5 INTEGRATING SKILLS .ppt
  • 《讲练测&三位一体》高中英语北师大版选修八课件:UNIT22SECTIONⅠWARM-UPGLOBAL & WARMING.ppt《讲练测&三位一体》高中英语北师大版选修八课件:UNIT22SECTIONⅠWARM-UPGLOBAL & WARMING.ppt
  • 《广东》2014版英语《高考专题辅导》课件:语法填空 第2讲 提示词填空语法项目 .ppt《广东》2014版英语《高考专题辅导》课件:语法填空 第2讲 提示词填空语法项目 .ppt
  • 《同步参考》2014-2015学年高中英语必修一配套课件:MODULE 1 INTRODUCTION AND READING(外研版).ppt《同步参考》2014-2015学年高中英语必修一配套课件:MODULE 1 INTRODUCTION AND READING(外研版).ppt
  • 2022版高中英语人教版(浙江专用)一轮学案:四 考察频率最高的12个主题素材 WORD版含解析.doc2022版高中英语人教版(浙江专用)一轮学案:四 考察频率最高的12个主题素材 WORD版含解析.doc
  • 2023版高考英语一轮总复习 专题十四 完形填空习题.docx2023版高考英语一轮总复习 专题十四 完形填空习题.docx
  • 2023版高考英语一轮总复习 10年高考真题分类题组 专题十五 书面表达.docx2023版高考英语一轮总复习 10年高考真题分类题组 专题十五 书面表达.docx
  • 2023版高考英语一轮总复习 10年高考真题分类题组 专题十一 推理判断.docx2023版高考英语一轮总复习 10年高考真题分类题组 专题十一 推理判断.docx
  • 2023年高考英语一轮复习 专题3 不容忽视的小词 新人教版.pptx2023年高考英语一轮复习 专题3 不容忽视的小词 新人教版.pptx
  • 2023年高考英语一轮复习 UNIT 5 MUSIC 新人教版必修第2册.pptx2023年高考英语一轮复习 UNIT 5 MUSIC 新人教版必修第2册.pptx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1